Apartament studio, 34 mp, zona The Office

Pret/mp: 2.315 Rata lunara: 399,78 Calculator credit

78.700 78.800€ (-100€)

caracteristici

 • Nr. camere: Garsoniera

  Suprafata utila 34 mp

  Nr. bai: 1

  Etaj: Parter /1

 • Locuri de parcare: 1

  Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Vechi

 • Tip imobil: Casa - vila

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: Inainte de 1990

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Beton, Caramida

  Modalitate vanzare: Cash

descriere oferta

Apartamentul se afla aproape de inima orasului, intr-o zona foarte linistita pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Situat intr-o curte interioara cu acces din Bd- ul 21 Decembrie, apartamentul este ideal pentru inchiriere atat in regim hotelier cat si regim normal. Imobilul este la casa cu suprafata de 34 mp, este mansardabil, finisajele de foarte buna calitate, cromatica perfecta, complet utilat si mobilat. Bucataria este dotata cu hota, plita electrica, cuptor electric, iar mobila de bucatarie fiind de MDF vopsit, cu detalii de inalta calitate. Dispune de incalzire in pardoseala, rasina epoxidica, semineu cu lemne pentru o atmosfera calda iarna, iar stilul si accentele glamour ale acestuia, contureaza unicitatea si frumusetea unui apartament studio ideal. Imobilul are gradina pavata cu travertin, brabeque pentru zile de vara relaxante si parcare in fata imobilului. In lucrarile de renovare s-au schimbat complet instalatia electrica si santitara, grinzile din pod au fost schimbate, etapa premergatoare a mansardarii, iar fatada a fost izolata si redecorata complet. Usa si ferestrele sunt din tamplarie de lemn cu geam de termopan anti-efractie. In imediata apropiere a imobilului se afla cladirea de birouri "The Office" cu numeroase centre comerciale (banci, restaurante, farmacii), iar Teatru National este la 5 minute distanta de mers pe jos.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.0

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Marasti
 • Nr. camere: Garsoniera
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Modern/lux
masca Marasti

Marasti

Cartierul Marasti are, la fel ca si Grigorescu, un nume cu rezonanta istorica, provenit din perioada Primului Razboi Mondial. Daca in cazul cartierului Grigorescu, numele aduce aminte de batalia de la Marasesti, comandata atunci de generalul Eremia Grigorescu, batalia de la Marasti da numele cartierului al doilea ca marime al Clujului, dupa Manastur. 

Blocurile din Marasti au fost construite in anii '70-'80, urmand sa adaposteasca muncitorii de la marile combinate si clujene(in special Carbochim, dar si CUG, Clujana, Somesul, etc). Mentiuni istorice despre populatia care locuia in aceasta zona, exista insa mult mai departe de anii '70. In Marasti existau trei categorii sociale: mestesugarii, localizati in casele situate in prelungirea Centrului, muncitorii din zona Piata 1 Mai si agricultorii din zona Piata Marasti- BRD.

Afla mai multe despre Marasti

Oferte similare

Marasti , zona Expo Transilvania / 21 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona BRD Central / 65 mp / 3 camere

Europa , zona Eugen Ionesco / 116 mp / 3 camere

Marasti , zona Cinema Marasti / 65 mp / 3 camere

Central , zona Casa de Cultura a Studentilor / 18 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile