Pret accesibil, la un km de oras, in zona Vivo!

Pret/mp: 1.158 Rata lunara: 706,09Calculator credit

139.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 120 mp

  Teren: 417 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Beton, Caramida

  Tip acoperis: Terasa

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2019

descriere oferta

De vanzare casa cuplata cu suprafata de 120 mp si 417 mp de teren. Imobilul este construit din caramida pe structura de beton si este dispus pe 3 niveluri dupa cum urmeaza: La primul nivel gasim un living cu bucatarie tip open space, debara, baie si o terasa. La cel de al 2-lea, un dormitor si o baie. La nivelul 3, 2 dormitoare, o baie si un balcon. Imobilul se preda semifinisat, izolat termic la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Rehau, incalzire in pardoseala, peretii gletuiti, usa metalica la intrare, instalatiile electrice, sanitare si termice finalizate. Gradina se preda imprejmuita, cu gazonul semanat. Termen de predare Iulie 2018.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.6

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 4.5

AgentParerea agentului

Avand o compartimentare practica si situata in imediata vecinatate a orasului, cu o curte suficient de generoasa, realizata fara a se face rabat de la calitate, aceasta oferta poate fi oferta potrivita pentru orice familie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 180 mp / 3 camere

Iris , zona Bulevardul Muncii / 135 mp / 4 camere

Borhanci , zona Calea Borhanciului / 144 mp / 5 camere

.

Link-uri utile