Casa eco de vanzare 135 mp, teren 361 mp, panorama!

Pret/mp: 1.185 Rata lunara: 812,77Calculator credit

160.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 135 mp

  Teren: 361 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2019

descriere oferta

Blitz ofera spre vanzare o casa eco moderna, situata intr-o zona noua si linistita de case, din cartierul Iris. Casa este construita cu tehnologii moderne si principii de casa pasiva pentru costuri de intretinere mici, confortul si calitatea aerului la interior fiind sporite. Suprafata utila a casei este de 134 mp utili iar curtea masoara 361 mp. Compartimentarea casei este urmatoarea: Parter: hol acces, baie, camera tehnica , camara, bucatarie, loc de luat masa si camera de zi; Etaj: hol acces, 3 dormitoare, 2 bai, 2 dressinguri si 2 balcoane. Are 2 parcari pavate si toate utilitatile ( curent, apa, canal, gaz, tv, internet). Este construita pe fundatie, planseu si grinzi de beton armat si caramida ceramica. Tamplaria geamurilor provine de la firma Barrier si se vor fi monta cu folii antivapori, in chenare de polistiren extrudat ( elimind puntea termica si schimbul de caldura pe la tocuri). Izolatia termica este cu polistiren expandat de 15 cm grosime, montat in chenare, nu in puncte. Are incalzire in pardoseala automatizata si cu termostat pe fiecare incapere. Casa va avea un sistem centralizat de ventilatie cu recuperare de caldura, generand economii la cheltuielile de intretinere si un flux de aer curat in incaperi. Se va construi si un horn, in cazul in care se doreste instalarea unui semineu. La interior se preda cu tencuiala, doua maini de glet si un strat de lavabil alb. La exterior casa va avea tencuiala decorativa si caramida aparenta decorativa, iar curtea va fi predata cu trotuare pavate si gazon. Se preda cu centrala pe gaz prin condensare sau cu pompa de caldura, la alegere. Casa se poate finisa la cerere.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.8

Locatie

 • 3.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

O casa eco, cu o panorama superba asupra orasului si situata intr-o zona verde si linistita. Expunerea sudica si materiale de constructie folosite, fac din aceasta casa caminul ideal.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Iris
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat

Iris

Cartierul Iris este unul dintre cartierele muncitoresti ale Clujului situat intr-o zona industriala. El cuprinde un mix de proprietati industriale cum sunt Fabrica de Medicamente Terapia, Fabrica de caramizi Iris, Combinatul de Utilaj Greu (CUG), blocuri de apartamente si case.

Cartierul Iris este un cartier existent atat in perioada precedenta revolutiei decembriste din Romania, dar si dupa aceasta perioada. Aceasta zona s-a popularizat ca urmare a faptului ca in acest cartier se regasesc mai multe proprietati industriale, iar populatia s-a stabilizat in acet cartier pentru accesibilitatea la locurile de munca.

Afla mai multe despre Iris

Oferte similare

Baciu , zona Petrom / 120 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 180 mp / 3 camere

.

Link-uri utile