Penthouse 155 mp, imobil nou, 2 parcari, zona 21 Decembrie 1989

1.000€/luna 1.200€ (-200€)

caracteristici

 • Nr. camere: 4

  Suprafata utila 155 mp

  Nr. bai: 2

  Etaj: 4 /4

 • Locuri de parcare: 2

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Familie, Grup

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

descriere oferta

Blitz Imobiliare pune la dispozitie un penthouse complet mobilat, capabil sa-ti ofere confortul unei locuinte ideale pentru familia ta. Situarea in zona centrala este foarte binevenita prin prisma faptului ca ofera acces facil inspre zonele de interes ale orasului. Penthouse-ul este pozitionat la ultimul nivel al unui imobil cu patru etaje, fapt ce-ti va spori intimitatea. Dispune de o suprafata utila foarte generoasa de 155 mp utili. Cele doua terase cu suprafata de 100 mp, oferta ambientul potrivit pentru momentele in familie. Penthouse-ul are o compartimentare semidecomandata practica, compusa din 4 camere, bucatarie, 2 bai, o debara, dressing si hol. Fiecare spatiu se remarca prin functionalitate si prin modernitatea amenajarii. Dormitorul cu pat matrimonial sporeste confortul, dispunand de un sifonier spatios si baie personala practic gandita. Bucataria este separata, dispune de frigider si de cuptor, integrand si o zona de dining primitoare. Baile sunt moderne si spatioase, dispuse fie cu cabina de dus fie cu cada de baie, fiind prevazute si cu ferestre. Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri si usa din termopan cu tamplarie din PVC.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.6

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Proprietate deosebita , ofera confort si acces facil catre punctele de interes, iar locurile de parcare ofera un plus de valoare in zona centrala. Potrivit pentru o familie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Manastur , zona Mehedinti / 43 mp / 2 camere

Someseni , zona Traian Vuia / 52 mp / 2 camere

Manastur , zona P-ta Flora / 70 mp / 3 camere

Intre Lacuri , zona Tulcea / 60 mp / 2 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 53 mp / 2 camere

Plopilor , zona Sala Sporturilor / 87 mp / 3 camere

Manastur , zona Campului / 50 mp / 2 camere

.

Link-uri utile