Apartament 2 camere, 65 mp, decomandat, imobil nou, zona Platinia

650€/luna700€(-50€)

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 65 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 5 /6

 • Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu, Familie

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

descriere oferta

Vrei un apartament care se face remarcat de la o prima intalnire? Iti oferim un apartament cu 2 camere, pozitionat in ansamblul rezidential Platinia ce te va fascina de la prima privire. Acesta este situat la etajul 5 intr-un imobil cu 6 niveluri si dispune de o suprafata utila de 65 mp. Apartamentul are o compartimentare modern gandita, semidecomandata, dispusa astfel: living, dormitor, bucatarie, hol, baie si balcon. Interiorul marjeaza nonculori, alb, gri deschis, dar sunt folosite si contrastele. Livingul, spre exemplu, este amenajat in contraste, partea stanga marjeaza pe acoperirea canapelei si a fotoliilor cu tapiterie neagra, iar partea dreapta (ce adaposteste mobilierul in stil minimalist) foloseste un crem cu variatii de nuante, iarpartea de mijloc este intermediata de un candelabru negru, ce lasa sa patrunda lumina, imbinand practi culorile ce pana atunci stateau la distanta. Dormitorul se remarca a fi foarte confortabil, iar bucataria atent si modern mobilata. Beneficiaza de incalzire prin intermediul centralei pe imobil, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se ofera spre inchiriere complet mobilat si utilat.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.8

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Apartamentul propus se evidentiaza prin spatii modern compartimentate investite cu utilitate. Zona centrala este foarte potrivita, datorita faptului ca va faciliteaza un acces usor spre zone de interes.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Gheorgheni , zona N. Titulescu / 50 mp / 2 camere

Gheorgheni , zona FSEGA / 62 mp / 3 camere

Manastur , zona Calea Manastur / 80 mp / 3 camere

Zorilor , zona Spital Recuperare / 40 mp / Garsoniera camere

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 42 mp / Garsoniera camere

Floresti , zona Tauti / 22 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile