Oportunitate de investitie

Pret/mp: 1.306 Rata lunara: 1.193,75Calculator credit

235.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 180 mp

  Teren: 370 mp

  Numar de camere: 8

  Nr. bucatarii: 3

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1, Etaj 2

  Locuri de parcare: 3

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Beton, Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2018

descriere oferta

De vanzare duplex cu suprafata de 180 mp utili si 370 mp de teren. Imobilul baneficiaza de finisaje de lux de cea mai buna calitate si se preda complet mobilat si utilat. Acesta este impartit in 3 apartamente, cate unul pe fiecare nivel, din care un apartament cu 2 camere si alte 2 apartamete de 3 camere, fiind compartimentat astfel: La parter gasim apartamentul cu 2 camere compus din living cu bucatarie open space, dormitor, hol si baie. Acest apartament dispune si de o curte proprie de 60 de mp, o terasa amenajata si un jacuzzi exterior. La primul etaj se afla un apartament de 3 camere compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare si baie. De asemenea si acest apartament beneficaza de terasa, gradina si jacuzzi exterior. La etajul 2 este situat cel de-al 3-lea apartament, apartament compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si balcon. Fiecare apartament dispune de centrala termica proprie si contorizare separata pentru apa, gaz si curentul electric. Pentru cei interesati mentionam faptul ca imobilul se poate achizitiona cu preluare de chiriasi, doua dintre apartamente fiind deja ocupate.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 3.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Situat la doar cateva minute de oras, acest imobil este potrivit pentru cei care doresc sa fac o investitie pe termen lung, pentru o familie numeroasa sau pentru 2 familii care-si doresc sa locuiasca impreuna.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 8
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Tauti / 140 mp / 4 camere

Dambul Rotund , zona Dambul Rotund / 175 mp / 4 camere

Floresti , zona Terra / 105 mp / 4 camere

Faget , zona Sf Ion / 189 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 120 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 260 mp / 3 camere

.

Link-uri utile