De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin!

Cluj-Napoca, Marasti

68.500 € 1.100 €/mp ID: X3SH10L59 ultima actualizare: 22-11-2017

Parerea agentului: Apartament ce dispune de o terasa cu o suprafata generoasa, ce poate oferi momente de relalxare alaturi de cei dragi!
Poza 1: De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin!, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 1: De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin!, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 2: De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin!, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 3: De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin!, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 4: De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin!, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 5: De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin!, Cluj-Napoca, Marasti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 62.27 mp Suprafata construita: 74.72 mp Nr. camere: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. niveluri: 9 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 1 Confort: lux
Ansamblu rezidential: 1 Nume ansamblu rezidential: https://www.imobiliare.ro/ansambluri-rezidentiale/cluj-napoca/north-gate-apartments-cluj-napoca-1550 Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente, mijloace de transport Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: in constructie Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: 2018 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Izolatii termice (Exterior), Usi interior (Celulare)

Dotari

Contorizare (Contor gaz, Apometre), Nemobilat, Dotari imobilInterfon, Lift

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Blitz Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu doua camere, situat in ansamblul North Gate Apartaments, din cartierul Marasti. Acesta va fi finalizat in luna aprilie-mai 2018. Apartamentul are o compartimentare semidecomandata. Este format din living, dormitor, bucatarie, baie, spatiu depozitare si terasa. De asemenea, dispune de o suprafata utila generoasa, mai exact 62,27 mp. Apartamentul se vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti, fiind incluse urmatoarele:
- usa metalica de la intrare;
- usi interioare;
- instalatii electrice si sanitare la pozitie;
- centrala termica individuala -> instalatie termica completa;
- interfon si contorizari individuale pe apartamente;
- sapa de 5 cm montata pe o dala flotanta din polistiren expandat de 5 cm;
- tencuiala + un strat de glet;
- zonele comune si terasele complet finisate;
- amenajarile exterioare (spatiile verzi, locurile de parcare, accesul, iluminatul extern) finalizate.
Optional se pot achizitiona un garaj contra sumei de 5000 euro ( TVA inclus) si un loc de parcare suprateran cu 2500 euro ( TVA inclus). De asemenea, se dispune de o terasa amenajata cu o suprafata de 15 mp, contra sumei de 300 euro/mp.
NORTH GATE APARTMENTS, situat pe strada Aurel Vlaicu nr 180, cu intrare de pe strada Bega, in spate la Leroy Merlin, este un ansamblu rezidential mixt, situat in zona nord-estica a orasului. Accesul spre punctele de interes ale orasului se face rapid si usor atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, centrul situandu-se la 15 minute de mers cu masina. Chiar daca nu dispuneti de masina, statiile de transport in comun (autobuz, troleibuz) se afla in imediata vecinatate a ansamblului. Imobilul promovat este unul din cele trei imobile de locuinte cu parter comercial. Pozitia imobilului in cadrul ansamblului este una privilegiata, fiind retrasa de la strada principala, acest aspect conferind apartamentelor si viitorilor locatari mai multa liniste si confort. Complexul are un numar total de 112 de apartamente cu 1, 2,3 si 4 camere, luminoase si spatioase, compartimentate intr-un mod inteligent si echilibrat.
Ansamblul NORTH GATE Apartments se recomanda prin:
- arhitectura moderna cu un design elegant si contemporan;
- finisaje de inalta calitate;
- apartamente generoase si luminoase;
- terase generoase;
- locatia buna, cu acces usor inspre centru;
- spatii comerciale la parterul imobilului (800 mp de spatii comerciale);
- acces facil la transport in comun (autobus, troleibuz, aeroport);
- spatii verzi generoase si loc de joaca pentru copii;
- preturi accesibile pentru orice buget;
- posibilitati de achizitie multiple (prima casa, credit ipotecar).
In ceea ce privesc dotarile, apartamentul beneficiaza de:
- structura de rezistenta realizata din beton armat;
- pereti exteriori din caramida eficienta termic Cemacon Evoceramic 24LM si termoizolatie polistiren Austrotherm de 10 cm;
- pereti despartitori intre apartamente din caramida Cemacon Evoceramic 20NF;
- peretii interiori sunt realizati din caramida Cemacon Evoceramic 12NF;
Ferestre cu tamplarii din profile PVC cu 7 camere Salamander si trei foi de sticla eficiente termic.
Preturile apartamentelor incep de la 1100 euro/mp, si se modifica in functie de modalitatea de plata.
Apartamentul se va vinde in EXCLUSIVITATE prin Blitz Imobiliare, cu 0% comision din partea cumparatorului.BLITZ 28290AV

PERSOANA DE CONTACT
De vanzare apartament 2 camere, 62,27 mp, semifinisat, zona Leroy Merlin! Parerea agentului: Apartament ce dispune de o terasa cu o suprafata generoasa, ce poate oferi momente de relalxare alaturi de cei dragi!
Razvan Indolean
Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.