Constructie premium, gradina, loc de parcare! Zona Eroilor!

Pret/mp: 992 Rata lunara: 302,25Calculator credit

59.500

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 60 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: Parter /2

 • Locuri de parcare: 1

  Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Partial mobilat/utilat

  Anul constructiei: 2019

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere si gradina, situat in zona strazii Eroilor din Floresti. Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil finalizat in 2019, construit cu materiale premium si care beneficiaza de multiple facilitati, cum ar fi: incalzire in pardoseala, curte interioara privata, amenajata cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii si cu acces pe baza de telecomanda, imobil tip vila, cu doar 2 etaje si 3 apartamente pe nivel, locatie ultracentrala, in proximitatea liniilor principale de transport in comun, supermarketuri, saloane si farmacii. Suprafata utila este de 60 mp, iar compartimentarea apartamentului este practic gandita, respectiv semidecomandata si se prezinta astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, hol, baie, balcon inchis si o gradina individuala, amenajata cu gazon natural cu suprafata de 20 mp. Apartamentul se preda ultrafinisat, cu mobilierul de baie inclus, iar in pretul vanzarii este inclus 1 loc de parcare cu cf individual in curtea imobilului.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

Apartament cu suprafata generoasa, constructie de cea mai buna calitate cu accent pus pe optimizarea spatiilor, acces facil catre oras, potrivit pentru orice familie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Florilor / 61 mp / 3 camere

Floresti , zona Avram Iancu / 60 mp / 3 camere

Floresti , zona Porii / 48 mp / 2 camere

Floresti , zona Florilor / 71 mp / 3 camere

Floresti , zona Florilor / 56 mp / 2 camere

Floresti , zona Eroilor / 44 mp / 2 camere

Floresti , zona Porii / 57 mp / 2 camere

.

Link-uri utile