In exclusivitate casa cuplata de vanzare, 125 mp, 205 mp, front 15 ml, finisat la cheie, CF!

Pret/mp: 2.280 Rata lunara: 1.447,74 Calculator credit

285.000 289.000€ (-4.000€)

caracteristici

 • Suprafata casa: 125 mp

  Teren: 205 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1, Pod

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2010

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera in exclusivitate spre vanzare o casa cuplata situat in cartierul Andrei Muresanu. Proprietatea este prima casa dintr-un lot de 8 case cuplate situata intr-un ansamblu rezidential. Accesul se face pe un drum privat, restrictionat printr-o poarta automatizata, exclusiv rezidentilor din ansamblu. Constructia este din caramida, izolata cu polistiren de 15 CM EPS 80, iar acoperisul este de tip mansarda. Suprafata utila a constructiei este de 125 mp utili + 40 mp spatiu depozitare in pod, accesul se face printr-o scara batanta. Suprafata terenului aferent constructiei masoara 205 mp + cote parti indivize acces drum privat, iar frontul stradal este de 15 ml. Proprietatea este dispusa pe 2 niveluri, astfel: La parter: Parterul casei este destinat zonei de zi cu un living generos amenajat cu bun gust, o zona de dining cu o capacitate de 6 persoane, bucataria complet utilata, o toaleta si o camara. Din living se realizeaza accesul spre gradina din spatele casei ce ofera intimitate si zone de relaxare gandite pentru timp cu prietenii si familia. De asemenea casa are in proprietate si un loc de parcare, acoperit. Etajul ofera 3 dormitoare cu suprafete optime pentru paturi matrimoniale sau camere pentru copii, amenajate momentan ca si dormitor matrimonial cu acces catre o terasa generoasa de 15 mp. O camera pentru oaspeti cu acces catre un balcon de 7 mp si o camera cu dressing momentan transformata intr-un birou. Etajul dispune de o baie generoasa, utilata cu cada, cas wc, bideu si lavoar. Podul cu o suprafata extra de aproximativ 40 mp este ideal pentru spatii de depozitare, accesul facandu-se printr-o scara batanta. Beneficiaza de centrala termica pe gaz, precum si de geamuri termopan tamplarie PVC si usa de la intrare termopan. Se vinde la stadiul de finisat, mobilat si utilat. Situatie juridica clara si la zi.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

Agent Parerea agentului

O casa foarte pozitionata intr-un cartier de top al orasului, situata intr-un ansamblu rezidential cu acces restrictionat care vine insotit cu un plus de intimitate si confort. Recomand unei familii care prefera linistea, confortul si intimitatea.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Andrei Muresanu
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Finisat
masca Andrei Muresanu

Andrei Muresanu

Numele cartierului este determinat de numele uneia din strazile sale care il omagiaza pe marele poet si revolutionar din Transilvania, Andrei Muresanu. Andrei Muresanu este compozitorul imnului Romaniei, Desteapta-te, romane!

Dupa perioada precedenta Primului Razboi Mondial zona actualului carter Andrei Muresanu a inceput sa trezeasca interesul urbanistilor. Astfel, a inceput impartirea loturilor de pamant si au aparut primele case, unele mai modeste, altele mai semete cu arhitectura complicata, surprinzatoare si specifica perioadei istorice de dupa razboi.

Primii care si-au construit case in aceasta zona au fost ungurii si germanii.

La inceput, prin Andrei Muresanu trecea doar drumul spre Faget, loc de agrement citadin, unde orasenii ieseau la „iarba verde”.

Afla mai multe despre Andrei Muresanu

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 45 mp / 1 camere

Floresti , zona Valea Garbaului / 120 mp / 4 camere

Someseni , zona Traian Vuia / 140 mp / 4 camere

Dambul Rotund , zona Dambul Rotund / 100 mp / 4 camere

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 70 mp / 3 camere

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 115 mp / 4 camere

.

Link-uri utile