2 camere, 62 mp, balcon de 7 mp! Loc de parcare cu CF! Zona strazii Stadionului!

Pret/mp: 1.048 Rata lunara: 324,18 Calculator credit

65.000

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 62.00 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 2 /3

 • Locuri de parcare: 1

  Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: 2011

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere, pozitionat in zona strazii Somesului din Floresti. Apartamentul este pozitionat la etajul 2, intr-un imobil finalizat in anul 2011. Acesta are o suprafata utila de 62 mp, iar compartimentarea modern gandita, se prezinta astfel: bucataria open space cu livingul, dormitor, o baie si un balcon cu suprafata de 7 mp. Locuinta dispune de izolatie exterioara si interioara. Apartamentul se vinde cu mobilier personalizat pe spatiu si complet utilat ( cu 2 frigidere, 2 televizoare, cuptor si plita. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare. Imobilul este supravegheat video atat la exterior, cat si in interior.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.7

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Apartament situat intr-un ansamblu rezidential deosebit, cu spatiu de joaca pentru copii. Recomand oferta unei familii aflate in cautarea unei locuinte care emana o energie pozitiva.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Dambul Rotund , zona Corneliu Coposu / 21 mp / Garsoniera camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 53 mp / 2 camere

Baciu , zona Primaria Baciu / 52.3 mp / 2 camere

.

Link-uri utile