Un apartament in care rafinamentul domneste, 68 mp, Zona Alverna!

Pret/mp: 2.206 Rata lunara: 761,97 Calculator credit

150.000 155.000€ (-5.000€)

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 68 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 2

  Etaj: 2 /10

 • Boxa la subsol: Da

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Vechi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: Inainte de 1990

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, complet mobilat, situat in zona strazii Alverna, din cartierul Gheorgheni, un cartier ce ofera acces usor inspre zone de interes precum Iulius Mall, scoli, gradinite si cladiri de birouri. Apartamentul este pozitionat la un etaj intermediar (etajul 2) intr-un imobil cu 10 niveluri si dispune de o suprafata utila de 68 mp. Este un apartament in care nonculoarea alb si imprimeurile florale reusesc sa imbrace interiorul investindu-l cu rafinament. Compartimentarea apartamentului este semidecomandata, gandita astfel: 3 camere, bucatarie, hol, baie si 2 balcoane. Se remarca zona de zi care te invita la relaxare si socializare, in care fiecare piesa de mobilier sau obiect decorativ este investita cu personalitate proprie, fie ca vorbim de rafturile din lemn cu functionalitate multipla, fie de dulapiorul cu un design tip vitrina sau de suportul pentru flori, ori efectele asimetrice date de tablourile ce ofera imagini in miscare. Dormitorul dotat cu pat matrimonial este spatios si luminos, iar cea de-a doua camera dispune de o canapea cocheta si un birou excelent pentru a lucra de acasa sau pentru studiu. Bucataria este modern mobilata si utilata, cu frigider spatios, avand incorprat in mobilier atat o plita, cat si un cuptor, ambele atat de necesare. Aceasta zona gazduieste si o zona de dining invaluita in acelasi rafinament caracteristic locuintei. Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Proprietarul este atent si te informeaza ca in pret este inclusa o boxa la subsolul imobilului si, optional, poti achizitiona un abonament de la primarie pentru parcare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.6

Locatie

 • 3.0

Raport calitate/pret

 • 2.0

Facilitati zona

 • 3.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Oferta o recomand unei familii care cauta sa locuiasca intr-o zona cu acces imediat la facilitatile care i le pune la indemana cartierul Gheorgheni.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Gheorgheni
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Gheorgheni

Gheorgheni

Cartierul Gheorgheni, asa cum il cunoastem astazi, nu are o istorie foarte indelungata. Primele blocuri au fost construite aici incepand cu anii '60, Gheorgheniul fiind al doilea cartier dupa Grigorescu, din punct de vedere al vechimii. Totusi, istoria cartierului considerat "cel mai verde cartier al Clujului" consemneaza o borna mult mai indepartata de zilele noastre. 

Este vorba de Lacul Gheorgheni, care apare in scrierile istoricilor cu 600 de ani in urma, in vremea cand era numit "lacul fara fund". Daca in prezent lacul Gheorgheni reprezinta doar o zona de agrement, in evul mediu, el constituia o importanta sursa de hrana(peste) pentru locuitorii Clujului.

Afla mai multe despre Gheorgheni

Oferte similare

Marasti , zona Expo Transilvania / 21 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona BRD Central / 65 mp / 3 camere

Gheorgheni , zona Mercur / 28 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona Expo Transilvania / 21 mp / Garsoniera camere

Europa , zona Eugen Ionesco / 116 mp / 3 camere

.

Link-uri utile