Apartament 2 camere, decomandat, 53,57 mp, terasa, etaj intermediar, zona strazii Oasului

Pret/mp: 1.493 Rata lunara: 406,33Calculator credit

79.99093.550€(-13.560€)

Comision 0%
Apartament de vanzare 2 camere Iris - 28754AV | Blitz Imobiliare | Poza1
Apartament de vanzare 2 camere Iris - 28754AV | Blitz Imobiliare | Poza1

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 53.57 mp

  Nr. bai: 1

  Etaj: 2 /10

 • Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Decomandat

  Vechime apartament: In constructie

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Nemobilat

  Anul constructiei: 2018

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare vinde apartamente cu 2 camere in ansamblul rezidential NORTH PLAZA. NORTH PLAZA este un ansamblu rezidential mixt, cu un design arhitectural elegant, situat in zona de nord a orasului pe strada Oasului, in cartierul Iris si se bucura de un acces usor si rapid spre zona centrala. Suprafata utila a apartamentului prezentat este de 53,60 mp cu o terasa generoasa de 96 mp, amenajata cu dale de exterior pe un platou de pietris pentru a preveni acumularea apei si scurgerea usoara in sistemul de drenaj, separata cu panouri metalice pentru intimitate. Apartamente de acest tip sunt disponibile la etajul 2 al imobilului. Apartamentele se predau semifinisate, cu sapa autonivelanta, un rand de glet, usa metalica la intrare, usi interioare, ferestre termopan cu 7 camere si 3 straturi de sticla, instalatii trase la pozitie, centrala termica Ariston si calorifere cu cap termostatat incluse. Terasele se predau complet finisate cu placi ceramice antiderapante si rezistente la inghet si balustrada din sticla securizata/laminata, iar terasele verzi vor fi amenajate cu gazon artificial si mobilier decorativ de exterior pentru a oferi un design modern si practic. Cei care aleg sa locuiasca aici pot beneficia de locuri de parcare si de spatii de depozitare sub forma de boxe situate in subsolul cladirii. Pretul pentru o parcare supraterana este de 3.000 Euro (TVA inclus), iar pentru o parcare subterana 5.000 Euro (TVA inclus). Complexul ofera, pe langa subsolul dedicat parcarilor rezidentilor, un acces facil la galeriile comerciale din cadrul ansamblului, dar si spatii verzi generoase. Apartamentele din cadrul ansamblului NORTH PLAZA se pot achizitiona semifinisate sau complet finisate, cu costuri aditionale, in functie de materialele, finisajele si culorile alese de fiecare. In functie de modalitatea de plata preturile apartamentelor se pot negocia. Apartamentele se vand in EXCLUSIVITATE prin BLITZ IMOBILIARE cu comision 0% la cumparator. Pretul este de 1050 euro/mp la plata integrala a apartamentului, plus costurile teraselor calculate la suma de 300 euro pentru balcon, iar pretul terasei verzi este calculata la 150 euro/mp.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

Apartament situat intr-o zona in continua dezvoltare cu acces facil catre zonele centrale, mijloace de transport in comun in apropiere, magazine, restaurante si banci . Ideal pentru o familie sau un cuplu.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Iris
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: In constructie
 • Finisaje: Semifinisat

Iris

Cartierul Iris este unul dintre cartierele muncitoresti ale Clujului situat intr-o zona industriala. El cuprinde un mix de proprietati industriale cum sunt Fabrica de Medicamente Terapia, Fabrica de caramizi Iris, Combinatul de Utilaj Greu (CUG), blocuri de apartamente si case.

Cartierul Iris este un cartier existent atat in perioada precedenta revolutiei decembriste din Romania, dar si dupa aceasta perioada. Aceasta zona s-a popularizat ca urmare a faptului ca in acest cartier se regasesc mai multe proprietati industriale, iar populatia s-a stabilizat in acet cartier pentru accesibilitatea la locurile de munca.

Afla mai multe despre Iris

Oferte similare

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 33 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Minerva / 50 mp / 3 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 65 mp / 3 camere

Borhanci , zona Calea Borhanciului / 72.93 mp / 3 camere

Marasti , zona Bucuresti / 65 mp / 3 camere

Grigorescu , zona 1 Decembrie 1918 / 64 mp / 3 camere

Manastur , zona Bucium / 41.5 mp / 2 camere

Marasti , zona Expo Transilvania / 22 mp / Garsoniera camere

Borhanci , zona Calea Borhanciului / 88.5 mp / 2 camere

Central , zona P-ta Garii / 45 mp / 2 camere

Manastur , zona Mehedinti / 43 mp / 2 camere

Marasti , zona Expo Transilvania / 32 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile