Apartament pe doua niveluri, 115 mp, terasa, parcare, zona strazii Dimitrie Gusti

Pret/mp: 869 Rata lunara: 507,47 Calculator credit

99.900 103.000€ (-3.100€)

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 115 mp

  Nr. bai: 2

  Etaj: 5 /6

 • Locuri de parcare: 1

  Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: 2010

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Beton, Caramida, BCA

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare iti pune la dispozitie un apartament cu 3 camere pe doua niveluri, complet mobilat si utilat, capabil sa-ti ofere confortul unei locuinte ideale pentru familia ta. Apartamentul este pozitionat la etajul 5 si 6, fapt ce-ti va spori intimitatea si dispune de o suprafata utila foarte generoasa de 115 mp utili si o terasa. Imobilul este situat in zona strazii Dimitrie Gusti, o zona foarte frumoasa si linistita, cu mult spatiu verde in jur. Apartamentul are o compartimentare semidecomandata practica, compusa din living open space cu bucatarie, 2 bai spatioase si moderne, o terasa generoasa cu panorama spre padure, 1 dormitoar de oaspeti, 1 dormitor matrimonial, dressing walk in, si o debara. Fiecare spatiu se remarca prin functionalitate si prin modernitatea amenajarii. Dormitorul cu pat matrimonial sporeste confortul, vorbind de o suprafata totala de 36 metri patrati, dispunand de un dressing spatios si o zona de studiu cu birou. Apartamentul este invaluit in finisaje moderne, emana energie si pozitivitate si beneficiaza de geamuri din termopan cu tamplarie din PVC, usa metalica la intrare, scara interioara foarte accesibila, precum si multe alte detalii care ofera un lux sporit. Optional se poate achizitiona si o parcare la pretul de 3000 euro.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Apartament spatios, situat intr-o zona ferita de agitatia urbana, cu multe spatii verzi in care confortul unei case se imbina cu avantajele unui apartament, potrivit pentru o familie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Manastur
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux
masca Manastur

Manastur

Istoria cartierului Manastur a inceput sa se scrie in secolele al IX-lea- al X-lea, cand in jurul manastirii benedictine Calvaria se formeaza satul Manastur. Numele provine din "monostor", care in limba maghiara inseamna "satul manastirii". In lucrarile istorice mai sunt mentionate si alte denumiri, cum ar fi "satul abatelui" (din germana "Abtsdorf") sau Cluj-Manastur(din maghiara "Kolozsmonostor").

Manasturul a fost sat pana in anul 1895 cand s-a unit cu Clujul, iar actuala infatisare a primit-o mai tarziu, incepand cu anul 1965, cand casele au fost demolate, pentru a lasa locul blocurilor muncitoresti ce domina peisajul arhitectural de astazi.

Afla mai multe despre Manastur

Oferte similare

Floresti , zona Sens Giratoriu / 39.54 mp / Garsoniera camere

Floresti , zona Eroilor / 57 mp / 2 camere

Floresti , zona Florilor / 66 mp / 3 camere

Floresti , zona Porii / 57 mp / 2 camere

Floresti , zona Porii / 56 mp / 2 camere

Floresti , zona Porii / 36 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile