Vanzare 2 camere, 55 mp utili, zona Profi, imobil nou!

Pret/mp: 845 Rata lunara: 236,21Calculator credit

46.500

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 55 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: Parter /3

 • Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Partial mobilat/utilat

  Anul constructiei: 2009

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere pozitionat in zona strazii Eroilor din Floresti. In zona sunt mijloace de transport in comun, piata agro-alimentara, farmacie, frizerie, magazine. Apartamentul este situat intr-un imobil finalizat in anul 2009, la parter si are o suprafata utila de 55 mp plus un balcon de 5 mp. Compartimentarea se prezinta astfel: camera de zi deschisa cu holul de la intrare, spatiu pentru depozitare, bucatarie, dormitor si o baie ce dispune de geam. Atat finisajele cat si piesele de mobilier sunt moderne si de bun gust. Apartamentul se ofera spre vanzare partial mobilat. Daca se doreste, se accepta si variante de schimb cu un apartament in Cluj-Napoca plus diferenta.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.8

Locatie

 • 3.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 3.0

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

Daca sunteti in cautarea unui apartament modern, pozitionat intr-o locatie cu facilitati in proxima apropiere, atunci aceasta oferta merita abordata. De asemenea, proprietarii accepta si variante de schimb cu un apartament in Cluj-Napoca.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Terra / 53 mp / 2 camere

Floresti , zona Porii / 36 mp / Garsoniera camere

Floresti , zona Eroilor / 100 mp / 4 camere

Floresti , zona Subcetate / 73.92 mp / 3 camere

.

Link-uri utile