Casa individuala, 4 camere, 160 mp, teren de 2500 mp! Zona de case!

Pret/mp: 1.875 Rata lunara: 1.145,06 Calculator credit

299.999

caracteristici

 • Suprafata casa: 160.00 mp

  Front stradal: 17 m

  teren: 2500.00 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Nr. garaje: 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare vinde casa individuala, situata in Floresti, intr-o zona usor accesibila, de case-vile. Casa are o suprafata utila de 160 mp, iar suprafata aferenta de teren este de 2500 mp, cu front stradal de 17 mp. Casa are o structura de caramida si acoperis din tigla bromac. Aceasta este finalizata in anul 2016 si are un regim de inaltime P+1E. Compartimentarea se prezinta astfel: -parter: living, bucatarie, hol, doua dormitoare, doua bai, un spatiu de depozitare si doua terase, una cu suprafata de 27 mp, iar cealalta de 50 mp. -etaj: dormitor, hol, o baie si un balcon Dispune de centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC Salamander 92 mm, parchet de 12 mm din lemn de stejar, incalzire in pardoseala, si feronerie Rotto. Casa are si un pod cu suprafata utila de 80 mp.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.9

Locatie

 • 3.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 3.5

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

De remarcat suprafata generoasa de teren si finisajele de calitate. De asemenea, privelistea frumoasa asupra zonei este un mare plus.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Finisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 191 mp / 6 camere

Andrei Muresanu , zona Grand Hotel Italia / 90 mp / 3 camere

Floresti , zona Avram Iancu / 90 mp / 5 camere