ESTE PENTRU TINE! Apartament in vila, cu gradina!

Pret/mp: 1.957 Rata lunara: 1.153,11Calculator credit

227.000230.000€(-3.000€)

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 116 mp

  Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: Parter /1

 • Locuri de parcare: 1

  Boxa la subsol: Da

  Tip compartimentare: Decomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Casa - vila

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: 2007

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Beton, Caramida, BCA

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Credem in relatiile de castig-castig! Castigul tau, o locuinta moderna, cu toate facilitatile in zona, cu suprafata de 116 mp, la cheie. Castigul nostru, un client multumit de achizitia facuta! Blitz ofera spre vanzare un apartament in vila, cu o curte foarte frumoasa care iti ofera linistea de care ai nevoie si spatiul necesar pentru relaxare. Dispus P + E cu intrare separata, avand o suprafata utila de 116 mp + 15 mp balcon, cota parte curte amenajata, loc de parcare si boxa exterioara pentru depozitare. Apartamentul este compus din: - Parter: Living room, bucatarie, hol, baie. - Etaj: Dormitor matrimonial, dormitor, hol, baie, balcon. Finisaje: - Gresie si faianta Marrazi, obiecte sanitare Grohe si Geberit. - Parchet din lemn masiv de stejar. - Electrocasnice Bosch (masina spalat rufe, masina uscat, masina spalat vase, plita si hota electrica, cuptor electric). CT Viessmann noua. - Mobilier executat la comanda. - Curte amenajata cu gazon si zona de relaxare plus barbeque area. Automatizare smart home: - Poarta acces auto automatizata (prin telecomanda). - Sistem iluminare Philips Hue 3rd Gen in toata casa, 34 de becuri + senzori (prin comanda vocala/telefon, aprindere/stingere automata, inclusiv in curte). - Sistem audio Google Home cu 7 incinte acustice (comanda vocala/telefon). - Sistem incalzire pe camere cu termostat wifi (comanda vocala/telefon). - Sistem aer conditionat (2 unitati, 12.000 BTU) wifi (comanda vocala/telefon). - Sistem internet Deco M5 (3 unitati) wifi (comanda telefon, acoperire 500mp). - Sistem alarma cu abonament firma paza. - Supraveghere video interior/exterior cu inregistrare (prin telefon). - Dressing area facut la comanda cu iluminare. - TV de 190cm si TV de 156cm, Chromecast/Apple connectivity. Panorama catre padurea Faget si Manastur. Se vinde complet mobilat si utilat. La cerere, se ofera partial mobilat la pret mai mic.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.9

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

O locuinta de lux care asteapta un proprietar pe masura. Te astept sa vizitam impreuna acest frumos apartament!

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Europa
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux

Europa

Cartierul Europa este un cartier nou apărut în Cluj-Napoca şi reprezintă o zonă de dezvoltare imobiliară intensă, fiind o prelungire a cartierului Clujean Zorilor.

Dezvoltarea imobiliară, materializată în construcţii imobiliare noi de tip case şi apartamente, a determinat un interes imobiliar în zonă.

Afla mai multe despre Europa

Oferte similare

Manastur , zona Primaverii / 44 mp / 2 camere

Marasti , zona Aurel Vlaicu / 65 mp / 3 camere

Zorilor , zona Spital Recuperare / 40 mp / Garsoniera camere

Central , zona Teatrul National / 54 mp / 2 camere

Manastur , zona Bucium / 52.12 mp / 2 camere

Manastur , zona Mehedinti / 41 mp / 3 camere

.

Link-uri utile