Casa individuala de vanzare, 180 mp, 330 mp terent aferent, zona Terra

Pret/mp: 1.200 Rata lunara: 1.219,15 Calculator credit

240.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 200 mp

  Teren: 552 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2007

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala situata in zona Terra, o zona cu multe spatii verzi, aproape de mijloacele de trasport in comun, scoli, magazine si alte facilitati zonale. Construtia casei este din caramida, acoperita cu tigla si izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Dispune de o suprafata utila de 200 mp, cu un teren aferent de 522 mp si un front stradal de 18 ml. Regimul de inaltime este P+E, fiind compartimentat dupa cum urmeaza: - parter - living, dining, bucatarie, dormitor, camera tehnica, o baie si iesire spre o terasa cu o suprafata de 20 mp inchisa cu lemn si sticla; - etaj - 2 dormitoare, una dintre ele fiind cu baie matrimoneala, birou, baie si hol. Beneficiaza de finisaje de calitate, centrala termica pe gaz, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, gresie, parchet din lemn masiv si faianta. Casa dispune si de doua locuri de parcare. Se ofera spre vanzare complet mobilata.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.8

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Casa ofera un aer de eleganta si de relaxare resimtit inca de la intrare, fiind ideala pentru familiile care isi doresc un confort sporit.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Finisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 116 mp / 4 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 157 mp / 4 camere

.

Link-uri utile