Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului

Cluj-Napoca, Iris

53.035 € 990 €/mp ID: X3SH10L78 ultima actualizare: 13-11-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Apartament situat intr-o zona linistita, cu acces facil, potrivit unuui cuplu.
Poza 1: Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului, Cluj-Napoca, Iris
 • Thumbnail 1: Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului, Cluj-Napoca, Iris
 • Thumbnail 2: Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului, Cluj-Napoca, Iris
 • Thumbnail 3: Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului, Cluj-Napoca, Iris
 • Thumbnail 4: Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului, Cluj-Napoca, Iris
 • Thumbnail 5: Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului, Cluj-Napoca, Iris
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 53.57 mp Suprafata construita: 64.28 mp Nr. camere: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. niveluri: 10 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 8 Confort: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente, mijloace de transport in comun Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: in constructie Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: 2018 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Usa intrare (Metal), Izolatii termice (Exterior)

Dotari

Contorizare (Contor gaz, Apometre), Nemobilat, Dotari imobilInterfon, Lift

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde apartamente cu 2 camere in ansamblul rezidential NORTH PLAZA.
NORTH PLAZA este un ansamblu rezidential mixt, cu un design arhitectural elegant, situat in zona de nord a orasului pe strada Oasului, in cartierul Iris si se bucura de un acces usor si rapid spre zona centrala.
Suprafata utila a apartamentului prezentat este de 53,57 mp cu o terasa generoasa de 27,32 mp. Apartamente de acest tip sunt disponibile la etajele 3-8 ale imobilului.
Apartamentele se predau semifinisate, cu sapa autonivelanta, un rand de glet, usa metalica la intrare, usi interioare, ferestre termopan cu 7 camere si 3 straturi de sticla, instalatii trase la pozitie, centrala termica Ariston si calorifere cu cap termostatat incluse. Terasele se predau complet finisate cu placi ceramice antiderapante si rezistente la inghet si balustrada din sticla securizata/laminata.
Cei care aleg sa locuiasca aici pot beneficia de locuri de parcare si de spatii de depozitare sub forma de boxe situate in subsolul cladirii.
Pretul pentru o parcare supraterana este de 2.500 Euro (TVA inclus), iar pentru o parcare subterana 5.000 Euro (TVA inclus). Pretul terasei este de 300 Euro/mp TVA inclus.
Complexul ofera, pe langa subsolul dedicat parcarilor rezidentilor, un acces facil la galeriile comerciale din cadrul ansamblului, dar si spatii verzi generoase si loc de joaca pentru copii.
Apartamentele din cadrul ansamblului NORTH PLAZA se pot achizitiona semifinisate sau complet finisate, cu costuri aditionale, in functie de materialele, finisajele si culorile alese de fiecare.
In functie de modalitatea de plata preturile apartamentelor se pot negocia.
Apartamentele se vand in EXCLUSIVITATE prin BLITZ IMOBILIARE cu comision 0% la cumparator.
Pretul este de 990 euro/mp la plata integrala a apartamentului.


BLITZ 28753AV

PERSOANA DE CONTACT
Apartament 2 camere, 53,57 mp, semifinisat, terasa, zona strazii Oasului 4 Parerea agentului: Apartament situat intr-o zona linistita, cu acces facil, potrivit unuui cuplu.
Razvan Indolean
Broker II
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.