Apartament 2 camere, 45 mp, imobil nou, mobilat modern, parcare subterna, zona Taietura Turcului

450€/luna

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 45.00 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 4 /4

 • Locuri de parcare: 1

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

descriere oferta

Buna! Sunt un apartament chic, complet mobilat si utilat modern. Sunt situat in zona strazii Taietura Turcului, din cartierul Grigorescu, asezarea mea este la etajul 4 intr-un imobil cu 4 niveluri, iar suprafata utila de care dispun este de 45 mp. Am o compartimentare semidecomandata, compusa din: living open space cu bucataria, dormitor, baie, hol si terasa amenajata. Sunt amenajat in stil minimalist si pus in evidenta de obiecte investite cu personalitate proprie precum scaunul cu aspect de balansoar, canapeaua verde, dulapurile cu structura metalica, pana la faianta atat de viu si placut colorata (*acestea sunt regasite in zona de living open space cu bucatatria). Apreciez tot ce am, dar mai cu seama ma laud cu dormitorul care este cald si reconfortant amenajat, incat odihna va fi perfecta. Mie imi place la dormitorul meu si faptul ca este luminos si are un tablou ce te imbie la meditatie. Pentru un confort sporit vin la pachet si cu un loc de parcare subteran. Sa stii ca iti voi spori confortul prin centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Este un apartament care stie sa se puna in evidenta, ce-ti va oferi mediul prielnic pentru un trai frumos si armonios, cu o terasa pe masura, ce ofera un spatiu in plus binevenit pentru o cafea in aer liber.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Grigorescu
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Grigorescu

Grigorescu

Primul nume al cartierului a fost Donath, dupa numele ciobanului care a salvat orasul. Legenda spune ca turcii, stransi in spatele Cetatuii, vroiau sa devieze Somesul taind dealul la Taietura Turcului si sa lase astfel Clujul fara apa, urmand apoi sa-l asedieze. Un cioban, pe nume Donath, si-a dat seama de pericol si a alergat sa-i alerteze pe clujeni, precum eroul de la Marathon, dupa care, epuizat de efort, si-a dat ultima suflare. Oastea clujeana a reusit astfel sa-i surprinda pe turci si sa-i alunge, iar ciobanului erou i-au ridicat o statuie din bronz, statuie care exista si astazi, abandonata din pacate intr-o curte privata, necesitand lucrari urgente de restaurare.

Al doilea moment definitoriu pentru istoria cartierului, este plasat in anul 1960, cand numele acestuia a fost schimbat in Grigorescu, cinstind astfel memoria generalului Eremia Grigorescu, comandantul armatelor romane in luptele de la Marasesti, in Primul Razboi Mondial.

Afla mai multe despre Grigorescu

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Iris , zona Auchan / 21 mp / Garsoniera camere

Iris , zona Auchan / 24 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Calea Manastur / 40 mp / Garsoniera camere

Zorilor , zona Calea Turzii / 38 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona P-ta Marasti / 38 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Big / 30 mp / Garsoniera camere

Baciu , zona Calea Baciului / 45 mp / 2 camere

.

Link-uri utile