De vanzare casa la cheie, 120 mp utili, 136 mp terasa cu panorama spre Faget

Pret/mp: 1.792 Rata lunara: 1.092,16Calculator credit

215.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 120 mp

  Teren: 400 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 2

  Niveluri: Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Partial mobilat/utilat

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Sindrila

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2010

descriere oferta

Blitz ofera spre vanzare casa individuala cu o suprafata utila de 120 mp si teren de 500 mp, situata in zona strazii Valea Garbaului, pe strada linistita, avand rapid acces la facilitatile orasului. Accesul la proprietate se face pe o alee comuna pentru 3 proprietati. Terenul propriu are urmatoarea impartire: 1.curte amenajata cu loc de joaca pentru copii, zona de barbeque si terasa acoperita pentru zona de relaxare. 2. Terasa circulabila finisata si amenajata cu balustrada, pardoseala si luminatoare, putand fi folosita ca spatiu de joaca pentru copii, spatiu privat pentru recreere, sporturi diverse, plaja sau petrecerea timpului in aer liber alaturi de prieteni, oferind o panorama excelenta catre Padurea Faget, zona Sf Ion. Accesul la terasa se face prin curte amenajata cu gazon si plante mature , pe sub bolte acoperite de trandafiri. Casa este noua, construita in 2010. Are peretii din caramida cu izolatie exterioara. Usa si geamurile sunt din termopan cu jaluzele exterioare actionate automat. Este dispusa pe doua niveluri, P+ E, avand urmatoarea compartimentare: P: hol intrare, baie,living spatios, bucatarie si un loc de luat masa. E:hol casa scarii, doua dormitoare si doua bai. Se vinde finisata si nemobilata

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.2

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Proprietatea are o pozitie cu panorama excelenta, este la doar 4 km distanta de limita vestica a cartierului Manastur si doar 7 km pana la zona zero a orasului Cluj Napoca, oferind viitorilor proprietari atat liniste si confort cat si acces rapid la facilitatile orasului. Recomand cu toata increderea pentru o familie cu copii.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Semicentral , zona Gara / 70 mp / 2 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 135 mp / 4 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 130 mp / 4 camere

Borhanci , zona Regina Maria / 170 mp / 4 camere

.

Link-uri utile