Duplex 118 mp utili + 45mp demisol , teren 329 mp, finalizare noiembrie 2017!

Pret/mp: 1.246 Rata lunara: 561,08 Calculator credit

147.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 118.00 mp

  Front stradal: 17 m

  teren: 329.00 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 2

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Nr. garaje: 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare duplex situat intr-o zona linistita, din Floresti. Dispune de o suprafata utila de 118 mp + 45 mp demisol, avand un teren de 329 mp si un front stradal de 17 mp. Constructia este realizata pe structura de caramida Porotherm, avand grosimea de 25 cm, cu acoperis din tabla, izolata termic in exterior cu polistiren de 15-20 cm. Duplex-ul este dispus D+P+E, fiind compartimentat astfel: Demisol: garaj, spatiu de depozitare, si spatiu tehnic; Parter: camera de zi, bucatarie, baie, spatiu de depozitare si 2 terase; Etaj: 3 dormitoare, 2 bai. Beneficiaza de centrala termica proprie pe gaz in condensatie cu boiler incorporat Viessmann, geamuri termopan cu tamplarie din PVC tripan cu 7 camere profil Salamander, si usa intrare profil Salamander. Se ofera spre vanzare la stadiul de semifinisat, cu sapa autonovelanta si peretii gletuiti. Constructia va fi finalizata in luna noiembrie 2017.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.7

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Am remarcat materialele de calitate care au fost folosite la constructie si panorama deosebita de care dipune imobilul, astfel ca oferta este ideala pentru o familie, care doreste sa locuiasca intr-o zona linistita, ferita de agitatia orasului.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 210 mp / 5 camere

Central , zona Casa de Cultura a Studentilor / 272 mp / 6 camere

Manastur , zona Campului / 600 mp / 15 camere

Andrei Muresanu , zona Grand Hotel Italia / 238 mp / 5 camere