Casa individuala pentru familia ta!168 mp utili, teren de 500 mp, zona linistita

Pret/mp: 1.310 Rata lunara: 1.117,56Calculator credit

220.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 168 mp

  Teren: 500 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 2

  Niveluri: Subsol, Parter, Etaj 1

  Vechime casa: Veche

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: Inainte de 1990

descriere oferta

Blitz va pune la dispozitie o casa individuala ce se pune in evidenta atat printr-o frumoasa arhitectura exterioara, cat si prin designul interior atent intocmit. Aceasta este situata in cartierul Iris, un cartier linistit aproape de Centru. Suprafata utila este generoasa, de 168 mp, terenul aferent fiind de 500 mp, iar frontul stradal este de 33 ml. Constructia este din caramida, izolata cu polistiren de 5 cm, iar acoperisul este din tigla metalica. Casa este dispusa pe 2 niveluri, astfel: la parter: 2 dormitoare, bucatarie, camara, hol, baie si terasa; la etaj: dormitor, living, hol, baie si terasa. Interiorul este modern amenajat si este permanent invaluit intr-o luminozitate naturala. Livingul se remarca prin eleganta si confort. Acesta este dotat cu un mobilier personalizat pe spatiu, plasma, o masuta, canapea si fotolii confortabile. Bucatria este realizata intr-un stil clasic reinterpretat fiind dotata cu un cuptor modern incorporat in structura mobiliereului. Aceasta ofera un spatiu amplu pentru depozitare si un blat generos de lucru. Unul dintre dormitoare este imprimat de un aer relaxant prin culorile calde in care este invaluit, fiind dispus cu un pat matrimonial si plasma. Baile sunt spatioase si modern amenajate, fiind dispuse fie cu o cabina de dus dispusa cu sticla securizata, fie cu cada de baie. De asemenea, casa are avantajul de a avea un beci la subsol si un garaj, ambele atat de necesare. Casa beneficiaza de incalzire cu centrala pe peleti, precum si de geamuri si usa de la intrare termopan cu tamplarie din PVC, marca WERU. Se vinde mobilata, existand posibilitatea vanzarii acesteia si nemobilata, pretul scazand in acest caz, iar gradina se ofera amenajata cu gazon si pomi.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.6

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Este o casa spatioasa, practic compartimentata, ce are avantajul unui teren aferent de 500 de mp.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Iris
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Veche
 • Finisaje: Finisat

Iris

Cartierul Iris este unul dintre cartierele muncitoresti ale Clujului situat intr-o zona industriala. El cuprinde un mix de proprietati industriale cum sunt Fabrica de Medicamente Terapia, Fabrica de caramizi Iris, Combinatul de Utilaj Greu (CUG), blocuri de apartamente si case.

Cartierul Iris este un cartier existent atat in perioada precedenta revolutiei decembriste din Romania, dar si dupa aceasta perioada. Aceasta zona s-a popularizat ca urmare a faptului ca in acest cartier se regasesc mai multe proprietati industriale, iar populatia s-a stabilizat in acet cartier pentru accesibilitatea la locurile de munca.

Afla mai multe despre Iris

Oferte similare

Borhanci , zona Calea Borhanciului / 144 mp / 5 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 138 mp / 5 camere

Floresti , zona Tauti / 140 mp / 4 camere

Dambul Rotund , zona Dambul Rotund / 175 mp / 4 camere

.

Link-uri utile