Proprietate inedita intr-un colt de natura!

Pret/mp: 1.456 Rata lunara: 2.011,50 Calculator credit

527.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 362.00 mp

  Front stradal: 19,6 m

  teren: 747.00 mp

  Numar de camere: 6

  Nr. bucatarii: 2

 • Nr. bai: 4

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1, Mansarda

  Locuri de parcare: 1

  Nr. garaje: 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare va ofera o proprietate frumos pozitionata si exemplar gandita, este vorba despre casa individuala cu destinatie rezidentiala, situata intr-o zona retrasa, cu multa verdeata. Aceasta are o suprafata utila de 362 mp, iar terenul per ansamblu este cu o suprafata generoasa de 747 mp si un front stradal de 19,6 ml. Constructia este din bca de 35 cm, casa fiind tencuita atat pe interior cat si pe exterior, izolata cu polistiren de 5 cm, fiind decorata cu piatra ornamentala la exterior, iar acoperisul din tigla. Exteriorul este in concoranta cu stilul interior al casei, fapt ce tradeaza o atentie deosebita acordata amenajarii locuintei. In ceea ce priveste dispunerea locuintei ea este construita pe 4 niveluri, dupa cum urmeaza: la demisol: un garaj incapator pentru 2 masini, un apartament cu bucatarie, dormitor, baie si ATENTIE, o crama; la parter veti dispune de un living, bucatarie, dormitor (birou) si o terasa de 37 mp; la etaj: 3 dormitoare, 3 bai, 2 balcoane si ATENTIE, un dressing; la mansarda: neamenajat, dar se poate locui. Locuinta beneficiaza de centrala termica prin condensatie, precum si de geamuri si usa de la intrare termopan, cu tamplarie din PVC, model VEKA, iar despre finisaje este o bucurie sa va marturisim ca sunt noi si moderne, parchet din lemn de stejar, gresie marazzi, sanitarele pentru baie sunt Villeroy&Boch, electrocasnicele sunt Siemens. Casa se vinde complet mobilata. Iar pentru a va simti in siguranta trebuie sa stiti ca casa dispune de sistem de alarma. Gradina amenajata cu pomi si gazon va fi cireasa de pe tort ori de cate ori veti simti nevoia unei evadari.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.8

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Este o proprietate deosebita, in mijlocul naturii, cu o suprafata generoasa de teren. Dispune, de asemenea, de finisaje moderne, atent alese si un design aparte.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Europa
 • Nr. camere: 6
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux

Europa

Cartierul Europa este un cartier nou apărut în Cluj-Napoca şi reprezintă o zonă de dezvoltare imobiliară intensă, fiind o prelungire a cartierului Clujean Zorilor.

Dezvoltarea imobiliară, materializată în construcţii imobiliare noi de tip case şi apartamente, a determinat un interes imobiliar în zonă.

Afla mai multe despre Europa

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 210 mp / 5 camere

Central , zona Casa de Cultura a Studentilor / 272 mp / 6 camere

Manastur , zona Campului / 600 mp / 15 camere

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 191 mp / 6 camere

Dambul Rotund , zona Corneliu Coposu / 500 mp / 14 camere