Apartament cu farmec boem pe strada Horea!

Pret/mp: 1.574 Rata lunara: 431,78Calculator credit

85.000

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 54 mp

  Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: Parter /2

 • Boxa la subsol: Da

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Vechi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Anul constructiei: Inainte de 1990

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere ce are puterea de a se autorecomanda, cu o dispunere pe trei niveluri, fiind situat in zona strazii Horea. Apartamentul este pozitionat intr-un imobil de tip casa si dispune de o suprafata utila de 54 mp. Este semidecomandat si dispus astfel: Parter: living, bucatarie, baie; Etaj 1: dormitor, hol; Etaj 2: dormitor, baie. Interiorul este amenajat in stil minimalist si cu un decor de efect. Fiecare zona se remarca prin personalitatea proprie cu care este investita. Spre exemplu, bucataria incadreaza o insula pentru gatit ce invaluie incaperea intr-un aer pedant, fiind totodata foarte practica. De asemenea, optiunea pentru rafturi reuseste sa amplifice spatiu, iar dinigul este mai mult decat potrivit pentru cina in familie sau pentru cafelele cu miros de poveste. Se remarca, totodata, livingul si dormitoarele unite cromatic de optiunea pentru un tapet cu imprimeuri de ziar, spatiile se fac remarcate si prin confortul pe care il degaja, insa si prin atentia acordata iluminatului si obiectelor decorative. Inedita este si impletirea dintre materiale cu textura diferita pentru amenajarea interioara incepand de la gresie, lemn, tapet, pana la diferentierea finisajelor in interiorul aceleiasi structuri etc. Spre exemplu, baia intrepatrunde mai multe structuri, iar efectul va invitam sa-l vedeti. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare si are avantajul de a se vinde complet mobilat si utilat. In pretul de vanzare este inclusa si o boxa la subsolul imobilului ce-si va dovedi utilitatea odata cu folosirea ei.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

AgentParerea agentului

Este un apartament caruia ai gasi cu greu ceva sa-i reprosezi, amenajarea este deosebita, iar pozitionarea mai mult decat potrivita pentru persoane cu viata activa.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Intre Lacuri , zona Iulius Mall / 41 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Primaverii / 44 mp / 2 camere

Manastur , zona Mehedinti / 30 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona Aurel Vlaicu / 65 mp / 3 camere

Central , zona Fac. Dimitrie Cantemir / 45.29 mp / 2 camere

Central , zona Fac. Dimitrie Cantemir / 65.68 mp / 3 camere

Central , zona Fac. Dimitrie Cantemir / 52.36 mp / 2 camere

Central , zona Fac. Dimitrie Cantemir / 51.69 mp / 2 camere

Central , zona Fac. Dimitrie Cantemir / 53.31 mp / 2 camere

Central , zona Fac. Dimitrie Cantemir / 61.54 mp / 2 camere

.

Link-uri utile