Apartament de lux 2 camere, zona P-ta Mihai Viteazu!

Pret/mp: 2.160 Rata lunara: 533,39Calculator credit

108.000

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 50 mp

  Nr. bai: 1

  Etaj: 1 /2

 • Boxa la subsol: Da

  Tip compartimentare: Decomandat

  Vechime apartament: Vechi

 • Tip imobil: Casa - vila

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: Inainte de 1990

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Va propunem spre vanzare apartament ultrafinisat cu spatii mari avand suprafata utila 50 mp, si situat intr-o locatie excelenta, in zona centrala a orasului. Pozitionarea ofera multiple facilitati in imediata proximitate. Apartamentul este decomandat, compus din hol si bucatarie, baie, 2 camere si terasa, fiind pozitionat la etajul 1 din 2 al unui imobil ce ofera multa intimitate, constructie cu doar 8 apartamente. Pentru confort termic sporit, beneficiaza de centrala termica proprie si geamuri termopan cu tamplarie PVC, iar usile interioare au fost reconditionate! Fiecare spatiu a fost optimizat si personalizat in detaliu, iar tavanele inalte ale cladirii ofera senzatia de spatiu! Apartamentul detine si o terasa de 11 m lugime complet finisata cu mobilier terasa si poarta de acces, foarte intima de care va puteti bucura doar dvs. in orice moment al zilei. Nevoia de spatiu de depozitare este acoperita de o pivnita generoasa de 7 mp. Pozele vorbesc de la sine, insa pentru mai multe detalii cat si pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 3.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Apartament cu personalitate! O investitie imobiliara de succes!

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Gheorgheni , zona Interservisan / 45 mp / 2 camere

Gheorgheni , zona Brancusi / 28 mp / Garsoniera camere

Europa , zona Eugen Ionesco / 52.49 mp / 2 camere

Marasti , zona P-ta 1 Mai / 32 mp / Garsoniera camere

Europa , zona Eugen Ionesco / 41.35 mp / Garsoniera camere

Gheorgheni , zona Liviu Rebreanu / 11 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile