Apartament invaluit in rafinament! 4 camere, 150 mp parcare, zona strazii Iosif Vulcan!

900€/luna

caracteristici

 • Nr. camere: 4

  Suprafata utila 150 mp

  Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 3 /4

 • Locuri de parcare: 1

  Tip compartimentare: Decomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu, Familie, Grup

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Modern/lux

descriere oferta

Va propunem spre inchiriere un apartament cochet cu 4 camere complet mobilate si utilate. Acesta este situat intr-o zona linistita din cartierul rezidential Andrei Muresanu, cartier recunoscut pentru capacitatea lui de a te scoate din tumultul si agitatia orasului, dar totodata iti ofera un acces usor inspre centru. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 nivele, constructie finalizata in anul 2010, cu o suprafata utila generoasa de 150 mp. Acesta beneficiaza de o compartimentare eficienta, fiind gandita astfel: living open space cu bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, hol si un balcon. Este un apartament foarte generos ce va ofera o diversitate de spatii mai mult decat binevenite pentru o familie. Livingul open space cu bucataria este un spatiu generos. Zona de zi se remarca printr-un dining amenajat intr-un stil clasic reinterpertat, dar si printr-o zona conforabila pentru relaxare. Bucataria este moderna avand multe spatii pentru depozitare, dupa cum si plita, cuptor electric, frigider incorporat si un blat generos de lucru. Cele 3 dormitoare emana un confort sporit, sunt atent amenajate si investite cu personalitate proprie. Fiecare are cate un sifonier amplu, paturi matromoniale sau pentru copii beneficiind totodata de ferestre mari ce permit luminii sa inunde locuinta. Baile sunt imbracate in culori calde, fiind dispuse cu ferestre dreptungiulare. Una dintre ele se remarca prin spatiul amplu pe care il ofera, cada pe colt si oglinda generoasa, care amplifica si mai mult dimensiunile. Finisajele sunt noi si moderne alese in culori calde ce fac nota concordanta pentru intreaga locuinta. Apartamentul este dotat cu incalzire prin centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Un mare avantaj al acestui apartament este faptul ca in pret include un loc de parcare si un garaj.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.8

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Este un apartament ce-si asteapta chiriasii cu tot ceea ce au nevoie pentru ca sederea lor sa fie invaluita in confort si liniste, oferindu-le totodata acces usor inspre centru.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Andrei Muresanu
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux

Andrei Muresanu

masca Andrei Muresanu

Numele cartierului este determinat de numele uneia din strazile sale care il omagiaza pe marele poet si revolutionar din Transilvania, Andrei Muresanu. Andrei Muresanu este compozitorul imnului Romaniei, Desteapta-te, romane!

Dupa perioada precedenta Primului Razboi Mondial zona actualului carter Andrei Muresanu a inceput sa trezeasca interesul urbanistilor. Astfel, a inceput impartirea loturilor de pamant si au aparut primele case, unele mai modeste, altele mai semete cu arhitectura complicata, surprinzatoare si specifica perioadei istorice de dupa razboi.

Primii care si-au construit case in aceasta zona au fost ungurii si germanii.

La inceput, prin Andrei Muresanu trecea doar drumul spre Faget, loc de agrement citadin, unde orasenii ieseau la „iarba verde”.

Afla mai multe despre Andrei Muresanu

Oferte similare

Zorilor , zona Calea Turzii / 100 mp / 4 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 95 mp / 3 camere

Floresti , zona Subcetate / 45 mp / 2 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 62 mp / 3 camere

Plopilor , zona Sala Sporturilor / 58 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile