Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!

Cluj-Napoca, Floresti

147.000 € /negociabil ID: X3SH112NB ultima actualizare: 02-11-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Am remarcat materialele de calitate care au fost folosite la constructie si panorama deosebita de care dipune imobilul, astfel ca oferta este ideala pentru o familie, care doreste sa locuiasca intr-o zona linistita, ferita de agitatia orasului.
Poza 1: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 1: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 2: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 3: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 4: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 5: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 6: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 7: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 8: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
 • Thumbnail 9: Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!, Cluj-Napoca, Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 118 mp Suprafata construita: 141.6 mp Suprafata teren: 329 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 3 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 1 Demisol: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata de case/vile, Vivo Stadiu constructie: in constructie Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere, Incalzire pardoseala), Acces internet (Cablu, Fibra optica, Wireless, Dial-up)

Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari

Alte spatii utile (Crama, Spatiu depozitare), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Nemobilat

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare duplex situat intr-o zona linistita, din Floresti. Dispune de o suprafata utila de 118 mp + 45 mp demisol, avand un teren de 329 mp si un front stradal de 17 mp.
Constructia este realizata pe structura de caramida Porotherm, avand grosimea de 25 cm, cu acoperis din tabla, izolata termic in exterior cu polistiren de 15-20 cm.
Duplex-ul este dispus D+P+E, fiind compartimentat astfel:
Demisol: garaj, spatiu de depozitare, si spatiu tehnic;
Parter: camera de zi, bucatarie, baie, spatiu de depozitare si 2 terase;
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai.
Beneficiaza de centrala termica proprie pe gaz in condensatie cu boiler incorporat Viessmann, geamuri termopan cu tamplarie din PVC tripan cu 7 camere profil Salamander, si usa intrare profil Salamander.
Se ofera spre vanzare la stadiul de semifinisat, cu incalzire in pardoseala Rehau, iar la demisol cu radiatoare si sapa autonovelanta si peretii gletuiti.
Constructia va fi finalizata in luna noiembrie 2017.

BLITZ 27655CV

PERSOANA DE CONTACT
Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017! 5 Parerea agentului: Am remarcat materialele de calitate care au fost folosite la constructie si panorama deosebita de care dipune imobilul, astfel ca oferta este ideala pentru o familie, care doreste sa locuiasca intr-o zona linistita, ferita de agitatia orasului.
Horatiu Priscornita
Senior Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.