Duplex, 147 mp, panorama deosebita, constructie noua, zona strazii Ioan Iacob

Pret/mp: 1.905 Rata lunara: 1.422,34Calculator credit

280.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 147 mp

  Teren: 280 mp

  Numar de camere: 3

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 2

  Niveluri: Subsol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: In constructie

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Beton

  Tip acoperis: Tabla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2019

descriere oferta

Blitz Imobiliare va ofera spre vanzare, duplex cu o suprafata utila de 157 mp. Acesta va fi dispus pe 3 niveluri, comapartimentat dupa cum urmeaza: Demisol: parcare auto, camera technica, spatiu depozitare si casa scarii. Parter: living, bucatarie cu o zona dining, baie, hol, acces la terasa si casa scarii. Etaj: 2 dormitoare, baie , dressing, hol, zona de sera, acces la terasa si casa scarii. Partea de acoperis va fi partial amenajata ca si terasa circulabila. Suprafata de teren aferenta proprietății este de 280 mp, iar casa are o orienatre sudica. Imobilul este in satdiul de constructie, se v-a preda semifinisat cu peretii gletuiti, sape si instalatii trase pe pozitii, aer conditionat, centrala termica, incalzire prin pardoseala. Exteriorul amenajat, finisat si delimitat. Calea de acces este privata, cu bariera. Aflata intr-o zona in plina dezvoltare, constructia ofera viitoarului proprietar o vedere panoramica asupra intregului oras. Termen de finalizare a lucrarilor, anul 2019.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.2

Locatie

 • 3.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 3.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

O casa foarte frumoasa, intr-un stil modern si cu o orientare sudica. Potrivita unei familii.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Grigorescu
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: In constructie
 • Finisaje: Semifinisat

Grigorescu

masca Grigorescu

Primul nume al cartierului a fost Donath, dupa numele ciobanului care a salvat orasul. Legenda spune ca turcii, stransi in spatele Cetatuii, vroiau sa devieze Somesul taind dealul la Taietura Turcului si sa lase astfel Clujul fara apa, urmand apoi sa-l asedieze. Un cioban, pe nume Donath, si-a dat seama de pericol si a alergat sa-i alerteze pe clujeni, precum eroul de la Marathon, dupa care, epuizat de efort, si-a dat ultima suflare. Oastea clujeana a reusit astfel sa-i surprinda pe turci si sa-i alunge, iar ciobanului erou i-au ridicat o statuie din bronz, statuie care exista si astazi, abandonata din pacate intr-o curte privata, necesitand lucrari urgente de restaurare.

Al doilea moment definitoriu pentru istoria cartierului, este plasat in anul 1960, cand numele acestuia a fost schimbat in Grigorescu, cinstind astfel memoria generalului Eremia Grigorescu, comandantul armatelor romane in luptele de la Marasesti, in Primul Razboi Mondial.

Afla mai multe despre Grigorescu

Oferte similare

Semicentral , zona Gara / 70 mp / 2 camere

Borhanci , zona Regina Maria / 170 mp / 4 camere

.

Link-uri utile