Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris

Cluj-Napoca, Central

680 €/luna /negociabil ID: X3SH10LLF ultima actualizare: 09-11-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Apartamentul reuseste sa se aseze la inaltimea asteptarilor prin confortul pe care il ofera, armonia amenajarii, dar si prin dispunerea aproape de facilitati.
Poza 1: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 1: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 2: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 3: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 4: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 5: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 6: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 7: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 8: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 9: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 10: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 11: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 12: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 13: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
 • Thumbnail 14: Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris, Cluj-Napoca, Central
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 70 mp Suprafata construita: 84 mp Nr. camere: 3 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. niveluri: 3 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 1 Confort: lux
Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente, mijloace de transport in comun Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: finalizata Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: 2008 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Izolatii termice (Exterior), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

Dotari

Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Mobilat (Complet), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Hota), Dotari imobil (Interfon)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Blitz iti propune spre inchiriere un apartament ce combina confortul cu finisaje de calitate si o armonie a amenajarii.
Apartamentul are 3 camere si este situat in zona strazii Paris, o zona centrala aproape de punctele culturale, de banci, de Liceul Avram Iancu si Nicolae Balcescu, dar si de zona The Office.
Apartamentul este pozitionat la etajul 1 intr-un imobil cu 3 niveluri, constructie noua si dispune de o suprafata utila generoasa de 70 mp.
Structura este semidecomandata gandita in living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie, hol.
Livingul open space cu bucataria este armonizat in culori calde, acesta degaja eleganta si confort. Zonele se intrepatrund in mod armonios, oferind un loc de relaxare si o zona pentru gatit dotata cu frigider, plita si cuptor, dar si o zona de dining dispusa cu masuta pliabila.
O alta incapere ce emana un confort sporit este cea cu un coltar confortabil si un mobilier spatios perfect integrat in armonia interioara. Aceasta camera poate servi oricand pe post de un al doilea living, datorita spatiului larg si amenajarii, oferind un loc primitor pentru prietenii tai.
Dormitorul emana o atmosfera relaxanta prin culorile calde in care este imbracat si un confort sporit prin patul matrimonial ales cu atentie pentru a crea un loc propice odihnei.
Baia este modern amenajata cu cabina de dus si chiuveta din sticla.
Ca si dotari, apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tampalrie din PVC si usa metalica la intrare. Finisajele sunt noi si moderne, invaluite in culori calde.

BLITZ 28833AI

PERSOANA DE CONTACT
Apartament cu un confort sporit! La prima inchiriere! 70 mp, zona strazii Paris 5 Parerea agentului: Apartamentul reuseste sa se aseze la inaltimea asteptarilor prin confortul pe care il ofera, armonia amenajarii, dar si prin dispunerea aproape de facilitati.
Alexandru Dragoste
Senior Broker II - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.