Casa individuala invaluita in farmec clasic! 330 mp, 1 000 mp teren, zona semicentrala

Pret/mp: 2.727 Rata lunara: 4.571,82Calculator credit

900.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 330 mp

  Teren: 1000 mp

  Numar de camere: 6

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 4

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Vechime casa: Veche

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: Inainte de 1990

descriere oferta

Blitz iti pune la dispozitie o casa cu un design deosebit si o arhitectura pe masura, situata la doar cateva minute de centrul orasului. Casa are o suprafata utila de 330 mp si este dispusa pe 3 nivele, D+P+E, astfel: Demisol: un apartament cu 1 camera, camera tehnica; Parter: living, bucatarie, camara, baie, hol, casa scarii si o terasa cu o suprafata de 55 mp; Etaj: 3 dormitoare, 3 bai matrimoniale, living si balcon. In procesul de finisare si dotare a casei s-au folosit materiale de foarte buna calitate, care confera casei un aer de rafinament si de familiaritate. Fiecare camera este investita cu o personalitate proprie. Va intampina o frumoasa zona de dining din lemn masiv inconjurata de obiecte minutios gandite si tablouri ce insufletesc incaperea. Lustrele ii dau un aer rustic, sporindu-i senzatia de liniste si farmecul pe care il emana. Bucataria este ingenios amenajata cu multe spatii pentru depozitare si un blat generos de lucru ce poate fi folosit si sub forma de bar. Ca dotari are cuptor cu microunde, cuptor pentru gatit, televizor etc. Aceasta are avantajul de a dispune de o fereastra larga ce-ti faciliteaza o lumina naturala permanenta si o priveliste pe masura. Casa scarilor din lemn masiv confera eleganta si rafinament locuintei. Dormitorul cu pat matrimonial emana un confort sporit, fiind dotat cu sifonier, noptiere, plasma. Baia este foarte generoasa si modern amenajata, cu o cada de baie ovala de efect si o fereastra larga. Confortul iti este sporit de faptul ca geamurile sunt din termopan cu tamplarie din lemn, usa de la intrare este din lemn nobil tropical, iar incalzirea se poate realiza atat cu ajutorul centralei pe gaz cat si prin intermediul sistemului de panouri solare instalat. Panourile solare sunt in numar de 16, iar capacitatea cazanului de stocare este de 5 000 l apa. Terenul aferent imobilului, in suprafata de 1 000 mp, a fost si el exploatat la maximum, optinandu-se o minunata gradina, amenajata cu gazon, pavaj, flori si foarte multe specii de arbusti ornamentali. Exista o armonie perfecta intre zona in care este situata casa, designul acesteia si cadrul natural pe care il ofera gradina, creand astfel tabloul perfect pentru o familie care apreciaza linistea. Casa va fi predata in stadiul in care este in momentul de fata, complet mobilata.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

Este o casa ce intrepatrunde stilul clasic cu functionalitatea moderna, aceasta avand avantajul de a dispune de un teren generos, ce va va spori confortul.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Andrei Muresanu
 • Nr. camere: 6
 • Vechime: Veche
 • Finisaje: Finisat
masca Andrei Muresanu

Andrei Muresanu

Numele cartierului este determinat de numele uneia din strazile sale care il omagiaza pe marele poet si revolutionar din Transilvania, Andrei Muresanu. Andrei Muresanu este compozitorul imnului Romaniei, Desteapta-te, romane!

Dupa perioada precedenta Primului Razboi Mondial zona actualului carter Andrei Muresanu a inceput sa trezeasca interesul urbanistilor. Astfel, a inceput impartirea loturilor de pamant si au aparut primele case, unele mai modeste, altele mai semete cu arhitectura complicata, surprinzatoare si specifica perioadei istorice de dupa razboi.

Primii care si-au construit case in aceasta zona au fost ungurii si germanii.

La inceput, prin Andrei Muresanu trecea doar drumul spre Faget, loc de agrement citadin, unde orasenii ieseau la „iarba verde”.

Afla mai multe despre Andrei Muresanu

Oferte similare

Semicentral , zona Sala Polivalenta / 100 mp / 4 camere

Gheorgheni , zona S. Albinii / 300 mp / 8 camere

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 45 mp / 1 camere

Buna Ziua , zona Fagului / 172 mp / 5 camere

Andrei Muresanu , zona Grand Hotel Italia / 140 mp / 4 camere

Central , zona Teatrul National / 63 mp / 2 camere

.

Link-uri utile