Duplex de vanzare, 160 mp, 300 teren, semifinisat, zona Vivo !

Pret/mp: 869 Rata lunara: 706,09Calculator credit

139.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 160 mp

  Teren: 300 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Veche

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Beton, Caramida

  Tip acoperis: Tabla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2018

descriere oferta

Daca doresti un duplex spatios, intr-o zona de case, cu acces facil catre oras, avem oferta potrivita pentru tine! De vanzare casa cu suprafata de 160 mp si 300 mp de teren, amplasata in zona White House Residence. Imobilul se preda semifinisat, cu instalatiile electrice, termice si sanitare finalizate, peretii gletuiti, tamplarie PVC cu geam termopan si usa la intrare. Constructia este din caramida, izolata termic la exterior, beneficiaza de incalzire in pardoseala atat la parter, cat si la etaj si este dispusa dupa cum urmeaza: La demisol gasim un spatiu tehnic si un loc de parcare. Parterul dispune de un hol de acces, living, bucatarie, dressing (debara) si o baie. Iar la etaj se gasesc 3 dormitoare si 2 bai, din care una matrimoniala.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

AgentParerea agentului

Faptul ca zona White House Residence a devenit una dintre cele mai cautate zone de case din proximitatea orasului, accesul restrictionat, peisajul deosebit de care se pot bucura cei care vor beneficia de acest imobil, precum si numarul limitat al caselor de vanzare din aceasta zona, fac din acesta oferta o oportunitate ce ar trebuie luata in considerare de cei ce-si doresc o casa bine compartimentata, cu o curte generoasa, amplasata intr-un locatie foarte linistita dar cu acces facil catre oras.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Veche
 • Finisaje: Semifinisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Manastur , zona Campului / 180 mp / 4 camere

Floresti , zona Terra / 105 mp / 4 camere

.

Link-uri utile