Un apartament pentru care sinonimul este familie

Pret/mp: 938 Rata lunara: 1.142,95Calculator credit

225.000

caracteristici

 • Nr. camere: 4+

  Suprafata utila 240 mp

  Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: Parter /2

 • Locuri de parcare: 2

  Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Decomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Anul constructiei: 2009

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare apartament generos, situat in zona strazii Donath, din cartierul Grigorescu, o invitatie pentru o familie careia ii pune la dispozitie 5 camere dispuse 2 nivele intr-un imobil de tip casa/vila ce are o suprafata utila foarte generoasa, de 240 mp. Compartimentarea este decomandata, gandita astfel: scara interioara, 5 camere, bucatarie, 4 bai, hol si iesire spre o curte comuna. Culorile pe care s-a marjat in amenajarea locuintei au fost violet, bordo si verde, culori puternice ce emana un aer de siguranta, ,,imblanzite'' pe alocuri de culori calde, iar mobilierul este modern si atent selectionat. Jucariile sunt lasate sugestiv pentru ca invitatia sa fie completa, si pentru mezinii familiei, dar daca veti considera ca este prea devreme vor putea fi retrase. Este important sa stiti faptul ca apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se vinde complet mobilat si utilat, iar in pret sunt incluse DOUA locuri de parcare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.2

Locatie

 • 3.5

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.5

AgentParerea agentului

Este un apartament nonconformist, modern mobilat si atent amenajat, astfel incat sa sporeasca confortul locuintei, iar ambientul sa fie unul primitor si elegant.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Grigorescu
 • Nr. camere: 4+
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Grigorescu

Grigorescu

Primul nume al cartierului a fost Donath, dupa numele ciobanului care a salvat orasul. Legenda spune ca turcii, stransi in spatele Cetatuii, vroiau sa devieze Somesul taind dealul la Taietura Turcului si sa lase astfel Clujul fara apa, urmand apoi sa-l asedieze. Un cioban, pe nume Donath, si-a dat seama de pericol si a alergat sa-i alerteze pe clujeni, precum eroul de la Marathon, dupa care, epuizat de efort, si-a dat ultima suflare. Oastea clujeana a reusit astfel sa-i surprinda pe turci si sa-i alunge, iar ciobanului erou i-au ridicat o statuie din bronz, statuie care exista si astazi, abandonata din pacate intr-o curte privata, necesitand lucrari urgente de restaurare.

Al doilea moment definitoriu pentru istoria cartierului, este plasat in anul 1960, cand numele acestuia a fost schimbat in Grigorescu, cinstind astfel memoria generalului Eremia Grigorescu, comandantul armatelor romane in luptele de la Marasesti, in Primul Razboi Mondial.

Afla mai multe despre Grigorescu

Oferte similare

Floresti , zona Terra / 64 mp / 3 camere

Floresti , zona Terra / 53 mp / 2 camere

Floresti , zona Porii / 36 mp / Garsoniera camere

Floresti , zona Eroilor / 100 mp / 4 camere

Floresti , zona Muzeul Apei / 52 mp / 3 camere

Floresti , zona Florilor / 55 mp / 2 camere

.

Link-uri utile