Exclusiv! Casa moderna de vanzare + spatiu afacere, 338 mp utili, 755 mp teren, ultrafinisat la cheie, garaj, drum asfaltat, zona Oasului

Pret/mp: 917 Rata lunara: 1.574,74Calculator credit

310.000315.000€(-5.000€)

caracteristici

 • Suprafata casa: 338 mp

  Teren: 755 mp

  Numar de camere: 10

  Nr. bucatarii: 2

 • Nr. bai: 4

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1, Mansarda

  Locuri de parcare: 4

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2015

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare o casa individuala situata in cartierul Iris. Accesul se face pe un drum public, restrictionat printr-o poarta automatizata. Constructia este din caramida porotherm de 25 cm, izolata cu polistiren de 15 CM EPS 80, iar acoperisul este de tip mansarda acoperit cu tigla din beton. Suprafata utila a constructiei este de 338 mp utili dispusa pe 4 niveluri respectiv D+P+E+M. Suprafata terenului aferent constructiei masoara 755 mp +, iar frontul stradal este de 15 ml. Proprietatea este dispusa pe 4 niveluri, astfel: La demisol: garaj, spatiu cu deschidere spre strada gandit pentru o afacere, camera gandita ca si bucatarie(sau crama) si un spatiu tehnic unde regasim centrala. La parter: parterul casei este destinat zonei de zi cu un living generos amenajat cu bun gust, o zona de dining cu o capacitate de 6 persoane, un semineu total functionabil pe lemne, bucataria complet utilata si mobila cu zona de luat masa, o baie si un dormitor. Etajul ofera 3 dormitoare mari cu suprafete optime pentru paturi matrimoniale si dressinguri, amenajate momentan ca si dormitoare matrimoniale. O camera pentru oaspeti cu acces catre un balcon de 7 mp, iar un alt dormitor vine cu dressing si baie proprie. Etajul dispune de o baie generoasa. La mansarda gasim 2 dormitoare si o baie, cu toate instalatiile pe pozitie, momentan la stadiul de semifinisat. Accesul in mansarda se face normal, scarile fiind la fel de largi si accesibile indiferent de etaj. Beneficiaza de centrala termica pe peleti, de asemenea gazul este tras in casa pana in spatiul tehnic, pentru cei ce vor o centrala termica pe gaz, pot face mutarea imediat. De asemenea casa dispune de distribuitoare pe fiecare nivel, instalatiile fiind Uponor. Tamplaria este din PVC, cu geamuri din 3 sticle 7 camere si usa de la intrare din termopan. Parterul dispune de rolete pe geamuri actionate electric, dotare ce ajuta enorm pe timp de vara. Se vinde la stadiul de finisat, mobilata si utilata la cheie, as putea spune impecabila, atat ca si nivel de finisat cat si ca si nivel de manopera.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 3.5

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

O proprietate atent construita si finisata, destinata unei familii care prefera spatiile aerisite.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Iris
 • Nr. camere: 10
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Modern/lux

Iris

Cartierul Iris este unul dintre cartierele muncitoresti ale Clujului situat intr-o zona industriala. El cuprinde un mix de proprietati industriale cum sunt Fabrica de Medicamente Terapia, Fabrica de caramizi Iris, Combinatul de Utilaj Greu (CUG), blocuri de apartamente si case.

Cartierul Iris este un cartier existent atat in perioada precedenta revolutiei decembriste din Romania, dar si dupa aceasta perioada. Aceasta zona s-a popularizat ca urmare a faptului ca in acest cartier se regasesc mai multe proprietati industriale, iar populatia s-a stabilizat in acet cartier pentru accesibilitatea la locurile de munca.

Afla mai multe despre Iris

Oferte similare

Floresti , zona Terra / 105 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 114 mp / 5 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 160 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 120 mp / 4 camere

.

Link-uri utile