Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC

Cluj-Napoca, Gheorgheni

470 €/luna ID: X3SH10LB8 ultima actualizare: 20-11-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Este un apartament ce se evidentiaza prin confort si modul pragmatic in care este gandit, in acelasi timp fiind situat intr-o zona foarte buna a orasului.
Poza 1: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 1: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 2: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 3: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 4: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 5: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 6: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 7: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 8: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 9: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 10: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 11: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 12: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 13: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Thumbnail 14: Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC, Cluj-Napoca, Gheorgheni
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 60 mp Suprafata construita: 72 mp Nr. camere: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 2 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 2 Confort: lux
Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente, Facultatea de Stiinte Politice si Administrative Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: finalizata Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: inainte de 1990 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Climatizare (Aer conditionat), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Lemn), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

Dotari

Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Mobilat (Complet), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat, situat in zona Facultatii de Stiinte Politice. O zona activa ce iti ofera acces facil inspre principalele artere ale orasului excelenta pentru studenti sau familii.
Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 2 nivele de tip casa, fapt ce iti aduce un plus de confort prin intimitatea pe care ti-o ofera, confortul iti este sporit de o suprafata utila de 60 mp.
Compartimentarea apartamentului este semidecomandata, gandita astfel: living open space cu bucataria, dormitor, hol si baie.
Bucataria este ingenios amenajata astfel incat sa se delimiteze de zona de living, dar in acelasi timp sa comunice foarte bine cu aceasta. Peretele care permite acest lucru este din caramida de sticla, acesta poate servi oricand precum o frumoasa zona de bar. Bucataria este dispusa cu frigider, cuptor cu microunde, cuptor, plita si hota etc. Zona de living este spatioasa si dispusa cu doua fotolii elegante si o masuta gandita in aceleasi stil, dupa cum si un mobilier aerisit dispus cu plasma. Dormitorul este armonios amenajat si foarte ingenios, acesta intrepatrunde nonculori si va pune la dispozitie un pat matrimonial confortabil, un sifonier larg cu front de oglinda, noptiere, dar si o frumoasa masuta de toaleta. Baia este modern amenajata in culori calde.
Apartamentul va sporeste confortul prin centrala termica proprie, aer conditionat, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa din lemn la intrare.
In pretul chiriei se ofera si un loc de parcare pentru masina ta.

BLITZ 28411AI

PERSOANA DE CONTACT
Apartament spatios, practic amenajat! 60 mp, parcare, zona FSPAC 5 Parerea agentului: Este un apartament ce se evidentiaza prin confort si modul pragmatic in care este gandit, in acelasi timp fiind situat intr-o zona foarte buna a orasului.
Bogdan Lucaciu
Senior Broker I - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.