Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!

Pret/mp: 1.970 Rata lunara: 3.813,06 Calculator credit

999.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 507.00 mp

  Front stradal: 30 m

  teren: 2400.00 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 4

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tabla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Acolo unde se imbina arhitectura moderna cu o locatie de vis, o suprafata generoasa si finisaje de LUX rezulta o superba proprietate pe care toti ne-o dorim. In mijlocul naturii, respectiv in zona Faget, aceasta proprietate este formata dintr-o casa individuala cu o suprafata totala utila de 507 mp si o casa de oaspeti, pe o suprafata de teren generoasa, de 2400 mp care-ti lasa impresia ca ai reusit sa cuprinzi imperjurimile in interiorul propriei proprietati. Gradina completeaza in mod exceptional peisajul, fiind amenajata cu gazon, arbusti ornamentali, livada, alei pietruite, fantana si zona de barbeque, oferindu-ti un paradis verde. Suprafata totala a casei este ENORMA, de 507 mp desfasurata pe P+E, astfel: Parterul este investit cu un loc de ,,incarcare a bateriilor'', o zona de spa ce ofera piscina, loc hobby, sauna, baie, jacuzzi pentru 6 persoane, centrala termica, pivnita si camara. La etaj veti avea 2 dormitoare, 2 bai, dressing, bucatarie, dining, living si o terasa ce ofera o priveliste rar intalnita. Tot la etaj se afla si un apartament cu acces atat din casa, cat si din exteriorul casei, format din living, dormitor, baie, dressing, fiind ideal pentru o camera pentru copii sau casa de oaspeti. Casa este constructie din 2010 si are avantajele unei izolatii de 10 cm, iar incalzirea se face pe gaz si panouri solare. In ceea ce priveste finsajele acestea sunt moderne, au fost folosite materiale de calitate, iar casa are incalzire in pardoseala. Mobilierul este partial din lemn masiv personalizat pe spatiu, intregind rafinamentul casei. Se ofera spre vanzare cu toate dotarile actuale.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.9

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera o intreaga recuzita pentru a-ti intregi confortul: suprafata utila generoasa, o gradina extinsa cu accente de paradisiac, spa reconfortant cu dotari de ultima generatie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Faget
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux

Faget

Colonia Faget este unul dintre cartierele noi ale municipiului Cluj-Napoca. Acest cartier reprezinta o extindere a cartierelor Zorilor si Manastur. In perioada post decembrista, Fagetul era o zona de agrement in aer liber pentru Clujeni. Zona era folosita pentru iesiri „in natura” si picnic.

Ca urmare a dezvoltarii imobiliare din anii 2000, Fagetul s-a transformat intr-un cartier rezidential.

Afla mai multe despre Faget

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 191 mp / 6 camere

Andrei Muresanu , zona Grand Hotel Italia / 90 mp / 3 camere

Floresti , zona Avram Iancu / 90 mp / 5 camere