Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris

680€/luna

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 70.00 mp

  Nr. bai: 1

  Etaj: 1 /3

 • Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Familie, Grup

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

descriere oferta

Blitz iti propune spre inchiriere un apartament ce combina confortul cu finisaje de calitate si o armonie a amenajarii. Apartamentul are 3 camere si este situat in zona strazii Paris, o zona centrala aproape de punctele culturale, de banci, de Liceul Avram Iancu si Nicolae Balcescu, dar si de zona The Office. Apartamentul este pozitionat la etajul 1 intr-un imobil cu 3 niveluri, constructie noua si dispune de o suprafata utila generoasa de 70 mp. Structura este semidecomandata gandita in living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie, hol. Livingul open space cu bucataria este armonizat in culori calde, acesta degaja eleganta si confort. Zonele se intrepatrund in mod armonios, oferind un loc de relaxare si o zona pentru gatit dotata cu frigider, plita si cuptor, dar si o zona de dining dispusa cu masuta pliabila. O alta incapere ce emana un confort sporit este cea cu un coltar confortabil si un mobilier spatios perfect integrat in armonia interioara. Aceasta camera poate servi oricand pe post de un al doilea living, datorita spatiului larg si amenajarii, oferind un loc primitor pentru prietenii tai. Dormitorul emana o atmosfera relaxanta prin culorile calde in care este imbracat si un confort sporit prin patul matrimonial ales cu atentie pentru a crea un loc propice odihnei. Baia este modern amenajata cu cabina de dus si chiuveta din sticla. Ca si dotari, apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tampalrie din PVC si usa metalica la intrare. Finisajele sunt noi si moderne, invaluite in culori calde.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 3.5

Confort

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Apartamentul reuseste sa se aseze la inaltimea asteptarilor prin confortul pe care il ofera, armonia amenajarii, dar si prin dispunerea aproape de facilitati.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Central , zona P-ta Cipariu / 32 mp / Garsoniera camere

Zorilor , zona Pasteur / 30 mp / Garsoniera camere

Zorilor , zona Pasteur / 32 mp / Garsoniera camere

Central , zona P-ta Garii / 35 mp / 2 camere

Marasti , zona Bucuresti / 50 mp / 2 camere

Manastur , zona Big / 24 mp / Garsoniera camere

Central , zona Teatrul National / 50 mp / 2 camere