Apartament in culori calde! Totul nou, garaj, zona Complexului Platinia

550€/luna 600€ (-50€)

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 55.00 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 2 /9

 • Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere complet mobilat si utilat, cu un design ce urmeaza liniile minimaliste si adopta culori calde, ce intregesc armonia interioara. Acesta este situat in zona Complexului Platinia, adica o zona ce-ti ofera un acces facil inspre zonele de interes ale orasului. Acesta este pozitionat la un etaj intermediar (etajul 2), intr-un imobil cu 9 niveluri si dispune de o suprafata utila generoasa de 55 mp. Compartimentarea apartamentului este semidecomandata, gandita astfel: living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon. Living open space cu bucataria este practic si modern amenajat. Bucataria in forma de L are plita si hota incorporate in corpul mobilierului dupa cum si un frigider spatios. Bucataria este imbracata intr-un gri relaxant, cu o faianta impregnata de imprimeuri florale. In imediata apropiere se gaseste zona de dining, ce poate fi oricand extinsa si zona de relaxare ce te asteapta sa o inaugurezi. Dormitorul este dotat cu pat matrimonial si un sifonier spatios, acestea sunt imbracate in aceleasi nonculori calde, avand si o mica plasma pentru momentele de relaxare sau cand vei dori sa te racordezi la informatia cotidiana. Baia este spatioasa si modern amenajata cu o cabina de dus din sticla securizata, un dulapior investit cu oglinda si o mica fereastra laterala. Iti va spori confortul centrala termica proprie, geamurile din termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. In pretul chiriei proprietarul iti ofera si un garaj.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.8

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Apartamentul dat spre inchiriere pentru prima data va ofera un confort sporit si o zona pe masura.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Zorilor , zona Spital Recuperare / 86 mp / 3 camere

Marasti , zona Expo Transilvania / 22 mp / Garsoniera camere

Plopilor , zona Plopilor Vechi / 45 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Calea Manastur / 60 mp / 2 camere

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 46 mp / 2 camere

Iris , zona Auchan / 24 mp / Garsoniera camere

Iris , zona Auchan / 24 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Calea Manastur / 40 mp / Garsoniera camere

Zorilor , zona Calea Turzii / 38 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona P-ta Marasti / 38 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile