Casa amenajata impecabil! 240 mp utili, teren 570 mp, piscina acoperita, zona de case!

Pret/mp: 1.542 Rata lunara: 1.412,25 Calculator credit

370.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 240.00 mp

  Front stradal: 12 m

  teren: 570.00 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 4

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz ofera spre vanzare o casa individuala situata in zona rezidentiala de case si vile a cartierului Faget, o zona ce va ofera sansa sa respirati un aer proaspat zi de zi si sa fiti mai aproape de natura. Casa este o constructie noua, din caramida cu acoperis din tigla ceramica si izolata cu polistiren de 15 cm, fiind finalizata in anul 2016, are o suprafata utila de 240 mp si este dispusa pe 3 nivele: Demisol+Parter+1Etaj. Casa se remarca printr-o arhitectura atent aleasa, dar prin rafinafinamentul si finisajele de calitate care imbraca interiorul. La demisol exista spatiu pentru amplasarea unei crame, o spalatorie, o baie si zona de depozitare. La parter este un open space pentru zona de living si dining, o bucatarie generoasa cu un spatiu de depozitare si o baie de serviciu. Livingul este spatios, luminos si are un sistem de incalzire prin pardoseala eficient. Semineul construit in zona livingului si a diningului, asigura incalzirea acestor zone, dar si confortul si atmosfera magica a unei case in care se regaseste intreaga familie la sfarsitul unei zilei aglomerate. Bucataria este foarte luminoasa cu zone de blat generoase si mobilier personalizat, cu fereastra deasupra chiuvetei, fiind dotata cu frigider, plita dispusa cu hota si frigider. In imediata apropiere are si o frumoasa zona de servit masa pentru cina in familie. La etaj exista 3 dormitoare si 2 bai, dintre care dormitorul matrimonial are o baie proprie si balcon. Fiecare dintre incaperi este pozitionata astfel incat sa cuprinda o parte din panorama oferita de aceasta locatie. Compartimentarea spatiilor a fost gandita de la inceput pentru a fi extrem de functionala si comfortabila. Finisajele sunt de o calitate superioara, alese cu bun gust, pastrand acelasi stil in toata casa. Cu un stil elegant si intim, piscina completeaza perfect zona de relaxare unde puteti sa petreceti clipe frumoase cu cei dragi. Casa dispune de un teren de 570 mp, spatiu ce cuprinde o gradina amenajata cu plante si copaci ornamentali, dar si doua parcari cu acces direct din drum. Accesul in zona este usor, in prezent exista si transport in comun.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.8

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Este o casa ce te intampina cu o atmosfera calda si te face sa-ti doresti sa iti petreci cat mai multe clipe alaturi de familia ta, in caldura si confortul ei.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Faget
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux

Faget

Colonia Faget este unul dintre cartierele noi ale municipiului Cluj-Napoca. Acest cartier reprezinta o extindere a cartierelor Zorilor si Manastur. In perioada post decembrista, Fagetul era o zona de agrement in aer liber pentru Clujeni. Zona era folosita pentru iesiri „in natura” si picnic.

Ca urmare a dezvoltarii imobiliare din anii 2000, Fagetul s-a transformat intr-un cartier rezidential.

Afla mai multe despre Faget

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 210 mp / 5 camere

Central , zona Casa de Cultura a Studentilor / 272 mp / 6 camere

Manastur , zona Campului / 600 mp / 15 camere

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 191 mp / 6 camere

Floresti , zona Avram Iancu / 90 mp / 5 camere