Casa cuplata, 181 mp utili, 302 mp teren, semifinisata, expunere sudica, panorama superba!!

Pret/mp: 1.110 Rata lunara: 1.021,04Calculator credit

201.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 181 mp

  Teren: 302 mp

  Numar de camere: 6

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 2

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1, Pod

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit, Birouri/comercial

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tabla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2018

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa cuplata situata in cartierul Dambul Rotund, cu expunere sudica si priveliste superba asupra Clujului. Constructia este una noua, din caramida Porotherm, izolatie de 15 cm si cu acoperis din tabla Lindab de cea mai buna calitate. Suprafata utila este de 181 mp, cea a terenului masoara 302 mp si dispune de un front stradal de 16 m. Casa este dispusa pe 3 niveluri, astfel: la demisol: hobby room, dormitor, baie, camera tehnica; la parter: bucatarie, living loc de servit masa, birou, baie; la etaj:2 dormitoare, 1 baie, hol; Casa are un pod locuibil de aproximativ 40 mp (1,8 m la cornisa). Beneficiaza de incalzire prin pardoseala la parter si demisol, centrala termica pe gaz si de geamuri din termopan cu tamplarie din PVC cu 3 sticle 7 camere. La nivel de compartimentare, se pot face ajustari, spatiul locativ fiind generos. Se ofera spre vanzare pregatita pentru finisaje la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta, peretii gletuiti si instalatile trase la pozitie.Se vinde nemobilata, iar gradina se ofera amenajata cu gazon si dale. Beneficiaza de 2 locuri de parcare iar accesul la proprietate se face pe un drum privat, prevazut cu bariera la intrare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.2

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Casa ce ofera o panorama superba asupra Clujului, scaldata in soare si inconjurata de natura, potrivita unei familii care apreciaza spatiile generoase si flexibile in compartimentare. Zona este foarte linistita iar proprietatea usor accesibila din centrul orasului. O recomand atat pentru locuit cat si ca investitie, putand fi create 2 intrari separate de acces in imobil. Proprietatea merita apreciata prin seriozitatea cu care a fost realizata, pentru calitatea materialelor si grija la detalii.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Dambul Rotund
 • Nr. camere: 6
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat

Dambul Rotund

Dambul Rotund este un cartier in Cluj-Napoca, situat in partea de nord-vest a orasului. Este un cartier de case care face legatura intre zona centrala si iesirea din Cluj Napoca spre Zalau prin satul Baciu. 

In cartierul Dambul Rotund se afla autogara Beta din Cluj, scoala de Politie din Cluj- Napoca si depozitul de medicamente Pharmafarm. 

Afla mai multe despre Dambul Rotund

Oferte similare

Borhanci , zona Calea Borhanciului / 144 mp / 5 camere

Iris , zona Bulevardul Muncii / 190 mp / 5 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 138 mp / 5 camere

Floresti , zona Tauti / 140 mp / 4 camere

.

Link-uri utile