Apartament impecabil! 100 mp utili, imobil nou in zona Piata Mihai Viteazu!

850€/luna900€(-50€)

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 100 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 2 /6

 • Locuri de parcare: 1

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu, Familie

  Disponibilitate: Mai mult de o luna

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Modern/lux

descriere oferta

Blitz ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere + mezanin, cum rar vei intalni in Cluj, acesta este situat in zona Piata Mihai Viteazu. Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil nou cu 6 nivele finalizat in anul 2017, avand o suprafata utila generoasa de 100 mp. Apartamentul este semidecomandat cu o compartimentare gandita astfel: living open-space cu bucatarie, dormitor, baie si un balcon. Apartamentul este foarte spatios cu o amenajare inedita. Intreg interiorul marjeaza pe impletirea a doua culori in interiorul aceleiasi structuri, fie ca ne referim la canapele, fotolii, perdele, parchet, fie ca ne referim la obiectele decorative, cum ar fi ceasul. O alta optiune evidenta a proprietarului este aceea pentru spatiile deschise, nu doar ca apartamentul lasa impresia ca poate fi cuprins cu o privire (chiar daca are un spatiu atat de generos), dar invitatia este dublata de balustrada din sticla, care intermediaza cele doua nivele. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui apartament este faptul ca este conceput cu mezanin, parterul fiind mai aerisit folosit pentru zona de zi si bucataria cu diningul. Dormitorul fiind mutat la mezanin beneficiaza de intimitate si spatiu generos. De asemenea, inaltimile generoase, candelabrele atent alese si structura din caramida apartenta gri sporesc aerul de originalitate. Confortul va va fi sporit de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Finisajele sunt moderne, alese cu grija pentru forma, culori si texturi. Pentru ca apartamentul sa-si pastreze farmecul pe de-a intregul, proprietarul il inchiriaza complet mobilat si utilat, iar in pretul chiriei fiind inclus si un loc de parcare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Este un apartament ce te te va incanta in fiecare zi, prin ambianta creata, prin finisajele de calitate, dar mai ales prin modul in care este compartimentat.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Modern/lux

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Zorilor , zona Spital Recuperare / 36 mp / Garsoniera camere

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 40 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Calea Manastur / 42 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Calvaria / 47 mp / Garsoniera camere

Central , zona Traian / 92 mp / 3 camere

Zorilor , zona Golden Tulip / 40 mp / Garsoniera camere

Plopilor , zona Plopilor Vechi / 42 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona OMV / 40 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona OMV / 54 mp / 2 camere

.

Link-uri utile