Casa individuala de vanzare, 120 mp, teren 500 mp! Zona strazii Cetatii!

Pret/mp: 1.625 Rata lunara: 990,56Calculator credit

195.000199.000€(-4.000€)

caracteristici

 • Suprafata casa: 120 mp

  Teren: 500 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 2

  Niveluri: Parter, Etaj 1, Pod

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2017

descriere oferta

Blitz vinde casa individuala pozitionata in zona strazii Cetatii din Floresti. Casa are o suprafata utila de 120 mp, suprafata aferenta de teren este de 500 mp iar frontul la strada de 15 ml. Casa are un regim de inaltime P+1E+Pod si este astfel compartimentata: - la parter: hol, baie de servici, living cu dining, bucatarie, camara si o terasa inchisa. - la etaj: 3 dormitoare, o baie si 2 balcoane. Casa dispune de 2 locuri de parcare pavate in curte. Beneficiaza de finisaje si mobilier de lux, supraveghere video interior/exterior, aer conditionat cu dezumidificator si purificator aer. Curtea generoasa este amenajata cu foisor, piscina acoperita, dotata cu pompe de filtrare, recirculare si incalzire a apei si plante ornamentale exotice. Se vinde complet mobiliata si utilata.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 3.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

De remarcat finisajele si mobilierul alese cu bun gust. Locuinta este perfecta pentru persoanele care doresc propria lor oaza de liniste si verdeata.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Manastur , zona Edgar Quinet / 135 mp / 4 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 130 mp / 4 camere

Borhanci , zona Regina Maria / 170 mp / 4 camere

Intre Lacuri , zona Iulius Mall / 60 mp / 1 camere

Marasti , zona Bucuresti / 80 mp / 3 camere

.

Link-uri utile