Duplex de vanzare, 105 mp utili, teren 150 mp, zona Gilau!

Cluj-Napoca, Exterior Vest

59.900 € /negociabil ID: X3SH112PN ultima actualizare: 27-10-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Locatie linistita si relaxanta, compartimentarea practica si facilitatile din zona, transforma acesta oferta intr-o ofera ideala pentru o familie.
Poza 1: Duplex de vanzare, 105 mp utili, teren 150 mp, zona Gilau!, Cluj-Napoca,  Exterior Vest
  • Thumbnail 1: Duplex de vanzare, 105 mp utili, teren 150 mp, zona Gilau!, Cluj-Napoca,  Exterior Vest
  • Thumbnail 2: Duplex de vanzare, 105 mp utili, teren 150 mp, zona Gilau!, Cluj-Napoca,  Exterior Vest
  • Thumbnail 3: Duplex de vanzare, 105 mp utili, teren 150 mp, zona Gilau!, Cluj-Napoca,  Exterior Vest
  • Thumbnail 4: Duplex de vanzare, 105 mp utili, teren 150 mp, zona Gilau!, Cluj-Napoca,  Exterior Vest
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 105 mp Suprafata construita: 126 mp Suprafata teren: 150 mp Nr. camere: 4 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata de case/vile Stadiu constructie: in constructie Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Curte), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare duplex situat intr-o zona nou dezvoltata de case/vile.
Acesta dispune de o suprafata utila de 105 mp, teren de 150 mp si un front stradal de 12 ml.
Duplexul este desfasurat pe 2 nivele P+E, dupa cum urmeaza:
la parter: living + bucataria, hol si baie;
la etaj: 3 dormitoare, baie si balcon.
Beneficiaza de izolatie cu polistiren de 10 cm, acoperis din tigla, structura din caramida, centrala termica pe gaz, geamuri si usa termopan cu tamplarie din PVC.
Se vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti. Construtia va fi finalizata in decembrie 2017.


BLITZ 28577CV

PERSOANA DE CONTACT
Duplex de vanzare, 105 mp utili, teren 150 mp, zona Gilau! 5 Parerea agentului: Locatie linistita si relaxanta, compartimentarea practica si facilitatile din zona, transforma acesta oferta intr-o ofera ideala pentru o familie.
Mihai Boia
Senior Broker I - Team Leader Floresti
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.