Casa la care ai visat! 131mp, teren 241 mp, zona strazii Somesului!

Pret/mp: 901 Rata lunara: 599,42Calculator credit

118.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 131 mp

  Teren: 241 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1, Pod

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Partial mobilat/utilat

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2013

descriere oferta

Blitz va ofera spre vanzare un duplex deosebit de frumos, situat in zona strazii Somesului din Floresti. Casa este construita din caramida, cu izolatie din polistiren de 10 cm. Suprafata casei este de 131 mp, iar curtea are 241 mp. Compartimentarea se prezinta astfel: - parter: living, bucatarie, dining, camara, spatiu de depozitare, hol, baie si terasa. - etaj: 3 dormitoare, hol, dressing, 2 bai si balcon. - pod: spatiu de depozitare. Curtea este amenajata cu pomi si plante ornamentale. Duplexul este pozitionat intr-un ansamblu intim de case, ce beneficiaza de curte privata si acces restrictionat. De jur imprejurul casei este doar spatiu verde, curtea beneficiaza de foarte multa intimitate si liniste. Casa se vinde nemobilata, cu exceptia bucatariei, dresingului si a bailor. In fata casei sunt 2 locuri de parcare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.7

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

O casa de vis cu o gradina minunata, amplasata in apropierea tuturor facilitatilor, insa retrasa de aglomeratie. Recomand oferta unei familii care cauta atat linistea, cat si apropierea de magazine si facilitati.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Manastur , zona Campului / 210 mp / 5 camere

Dambul Rotund , zona Calea Baciului / 169 mp / 4 camere

Floresti , zona Tauti / 160 mp / 4 camere

.

Link-uri utile