Apartament ultracentral!

Pret/mp: 2.404 Rata lunara: 1.929,81Calculator credit

379.900380.000€(-100€)

caracteristici

 • Nr. camere: 4+

  Suprafata utila 158 mp

  Nr. bai: 2

  Etaj: 3 /4

 • Boxa la subsol: Da

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Vechi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: Inainte de 1990

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Beton, Caramida

  Modalitate vanzare: Cash

descriere oferta

Te visezi in inima Clujului, la 100 de metri de Piata Unirii? Trezeste-te! E real! Blitz ofera spre vanzare un apartament cu un grad de unicitate ridicat datorita pozitionarii ultracentrale si a raritatii ofertelor disponibile in aceasta zona. Plafoanele inalte si atmosfera boema desavarsesc cei 158 mp utili ai apartamentului reinviind farmecul trecutului, definind atat o locuinta exclusivista ideala, dar si o potentiala investitie de succes. Pozitionarea la etajul 3 al unui imobil structurat pe 4 niveluri ofera toate beneficiile etajului intermediar. Compartimentarea apartamentului este dispusa astfel: 2 dormitoare mari care invita la relaxare, 1 living unde retraiesti amintirile Clujului de odinioara, 1 camera birou unde momentele de lectura devin greu de cuantificat, 2 bai luxoase, o bucatarie practica si cocheta si un hol de unde se face intrarea separat in fiecare incapere a proprietatii. Finisajele confirma statutul de locuinta renovata corespunzator, iar simplitatea se imbina cu rafinamentul oferind mix-ul optim. Sobele de teracota ofera un iz de vintage, iar reconditionarea tuturor instalatiilor (apa, gaz, curent), asigura siguranta si confort. Geamurile si usile au fost reconditionate iar mobilierul cu care este dotata locuinta este de cea mai buna calitate. Aerul diafan al apartamentului imbina stilul clasic - vintage cu modernitatea secolului XXI, devenind astfel un veritabil giuvaier al Clujului. Ca orice locuinta interbelica, beneficiaza de o boxa la subsol, care poate deservi oricand un veritabil colectionar de vinuri. Vino sa te convingi singur!

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

5.0

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Visul oricarei persoane care a pasit vreodata in inima Clujului!

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 4+
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Modern/lux

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 67 mp / 3 camere

Central , zona P-ta Cipariu / 35 mp / Garsoniera camere

Central , zona Regionala CFR / 67 mp / 3 camere

Central , zona Parcul Central / 37 mp / 2 camere

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 74.9 mp / 2 camere

Zorilor , zona Spital Recuperare / 35 mp / Garsoniera camere

Zorilor , zona Pasteur / 26 mp / Garsoniera camere

Grigorescu , zona Taietura Turcului / 82 mp / 3 camere

.

Link-uri utile