Oportunitate! Casa exclusiva de vanzare, 450 mp utili, LUX, 1000 mp teren, in inima cartierului Andrei Muresanu

Pret/mp: 1.978 Rata lunara: 4.521,02Calculator credit

890.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 450 mp

  Teren: 1000 mp

  Numar de camere: 6

  Nr. bucatarii: 2

 • Nr. bai: 5

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1, Etaj 2

  Locuri de parcare: 4

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit, Birouri/comercial

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2018

descriere oferta

Pentru ca la Blitz calitatea face diferenta si pentru ca ne dorim sa fim noi cei care te conduc spre noua ta casa, iti propunem spre achizitie o proprietate deosebita. Casa individuala premium situata intr-o zona linistita de case si vile. Suprafata utila este de 450 mp, iar terenul masoara 1000 mp cu front de 19 ml. Casa este dispusa pe 4 niveluri, cu regim de inaltime D+P+2E. Din punct de vedere al compartimentarii, aceasta a fost gandita dupa cum urmeaza: in demisol avem 2 garaje pentru 2 masini, o zona decomandata pentru gatit care dispune de un lift pentru transportul alimentelor pana la zona de servit masa. De asemenea avem 1 baie, 1 camara de alimente si zona SPA,cu sala fitness, sauna si jacuzzi pentru confort la superlativ! La parter avem urmatoarea compartimentare: bucatarie, living, zona de servit masa, un birou util pentru atunci cand vreti sa imbinati placutul cu utilul, o baie, holul si casa scarii. Etajul 1 are 3 dormitoare spatioase,1 dressing, 2 bai si hol Etajul 2 are 1 camera de oaspeti si 1 baie Curtea este amenajata cu gazon ce dispune de instalatie de irigat. Zona de recreere are o piscina functionala si un foisor ca sa va bucurati din plin de Soare pe parcursul intregului sezon cald. Proprietatea se vinde la stadiul de semifinisat la interior ceea ce va ofera posibilitatea sa o amenajati dupa propriile gusturi si sa va lasati amprenta pesonala, iar exteriorul este complet finisat. Cand doriti sa mergem la vizionare?

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.9

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Locatie de top,o proprietate excelenta pentru clienti care isi doresc o casa exclusivista.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Andrei Muresanu
 • Nr. camere: 6
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat

Andrei Muresanu

masca Andrei Muresanu

Numele cartierului este determinat de numele uneia din strazile sale care il omagiaza pe marele poet si revolutionar din Transilvania, Andrei Muresanu. Andrei Muresanu este compozitorul imnului Romaniei, Desteapta-te, romane!

Dupa perioada precedenta Primului Razboi Mondial zona actualului carter Andrei Muresanu a inceput sa trezeasca interesul urbanistilor. Astfel, a inceput impartirea loturilor de pamant si au aparut primele case, unele mai modeste, altele mai semete cu arhitectura complicata, surprinzatoare si specifica perioadei istorice de dupa razboi.

Primii care si-au construit case in aceasta zona au fost ungurii si germanii.

La inceput, prin Andrei Muresanu trecea doar drumul spre Faget, loc de agrement citadin, unde orasenii ieseau la „iarba verde”.

Afla mai multe despre Andrei Muresanu

Oferte similare

Iris , zona P-ta Garii / 35 mp / 1 camere

Marasti , zona Bucuresti / 280 mp / 8 camere

.

Link-uri utile