Penthouse invaluit in lux, cu suprafete generoase, parcare, zona strazii Donath Park

600€/luna

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 94.00 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 2

  Etaj: 4 /4

 • Locuri de parcare: 1

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu, Familie, Grup

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere penthouse de vis, superfinisat si mobilat, cu 3 camere, pe 2 nivele, situat in zona strazii Donath, intr-un ansamblu rezidential din cartierul Grigorescu. Penthouse-ul este pozitionat la ultimele 2 etaje intr-un imobil nou construit, cu 4 nivele si dispune de o suprafata utila generoasa de 94 mp. Compartimentarea este semidecomandata,gandita astfel:la primul nivel se gaseste un living open space cu bucatarie,ce dispune de finisaje si glafuri din piatra naturala.Mai beneficeaza de asemenea de iluminare prin intermediul ledurilor semineu ce fuctioneaza pe baza de biotanol iar bucataria este dotata cu electrocaznice Electrolux,respectiv combina frigorifica LG.Mai dispune de 2 dormitoare,baie cu obiecte sanitare Villeroy si Boch,cada dubla cu baterii Kludi si este finisata cu gresie si faianta Marazzi.Dispune de 2 balcoane si o scara interioara care duce spre dormitorul de la mansarda.Incalzirea se face prin intermediul centralei termice proprii,dispune de geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Este important sa stiti ca se inchireaza complet mobilat si utilat,iar in pret este inclus in loc de parcare. Important de retinut este faptul ca aceste se poate da in folosinta incepand cu data de 01.04.2018.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

5.0

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Penthouse-ul pe langa forma deosebita, va va impresiona prin calitatea finisajelor si a mobilierului, dar si prin spatiul generos pe care vi-l pune la dispozitie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Grigorescu
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux
masca Grigorescu

Grigorescu

Primul nume al cartierului a fost Donath, dupa numele ciobanului care a salvat orasul. Legenda spune ca turcii, stransi in spatele Cetatuii, vroiau sa devieze Somesul taind dealul la Taietura Turcului si sa lase astfel Clujul fara apa, urmand apoi sa-l asedieze. Un cioban, pe nume Donath, si-a dat seama de pericol si a alergat sa-i alerteze pe clujeni, precum eroul de la Marathon, dupa care, epuizat de efort, si-a dat ultima suflare. Oastea clujeana a reusit astfel sa-i surprinda pe turci si sa-i alunge, iar ciobanului erou i-au ridicat o statuie din bronz, statuie care exista si astazi, abandonata din pacate intr-o curte privata, necesitand lucrari urgente de restaurare.

Al doilea moment definitoriu pentru istoria cartierului, este plasat in anul 1960, cand numele acestuia a fost schimbat in Grigorescu, cinstind astfel memoria generalului Eremia Grigorescu, comandantul armatelor romane in luptele de la Marasesti, in Primul Razboi Mondial.

Afla mai multe despre Grigorescu

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Gheorgheni , zona Mercur / 35 mp / Garsoniera camere

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 60 mp / 2 camere

Marasti , zona Expo Transilvania / 55 mp / 2 camere

Zorilor , zona Spital Recuperare / 75 mp / 3 camere

Grigorescu , zona Donath / 50 mp / 2 camere

Manastur , zona Vivo (Polus Center) / 60 mp / 2 camere

Marasti , zona P-ta Marasti / 44 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Mehedinti / 73 mp / 3 camere

Manastur , zona Campului / 55 mp / 2 camere

Iris , zona Oasului / 49 mp / Garsoniera camere

Iris , zona Oasului / 42 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile