Casa individuala de vanzare 230 mp utili, teren de 240 mp, front stradal 11 ml

Pret/mp: 1.022 Rata lunara: 896,97 Calculator credit

235.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 230.00 mp

  Front stradal: 11 m

  teren: 240.00 mp

  Numar de camere: 10

  Nr. bucatarii: 4

 • Nr. bai: 6

  Niveluri: Subsol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Vechime casa: Veche

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Partial mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Sindrila

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala situata in zona centrala a orasului. Dispune de o suprafata utila de 230 mp, cu teren de 240 mp si front stradal de 11 ml. Constructia este din caramida, izolata exterior cu polistiren de 5 cm, iar acoperisul este din sindrila. Curtea este pavata. Casa este dispus S+P+E, iar compartimentarea a fost gandita astfel: Subsol: spatiu de depozitare; Parter: 1 spatiu comercial si 1 apartament compartimentat astfel: 2 dormitoare, 2 living-uri, bucatarie si 2 bai; Mansarda: 3 apartamente, dintre care unul este compus din: dormitor, living, hol si baie, al doilea apartament are un dormitor, bucatarie si baie, iar cel de-al treilea este compus din: dormitor, living, bucatarie si baie. Beneficiaza de centrala termica pe gaz, geamuri si usa termopan cu tamplarie din PVC, aer conditionat, gresie, parchet laminat si faianta. Se ofera spre vanzare partial mobilat.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 3.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

O casa compusa din 4 apartamente si un spatiu comercial, fiind pretabila pentru investitie. Exista posibilitatea de preluare a chiriasilor.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 10
 • Vechime: Veche
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Manastur , zona Vivo (Polus Center) / 113 mp / 4 camere

Andrei Muresanu , zona Grand Hotel Italia / 238 mp / 5 camere

Dambul Rotund , zona Corneliu Coposu / 500 mp / 14 camere