Card Blitz VIP

Blitz Imobiliare® - agentie imobiliara din Cluj Napoca, oferim o gama larga de oferte si servicii imobiliare: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, birouri, terenuri etc.

Agentia noastra urmareste personalizarea serviciilor si analiza in detaliu a cerintelor si nevoilor fiecarui client, servicii si consultanta imobiliara personalizata de cea mai inalta calitate, dezvoltarea si consolidarea propriului portofoliu, devenind astfel un consultant strategic in domeniul imobiliar, situatie subliniata de realizarile actuale si cu siguranta de cele viitoare.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Blitz Network srl, cu sediul social in loc. Cluj-Napoca, str. Horea nr. 13A, jud. Cluj, avand CUI RO31138322, cu Numar de Inregistrare la Registrul Comertului J12/210/2013, tel: 0264-333.777, e-mail: office@blitz.ro, se obliga sa administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: eliberarea cardurilor Blitz VIP, transmiterea catre institutiile bancare a cererilor de creditare formulate prin intermediul departamentului Financiar-Bancar, furnizarea datelor si documentelor catre Birourile Notariale pentru completarea dosarelor de incheiere a actelor privind transferul de proprietate.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare eliberarii cardurilor Blitz VIP, transmiterii acestora catre institutiile bancare si birouri notariale. Refuzul dvs. determină imposibilitatea eliberarii cardurilor si a transferului de date catre institutiile precizate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii Blitz VIP, institutiile bancare si birouri notariale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul societatii din loc. Cluj-Napoca, str. Horea nr. 13A, jud. Cluj. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Cu stima,
Societatea Blitz Network srl

Cardul Blitz VIP reprezinta modalitatea prin care incurajam fidelitatea si atasamentul fata de brandul Blitz.

Cardul Blitz VIP este un card de reduceri si avantaje pe baza caruia posesorul cardului beneficiaza de tarife preferentiale la produsele si serviciile oferite de parteneri comerciali din domenii de activitate extrem de variate, precum si o serie de avantaje oferite de Blitz Imobiliare.

Mai jos poti consulta lista partenerilor Blitz VIP si a vedea reducerile pe care acestia le ofera.

Card Blitz VIP
Filtreaza dupa categorie:
Beyfin

Situat in centrul orasului Cluj-Napoca, Hotelul Beyfin**** dispune de 31 de camere si apartamente care vin in intampinarea cerintelor de comfort si lux ale clientilor. De asemenea, pentru clientii care doresc sa ia cina in cadrul hotelului, acesta dispune de restaurantul Firenze si de terasa care ofera o frumoasa priveliste asupra orasului.

Tarife preferentiale clienti Blitz VIPvezi mai mult...
-Tariful pentru posesorii cardurilor Blitz VIP la sala de conferinte este de 180 euro/ zi ( tariful normal este de 250 euro/zi ) si 100 euro/4 ore ( tarif normal 150 euro/4 ore ).
- tarif preferential fix in functie de tipul camerei in cadrul Hotelului Beyfin:
• Tip camera: standard single: 64 €
• Tip camera: standard double single use: 67 €
• Tip camera: standard double use: 69 €
• Tip camera: deluxe single: 69 €
• Tip camera: deluxe double single use: 74 €
• Tip camera: deluxe double use: 79 €
• Tip camera: executive single use: 79 €
• Tip camera: executive double use: 84 €
• Tip camera: suite roma single/double use: 99 €
• Tip camera: suite firenza single/double use: 99 €
• Tip camera: suite venezia single/double use: 99 €vezi mai putin
Authentic Beauty

Salonul Authentic Beauty, un loc de relaxare și rafat, bine poziționat în frumosul nostru oraș Cluj Napoca. La noi poți beneficia de servicii de coafor, make-up, cosmetică, manichiură și pedichiură, toate acestea fiind oferite de un personal prietenos și bine pregătit. Am ales cu grijă produsele și întreaga echipă, pentru ca TU să te simți asemenea unei vedete. Iubim frumosul, iar de asta o să te convingi singur/ă din momentul în care o să pășești pe ușa salonului. Dacă nu te-ai convins încă, te așteptăm să ne faci o vizită!

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount fix de 10% la toate manoperele serviciilor oferite în salon. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte. vezi mai putin
Smart Moving

Smart Moving este o firma de mutari clujeana specializata in mutari locuinte, mutari birouri si utilaje grele, relocari sedii firme dar si transport de marfa. Activitatea noastra se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei si in Uniunea Europeana. Prin echipa formata din muncitori profesionisti si bine organizati, garantam siguranta mobilierului si bunurilor dvs. pe tot parcursul procesului de mutare. Oferim polita in valoare de 20.000 Euro. Apeland la Smart Moving, beneficiati de servicii mutari Cluj complete, de la impachetarea lucrurilor, protejarea mobilierului si electrocasnicelor, manipularea tuturor obiectelor pana la transportarea in siguranta a acestora in locatia dorita. Serviciile de ambalare si manipulare se realizeaza folosind echipamente proprii. Dispunem de autoutilitare si echipamente speciale pentru manipularea si transportul bunurilor dvs. Pentru a va convinge ca Smart Moving este alegerea potrivita, contactati-ne si un reprezentant al companiei se va deplasa gratuit pentru o expertiza la fata locului, si in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra vom gasi impreuna solutia ideala pentru o mutare lipsita de stres.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
15% - la toate serviciile de mutari exceptand materialele de impachetare
5% - materialele de impachetarevezi mai putin
Restaurant Indigo

INDIGO este primul local din Cluj care vă oferă preparate autentice din bucătăria indiană, bucătărie cu o tradiție culinară cunoscută și apreciată în lume pentru aromele care te surprind prin bogăţia lor, pentru ingredientele proaspete, dar și pentru efectul terapeutic al acestora. Pentru a asigura în permanenţă o calitate ridicată a preparatelor, personalul nostru este format din bucătari indieni profesionişti, iar condimentele pe care le folosim sunt selectate cu grijă şi aduse din India. Nu trebuie să călătoriţi până în India pentru a simţi gustul autentic al mancarii indiene.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
- 10% la toate produsele din meniu
(exclus meniul zilei si meniul studentilor)

Discountul de 10% se aplica atat la restaurant, cat si la livrari.

Pentru a beneficia de discount la livrari este necesar sa se mentioneze in observatii ca sunteti detinator al cardului Blitz VIP si sa treceti seria de pe spatele cardului.vezi mai putin
Casa Maramureseana

Se spune ca in Maramures gazdele sunt primitoare, casele frumoase, iar mancarea cat poti duce. Cine ajunge la Casa Maramureseana se intoarce incantat si recomanda locul tuturor cunostintelor. Avantajul Casei Maramuresene este mancarea buna, careia i s-a dus zvonul si peste granitele tarii. Pentru maramureseni, un om flamand este un om nefericit, asa ca, gazdele vor fi intotdeauna in preajma ta, gata sa-ti umple farfuria din nou, in secunda in care ai reusit sa o golesti. Si, daca refuzi o noua portie, e posibil sa se simta jigniti. Asa ca, daca vii la Casa Maramureseana adu-ti podta de mancare cu tine!

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- discount valabil pentru toate produselevezi mai putin
Regal Silver

Regal Silver a apărut în anul 2016 din dragoste pentru accesorii simple care transmit dincolo de frumusețea lor, sentimente și gânduri bune. Toate bijuteriile oferite de Regal Silver sunt realizate cu grijă și atenție la detalii, utilizând materiale de calitate. Bijuteriile noastre sunt versatile și mereu în pas cu ultimele tendințe. Regal Silver oferă exclusiv bijuterii din argint și accesorii de înaltă calitate: inele, cercei, pandante, brățări, coliere, broșe, etc, accesibile tuturor. Valorile Regal Silver sunt date în primul rând de respectul față de clienții, angajații, partenerii și colaboratorii noștri!

Discount procentual flexbili intre 10% si 20%vezi mai mult...
Discount de 10% la lanțuri, brățări, seturi, inele și verighete. Discount de 20% la cercei, medalioane, ace cravată și brelocuri.vezi mai putin
Stefanel

Brandul de origine italiană STEFANEL a fost creat în 1959, iar amploarea dezvoltării business-ului din cei 50 de ani de când activează pe piața de fashion retail se datorează faptului că produsele STEFANEL sunt expresia celor mai înalte standarde de calitate și inovație. Iar rafinamentul și eleganța italiană sunt repere pe care STEFANEL le respectă cu strictețe. STEFANEL include tricotajul în ADN-ul său, iar colecţiile de caşmir confirmă în fiecare sezon acest fapt. Acestea reprezintă dovada istoriei şi experienţei Stefanel, dezvoltate în timp datorită modernizărilor tehnologice, abilităţilor tehnicienilor şi măiestria artiştilor care au împărtăşit din experienţa lor generaţiei următoare. Cu timpul, brandul a crescut si a evoluat intr-un adevarat reper al stilului si al elegantei. Stefanel ofera clientelei sale sofisticate, compusa atat din femei cat si din barbati, doar creatii impecabile. De la piese basic la articole contemporane sic, piesele clasice atemporale isi gasesc locul in garderoba oricarei femei. Fiind unul din cele mai cunoscute nume din industrie, Stefanel detine astazi pentru 368 de magazine in intreaga lume, ce reflecta filosofia, valorile si spiritul italienesc promovate de brand.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% discount la orice articol, discount care se poate cumula pana la 50%

(exemplu: daca in showroom, un articol vestimentar are 30% reducere, posesorii cardului Blitz VIP vor avea 40% reducere, deoarece discounturile se cumuleaza;

daca insa, articolul vestimentar are 50% reducere, discountul de 10% nu se mai cumuleaza)vezi mai putin
Medispa

Clinica Medispa și-a propus să ofere pacienților săi cele mai avansate soluții pentru probleme de dermatologie și chirurgie plastică, medicale sau estetice. Avem peste 10 ani de experiență în domeniul utilizării laserelor medicale dermatologice, în tratarea problemelor pielii, atât medicale cât și a celor de natură estetică. Medicii clinicii Medispa sunt personalități recunoscute în lumea medicală, atât prin activitatea lor profesională, dar și prin activitatea științifică, împărtășind din experiența lor și altor medici prin numeroase congrese, conferințe și cursuri la care participă.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
Discount fix de 5% pentru toate serviciile.vezi mai putin
Bijuteria Blanka

Am pornit ca o afacere de familie acum 22 ani, în inimă Transilvaniei. Am experimentat, am crescut și în timp am decis să ne specializam în special în producerea verighetelor și a inelelor de logodnă. Filozofia noastră este simplă. Oferim calitate și o gamă largă de diamante certificate, alături de o selecție de bijuterii deosebite. O scurtă vizită în magazinul nostru din centrul istoric al Clujului (strada Cotita, nr. 12) vă va convinge că acordăm multă atenție acestor bijuterii și purtătorilor lor. Credem în muncă noastră și o practicăm cu entuziasm și mândrie. Pentru noi este un sentiment satisfăcător să știm că am luat parte, în mică măsură, la unul din cele mai memorabile momente din viața clienților noștrii. O bijuterie este ceva personal, frumos, care poate fi alături de tine pentru totdeauna. Misiunea noastră este să oferim fiecărui client o experiență de neuitat. Ne-am construit afacerea pe ideea că alegerea unui inel de logodnă sau a unor verighete nu trebuie să fie ceva complicat. Diamantele pot fi ușor de înțeles. Credem că a face alegerea potrivită poate fi ușor și scopul nostru este să simplificăm acest proces pe cât de mult posibil.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
• Discount fix de 5 % la orice obiect cu pietre naturale, exceptând verighetele și reparațiile. vezi mai putin
Librarium

Aşezată în mijlocul oraşului, pe vechiul Corso care îşi recuperează deja din eleganţa de altădată, într-o casă peste care istoria s-a întâmplat să cadă abrupt, dislocând spaţiul uniform al povestirii, librăria se propune ca spaţiu la strada mare. O stradă a Europei centrale, a oraşului şi astfel deja a spaţiului public, dar în acelasi timp, şi, mai ales, a clujenilor, Librarium prezintă Book Corner ca work in progress. Urmând să fie deschisă în mai multe etape, Librarium propune un concept de librărie prin care a fi în spaţiul public înseamnă în primul rând prezenţă pentru cititor şi pentru oraş. O librărie care închide şi deschide deopotrivă, izolându-vă prin zidurile sale pentru a vă propune lumi posibile.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% la: carte, papetarii, muzica, filme, accesorii, jocurivezi mai putin
Concepto

Concepto – Un Brand Pentru Femei Îndrăznețe Concepto este un brand de modă din Cluj-Napoca aflat pe piață de 3 ani, care s-a remarcat în fața clienților săi prin calitate, inovație și confort. Totul a luat naștere din dorința de a crea ceva unic, pornind de la linii minimaliste, tăieturi neconvenționale și combinații inedite, sursa principală de inspirație fiind femeia puternică. Colecțiile Concepto au evoulat prin multă muncă și cu încredere spre un brand solid, caracterizat printr-un stil contemporan și un design smart. Noul site conceptoline.com și totodată noua imagine a brandului s-au lansat în martie la București, alături de de două linii noi – Kids și CO2 – și reflectă eforturile continue ale echipei Concepto de a oferi clienților cea mai bună calitate. S-a dorit, de asemenea, crearea unei experiențe care să definească și mai bine povestea din spatele brandului. Astfel, orice persoană care accesează site-ul se regăsește într-o lume în care fiecare piesă vestimentară reușește să contureze stilul personal într-o manieră autentică și rafinată.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
10% - reducerea se acorda la toate produsele Concepto, exceptie facand articolele care au deja pret redus.
Magazin Concepto - str. Republicii, nr. 107, et. 3, camera 307.vezi mai putin
Cadoul Meu

Daca v-ati plictisit sa duceti aceleasi cadouri ca ceilalti invitati la aniversari, atunci magazinul nostru e locul potrivit pentru dumneavoastra. De ce sa duceti o sticla de vin ca toti ceilalti cand puteti duce o cana personalizata cu fotografia sarbatoritului sau o caricatura care sa il reprezinte. De ce un set de cosmetice e mai ok decat un tricou personalizat cu sutele de modele din catalogul nostru? E simplu, doar trebuie sa treceti portile virtuale ale magazinului nostru ONLINE sau intrarea din magazinul nostru din Sora Shopping Center si va veti alege cu cadoul ideal. Echipa noastra tanara si dinamica de consultanti va sta la dispozitie cu idei haioase care pot fi materializate in materiale promotionale si produse personalizate.

Discount procentual flexibil intre 10% si 30%vezi mai mult...
• tricouri - 30% discount
• cani - 20% discount
• rame foto - 10% discount
• fotografii - 10% discount
• mousepad personalizat - 30% discount
• puzzle, glob foto - 30% discount
• perne personalizate - 20% discount
vezi mai putin
Noblesse Floraria

Organizarea de evenimente… pasiunea noastra. Clientii nostri, prietenii nostri! Serviciile Noblesse Flowers & Events reprezinta un mix de servicii si produse, variate, complete si extrem de atragatoare. Mizam pe pricepere, calitate si preocupare pentru tot ce e nou si tot ce te-ar putea atrage pe tine. Lasa-te pe mana noastra pentru organizarea evenimentului perfect! Noi ne ocupam de organizarea intregului eveniment, de la planificare in detaliu, pana la coordonare. Fie ca este vorba de petreceri private, corporate, nunti, botezuri, conferinte, expozitii, teambuidilg-uri, implicarea noastra, recuzita proprie, ideile inedite si aranjamentele florale realizate de designerul floral Noblesse vor transforma un eveniment obisnuit intr-unul memorabil. Daca ceea ce cauti este un aranjament floral personalizat, contacteaza-ne si il vom pregati cu mare drag. Iar daca vrei sa faci parte, chiar si pentru cateva ore, din lumea pura si mereu fascinanta a florilor, inscrie-te la atelierele noastre florale si vei avea parte de o experienta de neuitat. Bucuria vine din lucruri facute cu drag. Asa a prins contur Noblesse Flowers & Events, rezultatul perfect al pasiunii pentru flori si oameni. Va invitam sa ne cunoasteti! Contact: str. David Ferenc nr 10, Cluj-Napoca. Tel. 0743-951422; email: office@evenimentenoblesse.ro Website: www.evenimentenoblesse.ro

Discount flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
• 10% discount - evenimente private (nunta, botez, aniversari)
• 15% discount - evenimente corporate
• 20% discount- aranjamente floralevezi mai putin
Green Planet

Gaia Bio Systems srl oferă sisteme de irigare automata cu aplicații în sectorul rezidențial (grădini, parcuri sau alte zone verzi) și în sectorul agricol (pentru culturi în câmp sau în sere, solarii și altele). Magazinul de prezentare Green Planet stă la dispoziția clienților săi încă din 2005, fiind amenajat astfel încât să satisfacă nu doar nevoile celor ce doresc să cumpere, ci și a celor ce caută răspunsuri pentru diferite probleme din domeniu. Magazinul se adresează peisagiștilor profesioniști, producătorilor profesioniști (floricultori, legumicultori, pomicultori), dar și grădinarilor hobby.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
5% - Materiale sisteme de irigare, ingrasaminte gazon - pana in suma de 1000 lei discount de

10% peste suma de 1000 lei discount.

10% Ingrasaminte organice - pana in suma de 1000 lei

15% Ingrasaminte organice - peste suma de 1000 lei

5% Materiale irigare - pentru agricultura, alte ingrasaminte, seminte gazon, substraturi, folii, plase, materiale mulcire, ghivece, unelte gradina, seminte legume si flori, scoarta decorativa, borduri gazon, pesticide - peste suma de 1000 lei.vezi mai putin
Union Protection

Union Protection SRL este o firma in Cluj-Napoca, cu o experienta diversificata in domeniul sistemelor de securitate. Firma este prezenta pe piata din 2009, proiecteaza, instaleaza si intretine: -sisteme alarma -sisteme antiefractie -camere supraveghere -interfoane si videointerfoane -automatizari porti si usi de garaj -sisteme de prevenire incendiu

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- sisteme alarma
- sisteme antiefractie
- camere supraveghere
- interfoane si videointerfoane
- automatizari porti si usi de garaj
- sisteme de prevenire incendiuvezi mai putin
Natura Life

Vă invităm să vizitați magazinul naturist NaturaLife, unde puteți găsi o gamă largă de ceaiuri, remedii, cosmetice, siropuri, condimente, cereale și produse apicole naturale, necesare pentru redobândirea și menținerea sănătătii dumneavostră. Produsele pentru aromaterapie (uleiuri volatile, bețișoare parfumate, lumanări) și obiectele decorative din lemn, bambus sau ceramică pentru bucătăria și căminul dumneavoastră, precum și bijuteriile din pietre semiprețioase completează armonios gama noastră de produse. Îi asteptăm pe toți posesorii cardului Blitz Vip din Cluj la magazinul NaturaLife, vis-a-vis de Sora Shopping Center sau pe site-ul www.remedii-naturale.ro, unde puteți face cumpărături on-line (pentru a beneficia de discount-ul acordat nu uitați să specificați codul dvs de pe cardul Blitz Vip la efectuarea comenzilor on-line). Orar magazin: L-V : 09-20; S: 10-14

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
Discount fix de 5% la toate produsele. Discountul se cumulează cu alte oferte din magazin. De exemplu, daca un produs are -20% discount cu cardul Blitz VIP se mai adauga un extra 5% reducere.vezi mai putin
Traian 7

Va asteptam cu 6 locuri interior-exterior si spalatori auto cu experienta. In timp ce noi ne ocupam de masina dumneavoastra, puteti savura o cafea in cele mai bune conditii citind presa locala sau centrala, navigand pe internet (wireless gratuit), vizionand un film sau un meci de fotbal. Cafeneaua noastra va pune la dispozitie spatiu atat pentru nefumatori cat si pentru fumatori.

Tarif preferential 10 RONvezi mai mult...
- 10 RON spalat exterior pentru toate autoturismelevezi mai putin
Nicole

Nicole este fosta Cofetarie Nicola, deschisa in 1997 si apartinand firmei Nicola Carm, specializata in productia de produse de cofetarie si patiserie. Cofetăria Nicole Cluj înseamnă prăjituri proaspete, rețete ca la carte, cele mai bune ingrediente și pasiune pentru gust. De 19 ani, în Cluj-Napoca, Cofetăria Nicole a crescut împreună cu cei care au ales să-i treacă pragul și să rămână fideli savorii descoperite fie în capricii moderne sau în clasicele casei.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount: 10% la toate torturile cumparate/comandatevezi mai putin
MCA

MCA este cel mai important producator local de usi sectionale si rulouri pentru ferestre, avand cea mai mare fabrica de profil din zona Balcanilor, la Bucuresti. Numele MCA reuneste peste 16 ani de experienta si 160 de persoane angrenate in activitatile de productie si distributie. La baza evolutiei MCA sta o profunda dorinta de perfectionare continua, care a facut posibila dezvoltarea celor mai bune solutii pentru inchiderea spatiilor. Oferta de produse este imbunatatita si extinsa cu servicii de montaj, consultanta tehnica si service specializat. Strategia de dezvoltare este indreptata spre stabilirea de parteneriate cu societatile de arhitectura, constructii si antreprize. Produsele pe care le putem furniza in conditii excelente de calitate si pret, cu un termen de livrare scurt sunt: • Usi de garaj sectionale si tip rulou • Usi sectionale industriale • Egalizatoare de rampa si burdufe izotermice • Usi antifoc si jaluzele industriale • Automatizari pentru porti • Grilaje metalice • Rulouri pentru ferestre • Plase impotriva insectelor • Copertine retractabile si pergole • Garduri si porti de aluminiu

Discount procentual flexibil intre 30% si 35%vezi mai mult...
30% - pentru produsele de mai jos
35% - pentru achizitii mai mari de 2500 euro
Produse care includ reducerile:
- usi de garaj rezidentiale si industriale
- termostoruri de aluminiu cu bariera termica
- automatizari porti
- garduri si porti de aluminiu
- grilaje metalice
- copertine si pergole pentru protectie solara si ploaie
- usi multifunctionalevezi mai putin
Woodcore

Admirăm designul interior inovativ și impecabil. Suntem obișnuiți în a oferi calitate la nivel înalt prin produsele și serviciile noastre de montaj. Comercializăm si montăm parchet din lemn masiv. De asemenea suntem distribuitori al brandurilor Karelia și Kährs, inventatorii parchetului stratificat.   Woodcore. Parchet cu suflet. Parchet fără compromis.

Discount procentual flexibil intre 5% si 12%vezi mai mult...
- pentru parchetul laminat Egger discount fix de 5%
- pentru parchetul masiv si stratificat discount-ul variaza
intre 5% si 12% in functie de cantitate si modelul ales
- pentru materiale de montaj si finisaj se aplica un discount intre 5% si 10%
- Nu se aplica nici un discount pentru manoperavezi mai putin
Artis

Clinica Artis-3 este la ora actuală una dintre cele mai moderne, elegante şi bine echipate clinici private de chirurgie din ţară. Specialişti din domeniul chirurgiei plastice şi estetice, al ortopediei, chirurgiei infantile, chirurgiei generale, chirurgiei oncologice, neurochirurgiei, bolilor de nutriţie şi metabolism s-au reunit pentru a asigura cele mai moderne tratamente în domeniile lor, totul într-o atmosferă destinsă, caldă şi calmă. Filozofia clinicii pune în prim plan confortul pacienţilor şi asigurarea unor standarde înalte de calitate pentru toate serviciile oferite. Dorinţa noastră este de vă asigura o şedere cât mai confortabilă şi de a vă satisface toate exigenţele de ordin medical şi extra-medical. Pentru a vă face o imagine cât mai clară asupra ofertei noastre vă rugăm să consultaţi site-ul nostru www.artis3.ro sau să ne abordaţi direct prin unul din mijloacele de contact care vă stau la dispoziţie.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
- interventii chirurgie esteticavezi mai putin
Capriccio Bistro

Capriccio Bistro te invita, intr-un spatiu intim si o atmosfera plina de arome si culoare, sa descoperi savoarea culinara a Italiei, alaturi de gustul bucatariei internationale si traditionale, in Cluj-Napoca, str Horea nr. 32. Totul la Capriccio Bistro este nou, facut cu multa dragoste si grija, cu pasiune si cu atentie pentru ca tu sa te simti ca binevenit si sa ai parte de o atmosfera incantatoare.

Discount procentual fix 5%vezi mai mult...
- 5% la toate produselevezi mai putin
Lovely by M

Lovely by M inseamna consultanta, idei, solutii, proiecte de design, finisaje, tapet, perdele , decoratiuni, accesorii, corpuri de iluminat, un adevarat atelier de interioare. Noi suntem o firma de design interior si de amenajari interioare. Lovely by M incearca sa exprime rafinamentul si eleganta care trebuie sa se regaseasca in fiecare locuinta.

Discount intre 15% si 25%vezi mai mult...
- se aplica la toate produselevezi mai putin
Riviera Spa

Riviera Beauty & Spa Un nucleu de relaxare într-un ambient cu totul special, în apropierea centrelor comerciale, a universităților și a companiilor multinaționale, Rivera Beauty & Spa a fost înființată în anul 2015, cu scopul de a redefini conceptul de well-being cunoscut prea puțin în Cluj-Napoca. Luxul, inovația, tehnologiile de ultimă generație, produsele naturale și un personal specializat sunt doar câteva dintre motivele pentru care Riviera Beauty & Spa este preferat de pretențiosi. Cu toate acestea, tarifele aplicate tuturor serviciilor sunt accesibile. Serviciile noastre sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă, oferind pachete personalizate la cerere.Împreună cu o echipă dedicată, concentrată pe formarea continuă a calităților sale, ne propunem să oferim servicii la cele mai înalte standarde. De la masaje de relaxare, coafura, manichiură și pedichiură până la cele mai puternice tehnologii din domeniul frumuseții. Adresa: Aleea Slanic, nr 3A, in incinta Ansamblului Riviera Telefon: 0786 555 222 E-mail: contact@rivieraspa.ro www.rivieraspa.ro

Discount flexibil intre 15% si 40%vezi mai mult...
Reducere de 15% la oricare din serviciile oferite de Riviera Beauty&SPA, exclus abonamentele, ofertele promotionale sau ofertele descrise in acest protocol.

Pensat + vopsit sprancene – 30 lei (in loc de 50 lei)
Epilat cu ceara: picioare(lung) + axila + inghinal – 100 lei (in loc de 120 lei)
Make-up de ocazie – 97 lei (in loc de 130 lei)

• Tratemente faciale
3Microdermoabraziune cu diamante - 120 lei (in loc de 150 lei)
Oxy Jet Leo – 200 lei (in loc de 250 lei)
Kleantous complex (riduri de expresie) – 240 lei (in loc de 300)

• Coafor
Abonament lunar aranjat si spalat (4 sedinte)
Par scurt - 136 lei
Par mediu - 170 lei
Par lung - 204 lei
Abonament lunar aranjat si spalat (8 sedinte)
Par scurt – 256 lei
Par mediu – 320 lei
Par lung – 384 lei

• Frizerie
Abonament lunar spalat-tuns barbati simplu (4 sedinte) – 96 lei
Abonament lunar spalat-tuns barbati special (4 sedinte) – 160 lei

Masaj de relaxare 10 sedinte (50 minute) - 560 lei (in loc de 620 lei)

• Vision Body
-prima sedinta de proba – 40 lei (in loc de 49)
-nelimitat 3 luni – 1500 lei + 3 sedinte de preso-drenaj

• Remodelare corporala
Capsula SPA + preso drenaj 100 lei (in loc de 130)

• Piscina + sauna
Abonament de 10 intrari/luna (luni-vineri) – 250 lei (in loc de 350 lei)
Abonament de 10 intrari//luna (inclusiv sambata si duminica) – 315 lei (in loc de 450 lei)
Curs de inot 10 sedinte - 350 lei (in loc de 400 lei)
Piscina, sauna si Jacuzzi 400 lei/10 persoane/ora.vezi mai putin
Cafe Uno

Cafe Uno este locul ideal pentru a savura o masă delicioasă, sănătoasă și pentru a te răsfăța cu cele mai bune specialități de cafea.

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
Discount de 20% pentru toate produsele pe bază de cafea, inclusiv pentru cele aflate în ofertă. vezi mai putin
Play Yamaha

Play este un magazin de instrumente muzicale și sisteme audio profesionale, situându-se în inimă Clujului, în centrul vechi, pe stradă Bolyai, colț cu Iuliu Maniu. Deservim cu profesionalism clujenii și oaspeții Clujului, din această locație de 22 de ani. De-a lungul timpului, am fost selectați pentru a deveni primii dealeri autorizați din oraș pentru mărcile Sony, Pioneer și Behringer, iar din anul 2005 am început o colaborare pe gamă extinsă cu renumita marca de instrumente muzicale Hora din Reghin. În prezent prin intermediul magazinului nostru puteți achiziționa produsele mărcilor Angel; Ansmann; Apart; Behringer; Cordial; D'Addario; Digitech; Duracell; Epiphone; ESP/LTD; Fender; Framus; Gibson; Gliga; Goudin; Hohner; Hora; Jackson; Magnat; Neumann; Ovation; Pioneer; RH Sound; Roland; Savarez; Sennheiser; Shure; Sony; Squier; Varta, Warwick; Yamaha. Vizitându-ne în magazinul de pe stradă Bolyai numărul 8 sau în spațiul virtual, beneficiați de consilierea unei echipe de profesioniști în alegerea produsului potrivit cerințelor dumneavoastră, la prețul corect.

Discount procentual fix de 4%vezi mai mult...
Discount fix de 4% pentru produsele comercializate în magazin la plata cash sau card. La produsele aflate în promoție nu se mai aplică discount.vezi mai putin
Papionette

Papionette a luat nastere in anul 2011, astazi fiind unul dintre cei mai mari producatori de papioane din Romania. Cu o vechime de 4 ani ca si producator in domeniul accesoriilor de stil vestimentar, Papionette detine 5 magazine proprii in Cluj Napoca (Iulius Mall si Atelier/Showroom Eroilor nr 32) , Iulius Mall Timisoara, Baneasa Shopping City Bucuresti, Maritimo Constanta si un magazin in regim franciza in Palas Mall Iasi. Totodata distribuie prin sistemul reseller la nivel national produsele proprii in orasele : Bucuresti, Suceava, Iasi, Rm Valcea, Ploiesti, Caransebes, Brasov, Sibiu, Oradea. Papionette vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de papioane, peste 900 de modele, potrivite pentru tinute casual sau ceremonie dar si personalizari papioane.

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
- discount 20% pentru toate produsele comercializatevezi mai putin
Lumea Tapetului

Lumea Tapetului a luat ființă în 2008, ca urmare a dorinței noastre de a oferi clujenilor noi variante de amenajare a interioarelor, diferite de cele ce se găseau pe piață la vremea respectivă. În acest moment, prin magazinele propri, Lumea Tapetului oferă posibilitatea clienților să fie în ton cu moda globală în materie de tapet, întrucât lucrăm cu cele mai renumite branduri. Pe lângă tapete, societatea noastră mai comercializează și o gamă largă de perdele, draperii și tapițerii , precum și galerii sau accesorii pentru acestea. Deviza noastră : "Eleganță și profesionalism"

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• Discount de 5% la mobilă.
• Discount de 10% la tapet și la drapaje.
• 15% discount la ancadramente și la corpuri de iluminat.

vezi mai putin
Verla Decor

Cu o experiență de peste 22 ani în vânzarea tapetului, VERLA DECOR s-a dezvoltat și evoluează în continuare ca un furnizor important în piața decorațiunilor interioare. Începându-și activitatea în anul 1994, cu sediul în orașul Cluj-Napoca, VERLA DECOR și-a consolidat poziția pe piața materialelor pentru decorațiuni interioare oferind permanent cele mai noi și mai estetice soluții pentru decor interior. Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse: tapet clasic (RASCH, KHROMA, EIJFFINGER, ZAMBAITI, TEXAM) și tapet din fibră de sticlă (VITRULAN, SYSTEXX), folii de protecție solară și antiefracție (BRUXSAFOL), folii adezive profesionale.

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
• Discount de 10% la tapet decorativ; tapet țesătură din fibră de sticlă; plinte poliuretan; baghete polistiren.
• 15% discount la folii autocolante Oracal; folii autocolante Mactac.vezi mai putin
Carpat Instal

Carpat Instal este o companie inființată în anul 2009, având ca obiect principal de activitate proiectarea și executarea instalațiilor, în cadrul ei existând și un serviciu de intervenție operativă la instalațiile de apă, canalizare, termice și electrice. De-a lungul anilor serviciile noastre s-au diversificat, oferind clientilor nostri servicii de mentenanta generala, sisteme de irigatii si un program complet de amenajari interioare. De asemenea, asiguram serviciu NON-STOP de interventii pentru asociatiile de proprietari si societatile comerciale care incheie un contract de abonament pentru mentenanta generala a cladirilor si instalatiilor. DOMENIILE DE ACTIVITATE: - extinderi de reţele de alimentare cu apă şi canalizare; - branşamente de apă şi racorduri de canal; - instalaţii tehnico-sanitare; - încălziri centrale; - instalaţii electrice de joasă tensiune; - instalatii aer comprimat, mentenanta si vanzare compresoare; - drenaje, stații pompare, montaj stații de epurare, fose septice, separatoare grăsimi; - diverse lucrări de construcții ( zugrăveli, tencuieli, zidarie,montat gresie/faianță, , execuție copertine , lăcatușerie, vopsitorie, betonări etc.;) - sisteme de irigatii; - instalatii de stingere a incendiilor; - serviciu NON-STOP de interventii la instalatiile de apa, canal, termice si electrice; - amenajari interioare complete –cu transport moloz; - mentenanță generală clădiri pe baza incheierii unui abonament.

Discount procentual fix de 8%vezi mai mult...
• 8% din valoarea lucrarilor efectuate in cadrul proiectului "Carpat All Inclusiv", proiect care vizeaza amenajarea completa a locuintelor.vezi mai putin
Yves Rocher

Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale ®: Peste 50 de ani de performanţă, 50 de ani de pasiune, 50 de ani de inspiraţie, 50 de ani de momente plăcute petrecute împreună… Aceşti ani reprezintă mărturia angajamentului cosmetic, în fiecare clipă alături de femeile din lumea întreagă care au ales produsele Yves Rocher şi au avut încredere în frumuseţea bazată pe principii active naturale. În România, primul magazin Yves Rocher a fost deschis în anul 1998, iar astăzi cele 40 de magazine din 19 oraşe ale ţării oferă: · Peste 700 de produse care acoperă toată gama de cosmetice: produse pentru îngrijirea tenului şi a corpului, parfumuri cu arome seducătoare, machiaj cu texturi şi culori irezistibile. · Consiliere profesională şi sfaturi personalizate în cadrul magazinelor. · Oferte promoţionale personalizate pe tot parcursul anului, specifice fiecărui sezon sau eveniment, care se reînnoiesc continuu. § Cardul de fidelitate care permite accesul la oferte personalizate şi avantaje unice. § Cadouri şi eşantioane de produse, pentru a recompensa fidelitatea clienţilor şi a le oferi posibilitatea de a descoperi noi produse. § Frumuseţea accesibilă tuturor femeilor prin preţurile atractive ale produselor.

Discount flexibil intre 25 lei si 40 leivezi mai mult...

• 25 lei reducere la cumparaturi cuprinse intre 100 -150 lei (reducerea nu este cumulabila si se aplica la pretul intreg al produselor achizitionate).


• 40 lei reducere la cumparaturi cuprinse intre 151 - 300 lei (reducerea nu este cumulabila si se aplica la pretul intreg al produselor achizitionate).


Oferta este valabila doar in magazinele Yves Rocher din Romania.
vezi mai putin
Flanco

Suntem cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1000 de angajati, detinem o retea de 90 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 55 de orase. Oferta noastra, disponibila atat in magazine, cat si pe site-ul www.flanco.ro, include o gama variata de produse, pachete de creditare – prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru intreaga familie si pentru companii. Pentru fiecare client, a cumpara ar trebui sa insemne bucuria de a intra intr-un magazin cu o atmosfera prietenoasa, de a primi consilierea de care are nevoie, de a incerca un produs si de a profita de cele mai bune oferte din piata. Ne dorim ca vizitele in magazinele noastre sa fie adevarate evenimente dedicate tehnologiilor care ne fac viata mai usoara. Ne propunem, pur si simplu, sa depasim asteptarile clientilor nostri.

Discount procentual fix 5%vezi mai mult...
Reducerea se aplica la toate produsele comercializate in magazinele Flanco cu exceptia:
- produselor comercializate pe platforma online www.flanco.ro
- produselor aflate in campanii, promotii sau reduceri speciale
- telefoane si/sau tablete marca Applevezi mai putin
Allure

Allure este clinica ta de înfrumusețare care îți oferă servicii de cea mai bună calitate și aparatură ultra-modernă. Situată în Cluj-Napoca pe Strada Petofi Sandor la numărul 11, întâmpina clienții cu personal tânăr, dar foarte bine instruit și cu servicii de: -cosmetică -epilare definitivă IPl -extensii gene -cavitatie -presomasaj -radiofrecvență -coafor -make-up -masaj -manichiura/pedichiură Pentru programări și orice alte informații va stăm la dispoziție la sediul nostru din Cluj Napoca, str. Petofi Sandor nr .11, la nr de telefon: (0754) 458 985 sau pe fb: Allure Clinique de Beaute.

Discount procentual flexibil intre 20% si 50%vezi mai mult...
Discount de 20% la coafor, machiaj, masaj, cavitație, epilare definitivă, radiofrecvență, presomasaj. Discount de 50% la extensii gene fir cu fir. vezi mai putin
After Eight Cocktail Club

**After Eight Cocktail Club - For a different world!** Cauți un club care să îți ofere distracție, pretreceri tematice, surprize, cocktailuri și muzică bună? Adresa este strada Brassai nr. 12. În After Eight nu ai cum să te plictisești, pentru că muzica nu îți dă voie să stai pe loc. Ești așteptat cu cele mai variate cocktailuri, cu sau fără alcool, fete frumoase, băieți arătoși, muzică dinamică. Originalitatea petrecerilor, buna dispoziție și cheful de distracție al clienților, muzica, atmosfera și desigur, cocktail-urile sunt ingredientele cheie pentru un club de succes precum After Eight.

Discount procentual flexibil intre 10% si 50%vezi mai mult...
• 50% discount la biletul de intrare >10 lei
• 10% discount la consumatie
*exceptie facand produsele care se afla deja in promotievezi mai putin
4 Amici

Bucătăria romanească și cea italiană te asteaptă la Restaurantul 4 Amici Cluj. Ia-ți prietenii și petrece alături de ei într-o atmosferă unică! Pastele și gama largă de Pizza fac deliciul clienților noștri, iar colectivul profesionist și maieștrii bucătari aduc atmosfera italiană mai aproape de tine.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount fix de 10% la toate produsele.vezi mai putin
Novalex

S.C. NOVALEX S.R.L. este o societate cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 1998 având ca obiect de activitate producerea şi montarea tâmplăriei din profile PVC cu geam termoizolator. S.C. NOVALEX S.R.L. s-a născut din pasiunea şi ambiţia unei echipe de profesionişti, care a crezut în ideea de satisfacere a clientului şi a depus toate eforturile pentru a reuşi, impunându-se ca jucator puternic pe piaţa producătorilor şi distribuitorilor de tâmplărie PVC din Transilvania. 

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
Discount procentual fix 5% pentru comenzi sub 1000 de euro.
Discount procentual flexibil intre 5% si 10% pentru comenzi peste 1000 de euro.
Produsele care includ reducerile:
- tamplarie PVC
- plase contra insectelor
- usi de garaj
- rulouri si jaluzelevezi mai putin
Friandise

O cofetarie despre care afli prin recomandari si care si-a castigat in timp credibilitatea in ceea ce priveste mentinerea si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor, prima din tara care produce si comercializeaza mousse-uri dupa retete originale frantuzesti, folosind numai produse naturale: ciocolata belgiana, frisca naturala, piureuri sau sucuri din fructe. Gama de produse artizanale este in continua dezvoltare, in prezent producem praline, tablete si specialitati de ciocolaterie belgiana, inghetata cu ingredinte 100% naturale, patiserie dulce si sarata.

Discount procentual fix 5%vezi mai mult...
Discount procentual fix 5% pentru toate produsele. vezi mai putin
Spectrum

Lumina Instituții de Învățământ are 8 școli și peste 20 ani experiență în domeniul educațional din România, remarcându-se prin rezultatele deosebite: peste 200 de medalii obţinute la concursurile şi olimpiadele internaționale şi peste 300 de premii obţinute la olimpiadele naţionale. În 2010, Lumina Instituții de Învățământ a deschis Şcoala Gimnazială Internaţională Spectrum in Cluj-Napoca. Punem accent pe învăţarea centrată pe elev şi pe dezvoltarea acestuia prin activităţi specifice categoriei de vârstă. Urmăm curriculum naţional, numărul maxim este de 19/20 elevi in fiecare clasă, avem cadre didactice calificate si comunicăm zilnic cu părinţii prin e-mail. Lansăm invitația de a ne vizita și a petrece alături de noi, cinci zile, gratuit, pentru a vă convinge de calitatea serviciilor educaționale.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• 5% discount la taxa de scolarizare pentru ciclul prescolar, primar si gimnazial. Reducerea se poate cumula si cu alte oferte promotionale in limita locurilor disponibile.

• 10% discount pentru Scoala de varavezi mai putin
Fenster Design

PDV produce si comercializeaza tamplarie PVC cu sticla Guardian Termototal, tamplarie Rehau cu geam termopan si feronerie Roto. PDV Cluj produce si monteaza acoperisuri din sticla, usi armonice si usi culisante, produse durabile, ce dau stil si clasa casei in care sunt montate. PDV Cluj Napoca este unul dintre principalii producatori de tamplarie PVC Rehau din Romania.

Discount procentual flexibil intre 3% si 10%vezi mai mult...
- Achizitionarea de tamplarie pvc cu geam termopan pana in 2000 Euro inclusiv TVA se acorda un discount de 3%
- Achizitionarea de tamplarie pvc cu geam termopan valoare 2000 - 5000 Euro inclusiv TVA se acorda un discount de 5%
- Achizitionarea de tamplarie pvc cu geam termopan valoare 5000 - 7000 Euro inclusiv TVA se acorda un discount de 7%
- Achizitionare de tamplarie pvc cu geam termopan valoare peste 7000 Euro inclusiv TVA se acorda un discount de 10%
Clientilor Blitz VIP li se acorda servicii pe post de garantie in limita a 3 ani.vezi mai putin
Koncepto

Koncepto se defineste pe scurt prin elemente simple, dar esentiale:pasiune pentru design, arta, stil si frumos, profesionalism si promisiune respectata. Militam pentru combinatii de stiluri in amenajare, mobilier de bucatarie definit prin functionalitate si design, mobilier de living confortabil, mobilier dining cu design pretios, mobilier personalizat pentru camere de copii, mobilier pentru birouri, etc..

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
- Discount procentual fix 10% se acorda produselor aflate in categoria "Decoratiuni" si anume: obiecte decorative, lampi de iluminat, galerii, perdele, draperii si parfumuri ambientale
- Discount flexibil intre 5% si 10% se acorda in cazul achizionarii de produse de mobilier a caror valoare individuala sau cumulata depaseste suma de 10.000 RON fara TVA
Atat discountul fix cat si cel flexibil mai sus mentionat se acorda doar pentru produsele care nu se afla in alta promotie, iar discounturile nu se pot cumula.vezi mai putin
Da Vinci

Restaurantul Da Vinci este locul ideal pentru toate mesele zilei, de la un dejun casual, la o cina romantica. De la delicioasele mancaruri italienesti la comorile incantatoare ale marilor si oceanelor, cu siguranta gasiti ceva potrivit pentru dvs. Salonul atmosferic exclusiv pentru oaspetii nostri, se mandreste cu un design interior imaginativ. La orice moment din zi se pot servi sucuri de fructe, bauturi racoritoare, ceai si cafea, cocktailuri racoritoare, bere si vinuri alese. Alte servicii si facilitati disponibile: internet wireless, LCD si o selectie de ziare si reviste. Va asteptam pe str. Fagului, nr. 87 (in cartierul Buna Ziua). Pentru rezervari sunati la 0 726 689 933.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- 10% la toate produsele (mancare, bauturi alcoolice si nonalcoolice)
Discountul este valabil pentru meniul A la Carte si de acesta se beneficiaza la o masa de max. 6 persoane.
Discountul nu se acorda la evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere etc.)vezi mai putin
Neon Lighting

NEON Lighting, este in prezent unul din principalii furnizori de solutii de iluminat electric din Romania. Serviciile oferite de Neon Lighting acopera principalele categorii de iluminat electric: iluminat ambiental, iluminat arhitectural, iluminat stradal si iluminat festiv. Proiectarea, selecția corpurilor de iluminat, instalarea și mentenanța sistemelor de iluminat se face în concordanță cu tehnologiile de iluminat de ultimă oră. Gama de produse electrice propuse cuprinde: corpuri de iluminat, surse de iluminat, aparataj electric, tablouri electrice, cabluri si accesorii. Fiind unul din promotorii solutiilor inovatoare de iluminat electric, Neon Lighting ofera si solutii specifice pentru eficientizarea retelelor electrice si alternarea surselor de energie electrica. Compania dezvolta inclusiv prototipuri pentru obiecte de iluminat cu destinatii diverse. Neon Lighting acopera piata nationala atat prin magazine, showroom-uri si depozite proprii cat si prin reprezentanti regionali. Pe piata internationala, Neon Lighting este direct reprezentata in Germania.

Discount flexibil intre 5% si 20%vezi mai mult...
La orice valoare achizitionata, discount de 10% pentru gamele de produse:
- corpuri de iluminat marcile Nowodvorski, Sigma, ACB
- aparataj marcile ABB Elektropraga si Makel

La achizitii peste 2500 de lei, discount de 15% pentru gamele de produse:
- corpuri de iluminat marcile Nowodvorski, Sigma, ACB
- aparataj marcile ABB Elektropraga si Makel

La achizitii peste 5000 de lei, discount de 20% pentru gamele de produse:
- corpuri de iluminat marcile Nowodvorski, Sigma, ACB
- aparataj marcile ABB Elektropraga si Makel

Discount procentual fix de 5% pentru celelalte tipuri de materiale electrice comercializate.vezi mai putin
Poligon de Tir

Poligonul de tragere indoor a fost înfiinţat în cursul anului 2012, având ca scop promovarea tirului sportiv in Cluj Napoca. Chiar dacă nu deţineţi un permis de port armă sau cunoştinţe în domeniu, dar sunteţi curioşi şi doriţi să încercaţi pentru prima dată emoţiile folosirii unei arme adevărate, vă invităm la poligonul de trageri de pe strada Calea Baciului, unde puteţi beneficia de instruire privind trageri de precizie sau de ripostă, mânuirea în condiţii de maximă siguranţă a armamentului cu personal specializat. De asemenea organizăm evenimente din categoria concursurilor sportive şi acţiuni de tip Team-Building, dedicate companiilor, cluburilor sportive, dar şi publicului larg ce apreciază tirul sportiv şi de agrement. Poligonul de tragere indoor ,, Cluj Shooting Center" este destinat pentru trageri cu arme letale şi neletale categoria "PISTOL".

Discount procentual fix de 25%vezi mai mult...
• trageri in poligon la tinte fixe sau mobile
• instructaje specifice antrenamentelor de tir vezi mai putin
Dent Complet

Clinica stomatologică DentComplet dispune de patru cabinete, dotate cu tehnologie de ultimă generație – laser, radiologie digitală, aparat inhalosedare, echipamente și aparatură specială pentru manopere chirurgicale (inserare implanturi), tratamente endodontice (tratamente de canal), tratamente protetice. Echipa de medici specializați în servicii precum parodontologie, chirurgie, implantologie, ortodonție, endodonție și protetică fac posibila rezolvarea oricăror cazuri. Doar in această formulă, a echipei multidisciplinare, adoptăm deciziile cele mai oportune în alcătuirea planurilor de tratament personalizate.

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
Consultatie gratuita.
10%- la implanturi, coroane zirconiu, coroane integral ceramice, manopere chirurgicale.
15%- la toate tratamentele laser.
20%- la detartraj si obturatii si albire laser.
15%- la toate celelalte manopere.vezi mai putin
Bio Textima

Ergotisz ergonomic si sanatos, de peste 10 ani in serviciul clujenilor cu produse de mobilier cat mai natural. Distribuitor de saltele-bio de la BIOTEXTIMA Ungaria, aducem la comanda saltele din cocos, latex, memory latex, spuma ortopedica la orice dimensiune. Oferim accesorii sanatoase pentru dormitoare: pături de lână, perne ortopedice, suporturi lamelare din lemn. Din 2015 ianuarie avem un showroom nou, pe strada Fabricii nr 9, unde reprezinta si fabrica de mobila ZETAM Odorhei cu o gama mare de mobilier din lemn masiv.

Discount procentual fix de 7%vezi mai mult...
- saltele
- produse din lana
- suprasaltele
- perne vezi mai putin
Sunna

Sunna este o companie tanara, flexibila, cu idei noi si, cel mai important, orientata spre nevoile specifice ale fiecarui client in parte. Ce gasesti la noi? Sisteme de umbrire de interior: rolete textile, rolete zebra, paneluri japoneze, storuri romane, storuri orizontale de lemn, jaluzele verticale, etc; Sisteme de umbrire de exterior: rulouri exterioare de aluminiu, copertine, marchize, etc.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
- storuri romane 5%
- copertina 7%
- jaluzele verticale 10%
- rolete textile 15%vezi mai putin
Eurousi

Eurousi, situata in Cluj-Napoca, pe strada Campina nr. 40, beneficiaza de toate atuurile pentru expansiunea continua, pentru atragerea de noi parteneriate de succes. Avand ca obiect principal de activitate import si distributie usi Porta Doors Polonia, este partenerul ideal pentru orice constructor. Imbinand intr-un mod eficient experienta specialistilor de la Porta Doors cu profesionalismul colectivului propriu SC EUROISU SRL si-a fixat drept obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor in materie de usi. In acest sens firma noastra pune la dispzitia clientilor sai, pe langa o gama extrem de diversificata de modele si culori de usi interior, usi de exterior si tehnice si o gama larga de servicii profesionale: - consultanta gratuita in alegerea modelelor de usi, a nuantelor, a modelelor de geam, etc. - deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului - transport gratuit pe raza municipiului Cluj-Napoca si la preturi imbatabile in alte localitati - montaj profesionist efectuat de echipe calificate - livrare promta pentru modelele existente pe stoc

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
Discount-ul intre 10 si 15 % este in functie de cantitate si in functie de modelul de usa ales.
• usi de interior si exterior
• accesorii usivezi mai putin
Diego

DIEGO este o echipă consolidată în adevăratul sens al cuvântului, în continuă dezvoltare şi reînnoire-redefinire. Datorită experienţei dobândite în peste 20 de ani de experienţă şi reţelei multinaţionale care cuprinde peste 140 de magazine, DIEGO joacă un rol important pe piaţa produselor de amenajări interioare din Bazinul Carpatic. Reţeaua de franciză pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse destinate decorării uşoare şi practice a căminului ideal: parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu accesoriile aferente. DIEGO Cluj si-a deschis portile in februarie 2007 pentru clientii sai, avand ca obiectiv deservirea lor la cele mai inalte standarde in domeniul decoratiunilor interioare  mochete, covoare, parchet laminat, perdele, tapet, intr-o gama cat mai diversificata de culori, nuante, trenduri. 

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
Discount procentual fix 10% pentru toate produsele care nu se afla in promotie. vezi mai putin
Tip Top Spalatorie auto

Anul 2003 a reprezentat anul in care Spalatoria Auto Tip Top si-a deschis portile. Deschiderea unei spalatorii auto a pornit de la o idee simpla, aceea ca orice investitie trebuie protejata si ingrijita. De peste 12 ani oferim clientilor nostri servicii de spalare si cosmetizare auto. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii de spalare si cosmetizare auto din Cluj-Napoca, si noi credem ca reusim! Va asteptam sa va convingeti!

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
- 10% la spalatul interior-exterior al autoturismelor
vezi mai putin
Clinica Pro Vita

Infiintata in anul 2002, Clinica Pro Vita este un centru de servicii medicale complexe, la cele mai înalte standarde, unde pacienții sunt tratați cu empatie și respect. Puteți să beneficiați de o paletă variată de servicii medicale, într-un spațiu nou și primitor, dotat cu aparatură modernă. La Clinica Pro Vita suntem preocupați de rigoarea științifică și de respectul pentru viață. De aceea vă stăm la dispoziție cu o echipă medicală bine pregătită profesional, dublată de disponibilitatea și amabilitatea întregului personal. La Clinica Pro Vita puteti beneficia de servicii in urmatoarele specialitati medicale: Ginecologie, Urologie, Dermatologie, Endocrinologie, Pediatrie, Cardiologie, Ecografie, Psihologie, Nutritie si dietetica, Kinetoterapie, Cursuri de puericultura.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• Discount de 10% la toate serviciile, cu exceptia celor aflate in alte promotii.
Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii.

vezi mai putin
Atria

Atria.ro vă oferă una dintre cele mai complete game de produse destinate amenajărilor interioare și exterioare de pe piața din România. Dacă vrei să-ți renovezi casa, să-ți decorezi spațiul de lucru, sau pur și simplu să fii pe trend, Atria.ro este cel mai bun punct de plecare. De la pardoseli și covoare până la tapet și textile, aici găsești produse inovative, de o calitate ireproșabilă, livrate prompt.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
Reducerea de 10% se aplica tuturor produselor comercializate pe site-ul atria.ro, cu exceptia produselor care fac deja obiectul unei promotii sau se afla in lichidare.
Pentru a beneficia de acest discount aveti nevoie de codul de acces. Acesta il puteti gasi in newsletterul trimis saptamanal comunitatii Blitz VIP.vezi mai putin
Inodor Stone

Suntem o companie relativ tanara pe piata, ambitioasa, cu putere de munca si de aceea ne propunem ca toti clientii nostri sa fie multumiti de produsele noastre. Pentru noi fiecare client este la fel de important si de aceea dorim ca fiecare proiect sa fie un adevarat succes. Paleta diversificata de travertin, marmura si granit vin in intampinarea oricarui stil rustic sau modern. Decorarea cu piatra naturala asigura cea mai buna investitie in amenajarea spatiilor, prin durabilitate in timp, rezistenta si eleganta. Pentru mai multe informatii va asteptam in showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, str. Kelemen Lajos, nr. 2, cartier Buna Ziua, unde va putem oferi consultanta in alegerea pietrei potrivite proiectului dumneavoastra.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
*la toate produsele din piatra naturala mai putin produsele aflate deja in oferta

5% placaje

10% prelucari (blaturi, glafuri, trepte) vezi mai putin
Praktiker

Praktiker este magazinul preferat de solutii complete Do-It-Yourself pentru amenajarea casei si gradinii. Obiectivul nostru este sa imbunatatim modul de viata al consumatorilor nostri prin oferirea unor solutii inovative si la pret accesibil pentru casa si gradina. Vrem sa cream o atmosfera placuta la cumparaturi, unde clientii pot accesa produsele sau solutiile potrivite nevoilor acestora. Pentru noi, respectarea oamenilor si a mediului inconjurator este o obligatie. Consecventa, eficienta, increderea, creativitatea, spiritul de echipa, sinceritatea si deschiderea catre oameni sunt valorile noastre principale. Avand radacini germane, istoria Praktiker in Romania incepe in anul 2002, cand s-a deschis primul magazin, in judetul Ilfov. De atunci si pana in 2011, am avut cel mai dinamic ritm de expansiune. In prezent, detinem 28 de magazine in 24 de orase din tara si un personal calificat sa ofere consultanta clientilor nostri. Inspirati de nevoile romanilor si de dragostea acestora pentru casele lor, Praktiker v-a pregatit o varietate de produse cu care va fi mai usor sa transformati casa in acasa, adica in spatiul care va reprezinta si in care va reintoarceti cu drag in fiecare zi. Si pentru ca romanii sunt inventivi, Praktiker va ajuta sa dezvoltati spiritul Do-It-Yourself si sa decorati casa dupa ideile voastre! Datorita gamei extinse de produse deco pe care am introdus-o in oferta noastra, acum e mai usor sa personalizati locuinta intr-un spatiu viu si calduros! Stim ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa, asa ca ne-am transformat in locul unde casa devine ACASA si unde ideile voastre de amenajare interioara prind viata! Persoana de contact: Catalin Tatar - 0747 081 647

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% din pretul de vanzare al articolelor, exceptand articolele din Promotia Praktiker sau alte promotii existente in magazin si articole nerabatabile.

* Discountul se aplica direct la casa de marcat.

- Persoana de contact: Catalin Tatar - 0747 081 647vezi mai putin
Club NOA

Club NestOAngels is back with good energy, cool vibes and magic moments. So, forget about any boundaries and get ready for an endless season of fun, love and unforgettable nights. You will never dance alone! Live in your world party in NOA.

Discount procentual flexibil intre 50% si 100%vezi mai mult...
Cu cardul Blitz VIP este permis accesul gratuit în Club Nest of Angels, la evenimentele agreate de comun acord, în prealabil de partener și promoter.
Vinerea discountul este de 100%, cu excepția serilor în care avem invitați speciali, când discountul va fi 50%, respectiv, două persoane pot intra cu un sigur bilet.
Joia discountul va fi de 100% .
Sâmbăta nu va fi nici un discount.vezi mai putin
Eurosynergy

Suntem impreuna cu Dumneavoastra de 20 de ani, timp in care EUROSYNERGY a reusit sa devina un nume cunoscut prin calitatea produselor si serviciilor oferite. EUROSYNERGY a fost prima companie care a comercializat caramida din sticla in Romania incepand cu anul 1994, iar in timp a reusit sa formeze o piata stabila printr-o retea de distribuitori ce acopera toate zonele tarii. Incepand cu anul 2005, EUROSYNERGY a inceput sa importe si sa distribuie piatra naturala. Toate produsele din piatra naturala propuse clientilor nostri provin de la producatori din Romania, Turcia, Italia, Grecia si Croatia. Relatia directa cu fabricantii de produse din piatra naturala care sunt si proprietari de cariera ne permite sa avem o constanta in calitatea produselor livrate. Avem capacitatea de a oferi clientilor nostri solutii complete pentru placari cu travertin, marmura, granit si calcar impreuna cu produsele accesorii, printre care o gama intreaga de solutii pentru impermeabilizare, precum si adezivi speciali pentru montajul produselor din piatra naturala. Investitiile realizate in ultimii ani in utilaje de prelucrare a pietrei naturale, ne permit sa oferim clientilor nostrii servicii de debitare cu disc sau cu jet de apa, de profilare si prelucrare a canturilor, precum si servicii de lustruire, periere, buciardare impreuna cu multe alte tipuri de manopere specifice sectorului de productie in domeniul pietrelor naturale.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
- piatra naturala
- caramida din sticla
- piatra reconstituita
- adezivi si alte accesoriivezi mai putin
Sorriso

Sorriso este un bistro mic nascut dintr-o dragoste mare pentru Italia, cu tot ce inseamna oamenii, locurile, muzica sa, dar mai ales pentru bucataria italiana. Un loc cald si primitor, cu oameni zambitori care asteapta sa-ti spuna povestea fiecarui fel de mancare gatit aici. Gatim la vedere, cu ingrediente si dupa retete italienesti, dar cel mai important ingredient pe care il vei simti in mancare este pasiunea oamenilor de aici. Un mic dejun energizant, un pranz gustos cu paste, risotto, salate, fructe de mare sau peste, un aperitivo dupa o zi lunga la birou sau o cina linistita cu arome italienesti – sunt optiunile pe care Sorriso ti le ofera, alaturi de un zambet cald. Adresa: Cluj-Napoca, Strada Dorobantilor nr.48, program luni-vineri 8-22 www.sorriso-bistro.ro Rezervari: contact@sorriso-bistro.ro sau tel. 0786041444

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• discount 10% la nota de plata.
Discountul se acorda la toate preparatele/ bauturile din meniu cu exceptia meniului zilei si nu se cumuleaza cu alte promotii oferite de Sorriso Bistro.vezi mai putin
The Office Wine Bar

The Office Wine Bar este elegant si sofisticat, însă abordabil. Este central, articulat pe design și foarte intim. Un loc perfect pentru conversație, pentru business ori petreceri tematice. Da, fiindcă este complex. Trece cu ușurință de la luxul unei degustări și audiții de live jazz la atmosfera distractivă a unei seri destinse cu prietenii. Oricum ai lua-o, se pricepe să fie suportul unor întâlniri memorabile și a unor party-uri impulsionate de entuziasm. Apoi, vireză, la fel de facil, înspre întâlniri potolite și comunicare. Căci ospitalitatea se manifestă aici prin aspectul cameleonic al serviciilor. Este pretabil petrecerilor private precum și zonei corporate - orice discuție devine mai convingătoare într-un atare spațiu. Te vom înconjura de cele mai bune vinuri de pe piață, mâncare fină, muzică de calitate, stil și servire ireproșabilă. Fotografii carismatice jur împrejur, meniu premium, accesorizare prețioasă însă prietenoasă. Garanția oferită este însăși echipa noastră, care-ți pune la dispoziție toate premisele unei ieșiri reușite. Așadar, spune-ne doar cine ești ca să îți propunem vinul potrivit! La The Office Wine Bar ai o selecție de peste 130 de vinuri, fiecare impărtășindu-ți o poveste originală. Și, ca să fie totul armonios, specialiștii noștri asociază fiecărui vin preparate culinare în perfectă simetrie. Din întreaga lume. The Office Wine Bar îi caută pe toți degustătorii de arome autentice ca să le transforme întâlnirile de afaceri în prietenii logengevive. O lume întreagă la scară mică.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% la toate produsele

Cererea discountului de catre posesorul cardului se va face inaintea emiterii bonului fiscal.

Discountul nu este valabil pentru alte produse sau servicii introduse intr-o alta oferta.vezi mai putin
El Toro

"El Toro" este primul Steakhouse autentic din Cluj. Piesa centrala este steak-ul de vita argentiniana in diverse varietati, pregatit pe un gratar cu carbuni si jar de lemne, situat in mijlocul restaurantului, perfect vizibil pentru toata lumea...Fidel principiului conform caruia mancarea buna este pregatita din ingrediente de calitate, restaurantul El Toro face eforturi zilnice pentru a se aproviziona exclusiv cu produse selectionate. Iar pentru ca produsele sunt alese cu grija și gustul mancarurilor este ca nicaieri altundeva. El Toro Steakhouse doreste sa fie locul plin de caldura si fara pretentii, in care oaspetii de pretutindeni sa se relexeze uitand de reguli si canoane. Gratarele delicioase sunt produse din carne de cea mai buna calitate, aleasa cu grija si importata direct in stare proaspata sau refrigerata din toate colturile lumii.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
• 10% pentru masa servita in restaurant (mancare+bautura; persoana care detine cardul + inca 5 persoane)
vezi mai putin
Men's Club

Men`s Club se adresează bărbaţilor care vor să se remarce prin eleganţă şi stil .Vă punem la dispoziţie ţinute de ceremonie, smart casual şi office. În magazinul nostru de prezentare beneficiaţi de asemenea şi de consiliere vestimentară în alegerea ţinutei care se potriveşte cel mai bine cu personalitatea dumneavoastră.

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
• discount 15% - la toate produselevezi mai putin
Ophtalens T

Clinica OPHTALENS T este o unitate medicala ambulatorie in specialitatea OFTALMOLOGIE intregita de serviciile conexe de OPTICA MEDICALA. Cabinetele medicale sunt dotate la cel mai inalt nivel cu aparatura specifica moderna. În magazinele noastre veti putea achizitiona produse pentru toate buzunarele, dar cu siguranta de cea mai buna calitate: un segment larg de rame si lentile, ochelari de soare, lentile de contact, precum si solutii de intretinere a lentilelor, lacrimi artificiale. Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
• rame, lentile si lentile de contact - 10% discount in caz de retete eliberate extern

• rame, lentile, lentile de contact - 15% discount in caz de reteta eliberata internvezi mai putin
Squash

Squash Club Cluj Napoca a luat fiinta in anul 2011 la initiativa unui grup de tineri pasionati de acest sport si extrem de constienti de beneficiile multiple pe care acesta le poate oferi. Squash Club Cluj Napoca este singura sala profesionala de squash din oras si una dintre cele mai apreciate Sali sportive de profil la nivel national, motiv pentru care Federatia Romana de Sport a decis ca in anul 2014 Campionatul National de squash sa se desfasoare aici. Privim spre viitor cu incredere si cu dorinta de a oferi clujenilor inca doua astfel de sali pe care le vom deschide in curand, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de acest sport minunat.

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
20% - pentru inchirierea unei sali de squash fara abonament.vezi mai putin
Hampton by Hilton

Whether you're staying for business or pleasure, Hampton by Hilton Cluj-Napoca will exceed your expectations!

Discount procentual fix de 8%vezi mai mult...
• 8% - Consumatii bar si snack hub 24/7. vezi mai putin
DKR Construct

Firma este specializata in lucrari de anvergura in domeniul constructiilor din beton armat, constructii rezidentiale, retele de apa canal. Conducerea companiei se orienteaza in permanenta spre noi tehnici si tendinte din domeniul constructiilor civile, in concordanta cu ultimele cerinte europene privind siguranta si calitatea lucrarilor. Constructiile civile si industriale sunt principalul obiect de activitate al companiei noastre. Pe langa aceste servicii ne ocupam si de domeniul amenajarilor interioare si exterioare, instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Discount procentual flexibil intre 3% si 7%vezi mai mult...
- pentru constructii civile si industrialevezi mai putin
Golden Party

Se apropie un eveniment special in viata ta sau a cuiva drag? Vrei sa organizezi o petrecere pentru copii, opetrecere aniversara sau o petrecere de botez? Noi, echipa vesela Maestrii Petrecerilor Reusite Golden Party Cluj Napoca organizam aniversari zile de nastere copii Cluj cu profesionalism in: locuri de joaca, la domiciliu, restaurant sau alte locatii pentru petreceri. Aducem programe unice de divertisment pentru copii, animatie cu cele mai cunoscute personaje interpretate de profesionisti, decoram siaccesorizam petrecerile pentru buna dispozitie a celor mici si a celor mari. Organizam super petreceri pentru copii, evenimente speciale, petrecere de botez, organizari evenimente copii Cluj pentru companii sau orice fel de petreceri corporate. “Maestrii Petrecerilor Reusite” este sloganul nostru si secretul petrecerilor tale de invidiat. Ne deplasam in Targu Mures, Zalau, Dej, Bistrita, Alba Iulia, Oradea, Turda si Campia Turzii precum si oriunde suntem chemati, cu cele mai frumoase si interactive programe de divertisment pentru copii, aducand Super Petrecerea la tine acasa!"

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• organizari evenimente pentru copii la locatia clientului 10%
• organizari evenimente in locatiile Golden Party 5%
• Servicii pentru botez 10%
• Servicii petreceri tematice de Craciun 15%
• Evenimente pentru companii 15%

vezi mai putin
Arkadia Clean

Obiectivul nostru este sa va oferim servicii de curatenie ajustate cerintelor dumneavoastra. Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde, prin utilizarea de echipamente profesionale, tehnica de inalt nivel si angajati profesionisti. Noi, la Arkadia Clean, folosim o abordare profesionala si eficienta; suntem flexibili si disponibili 7 zile din 7, in functie de cerintele dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, prin telefon sau e-mail si va oferim o estimare gratuita, iar ulterior, angajatii nostri se vor ocupa de curatenie. Va promitem satisfactie garantata 100% ! Arkadia Clean furnizeaza servicii profesionale de curatenie, in Cluj Napoca si imprejurimi. Serviciile noastre sunt gandite pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, oferindu-va curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie dupa evenimente sau curatenie exterioara. Indiferent de ce nevoi aveti dumneavoastra sau compania dumneavoastra, noi le vom satisface la cele mai avantajoase preturi de pe piata!

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
• curatenie generala: pret 4,5 ron/ mp, sub 100 mp reducere 10%, peste 100 mp reducere 15%
• curatenie de intretinere: pret 3 ron/ mp, sub 100 mp reducere 10%, peste 100 mp reducere 15%
• curatenie dupa constructor: pret 5 ron/ mp, sub 100 mp reducere 10%, peste 100 mp reducere 15%
• curatenie dupa reamenajare: pret 4,5 ron/ mp, sub 100 mp reducere 10%, peste 100 mp reducere 15%
• curatenie geamuri: pret 2,5 ron/ mp, sub 100 mp reducere 10%, peste 100 mp reducere 15%
• alte servicii la cerere - reducere 10% - 15%.vezi mai putin
Kitchen for you

La începutul anului 2014 am pus bazele deschiderii unui studio de nișă: mobilier de bucătărie "made în Germany", marca "Bauformat", astfel că, după câteva luni de muncă, Studio Kitchen for you își deschide ușile pentru cei pasionați de gătit. Fiecare bucătărie ia naștere în același mod: o foaie albă de hârtie, o discuție relaxată la o ceașcă de cafea și viziunea clientului conturată de designerii noștri în proiecte 3D. Îți punem la dispoziție peste 189 de tipuri de fronturi, peste 300 de tipuri de corpuri și peste 60 de modele de blaturi de lucru care te ajută să-ți personalizezi noua bucătărie. Dacă ești pasionat de gătit, dacă pentru tine experiența în bucătărie înseamnă mai mult decât încălzirea unui ceai și dacă înțelegi că achiziția unei bucătarii nu se rezumă doar la o tranzacție ce trece dincolo de conceptul comercial și se transformă într-o prietenie frumoasă, te așteptăm la noi să ne cunoaștem.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• 15% discount la mobilier de bucătărie în valoare de peste 5000 euro.
• Discount de 10% la mobilier de bucătărie în valoare de peste 3000 euro.
• 5% discount la produsele Blanco.
La produsele aflate în ofertă nu se mai aplică discount.vezi mai putin
Besser Home

Conceptele noilor magazine BESSER HOME sunt pentru cei care își doresc o mobilare în trend a apartamentului, dar în același timp vor să se încadreze într-un buget stabilit. Toate produsele sunt străine. Vorbim despre branduri nemțești, austriece, suedeze sau englezești; cu un preț redus cu 40-70% față de cel de catalog (excepție sunt colecțiile express). Showroom-ul BESSER HOME se află în Cluj-Napoca pe strada Agricultorilor, nr. 1 (la parterul complexului rezidențial Flora Parc, Mănăștur).

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
Colecțiile de mobilier Outlet (noi, dar lichidări de stocuri, retururi, suprastocuri, reduceri de 50-70%) - discount suplimentar 15%

Colțare și canapele (noi, dar suprastocuri sau retururi, reduceri de 30-60%) - discount suplimentar 10%

Colecții mobilier express (nou-nouțe, pe comenzi sau deja în stocuri, reduceri de 10-20%) - discount suplimentar 5%

*Discountul nu se cumuleaza cu alte extra oferte.vezi mai putin
Joben Bistro

Credeați că timpul curge ireversibil? Ei bine, puteți sfida legile timpului la Joben Bistro, un loc magic în care te poți întoarce în universul fascinant al romanelor lui H.G.Wells și Jules Verne. Inițial pubul a fost gândit în maniera industrial design, însă obiectele aparent insignifiante, abandonate, practic ” junkuri”, ne-au făcut să ne dăm seama care ar fi designul cu adevarat potrivit pentru acest spațiu. Ludicul și-a făcut loc în imaginația noastră, îndemnându-ne să ne jucam cu obiectele, texturile și mai ales cu lumina ambientală. Astfel, încet am deviat spre steampunk, stilul care și-a pus amprenta asupra acestui loc, însuflețindu-l, făcând posibilă întoarcerea în timpuri fantastice. Cum numele localului a fost stabilit de la început “Joben”, am folosit ca laitmotiv acest termen pentru abajururile corpurilor de iluminat. Intregul proces poate fi privit ca o piesa de teatru! Sesiunea de spectacole fiind deschisă, vă invităm să vă relaxați urmărind piesa “Joben, jos palaria!”(pe Avram Iancu la nr. 29)

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
10% - la toate produsele, cu exceptia tigarilor

*discountul se aplica doar posesorului de card Blitz VIPvezi mai putin
Surplus

Surplus ofera clientilor scari si balustrade marca FONTANOT, calorifere cu design special marca IRSAP si materiale deconstructii SIKA. Datorita caracterului modular al produselor, suntem in masura sa indeplinim toate cerintele cu produse de calitate, concepute pentru a imbogati orice decor. La noi veti descoperi scarile si balustradele cele mai potrivite nevoilor dvs. In show-room-ul nostru va puteti convinge de calitatea scarilor si a balustradelor FONTANOT. Cu o experienta de 50 de ani in fabricarea caloriferelor tubulare din otel, o continua cercetare tehnologica si dorinta de a crea produse inovatoare, IRSAP Italia ne-a cucerit! Astazi suntem in masura sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de calorifere cu design special, disponibile intr-o paleta vasta de forme, culori si texturi, care in acelasi timp ne asigura confortul termic de care avem atata nevoie. Puteti alege un calorifer din gama clasica, decorativa, cromata, de baie, electrice sau chiar unul care poate fi usor confundat cu o opera de arta. Insa orice produs veti alege ,puteti fi siguri ca veti da un plus de culoare, prospetime si caldura locuintei dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre intreaga gama a produselor noastre accesati www.scaricluj.ro.

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
10% la toate produsele
15% la toate produsele cu exceptia produselor cu valoare mai mica de 500 RON
20% la urmatoarele produse:
a) la gama de scari interioare cu valoare mai mare de 13500 RON
b) la gama de calorifere cu valoare mai mare de 800 RON
c) la produsele din gama SIKA cu valoare mai mare de 15000 RONvezi mai putin
Casa Orena

Casa Orena este un spațiu creat pentru a oferi tuturor membrilor familiei tale momente de relaxare și bună dispoziție. Doamnele sunt invitate să uite de treburile cotidiene, de muncă și stress, și să profite de serviciile noastre de înfrumusețare fără a avea grijă copiilor. Aceștia se vor jucă, sub supravegherea noastră, în spațiul special destinat lor, în timp ce tu te poți relaxă cu un masaj, un tratament cosmetic sau doar stând la o cafea și o discuție. Nu am uitat nici de tătici. Ei se pot delecta cu un joc de billiard sau air-hokey sau se pot programă la un masaj după meciul de fotbal sau tenis. În acest timp copiii vor găsi mereu ceva atractiv și interesant de făcut, oferindu-le părinților o pauză bine meritată. Răsfățul și starea de bine sunt generate de serviciile noastre profesionale de: cosmetică, manichiura, pedichiură, masaj care se îmbină perfect cu energia pozitivă dobândită în urmă activităților sportive fie că vorbim de Step, Fitball, Pilates, etc. Antrenorii și consultanții noștri va vor ajută cu sfaturi nutriționale și exerciții fizice personalizate. Spațiul destinat copiilor este conceput că loc de joacă în timpul săptămânii și că loc pentru petreceri în weekend. În zilele de luni-vineri de la 10 la 21 copiii se pot distra în timp ce părinții lor se relaxeaaza la unul din serviciile oferite lor, sau pur și simplu savurează o cafea între prieteni, iar în weekend se pot face rezervări pentru cele mai speciale momente din viață copilului nostru.

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
• 10% - petreceri copii
• 15% - salon cosmeticvezi mai putin
Pyramis

Pyramis este o companie grecească multinaţională care produce şi comercializează soluţii complete pentru utilarea bucătăriei şi a băii. Societatea a fost infiinţată in 1959, cu sediul in Thessaloniki, pe o proprietate privată, cu o suprafaţă de 286.000m2, din care peste 30.000 m2 reprezintă facilităţi de producţie, depozit şi clădiri administrative. Pyramis este unul dintre liderii globali a companiilor producătoare de chiuvete din oţel inoxidabil, cu o capacitate de producţie de peste 1,500,000 chiuvete anual destinate in proporţie de 97% exportului. Produsele Pyramis sunt exportate in peste 65 de ţări la nivel global, printr-o reţea proprie de nouă filiale in Romania, Germania, Anglia, Italia, Polonia, Bulgaria, Rusia, Emiratele Unite Arabe şi India.

Discount procentual fix de 7% (se cumuleaza)vezi mai mult...
• 7% - toate podusele brand Pyramis comercializate prin intermediul magazinului online www.casasibucataria.ro

Discounturile SE CUMULEAZA cu alte oferte.vezi mai putin
Shanghai

Încă de la deschidere restaurantului Shanghai, din aprilie 1998, am dorit să oferim clienţilor noştri preparate şi servicii de calitate într-o ambianţă cât mai plăcută. În toţi aceşti ani am căutat să îmbunătăţim oferta noastră şi sperăm că am reuşit să satisfacem într-o cât mai mare măsură exigenţele clienţilor noştri, prin specificul nostru câştigându-ne un loc aparte pe piaţa restaurantelor din Cluj. Vă aşteptăm pe Calea Turzii nr.42, într-o locaţie deosebită - clasificată la trei stele.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
- discount 10% la preparatele servite la restaurantul Shanghai de pe Calea Turzii, nr 42

- nu se ofera discount la bauturi

- nu se ofera discount la livrare

- nu se ofera discount la meniuri (meniul zilei, meniu junior etc.)vezi mai putin
Sweet Home Design

Pasiunea faţă de produsele Suedeze constituie linia de start a afacerii noastre, iar din dorinţa de a impartăşi această pasiune am pornit la drum. Într-o lume în care toţi sunt preocupaţi de îndeplinirea activităţilor cotidiene, viziunea noastră este să oferim atât un mod mult mai accesibil clienţilor de a achiziţiona produsele, cât şi să facilităm acest proces. Temelia afacerii noastre a fost clădită în oraşul natal, şi mai exact în aprilie 2010 am deschis primul nostru magazin în Miercurea-Ciuc, dupa care a urmat cel din Târgu-Mureş, iar din în februarie 2012 am avut plăcerea de a deschide cel de-al treilea nostru magazin, in Cluj-Napoca. În fiecare dintre cele trei magazine dispunem de o gamă variată de peste 500 de produse Suedeze, de la cele mai mici accesorii până la piese de mobilier. În ceea ce privește produsele pe care nu le găsiți în magazine, avem o soluție și pentru acestea, și anume le puteți comanda completând formularul de comandă de pe pagina de COMENZI.

Discount procentual fix de 15% vezi mai mult...
Discount procentual fix de 15% pentru cumparaturile din magazine (incluzand toate produsele)
Discount procentual flexibil:
- pentru comenzi sub 500 RON - 6% discount
- intre 501 - 1000 RON - 5% discount
- intre 1.001 - 2.000 RON - 4% discount
- intre 2.001 - 3.500 RON - 3% discount
- intre 3.501 - 5.000 RON - 2% discountvezi mai putin
CBC Fitness Corner

Fitness Corner este un concept nou în materie de sport, o sală de fitness boutique adresată oamenilor activi, oferită de Cluj Business Center. Am adus pentru voi aparate de ultimă generație în culori Pininfarina, sub brandul Panatta, pe care le-am plasat într-un decor aerisit și modern. Am deschis și o sală de aerobic intimă și veselă, unde vom putea să ne antrenăm împreună. Nu am uitat nici de cei care preferă miscarea pe bicicletă si vă oferim o sală de cycling dotată complet, unde vom putea pedala pe ritmurile susținute de unii dintre cei mai experimentați antrenori din domeniu. De ce CBC Fitness Corner? Vei avea o echipă de profesioniști mereu alături. Echipamente noi, de ultimă generație. Avem cea mai diversificată ofertă de group training, inclusiv clase de la Les Mills. Beneficiezi de programe complexe de antrenamente personale.

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
-15% la toate tipurile de abonamentevezi mai putin
Casa Deluxe

Casa DeLuxe este conceputa ca fiind o locatie ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Arhitectura deosebita, si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis. Suprafata de 1300 mp are o capacitate de 400 locuri la mese respectiv 800 locuri in picioare. Sala - restaurant conceputa pentru evenimente de anvergura mare si nu numai, a fost gindita in asa fel incit sa acopere toate nevoile si cerintele clientului. Acum nu mai e nevoie sa stai blocat la masa din cauza faptului ca de cite ori te ridici lovesti pe cineva in spate sau in laterale. Acum ai tot spatiul necesar sa respiri in voie,sa te misti in voie,sa dansezi in voie,si sa te simti in largul tau pe tot parcursul evenimentului. Barul este gindit sa iti ofere zilnic, fara un eveniment special, o cafea gustoasa intr-o ambianta placuta ,un cocktail apetisant intr-o companie preferata sau o tarie intr-un moment relaxant al zilei. Casa DeLuxe este mereu pregatita sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi, de la cele traditionale romanesti, la cele internationale. O atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Casa DeLuxe intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• 10% discount la meniul A la Carte
• 5% discount la evenimente precum botez, zile onomastice, petreceri private, petreceri corporate (exceptie nunti)
vezi mai putin
MedPrime

Clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca va ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem in permanenta preocupati de tehnologia moderna ce vizeaza tratamentul stomatologic. Echipa noastra este alcatuita din medici specialisti pregatiti in permanenta la cursuri nationale si internationale, cu cei mai buni medici stomatologi ai momentului. Aplicam toate metodele stomatologiei moderne, bazate pe abordarea centrata pe pacient si particularitatile sale, accentul punandu-se pe solutii medicale personalizate. Un zambet sanatos si frumos, datorat unei danturi bine intretinute, nu numai ca poate sa creasca increderea in sine, dar este si un real indicator al starii generale fizice si mentale a unei persoane. In acest sens, va asiguram o recuperare dentara completa si intampinam in mod adecvat fiecare tip de terapie dentara. Perfectionarea continua a fiecarui membru din echipa noastra si experienta dobandita ne recomanda. Ce este cel mai important este ca facem totul in siguranta maxima, in conditii optime, cu echipamente specifice. Extindem conceptul de aducere a celor mai buni medici, indiferent de tara, prin colaborari pe specializari. In acest mod speram sa depasim barierele privind limitele medicului dentist si sa ridicam la nivel de arta fiecare manopera medicala.

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
20% la RADIOGRAFIILE DENTARE
GRATUIT - consultatie completa (include examen clinic, apreciere status dentar si parodontal)
- consultatie de specialitate (medic specialist implantologie dentara, ortodentist)
20% la PROFILAXIA DENTARA (detartraj, ultrasunete, periaj profesional, air-flow, fluorizare imediata, instructaj igiena orala)vezi mai putin
Tiles of Italy

Showroom-ul nostru va ofera din stoc, o paleta variata de produse. Calitatea ceramicelor este garantata de branduri cu traditie in Italia. Ne gasiti in P-ta 1 Mai, nr. 1-2, Cladirea Unirea.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount: 10% la toate produselevezi mai putin
Maros Bike

Maros Bike SRL va oferă produse de calitate la prețuri accesibile. Promovăm în primul rând mărcile de renume precum Focus, Univega, Kalkhoff, Continental, BBB, Bellelli, Sprint, Ferrini, mărci care sunt importate și distribuite în România de către Sprint Bike Sport SRL CLUJ. Pe lângă produsele acestor brand-uri importante, la noi găsiți și produse de la Cube, Cannondale, Corratec, Cross, Devron, Dahon, Shimano, Sram, RockShox, Avid, Truvativ, Novatec, Motorex, Mavic, Schwalbe, SKS, FSA, WTB, Northwave, etc. Dorim să va oferim mai mult decât produse, vom încerca să va ajutăm cu sfaturi în alegerea produsului dorit dar și cu informații din lumea competițiilor, acolo unde se fac adevăratele teste ale produselor.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount fix de 10% din pretul intreg. Discountul nu se cumuleaza cu alte discounturi si reduceri de pret.vezi mai putin
LOUIS PURPLE

LOUIS PURPLE oferă exact ceea ce lipsea din garderoba bărbatului: piese vestimentare pret-a-porter sau made-to-measure (la comandă) ce se remarcă prin calitate, design modern și o deosebită atenție asupra detaliilor, la prețuri accesibile. LOUIS PURPLE are în spate o generație de croitori francezi care au inventat în anii `80 serviciul made-to-measure. Astăzi, grupul din care face parte LOUIS PURPLE, prin alăturarea expertizei italienesti și a celei franceze, atinge rezultate remarcabile: este lider pe piața de costume masculine din Franța și produce 1.000.000 de costume pe an, pentru 32 de țări. Linia ready to wear a brandului LOUIS PURPLE include atât articole business și smart casual, cât și ținute pentru ocazii speciale. Zona de made to measure oferă bărbaților sofisticați exact ceea ce au nevoie: posibilitatea de a-și scoate în evidență latura elegantă și rafinată. Și, pentru ca ținuta să fie impecabilă, LOUIS PURPLE propune și o gamă completă de accesorii care pot face diferența. Modele variate de butoni, batiste, papioane și eșarfe sunt disponibile în magazinele LOUIS PURPLE din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. LOUIS PURPLE încurajează bărbații să îți dezvolte propriul stil masculin, alegând din portofoliul său de ținute complete, potrivite pentru orice ocazie. Pentru mai multe detalii despre LOUIS PURPLE puteți vizita site-ul www.louispurple.com sau pagina de Facebook.

Discount procentual fix de 8%vezi mai mult...
8% - la toate produsele din magazin, in afara celor care nu sunt deja in promotie.vezi mai putin
Bamboo Fitness & Spa

Localizat in inima orasului, in Complexul Leul din Piata Mihai Viteazul, Sala de fitness Bamboo Fitness &SPA pune la dispozitia clientilor sai, pe langa atmosfera placuta si relaxanta a clubului, un pachet complet de servicii, antrenori cu experienta si pregatire specializata in domeniu, intr-un cadru modern, dotat cu aparatura profesionala. Amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum si preturile accesibile fac din aceasta o alegere perfecta. Servicii oferite de Bamboo Fitness&Spa: fitness, sala de box, cycling, aerobic, Body Pump, Full Body Workout, TRX, Abdomene &Fese, Functional Training, Dance Step , Tae-Bo, Fitt Ball, Kangoo Jumps, Yoga. In zona ,,Spa”, dedicată relaxarii, oferim clientilor nostrii: Salină, sauna uscată, sauna cu aburi si solar. Accesul la salină si cele doua saune este inclus in oricare tip de abonament. Detalii despre toate programele existente gasiti pe www.fitnesbamboocluj.ro.

Discount procentual flexibil intre 19% si 22%vezi mai mult...
1. abonament lunar pentru o grupa 110 RON in loc de 140 RON;
2. abonament lunar pentru doua grupe - 170 RON in loc de 210 RON;
3. abonament lunar full-time 200 RON in loc de 250 RON;
4. abonament lunar "happy hour" 90 RON in loc de 110 ron (pentru acest tip de abonament intrarea in sala se va face pana la ora 16:00)
5. la abonamentele de 6 luni, respectiv un an se ofera 20% reducere din pretul plin practicat.
Accesul in zona spa este inclus in orice tip de abonament.vezi mai putin
Wine O'Clock

Pe timp de zi, Wine O'Clock are rolul de magazin, locul perfect pentru a călători în lumea vinurilor, fie că abia te aventurezi în ea sau ești deja cunoscător. Iar deși shop-ul sylish și prietenos e de ajuns să ne facă să-i trecem pragul regulat, la Wine O'Clock adevărata magie începe în a doua jumătate a zilei, când locația cochetă se transformă în cel mai fain wine bar din oraș. Fie că e o zi obișnuită sau o ocazie specială, echipa vă va întâmpina cu băuturi alese, profesionalism și căldură, astfel încât orice moment petrecut la ei va fi aproape de perfecțiune. Iar dacă vreți să explorați universul vinului cu adevărat, barul vă aștepată cu degustări regulate, atât pentru publicul larg, cât și private. Pe lângă etichetele rafinate prezentate la degustările speciale, în fiecare joi, locația se deschide pentru toată lumea, pentru seri dedicate "vinurilor săptămânii", băuturi care apoi se vând la reducere toată săptămâna. Noi le-am testat și vă putem promite că merită fiecare secundă. Așadar, dacă căutați un loc frumos pentru a petrece o oră, două, sau de ce nu, mai multe într-o ambianță unică, îndreptați-vă spre Wine O'Clock: locul unde oamenii intră clienți și pleacă prieteni!

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount 10% la toate produselevezi mai putin
Valachia Restaurant

Restaurantul Valachia respecta traditiile si gusturile poporului roman oferind cu multa caldura clientilor preparate gustoase si sanatoase . Astfel ciolanul afumat atat de indragit de clientii nostrii este tinut in saramura cel putin 24 de ore, apoi este afumat in tihna cu lemn de fag, stiuleti de porumb, iar mai apoi este folosit in diferite retete de catre bucatarii nostrii.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
- 10% la toate produsele din meniuvezi mai putin
Bookstory

Bookstory este librăria independentă care ocupă un loc aparte în comunitatea clujeană. La Bookstory, ideile noi, interesul pentru carte și promovarea lecturii, alături de profesionalism se întâlnesc într-un spațiu al inovației culturale. O librărie cochetă, un loc de întâlnire, un spațiu al educației și curiozității, cu carte atent selectionată, bine reprezentată la raft, recomandată călduros în librărie și online. Chiar din primele luni de la deschidere, librăriei Bookstory i s-a acordat în cadrul Galei Industriei de Carte din România, ediţia 2013, diploma de excelenţă la categoria Best New Entry - librării. Premiul a fost câştigat pentru strategia de impunere a brandului pe piaţa de carte şi, în egală măsură, pentru campaniile de promovare a cărţilor şi autorilor. Ce vă propunem? Un design inedit, o ofertă de carte atent selecționată și promovată la raft, câteva obiecte book art pentru iubitorii de carte, un loc familiar în care vrei să revii pentru că poți găsi de fiecare dată altceva. Tot aici, ne-am dori să promovăm artiștii locali, tinerii întreprinzători și proiectele unor oameni pasionați de ceea ce fac. Vă invităm să răsfoiți și mai multe cărți sau să ne spuneti un final de poveste, în răstimpul în care librarii Bookstory vă vor ambala gratuit cărțile alese.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
• 5% discount - la toate produselevezi mai putin
Intend

Compania și-a început activitatea în 1 Martie 1992 având că obiect principal de activitate servicii în domeniul echipamentelor de tehnică de calcul și electronice. Din anul 1998 obiectul principal de activitate devine comercializarea de componente pentru calculatoare personale și de asemenea asamblarea și comercializarea sistemelor complete în orice configurație. Începând cu anul 2000 activitatea companiei se extinde devenind unul din principalii distribuitori zonali de componente pentru calculatoare, venind astfel în sprijinul firmelor care asamblează sisteme sau vând componente PC prin magazinele proprii. În același timp ne adresăm direct persoanelor fizice prin intermediul magazinelor proprii și al magazinului virtual, bucurându-ne, pe acest segment țintă, de cea mai mare notorietate în Transilvania. Toate produsele și serviciile oferite de INTEND le puteți găsi pe site-ul nostru www.intend.ro.

Discount procentual fix de 4%vezi mai mult...
• Discount fix de 4% pentru toate produsele, exceptând cele aflate deja în promoție.vezi mai putin
Karon

Suntem o echipă dinamică care dorim să aducem Normalul în relațiile cu Clienții noștri. Suntem dedicați din 2010 soluțiilor de încălzire electrice, iar din anul 2014 soluțiilor fotovoltaice, deschiderea pentru acest domeniu nou fiind oarecum firească, dacă ne gândim că sunt soluții complementare care chiar conviețuiesc bine împreună. Furnizăm soluții cu precădere in Cluj-Napoca și zona Ardealului, dar suntem prezenți cu proiecte în toate regiunile țării. Implementăm soluții moderne, inteligente, care să satisfacă exigentele pieței și vă oferim: soluții de calitate; promptitudine; profesionalism; prețuri corecte; soluții personalizate.

Discount procentual intre 5% si 10%vezi mai mult...
5% reducere la sistemul de incalzire electrica in pardoseala
10% reducerere pentru panourile radiante in infrarosu de joasa temperatura
5% reducere pentru panourile radiante in infrarosu de inalta temperatura
5% reducere pentru sistemele fotovoltaice off-grid
Pentru comenzi mai mari (suma difera in functie de fiecare categorie de produse) si plata la livrare se acorda un discount suplimentar.vezi mai putin
Simacek

Compania multinațională SIMACEK vă oferă servicii complete de curățenie profesională. Cu experiență de 70 de ani în domeniilor serviciilor asigurăm curățenia la cel mai înalt nivel a sediilor, magazinelor, birourilor și fabricilor Dumneavoastră. Apelați cu încredere la noi la numărul de telefon 0264-402.780 sau prin email office@simacek.ro . SIMACEK. Servicii de la nivel european.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10% vezi mai mult...
In functie de valoarea lucrarii, discountul se aplica pentru urmatoarele:
- servicii de curatenie profesionala
- servicii de curatenie personala (dupa constructor sau amenajare)vezi mai putin
Konik AUTO

Konik Auto reprezinta solutia potrivita pentru intretinerea si reparatia masinii tale. Echipa noastra are o experienta vasta in domeniul auto, ceea ce garanteaza rezolvarea oricaror probleme de mecanica, electrica sau de alta natura, prestand servicii de inalta calitate.Personalul este pregatit si calificat sa lucreze cu orice model de autoturism. Utilajele de ultima generatie sustin munca echpei prin performanta si calitatea pe care pot sa o asigure. Prestam service auto pentru o gama larga de marci autoturisme: ITP - Inspectia Tehnica Periodica autorizata RAR MECANICA - servicii de mecanica complete ELECTRICA - Diagnosticare computerizata avansata SERVICE ROTI - Geometrie roti/Vulcanizare/Echilibrare AER CONDITIONAT - Service instalatii aer conditionat MAGAZIN PIESE - Comercializare piese originale si aftermarket/Accesorii auto DETAILING AUTO - Cosmetica auto profesionala

Discount procentual intre 5% si 15%vezi mai mult...
• discount piese after market 10%

• discount piese originale 5%

• discount manopera intre 5 si 15% in functie de complexitate:

• intre 0 - 200 lei - discount de 5%

• intre 200 si 1000 lei - discount de 10%

• peste 1000 lei - discount de 15%vezi mai putin
Amo Car Wash

PENTRU CĂ ÎNȚELEGEM NEVOILE CLIENȚILOR NOȘTRI, NU INCETĂM SĂ VĂ SURPRINDEM ÎNTOTDEAUNA, ÎN MOD PLĂCUT! De acum poți savura o băutură caldă sau răcoritoare, poți viziona ceva la TV sau naviga pe internet într-un local special amenajat și dotat nevoilor tale, în timp ce echipa noastră din spălătorie are grijă ca mașina ta să fie răsfățată așa cum îți place ție. Spălătoria auto AMO CAR WASH a fost fondată în 2013 și oferă servicii de spălare și cosmetică auto, curățare de tapițerie și covoare cu soluții profesionale la cel mai bun preț!

Discount procentual flexibil intre 15% si 20%vezi mai mult...
• Discount de 15% la spălat interior-exterior, spălat motor, igienizare instalații clima, polish recondiționare faruri.
• Discount de 20% la cosmetică completă și polish complet. vezi mai putin
Boutique Gourmandises

Cautati un cadou special? Doriti sa va impresionati partenerul cu o cina romantica? Organizați o masa memorabila in familie sau cu prietenii? Boutique Gourmandises este locul unde regăsiți cadoul ideal pentru afaceri sau pentru cei pe care ii prețuiți; acele accente minunate pentru o seara specială si savori tradiționale tipice care dau profunzime si unicitate gustului pentru o masa memorabila. Boutique Gourmandises va invita intr-o călătorie gurmanda in lumea savorilor artizanale autentice din locuri cu istorie si tradiție: Bretania, Terroir de France, Pays Basque, coborând către peninsula Iberica, si revenind către Sicilia, Toscana, Piemonte, si ajungând pana in frumoasa Grecie. In cei 10 ani de activitate am reunit sub marca Gourmandises produse artizanale gourmet, ciocolaterie, fois-gras, vinuri, champagne, cognac, armagnac, cu ingrediente de origine controlată, de prima calitate. Va invitam pe strada Universității la numărul 8 pentru o incursiune in lumea savorilor artizanale autentice.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
- 10% pentru vinuri de import
- 5 % pentru toate celelalte produse
Discountul nu se cumulează cu celelalte promoții sau reduceri.vezi mai putin
Liquor Store

Magazinele Liquor Store din Cluj-Napoca va ofera cea mai larga, diversa si completa gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice. Motivul pentru care avem preturi foarte bune este un rezultat al faptului ca produsele sunt achizitionate prin firma LS International SRL direct de la parteneri externi, excluzandu-se in acest fel firmele intermediare.Magazinele noastre sunt situate in zone cheie ale orasului, atat in centru cat si in zona studenteasca. Din momentul in care ati intrat in magazinul nostru, staful prietenos va va ajuta sa va alegeti bautura perfecta pentru ocazia sau evenimentul la care participati. Avem in stoc o larga gama de la vinuri la beri, whisky, cognac, vodka, tequila, gin, rom sau sampanii.Puteti gasi peste 2000 de produse.

Discount procentual flexibil intre 6% si 10%vezi mai mult...
- 10% - vinuri
- pentru restul bauturilor - discount 6%.

Sunt excluse din promotie: produsele care sunt deja la oferta speciala si produse non-alcoolice (apa, gume,brichete,sucuri etc)vezi mai putin
Bossini

Celebrul brand de îmbrăcăminte Bossini, prezent la nivel mondial în peste 40 de țări a adus în România conceptul de mix and match încă din 2007. Cu haine destinate atât femeilor cât și bărbaților, dar totodată și copiilor, conceptul Bossini îmbină cu succes un stil smart casual prin culorile energice, cusături și caliatea materialelor. Orientată spre confort , colecțiile bossini urmează cele mai în vogă tendinte. Produsele sunt fabricate în cusături variate permițând clienților să își creeze propriul stil prin combinarea culorilor și potrivirea cu statura sa. Întreaga gamă de produse Bossini se remarcă prin calitate superioară ce asigură confort și potrivire perfectă purtătorilor. În continua expansiune, Bossini se regăsește în 8 orașe din România, printre care și în Cluj Napoca în Iulius Mall, parter pe aleea înspre Auchan. Orar zilnic: 10:00-22:00 Nr. telefon: 0720.600.215

Discount procentual de 10%vezi mai mult...
Discount fix de 10% la toate produsele care nu intră în alte promoții. vezi mai putin
Promedis

Centrul Medical Promedis va ofera asistenta medicala la cel mai inalt nivel intr-un mediu cald si prietenos. Datorita conceptului de abordare in echipa a problemelor medicale, familia noastra de medici, asistente medicale si alti specialisti in sanatate lucreaza impreuna pentru a va asigura ca primiti cele mai bune si mai atente servicii de ingrijire a sanatatii. De asemenea tarifele practicate in unitatea noastra sunt printre cele mai accesibile, mentinand insa calitatea actului medical.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• 10% discount consultatii de specialitate
• 10% discount ecografii
• 5% discount proceduri dermatocosmeticevezi mai putin
PHP rent-a-car

PHP Rent a car - Numarul 1 in Cluj Napoca: Inchirieri masini/ Rent a car Cu o experienta indelungata in domeniu va oferim servicii rent a car complete - inchirieri masini, de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata (preturi incepand de la 15 euro ). Prin parcul auto din Cluj Napoca va punem la dispozitie peste 100 de automobile noi (masini, autoturisme, microbuze, limusine, autoutilitare). Indiferent daca sunteti persoana juridica sau persoana fizica, cetatean roman sau strain, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra. Rezervari la telefon 0752-012 012, 0747 288 200 sau online.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- 10% servicii inchirieri autovezi mai putin
Marlex

Marlex Impex SRL si-a inceput activitatea in domeniul productiei si vanzarii mobilierului comercial si de birou acum 22 de ani. Toata experienta noastra vasta in proiectare, design, amenajari interioare si mercantizare o punem la dispozitia clientilor, oferind solutii complete de amenajare a spatiilor comerciale, de depozitare, back office sau birouri. De asemenea, oferim clientilor si servicii de montaj si mententanta a mobilierului si a rafturilor comerciale deja existente in spatiile comerciale.

Discount procentual flexibil intre 7% si 10%vezi mai mult...
- mobilier pentru birou
- scaune ergonomice
- mobilier la comanda
- mobilier bucatarie + mobiler dressingvezi mai putin
Forbec

FORBEC SERVICES Cleaning Division a fost infiintata pentru a veni in intampinarea mediului business clujean cu servicii complete in materie de curatenie. Suntem o companie flexibila, oferind servicii de calitate si adaptand oferta in functie de fiecare client in parte. Ne dorim sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung, bazat pe incredere si profesionalism.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- servicii profesionale de curatenie (curatenii generale, curatenii dupa constructor, abonament, curatenie intretinere, inchirieri utilaje industriale pentru curatenie)
- servicii distributie consumabile igienico-sanitare
- servicii distributie cafea, vending, expresoare profesionale in custodievezi mai putin
Ego Studio

Salonul Ego Te invitam sa intri in familia noastra, unde frumosul capata o alta dimensiune. Un altfel de salon de infrumusetare. Misiunea Ego Dorim sa exprimam ceea ce ne reprezinta: talent, pasiune, dedicare, inovatie si multa voie buna Eliminarea barierei de solemnitate prin crearea unor relatii deschise si de lunga durata. Ne dorim clienti fericiti si multumiti pentru ca..."impartasim zambete" Viziunea Ego Punem in valoare frumusetea din tine: cu daruire, pasiune, talent si inovatie iti facem ziua mai frumoasa. Servicii: Coafor si Frizerie, Cosmetica, OPI SPA, Manichiura si Pedichiura, Machiaj, Masaj

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
• 20% - discountul se aplica la toate serviciile din salon (nu se aplica la produse, decat la manopere)vezi mai putin
IVACASE

Birou de arhitectura si amenajari interioare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca, va oferim servicii de proiectare “la-cheie” pentru obiective de diverse destinatii: case unifamiliale, blocuri locative, pensiuni, restaurante, proiecte de Interior Design. Toate conceptele realizate vor fi modelate 3-D cu posibilitatea de a realiza un Virtual-Tour (walk-throuh) a viitoarei constructii. Proiectare constructii si structuri din lemn, case eficiente energetic. Va garantam arhitectura individuala, creativitatea si functionalitatea viitoarelor proiecte.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• 5% case locative pina in 200 m2

• 10% case locative peste 200 m2

• 15 % obiective de diverse destinatii mai mari de 500 m2

• 7% servicii de Design Interior, amenajari interioare

Consultatie gratuita la teren sau obiectivele pentru viitoarea amenjare.vezi mai putin
Bailarte

Școala de dans BAILArte Dance School din Cluj Napoca a luat naștere in ianuarie 2009, atunci când, împreuna cu Club Carbon, a organizat Transilvania Salsa Festival, prima editie, «nașii» școlii de dans fiind cunoscuții dansatori de talie mondiala, Luis Vasquez și Melissa Fernandez. În continuare, pasiunea pentru dansurile latino este transmisă mai departe de instructorii de dans ai scolii, care reușesc să împleteasca tehnica și placerea dansului într-o formulă care le-a adus zambetul pe buze miilor de oameni ce au trecut pragul scolii. Cursurile de dans din cadrul BAILArte Dance School includ următoarele stiluri de dans: salsa, bachata, kizomba, cha cha, rueda de casino. Dansul cu noi e un mod mai bun de a va trai viata. MORE THAN SALSA!

Discount flexibil intre 15% si 20%vezi mai mult...
• Cursurile de salsa - 15% discount (100 RON pret cu discount)
• Cursuri de kizomba - 20% discount (40 RON pret cu discount)
• Dansul mirilor - 20% discount (60 RON pret cu discount)
• Dans evenimente - 20% discount (800 RON pret cu discount)
• Discounturile nu se cumuleaza cu alte reduceri. vezi mai putin
Petit Bebe

Petit Bebe este un magazin specializat cu produse pentru femei insarcinate si pentru bebelusi din Cluj Napoca. Ne dorim sa oferim produse frumoase, utile, dar mai ales de calitate - pentru orice buget. Avem o gama foarte larga de produse, tocmai pentru ca parintii sa aiba la dispozitie cat mai multe optiuni din care sa aleaga. Promitem sa aducem intotdeauna doar produse de calitate, sa oferim servicii excelente si sa ne ajutam clientii cu informatii sau sfaturi, atunci cand au nevoie. Pentru clientii care sunt in cautarea unui cadou pentru o mamica draga din viata lor, ii putem indruma si le putem recomanda cele mai utile produse pentru nevoile acestora. De asemenea dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe termen lung, sa le rasplatim fidelitatea si sa le oferim mereu produse noi, promotii si oferte excelente.

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
• 15% pentru toate produsele care nu sunt in promotie. Discountul nu se cumuleaza cu alte vouchere. vezi mai putin
Institut Francez

Institutul Francez din Cluj este o structură a Ambasadei Franței, subordonat Ministerului francez al Afacerilor Externe. Misiunea sa este de a contribui la răspândirea francofoniei prin activități în trei domenii : cursuri de limbă franceză și de limbă română pentru străini ; activități culturale ; centru de resurse documentare - mediatecă. Institutul Francez din Cluj este in Transilvania singurul centru de examinare pentru certificările recunoscute internațional (DELF-DALF, TEF, TCF și DFP). Echipa sa de profesori și evaluatori numără peste 30 de profesioniști formați în universități renumite din țări francofone, precum și profesori vorbitori nativi ai limbii franceze. Cele mai moderne tehnici de predare – învățare și cele mai noi resurse pedagogice vă asigură un progres rapid și eficient. Toate categoriile de vârste își găsesc aici activitățile dorite, adaptate oricărui nivel lingvistic, de la descoperirea primelor noțiuni până la niveluri avansate. Vă dăm întâlnire pe http://www.institutfrancais.ro/ro/category/cluj-napoca-ro/ și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Institut-Fran%C3%A7ais-de-Cluj-439987932833919/?fref=ts. Vă așteptăm și la sediul nostru, pe strada I.I.C. Brătianu nr. 22. Cluj-Napoca.

Discount procentual flexibil intre 10% si 35%vezi mai mult...
• Cursuri si examene:
25% - la cursurile si atelierele practice de grupa pentru adulti. Reducerea se aplica la tariful cursului, dar nu s aplica la tariful materialelor pedagogice.
25% - la cursurile si activitatile ludice pt copii organizate in grupa de Departamentul de cursuri. Copiii detinatorilor de card Blitz VIP beneficiaza de aceasta reducere.
10% - la cursurile de intreprinderi. Reducerea se aplica la tariful negociat cu firma respectiva. Detinatorii cardului Blitz VIP pot propune firmei in care lucreaza sa contracteze cursuri de lb franceza la Institutul Francez din Cluj, permitand astfel obtinerea unui tarif preferential.
35% - la taxele de inscriere la examenele DELF-DALF. Reducerea se aplica doar la "tariful adult".
• Evenimente culturale: 20% - la evenimentele culturale organizate la Institutul Francez din Cluj
• Mediateca: 25% la abonamentele pt 12 luni la Mediateca Institutului Francez din Cluj.
Aceste reduceri sunt valabile doar in Directia Regionala Cluj-Napoca a Institutului Francez Romania.
Aceste reduceri nu sunt cumulate cu alte reduceri, oferte sau pachete promotionale propuse de Institutul Francez din Cluj-Napoca.vezi mai putin
Stone System

Stone International, compania cu o vechime de 20 de ani si lider pe piata europeana in domeniul productiei materialelor utilizate pentru realizarea pardoselilor din beton amprentat, a suprafetelor decorate cu microciment, a tencuielilor decorative amprentate, pardoselilor de grosime redusa, pardoselilor industriale etc, a deschis la Cluj-Napoca o filiala de distributie directa in Romania, Stone System International.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
- 10% pentru materialele utilizate pentru realizarea pardoselilor amprentate si decorative
microciment beton ampretat, sistem stone spray si stone overlay si pentru realizarea tencuilelilor amprentatevezi mai putin
Caparol

DAW BENŢA este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW, lider în Germania pe piaţa finisajelor pentru pereţi. Compania comercializează mărcile CAPAROL, CAPATECT, ALPINA şi DISBON. Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli. Societatea şi-a început activitatea comercială în anul 2001, cand a înfiinţat site-ul de producţie din Tg Mureş pentru o parte din gama de produse CAPAROL şi îşi propune reprezentarea la nivel naţional a gamei profesionale de produse CAPAROL. Numele CAPAROL este considerat pe plan european o garanţie pentru calitate şi competenţă, iar sortimentul se remarcă prin diversitate şi prin permanenţa adaptare la cele mai moderne tehnologii şi exigenţe.

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
20% - la toata gama de produse CAPAROL, cu exceptia produselor care fac obiectul unor promotii in derulare si pentru gama de scule "COLOREXPERT"vezi mai putin
Cinema Victoria

Cinematograful Victoria face parte din categoria salilor “traditionale“ si e membru al retelei europene de cinematografe de arta care promoveaza filmul european denumita “EUROPA CINEMAS” (care cuprinde 2376 ecrane de pe intreg cuprinsul Europei). Pentru acest motiv, programarea filmelor se alcatuieste din productii care se inscriu cu precadere pe linia promovarii cinematografiei europene, a filmului de arta, de autor, filmelor romanesti, dar si a filmelor premiate. Cinema Victoria este unic pe acest segment repertorial in peisajul cinematografelor din Cluj-Napoca si printre cele doar cateva cinematografe din tara inscrise in programul Europa Cinemas. Sala este una dintre locatiile principale pentru Festivalul International de Film Transilvania (TIFF ) si pentru Festivalul International de Film Comedy Cluj si locul in care se reiau fragmente repertoriale din cadrul diferitelor festivaluri de film si nu numai, desfasurate in Romania.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% la pretul biletelor pentru filmele din programul curent al cinematografului Victoria.
* Exceptie fac evenimentele speciale (festivaluri si spectacole diferite de programul curent) pentru care nu se acorda reduceri.vezi mai putin
Demetra Boutique

Demetra Boutique este un salon cochet de rochii de mireasa si rochii de seara, situat in inima orasului Cluj-Napoca, un salon care ofera clientelor care ii trec pragul, creatiile unor designeri consacrati. Modelele din salon sunt unicat, stilurile deosebite, iar materialele sunt fine si pretioase. Calitatea si eleganta sunt caracteristicile care ne definesc cu desavarsire. Pentru a aduce creatii superbe mai aproape de voi, apartinand celor mai exclusiviste brand-uri, am calatorit prin capitalele Europei si nu numai, selectand colectii ale Demetrios by Ilissa, Avenue Diagonal, San Patrick, Tarik Ediz si MacDuggal. Te asteptam la Demetra Boutique, un salon de rochii de mireasa si de seara, unde vei fi intampinata de consilieri cu experienta care te vor indruma in alegerea rochiei perfecte pentru tine, in concordanta cu stilul si silueta ta. Ne gasiti pe www.demetraboutique.ro si pe pagina de facebook: Demetra boutique.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
• 5% discount pentru rochii mireasa
• 5% discount pentru accesorii
• 5% discount pentru rochii gala

vezi mai putin
Farmacia Galenus

Farmacia Galenus este o farmacie independentă. Specialiștii din farmacia noastră -farmaciștii- oferă sfaturi personalizate, în interesul pacientului. În farmacia noastră se găsesc medicamente, suplimente nutritive, produse cosmetice și dermato-cosmetice, dar și produse de îngrijire pentru copii.

Discount procentual fix de 6%vezi mai mult...
Discount fix de 6% la toate medicamentele, produse cosmetice și dermato-cosmetice, rețete compensate, cu excepţia medicamentelor al căror preț depășește valoarea de 300 lei. vezi mai putin
Hotel Agape

Agape, în inima Clujului, vă oferă o gamă largă de servicii. Hotelul de patru stele, vă așteaptă cu 59 de camere amenajate în stil clasic. Restaurantul a la carte, cu specific unguresc, își întâmpină clienții în fiecare seară cu muzică live.

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
• Discount de 10% la restaurant A La Carte;
• 20% discount la servicii hoteliere.vezi mai putin
Golden Tulip Ana Dome

Situat la numai cateva minute de centrul orasului Cluj-Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome va intampina cu o panorama urbana superba. Aproape de centrele comerciale, de afaceri si locurile de relaxare Golden Tulip Ana Dome este alegerea perfecta pentru un sejur relaxant cat si pentru o intalnire de afaceri. Cu cele 109 camere, restaurant, bar/lounge si patru sali de conferinte, cel mai nou hotel din Cluj-Napoca defineste noi standarde de calitate si eleganta.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
- Discount de 10% pentru cazare si restaurant Novemvezi mai putin
Veranda Interiors

Avem deosebita placere de a va oferi idei si inspiratie pentru decorarea sau completarea ambientului dvs, cu produse precum: perdele, draperii, sisteme de prindere (galerii, sine de aluminiu, storuri, rulouri, plisee, sisteme automatizate Somfy), tapiterii, pasmanterie, tapet, profile decorative, covoare, mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni, lenjerii de pat, prosoape etc. Va prezentam ultimele informatii si cele mai recente produse, pentru a va ajuta sa accesorizati zone distincte din casa dvs: dining, living, dormitor, baie, terasa, si gradina. Nu in ultimul rand, pentru placerea si satisfactia dvs, va incantam simturile cu parfumuri pentru casa: betisoare, buchete, amulete, lumanari si difuzoare decorative parfumate. Obiecte de décor, vaze, flori si aranjamente, tot ce aveti nevoie pentru a trai cu stil si a darui cadouri speciale

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
Discount procentual fix de 10% pentru:
- perdele
- draperii
- sisteme de prindere
- covoare
- prosoape
- lenjerii de pat
- tapet
- profile decorative
- parfumuri de ambient
- decoratiuni si accesorii pentru casavezi mai putin
Nea Garden Center

Centrul de grădinarit Nea Garden Center comercializeaza plante și piatră, proiectează și întreține grădini și spații verzi, execută amenajări peisagistice. Centrul de grădinărit Nea Garden Center, înființat în anul 2007, s-a născut din dorința de a aduce în orașul tău produse deosebite și accesibile și totodata de a veni cu ceva nou pe piața din Romania, servicii personalizate și consultanță în amenajarea grădinilor.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• discount de 10% din valoarea produselor achizitionate in centrul de gradinarit, indiferent de valoarea produselor achizitionate.
De asemenea, cardul poate fi folosit si in magazinul NeaGarden situat in Parcarea magazinului Cora - Cluj-Napoca - unde este deschis un punct de lucru.vezi mai putin
NewShape

NewShape BodyCenter- centru de remodelare si intretinere corporala; Tratamente slabire generala, localizata si postnatala, tratamente anticelulitice pentru fermitate si tonus muscular. Starvac Sp2; Democell expert; Electrostimulare 24 Pads; Capsula spa; Impachetari Bruno vassari; Presoterapie-drenaj limfatic; Caviatie ultralipo-liposuctie virtuala; Vinoterapie&body energy; Drenaj limfatic; Bronzare organica; Vindecare cicatrici; Tratamente antivergeturi; Masaj manual de relaxare sau anticelulitic; Lifting bust nechirurgical; Cosmetica; Tratamente faciale; Microdermaabraziune; Manichiura pedichiura; Unghii tehnice;

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
- discount 15% la toate tratamentele de intretinere si remodelare corporalavezi mai putin
Consiglieri

Localizat in centrul orasului, pe str. Republicii, nr.27, showroom-ul CONSIGLIERI pune la dispozitia clientilor experienta serviciului Su Misura impreuna cu o consiliere de stil oferita de o echipa de consultanti pregatiti la cel mai inalt nivel. Desi este un brand tanar, CONSIGLIERI isi propune sa devina prima alegere a oricarui gentleman modern, oferind produse realizate din tesaturi de cea ma fina calitate aflate sub egida unor furnizori de prestigiu precum Cerutti, Zegna, Holland & Sherry, Albini, Palazzina, E.Thomas, Carnet, Lorro Piana, Emanuel Ungaro, Vitale Barberis Canonico si multi altii. CONSIGLIERI se definește prin calitatea excepțională a țesăturilor și accesoriilor care conferă oricărui costum o notă de rafinament și eleganță la cele mai înalte standarde, fiind de-a lungul timpului alegerea unor personalitati de seama precum: Ilie Nastase, Tuncay Öztürk, Hamid Nicola Katrib, Alessandro Safina, Razvan Stoica, Dragos Bucurenci, Petre Fumuru etc. Te asteptam in cele trei showroom-uri de exceptie din Cluj-Napoca, Bucuresti si Constanta sa incerci si tu experienta hainelor facute pe masura liniilor tale personale. Date contact: Str. Republicii, nr.27, Cluj-Napoca, jud. Cluj Numar telefon: 0730 627 729, persoana de contact – Irina Barsan. Adresa e-mail: cluj@consiglieri.ro

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% discount la toate produsele vezi mai putin
Bruno

Small and cozy wine bar in the centre of Cluj...over 130 wines.

Discount procentual fix de 10% vezi mai mult...
Discount de 10% pentru toate produsele, cu exceptia celor care nu se afla intr-o oferta curentavezi mai putin
Instal Impex

S.C.Instal Impex SRL s-a infiintat in anul 1998, ca o societate comerciala cu capital integral strain, avand ca obiect principal de activitate comercializarea produselor utilizate pentru instalatii de apa, sanitare, gaze, incalzire etc. Pe tot parcursul desfasurarii activitatii societatii criteriile de baza care au stat la alegerea produselor a fost CALITATEA, NOUTATEA precum si renumele producatorului. Toate produsele pe care le comercializam sunt in conformitate cu standardele internationale din domeniu: ISO 9001 si ISO 9002, DIN.., ISCIR.., MLPAT etc. Datorita acestei politici, societatea a reusit sa se impuna pe piata, iar clientii nostri stiu ca au garantia de a cumpara produse bune, fiabile, rezistente si in acelasi timp cele mai noi in domeniu. Pe plan local suntem deleari autorizati pentru cazane GRUPUL – BOSCH, fapt care a impus dezvoltarea unui compartiment de Termorehnica in cadrul firmei, compartiment care se ocupa atat de promovarea acestor produse pe piata, cat si de punerea in functiune si asigurarea service-ului la cazanele pe care le comercializam.

Discount procentual flexibil intre 12% si 25%vezi mai mult...
Geberit- 25%

Kolo- 15%

Kludi- 20%

Grohe- 20%

Ferro- 15%

Ideal Standard- 25%

Cersanit- 12%

Schell- 15%

Tece- 20%

Liv- 15%

Roltechnik- 20%

Kessel- 20%

Sanela- 15%

Heko- 15%

Bosch- 15%

Vogel&Noot- 25%

Uponor- 25%

Mefa- 25%.

La produsele aflate deja in oferta nu se mai aplica discount.vezi mai putin
Golfee

La Golfee, its fun for everyone! Este locul perfect să te întâlnești și să povestești cu oameni prietenoși, să împărtășiți niște energie pozitivă și multe zâmbete. Minigolful este modul perfect de a-ți trezi corpul și mintea. Ne oferi zâmbete, iar noi îți dăm la schimb o experiență pe care nu o vei uita. Avem o singură regulă, trebuie să te joci și să îți redescoperi copilul din tine. Pentru asta avem un teren de minigolf cu 18 piste, foi și pereți de colorat, coardă, șotron, nisip kinetic. Bunătățile pentru trup completează experiența la Golfee. Cafele, ceaiuri, limonade, smoothieuri, milkshakeuri, vinuri, beri și cocktailuri delicioase abia așteaptă să fie degustate de cei care ne trec pragul. Arta în toate formele ei este mai mult decât încurajată. În fiecare miercuri facem împreună lucrușoare handmade, joia cantăm la karaoke și sambătă ne întrecem în o mulțime de bordgames. La Golfee poți citi, scrie, desena, cânta, dansa și te poți juca. Poți fi exact cine ești și te poți simți mândru de asta.

Discount procentual fix de 25%vezi mai mult...
Discount de 25% la minigolf. Prețul unui traseu de minigolf este de 20 de lei/persoană, iar cu discount, este de 15 lei/persoană.vezi mai putin
Elvila

Magazinul Elvila comercializeaza produse de mobilier pentru casa (mobila pentru sufragerie, dormitor, bucatarie, produse tapitate si saltele Relaxa Original), birou si HoReCa. Elvila isi doreste sa satisfaca toate cerintele clientului, oferind mobila in stil modern sau clasic, realizata din lemn masiv, PAL melaminat si MDF, la un raport calitate-pret continuu imbunatatit. Reteaua nationala de magazine proprii isi desfasoara activitatea in urmatoarele orase: Alexandria, Bacau, Botosani, Beius, Brad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Mizil, Ploiesti. Cu ajutorul specialistilor nostri, te putem ajuta sa-ti alegi cele mai potrivite produse pentru tine. “Calitate, diversitate si traditie” sunt cele 3 cuvinte care ne definesc cel mai bine brandul.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount de 10% la Bibliotecă Spring. Reducerea este valabilă pentru lunile ianuarie și februarie.
vezi mai putin
Promethea San

PROMETHEA SAN...momente care iti respecta corpul! Ambient intim si rafinat, unde maini intelepte si cunoscatoare au grija de sanatatea si frumusetea ta, in detaliu!

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
15% - sedinte individuale de masaj, relaxare si tratamente corporale, rejuvance, momentul vostru.
Nu se ofera discount la abonamente, pachete, terapii, intretinere corporala, momentul fetelor, promotiile lunare.vezi mai putin
Acta Office

Acta Office vă oferă servicii profesionale în domeniul înființării de firme, a modificărilor societare, servicii de radieri firme, domicilieri sedii sociale, consultanță start-up gratuită, înregistrare mărci O.S.I.M., înființare O.N.G.-uri, asociații și fundații, modele de acte firmă și contracte-tip, precum și alte servicii în parteneriat. Cu noi beneficiați de experiență, profesionalism, eficientizarea timpului și a costurilor. Respectarea secretului profesional reprezintă pentru noi una dintre obligații. Stabilirea unei bune relații profesionale este pentru noi un obiectiv. Încercăm să facem echipă cu clienții noștri și să-i păstrăm aproape de noi.

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
• discount valabil pentru toate serviciile:
- consultanta start-up
- domiciliere sediu social firma
- infiintare firma
- infiintare ONG
- modificari firme
- inregistrari firme in scopuri TVA
- dizolvari/radieri firma
- servicii de management al deseurilorvezi mai putin
Aerotravel

Cu o activitate de peste 18 ani, Aerotravel Lufthansa City Center se afla, conform IATA, in topul agentiilor de turism din Romania si se distinge prin calitatea serviciilor si inovatia in domeniul produselor turistice. Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center se bazeaza pe un portofoliu complet de produse turistice, atat pentru segmentul de business travel, cat si pentru cel de leisure, incluzand: ticketing, cazari hoteliere, sejururi in Grecia, croaziere pe toate marile si oceanele lumii, programe MICE si rent-a-car.

Discount procentual flexibil intre 5% si 7%vezi mai mult...
• Charter insula Skiatos - 5% discount
• Charter insula Lefkada - 5%
• Charter Iordania - 5%
• Sejururi in destinatii exotice - 5%
• Croaziere - 7% discount
• Sejururi peste tot in lume - 5%
• City Break - 5%
- nu se acorda discount la achizitionarea biletelor de avionvezi mai putin
Stone Partner

SERVICII COMPLETE PENTRU PIATRA NATURALA Dorim sa va oferim accesul la cunostintele noatre in domeniul rocilor ornamentale acumulate in peste 20 de ani de experienta adaptata permanent la cele mai recente standarde europene. Filozofia noastra este de a va avea langa noi ca PARTENER, inainte de a fi client si din aceasta pozitie sa beneficiati servicii complete pentru piatra naturala : - oferte pentru granit, marmura, travertin, calcar, quartzit, gneiss, ardezie, onix, direct de la cei mai reputati producatori - consultanta, proiectare si design, asistenta tehnica si urmarirea executiei - debitari si prelucrari pe utilaje de ultima generatie (CNC ,waterjet, masini de profilat), -montaj profesionist pentru toata gama de lucrari cu piatra naturala - produse pentru intretinerea, protectia si restaurarea rocilor ornamentale - adezivi, sigilanti si impermeabilizanti STONE PARTNER are scopul de a rezolva problemele tuturor partenerilor sai, fie ei arhitecti, designeri, constructori, dezvoltatori imobiliari,etc., promovand versatilitatea pietrei naturale si dand solutii adaptate la toate cerintele. Ne gasiti pe str. Paris, nr. 83.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• 5% - la marmura Ruschita - Romania, marmura Breccia Sarda-Italia, marmura Rosso Verona- Italia, marmura Perlino Bianco-Italia, calcar Trani-Italia; Alte tipuri de marmura, granit, onix-import;

• 10% - la Travertin import Italia; Calcar Vratsa-Bulgaria; Andezit-Romania; Cubeti/pavele din import si din Romania; Placi pentru scari, socluri, glafuri, blaturi de bucatarie, etc din granit, marmura, calcar,onix.

• 15% - la Ancadramente si alte elemente de arhitectura executate din piatra naturala; Proiectare, executie si asistenta tehnica.vezi mai putin
Christian Tour

Din 1997, anul infiintarii companiei, Christian Tour s-a dezvoltat intr-una dintre cele mai mari agentii tour operatoare din Romania. In acesti ani, o uriasa cantitate de know-how si experienta a fost acumulata, iar brandul Christian Tour si-a intarit sistematic pozitia pe piata turistica. Astazi Christian Tour acopera toate segmentele turismului organizat, de la vacante individuale la calatorii de grup, city break-uri, team building-uri, incentives si evenimente, transport si ticketing. Agentia se bucura de increderea a peste 800 de agentii partenere si organizeaza vacante pentru peste 100.000 de turisti in fiecare an. Discount: 8% - Reducerea este valabila pt sejururi Christian Tour, doar in agentia Christian Tour din Cluj Reducerea nu este valabila pentru ofertele personalizate, bilete de avion, circuite, senior voyage, city break Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte deja existente, Last Minute, Early Booking etc.

Discount procentual fix 8%vezi mai mult...
• 8% - Reducerea este valabila pt sejururi Christian Tour, doar in agentia Christian Tour din Cluj
Reducerea nu este valabila pentru ofertele personalizate, bilete de avion, circuite, senior voyage, city break
Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte deja existente, Last Minute, Early Booking etc.vezi mai putin
Blitz Imobiliare

Suntem Blitz Imobiliare, compania imobiliara cu cea mai mare ascensiune in ultimii ani de pe piata de profil din Cluj-Napoca. Dinamica sectorului in care activam ne-a obligat sa fim proactivi si multidimensionali, drept urmare am fost mereu inaintea trendului si suntem convinsi ca vom perpetua acest lucru si in viitor. Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri.

Discount procentual fix 25%vezi mai mult...
Chiriaș
-Consiliere imobiliară
-Oferte pre-calificate, vizionate în prealabil de consilierii noștri
-Consultanță juridică cu privire la clauzele și termenii contractuali
-25% reducere comision


Propietar
-Pachete personalizate de promovare imobiliară (standard, plus, premium)
-Consiliere imobiliară
-Garanție post-tranzacțională (12 luni)
-25% reducere comision


Cumpărător
- Consiliere imobiliară
-Consultanță financiar-bancară
-Consiliere juridică
-25% reducere comision


Vânzător
-Pachete personalizate de promovare imobiliară (standard, plus, premium)
-Consiliere imobiliară
-Consultanță financiar-bancară
-Consiliere juridică
-25% reducere comisionvezi mai putin
La Imaculata

Societatea La Imaculata SRL, înființată în anul 1998, având că obiect de activitate: spălătorie și curătătorie chimică ecologică a fost una dintre primele societăți private din orașul Cluj-Napoca cu acest specific. Lucrăm cu utilaje profesionale de ultimă generație în domeniu, detergenții și soluțiile de curățare îndeplinesc cerințele impuse de normele europene, ceea ce face ca procesul de curățare, spălare, călcare să atingă cele mai ridicate standarde de calitate și eficiență.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount fix de 10% la toate serviciile din cadrul curatatoriei chimice.vezi mai putin
Boudoir

Credem ca frumusetea unica se poate obtine cand imaginatia si creativitatea vin din inima unui artist pasionat, care traieste pe deplin fiecare opera, careia ii da un stil aparte si apoi o rafineaza. Tot ceea ce facem este pentru ca tu sa te simti admirata si speciala. Consideram ca slefuim diamante, asa ca insuflam fiecarui lucru pe care il facem eleganta, finetea si personalitatea care ti se cuvin. Se intampla sa fim cei mai buni in arta infrumusetarii. Te invitam sa ne cunosti, iar la primul pas in lumea noastra vei avea parte de o multime de servicii speciale. Programari si informatii: 0722 390 107, 0736 621 009 www.boudoirprive.ro

Discount procentual fix de 7%vezi mai mult...
- Va oferim servicii de hairstyling, atat pentru femei cat si pentru barbati, manichiura-pedichiura, unghii tehnice, estetica faciala, cosmetica generala, masaj si remodelare corporala, LPG.
- Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte, promotii sau pachete speciale oferite de salon.
- Discountul acordat este de 7% fata de pretul de pe lista pentru serviciile salonului cu conditia ca la telefon sa se specifice statutul de detinator al cardului Blitz Vip si 5% fata de pretul de lista pentru produsele comercializate in salon. Discounturile se acorda partenerilor Blitz VIP pe baza cardului Blitz VIP.
- Serviciile de discount nu sunt valabile la urmatorii colegi:
coafor: Eduard Dabican, Codruta Dabican, Adrian Borza
manichiura-pedichiura: Edina Borza, Raluca Sasu
cosmetica - aplicare gene fir cu fir: Cristina Barbvezi mai putin
Eximtur

Compania de calatorii EXIMTUR a fost fondata în 1993 si a urmat un vis îndraznet: acela de a face lumea mai accesibila, mai conectata si usor de explorat. De la bun început, am înteles ca afacerea noastra poate creste doar daca oferim garantii ferme privind siguranta calatoriilor si calitatea serviciilor. Astazi, ne pozitionam în topul celor mai puternice companii de profil din România. Misiunea noastra este, de peste 22 de ani, aceea de a fi consultantii vostri de calatorie! Cei peste 130 de consultanti din echipa EXIMTUR sunt permanent pregatiti sa va ofere servicii complete de calatorie, în deplina siguranta si confort, atât pentru deplasarile cu scop de business, cât si pentru cele cu scop recreational.

Discounturi procentuale fixevezi mai mult...
- 3% pentru vacante in Romania si strainatate
- 30% din taxa de serviciu (TS) pentru bilete de avionvezi mai putin
Kidscom

Astazi, compania este considerata una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din Balcani, cu sediul central in Atena-Grecia, precum si companiile surori din Cipru si Romania, distribuie exclusiv in zona, unele dintre cele mai respectate branduri la nivel mondial. Compania detine opt magazine cu amanuntul in Grecia, Cipru si Romania. Grecia: pe cele mai prestigioase bulevarde din Atena, cum ar fi Kifisias, Poseidonos & Xalandriou si in orasul Lamia. Cipru: un magazin “state of art” in capitala Ciprului, Nicosia si, de asemenea, in Paralimni Cipru. Romania: unul din cele mai complexe magazine din industria pentru copii din Romania, chiar in centrul orasului Cluj-Napoca (al doilea cel mai puternic oras din Romania). Recent am inaugurat si noul magazin Kidscom din cadrul Kika Bucuresti. In cadrul magazinelor noastre gasiti o variate de produse pentru puericultura care acopera intreaga gama necesara atat mamei cat si bebelusului de la majoritatea marcilor de renume.

Discount procentual flexibil intre 20% si 35%vezi mai mult...
• 20% pentru produsele care nu se afla deja intr-o promotie mai mare decat acest procent, exceptand gamele Dr Brown's, Avent, Jack n Jill, Helenrita, Earth Friendly Baby, Baby Swimever, Greentea
• 35% la mobilier, la anumite colectii si produse selectionate.
vezi mai putin
Florissima

Florissima este o florarie premium ce propune clujenilor un concept nou: Boutique Bouquets. Boutique Bouquets inseamna buchete dedicate. Toate buchetele Florissima sunt creative si spun o poveste. Buchetele si aranjamentele Florissima sunt create special pentru persoana care le primeste, tinand cont de preferintele ei, de ocazia cu care este oferit buchetul sau aranjamentul si de mesajul care se doreste a fi transmis.

Discount procentual fix de 8%vezi mai mult...
- pentru toate florile taiate si plantele in ghivecivezi mai putin
Mutantii

Intotdeauna am încercat să ne punem în situaţia în care trebuie să schimbi locul de activitate sau domiciliul. Noi considerăm că o mutare este momentul cel mai delicat din viaţa unui om sau a unei societăţi. A te muta înseamnă să ai încredere în personalul şi societatea comercială care te va ajuta să-ţi începi activitatea de zi cu zi fără întrerupere şi timp pierdut. Pentru asta suntem noi! Ai o problemă? O mutăm noi! Avem la activ peste 10.000 de mutări și relocări sedii atât pe plan intern (Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare, Iași) dar și extern în și din Ungaria, Italia, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Elveția și așteptăm noi provocări. Cu o experiență de 10 ani în mutări, suntem singura firmă din domeniu în Cluj-Napoca ce oferă cutii personalizate, folii protectoare și depozit (1.800 mp). Avem și un birou permanent pentru relații cu clienții.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% pentru toate serviciilevezi mai putin
Liceul Virgil Madgearu

Unitatea şcolară a fost înfiinţată în anul 1999 de catre Fundatia “Virgil Madgearu” cu numele deLiceul si Scoala Postliceala de Management Economic si Drept Administrativ “Virgil Madgearu”. In anul 2011 liceul a fost evaluat de comisia ARACIP si a primit acreditarea pentru invatamantul liceal, profilul servicii, calificarea profesionala TEHNICIAN IN TURISM. In acelasi an, in urma unei evaluari ARACIP, liceul a primit si autorizatia de incredere pentru functionarea scolii postliceale si organizarea de cursuri in domeniile ECONOMIC (calificarea Asistent de gestiune si Functionar bancar) si TURISM (calificarea Hotelier).In anul 2012 liceul a fost din nou evaluat de comisia ARACIP si a primit autorizatia de functionare pentru o noua filiera in cadrul liceului, cea teoretica, profil uman, specializarile filologie si stiintele naturii.În contextul creşterii competiţiei între furnizorii de formare profesională similari, publici sau privaţi, grupuri şcolare sau colegii tehnice, Liceul Tehnologic „V. Madgearu” din Cluj-Napoca tinde spre definirea şi asumarea unui rol distinct în cadrul planului general pentru modernizarea învăţământului profesional şi tehnic din regiunea de Nord-Vest.Deşi în plan local şi regional, există alţi furnizori de calificări similare, Liceul Tehnologic „V. Madgearu” se preocupă de diversificarea ofertelor de formare profesională, conform cerinţelor pieţei muncii, dar şi prin reorientarea spre valorile din contextul geografic şi economic imediat. Dorim să consolidăm viziunea unui liceu care să transforme informaţia în cunoaştere, să facilităm trecerea de la învăţământul informal bazat pe acumulare de cunoştinţe la cel formal bazat pe dobândirea de competenţe.

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
Discount fix de 20% din taxa scolara. Inscriere gratuita si scutire taxe eliberari acte studii.vezi mai putin
ASTECO

Centrul Medical Asteco a fost fondat în 2010 pe un concept unic: consultul pacientului de către o echipă de specialişti care se reunesc şi discută împreună cu pacientul problemele de sănătate, demersul cuprinzând şi investigaţii de laborator şi ecografie: consultul integrat Asteco. La 5 ani de la deschidere clinica Asteco oferă diagnostic şi tratament în 14 ramuri medicale într-o echipă de 35 de medici şi specialişti, cu posibilitatea derulării în acelaşi loc şi corelat a demersurilor medicale necesare: consultaţii, analize de laborator, ecografie şi tratamente. Cunoscută clujenilor mai ales pentru serviciile complete de nutriţie adulţi şi copii, ecografie şi diabetologie, clinica Asteco are în prim plan abordarea multidisciplinară şi integrată a diagnosticului şi tratamentului medical, în acord cu standardele medicale europene. Pachetul de nutriţie Dr Copcea, abonamentele de terapii corporale, pachetul pentru tiroidă şi consultul integrat pentru obezitate sunt câteva din serviciile medicale Asteco derulate la sediul central de pe bulevardul Constantin Brâncuşi nr. 105. Prezentarea detaliată a serviciilor şi tarifele sunt disponibile pe www.astecomedical.ro.

Discount procentual flexibil intre 10% si 35%vezi mai mult...
1. pachet integrat medicina interna+endocrinologie (2 consultatii+2ecografii) 279 lei (pret normal 310 lei) - 10% discount
2. pachet nutritie copii (consult pediatrie + consult nutritie) 184 lei (pret normal 230 lei ) - 20% discount
3. mini abonament nutritie 3 consultatii (pachetul include dieta personalizata si plan de nutritie) 189 lei (pret normal 270 lei) - 30% discount
4. pachet masaj anticelulitic (13 sedinte masaj/45 de minute) 390 lei (pret normal 520 lei) - 25% discount
5. pachet masaj terapeutic/relaxare 5 sedinte/30 de minute 97.5 lei (pret normal 150 lei) - 35% discount
6. pachet drenaj limfatic (8 sedinte/30 de minute) 180 lei (pret normal 240 lei) - 25% discount
7. pachet electrostimulare (8 sedinte/30 de minute) 180 lei (pret normal 240 lei) - 25% discount
8. pachet slabire (1 sedinta de nutritie + 12 sedinte de masaj anticelulitic/ 45 de minute) 488 lei (pret normal 610 lei) - 20% discountvezi mai putin
Let's Coffee

Coffee shop-ul Let's Coffee este locul perfect unde cafeaua de specialitate joaca rolul principal si calitatea boabelor este de cea mai inalta calitate. Aici gasesti cele mai bune cafele din intreaga lume. Colaboram cu diverse micro-prajitorii din tara, cele mai cunoscute: Yume coffee roaster, Prajitoria Olivo, Origo, Pressco. In fiecare saptamana aducem cafele de origini diferite recunscute pentru gustul unic, care nu trebuie alterate cu zahar, scortisoara, sirop, etc. Sigur te-am facut curios de ce se intampla la Let's Coffee, asadar te asteptam cu o ceasca de cafea delicioasa.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% discount - la toate produselevezi mai putin
Scutul Negru

Scutul Negru Group a luat fiinta in anul 2011 si doreste sa se mentina cat mai sus, oferind servicii de inalta calitate, avand o bogata experienta in domeniu si o preocupare continua pentru mentinerea profesionalismului caracteristic companiei. Scutul Negru Group aduce pe piata servicii de paza, protectie, monitorizare si interventie, garda de corp si transport valori. In prezent Scutul Negru Group isi vine in intampinarea clientilor cu o noua platforma informatica menita sa ofere clientilor o serie de informatii actualizate, in timp real, in privinta profilului si serviciilor contractate sau asupra situatiei facturilor si platilor. Pentru contact si mai multe informatii ne puteti vizita site-ul companiei: http://www.scutulnegru.ro/.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• 5% achizitionarea de sisteme antiefractie si sisteme video
• 5% montajul sistemelor antiefractie si sistemelor video
• 5% mentenanta sisteme
• 10% paza umana, monitorizare si interventievezi mai putin
Opera Plaza

Fiind primul hotel de cinci stele din Cluj-Napoca, Opera Plaza oferă, prin confort şi rafinament, un sejur perfect fiecărui client, deosebindu-se prin calitatea serviciilor şi profesionalismul echipei. Situat în centrul istoric al Clujului, Hotelul Opera Plaza este un hotel boutique, localizat la numai 200 de metri de Opera Națională Română și 800 de metri de Piata Unirii. De asemenea, este situat la puțin peste 1 kilometru de gara principală și la 5 km de Aeroportul International Cluj-Napoca, transportul putând fi aranjat la cerere, contra cost.

Discount procentual flexibil intre 15% si 20%vezi mai mult...
• 20% - discount permanent la preturile de lista pentru servicii de cazare
• 15% - discount permanent la preturile de lista pentru servicii de restaurant si bar
• Health Center, cu un discount de 20% la access piscina, jacuzzi, sauna, fitness.
vezi mai putin
Park2Fly

Plecați cu avionul de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca? Nu mai trebuie să plătiți o avere cu parcarea, taxiurile sau să va chinuiți cu bagajele prin mijloacele de transport în comun, pentru că există Park2FLY, firmă care va asigură servicii de parcare pe termen lung lângă Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Parcarea dispune de 100 locuri, iluminate pe timpul nopții, păzite 24h/zi, 7 zile/7 și supravegheate video. Programul este non-stop, iar transferul la și de la aeroport este gratuit. Astfel dumneavoastră puteți pleca liniștit în călătoria de afaceri sau în concediu, pentru că mașina este în siguranță.

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
Discount fix de 15% la serviciile de parcare indiferent de perioadă stationării vezi mai putin
Tiparo

Vrei sa gasesti cadoul perfect, sa faci o surpriza cuiva sau sa decorezi personalizat? Noi tiparim personalizat! Zi de zi adaugam putina savoare ritmului cotidian si lansam produse creative care completeaza perfect ocaziile fericite din viata ta: zile de nastere, aniversari, sarbatori religioase sau nunti. Am pregatit pentru tine cele mai frumoase machete de felicitari personalizate, albume foto, tricouri personalizate, canvas, invitatii petrecere si multe alte produse. Te asteptam pe siteul nostru sau pe str. Horea, nr 22.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% la toate produselevezi mai putin
Epics Photobooths

Epics Photobooth a fost primul serviciu din România care a scos fotografia la minut din cutie. Epics înseamnă poze la secundă, personalizate, într-un spațiu nerestrictiv. Am devenit starea epics. Photobooth-ul nostru nu reinventează roata. Sau poza. Dar aduce un element inedit evenimentelor de orice fel. Oferim servicii asistate, cu aparatură specializată, spațiu pentru tot grupul și zâmbete la purtător. Photobooth-ul este compact, ușor de amplasat și personalizat. Formatele variate se pliază ușor pe cerințele tale, fără a face compromisuri. Alegi ce ți se potrivește și personalizezi, ca să fii ținut minte. Tu și evenimentul tău. Epics e pentru tine, dar mai ales pentru ei, invitații tăi. Oferă-le lor și ție ceva nou, ceva interactiv, ceva de ținut minte. Fii parte la fenomenul fotografiilor la secundă și devii cel care „A avut Epics!”

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• discount 10% - la orice pachet standard de minim 4 ore, pentru inchirierea aparatului Epics.vezi mai putin
Fibrex

Peste 20 de ani de producţie şi inovaţie, peste 1 milion de utilizatori de produse Fibrex, înseamnă o promisiune către dumneavoastră. Am realizat primele cazi de baie din acril sanitar, primele piscine din fibră de sticlă în România, iar acum produsele noastre autohtone sunt la mare căutare pentru export. Ani de studii, cursuri în străinătate la producători renumiţi, târguri de specialitate, ne-au consolidat poziţia pe piaţă, fiind în masură să afirmăm că stăpânim noile tehnologii şi metode de fabricaţie a produselor noastre. Compania Fibrex este în acest moment cel mai important jucător pe piaţa obiectelor din acril sanitar în România, respectiv unul din producatorii importanţi din sud-estul Europei, investind constant în decursul anilor în cele mai noi şi moderne tehnologii de producţie, metode de lucru şi tehnici de instruire a personalului. Inovăm şi ne adaptăm alături de consumatorii noştri. Va mulţumim că aţi ales FIBREX ROMÂNIA !

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
• discount 15% la cazi, cabine de dus, cadite de dus, sisteme de hidromasaj, accesorii
• discount 10% la piscine si minipiscinevezi mai putin
MC Protect

Mc Protect ofera servicii de: paza si protectie, proiectare, instalare sisteme de alarma, sisteme supraveghere video, control acces, evaluari de risc la securitatea fizica, cursuri formare agent de Securitate. · Serviciile de paza si protectie le efectuam cu personal calificat atestat conf Legii 333/2004. Obiectivele sunt supervizate de sefi de obiectiv asigurand astfel o seriozitate si o calitate sporita a serviciilor oferite. · Echipa noastra de ingineri si tehnicieni de securitate va poate oferi un plan de servicii de întreținere a echipamentelor de supraveghere video si de alarma care se potriveste cel mai bine proprietatii dumneavoastra. Planurile noastre de service sunt setate pentru a se asigura că sistemele dumneavoastra de securitate sa functioneze la o performanță optimă

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• instalare si mentenanta sisteme de alarma - 5%

• instalare si mentenanta sisteme de supraveghere video - 5%

• instalare si mentenanta sisteme de control Acces - 5%

• instalare si mentenanta sisteme de pontaj - 5%

• instalare si mentenanta interfoane si video interfoane - 5%

• instalare automatizari porti 5%

• instalare si mentenanta sisteme de avertizare la incendiu - 10%

• servicii de paza umana cu personal calificat - 10%

• evaluare de risc la securitate fizica - 10%

• cursuri agenti de securitate - 10%vezi mai putin
PAUL

Paul este o afacere de familie începuta în anul 1889 de sotii Mayot, din dorinta de a-i face pe francezi sa isi redescopere apetitul pentru pâinea buna. In 1889 Charlemagne Mayot deschide prima brutarie in nordul Frantei, iar de atunci si pana in prezent, din generatie in generatie, brutarii au preluat si crescut visul lui Charlemagne. Cel care a stabilit recunoasterea nationalaa marcii Paul este, insa, Francis Holder, presedintele actual al companiei, care la varsta de 15 ani s-a alaturat afacerii familiei ca ucenic. Francis Holder a transformat brutaria familiei din Lille si a deschis spatiul de lucru astfel incat clientii sa vada cum se coace painea. Acest concept simplu, dar inovator, a stat la baza succesului Paul. Conceptul rustic-chic, alaturi de ambianta calda, te poarta pe vremea magazinelor mici traditionale, tipic frantuzesti. Cu o traditie de 125 de ani, PAUL defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutarii deschise în întreaga lume. În România, lantul de brutarii PAUL este prezent începând cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 15 brutarii: 12 in Bucuresti, una in Ploiesti, una in Constanta si una in Cluj.

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
• 15% reducere valabila la orice produs din meniul PAUL. Reducerea nu se cumuleaza cu alte produse aflate in promotie.vezi mai putin
Maxim Textil

Prezentare: Infiintata in anul 2011 S.C.MAXIM TEXTIL S.R.L. are ca activitate productia si distributia de lenjerii de pat, pilote, perne atat pentru adulti si copii, cat si pentru institutii: gradinite, pensiuni, spitale. Dorind sa venim in sprijinul confortului dumneavoastra am echipat atelierele cu masini de cusut de ultima generatie Brother pentru realizarea cusaturilor care sa reziste in timp, iar materialele le selectam atent pentru a va oferi produs finit de calitate, dorind multumirea tuturor clientilor nostri. Totodata realizam produse la dimensiunile solicitate de dumneavoastra, dorind sa extindem conceptul de” lenjerii la comanda”. Pentru oferte de pret personalizate, comenzi sau orice detalii nu ezitati sa ne contactati. Tel: 0371 479 879

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
• 5% - perdele, draperii, draperii black out, rolete textile, rolete day&night (zebra), lenjerii pat, perne, pilote, protectii saltea, lenjerii patut, set patut (lenjerie patut, pilota, perinita, laterale protectie), sine si galerii perdele, paturi, cuverturi de pat, prosoape, covorase baie.vezi mai putin
Naturlich

Am dezvoltat brandul Naturlich din nevoia existenta in piata de produse si decoratiuni la un raport calitate pret foarte bun si cu o prezentare comerciala superioara. Astfel am construit o viziune bine definita despre decorarea cu mobilier si decoratiuni a caselor romanilor.

Discount procentual flexibil intre 5% si 20%vezi mai mult...
- discount 15% la gama    Naturlich
- discount 5% la gama Happrix (Do It Yourself)
- discount 5% la eletrocasnice
- discount pana la 20% pentru   produsele promotionale     dedicate Blitz Imobiliare si   promovate pe site-ul VIP.vezi mai putin
Ideal Sistem

Ideal Sistem isi desfasoara activitatea in domeniul tamplarie, comercializand produse Rehau, SALAMANDER, ROTO, marci cu renume mondial, consacrate atat datorita fiabilitatii produselor cat si datorita utilizarii tehnologiei de ultima generatie la producerea ferestrelor si accesoriilor pentru tamplarie. Venim in intampinarea nevoilor si exigentelor dumneavoastra cu o vasta gama de produse de tamplarie din PVC, precum si servicii de proiectare computerizata, executie la comanda si montare. Pe langa ferestrele si usile din PVC, portofoliul nostru de produse cuprinde si tamplarie din aluminiu, accesorii pentru ferestre, rulouri de exterior si usi de garaj.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- tamplaria pvc cu geam termopan
- rulouri exterioare din aluminiu
- usi de garajvezi mai putin
Cooking Aid

CookingAid SRL s-a nascut din dorinta de a furniza pe piata romaneasca chiuvete si baterii de bucatarie specifice indeosebi pietei americane. Astfel, ne-am axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea. Scopul nostru este sa va oferim chiuvete cu caracteristici unice, care sa aduca un plus de frumusete si valoare bucatariei dvs si in special un plus de utilitate. Chiuvetele pe care le regasiti in oferta noastra sunt din gama de lux, la preturi de prim importator si prim distribuitor. Alegand oricare dintre chiuvetele noastre, va veti bucura de un produs exclusivist la pretul unuia obisnuit, de serie.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% chiuvete bucatarie profesionale pentru uz caznic marca cookingaid; baterii bucatarie marca cookingaid


vezi mai putin
Domeniul Arcasilor

Domeniul Arcasilor Cluj este o structura sportiva menita sa ajute pe cei care doresc sa invete tirul cu arcul, dar si pe cei care practica acest sport si cauta un loc unde se primeasca sfaturi si sa aiba un spatiu de tras cu arcul, unde pot sa practice sportul in conditii de siguranta. Noi punem la dispozitie toate aceste lucruri! Experienta noastra acopera ariile de arc Recurve, arc istoric si arc compound. Atat in teren variant cat si in sala. Atat cu tinte standard, tinte 2D, animale 3D sau tinte speciale. Va asteptam cu drag! http://domeniularcasilor.ro/

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
20% la pachetele de initiere 1 si initiere 2
• initiere 1 - intrare in tras cu arcul timp de 3 sedinte. Pe aceasta perioada echipamentele sunt puse la dispozitie de ACS. DAC. Pentru initiere o sa fie alocat un instructor la maxim 3 persoane. Cost 100 ron (redus va fi 80 ron)
• initiere 2 - initiere 1 + 1 sesiune de antrenament in care se poate incerca tragerea la tinte mobile si se poate trage si cu alta categorie de arc (longbow)
*initierea clasica se efectueaza cu un arc recurve.vezi mai putin
Crystal Fashion

Crystal-Fashion® cea mai mare marca producatoare de bijuterii sub licebta Swarovski. Aflata in inima Transilvaniei, mai exact in orasul Cluj, compana Brosch, importator direct de cristale marca: „SWAROVSKI® ELEMENTS”, fabricate de către Compania SWAROVSKI AG si livrate din Wattens Austria, asambleaza si livreaza bijuterii cu modele, furnituri si design original, sub marca proprie înregistrată Crystal-Fashion®. Elaborate in decursul a noua ani de experienta, bijuteriile folosesc o gama larga de cristale, tehnici de asamblare inovative, prin care se pot realiza orice model de bijuterii pornit din imaginatia clientului. Printre Clientii nostrii se numara marci internationale ca si Henkel, Gedeon Richter, Beiersdorf, Cora Hypermarch sau Farmec, care si-au lansat multiple campanii de fidelizare impreuna cu atelierul nostru. Pentru alte detalii asteptam sa ne contactati pe info@crystal-fashion.ro sau la Tel: 0721/44.22.82 Va asteptam cu mare drag la noi in atelier ...veniti cu ideea, noi v-o realizam! Crystal-Fashion®, cand singura limita a creativitatii este propria TA imaginatie! www.Crystal-Fashion.ro

Discount procentual fix 15%vezi mai mult...
• 15% Discount pentru orice bijuterie finita marca Crystal-Fashion® cu Cristale SWAROVSKI®vezi mai putin
Salsa Caliente

Este prima scoala de salsa din Cluj si cea mai veche din Romania, scoala care a format toti instructorii de salsa din Cluj si nu numai. SALSA CALIENTE este membra a Clubului Sportiv NAPOCA DANCE si formatie de dans care are multiple participari la festivaluri nationale si internationale. In cadrul studioului de dans de pe str. Dacia nr 2, avem o oferta variata in gama de cursuri de dans latino: salsa, bachata, kizomba/semba, rueda de casino, organizate pe mai multe nivele: incepatori, intermediari si avansati. Hai la dans, alaturi de echipa noastra!!!

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
• discount valabil la cursurile de dans oferite la studioul de dans SALSA CALIENTE DANCE STUDIO, str. Dacia, nr 2vezi mai putin
Institut Luna

Institutul de Estetică şi Sănătate Luna s-a dezvoltat în cei 13 ani de la fondare cu un obiectiv clar: servicii de calitate pentru sănătatea, frumuseţea şi starea dumneavoastră de bine. Ne-am specializat in servicii medicale şi de estetică ce au ca rezultate remodelarea corporală şi programele noastre ce cuprind diagnosticare estetică, plan nutritional, proceduri de remodelare prin aparatură şi produse ne-au adus satisfacţii uriaşe , dar oferim şi servicii de cosmetică şi dermatocosmetică,relaxare prin masaje sau tratamente corporale, programe nutriţionale individuale şi de grup, terapii precum drenajul limfatic sau reflexoterapia. Vă aşteptăm cu o echipă de specialişti pentru a discuta despre serviciile care vi se potrivec. Mai multe detalii despre noi găsiţi aici : www.lunacenter.ro

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• programe nutritionale individuale si de grup
• programe slabire
• programe remodelare
• tratamente relaxare
• drenaj limfatic
• masaje
• reflexoterapie
• cosmetica
• electrolizavezi mai putin
Synevo

În România suntem o reţea de 15 laboratoare şi 55 de centre de recoltare, iar paleta noastră de investigaţii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator (de rutină şi diagnostic avansat), din specialităţile: hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie şi teste de genetică. Sănătatea este nepreţuită şi ne dăm seama de acest lucru abia când nu o mai avem. De aceea, PREVENŢIA este un aspect important în viaţa de zi cu zi. Profită de reducerea de 30% la profilele selectate şi află dacă eşti bine. Vino în recepțiile Synevo Cluj cu cardul Blitz Vip și ai 30% discount pentru profilele din campania de prevenție. http://www.synevo.ro/campanie-de-preventie-2015/

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
• 10% la analizele care sunt lucrate in tara

Discountul se ofera la toate punctele de recoltare din Cluj-Napoca:

Laborator Synevo str Republicii 34-36 in incinta Institutului Oncologic
Punct recoltare Manastur Str. Primăverii, Nr. 8
Punct recoltare Moţilor Str. Moţilor, Nr. 9
Punct recoltare Marasti, str Aurel Vlaicu Nr 1vezi mai putin
Centrala de Escalada

Centrala de escalada este un proiect dezvoltat in interiorul unei vechi fabrici, din zona centrala a Clujului. Cu o suprafata de peste 340mp, spatiul beneficiaza de o sala de bouldering (150mp) o cafenea , o sala de forta, o sala de proiectii si prezentari, vestiare/dusuri, si o zona expozitionala. Mai exact, Escalada la mica inaltime denumita si Bouldering este un stil de catarat pe stânca realizat fara coarda si de obicei limitat la urcari scurte (maximum 4 metri) deasupra unei saltele suficient de groase incat sa tenueze socul, astfel incat o eventuala cadere sa nu aiba ca urmari, lovituri. In general se practica pe bolovani mari sau pe "bolovani" artificiali in sali de sport sau in zone special amenajate. De asemenea poate fi practicat la baza unor stanci mari.

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
• 20% discount pentru toate serviciile Centralei de Escaladavezi mai putin
Accesorize

Accessorize este unul dintre cele mai cunoscute branduri de accesorii de damă, cu o variată gamă de produse și culori. Colecțiile sunt într-o continuă schimbare incluzând toate categoriile de accesorii imaginate: genți, poșete, plicuri, portofele, bijuterii (brătări, coliere, cercei, broșe, inele, etc), curele, pălării, eșarfe, mănuși, accesorii de păr, lenjerie intimă, produse destinate sezonului estival (papuci de plajă, costume de baie, rochițe de plajă, ochelari de soare, pălării), etc. Atenția Accessorize este orientată și către copii, colecția Angels, destinată fetițelor între 3-12 ani, oferind o gamă largă de bijuterii, accesorii de păr, poșete, costume de baie, flip-flops, lenjerie, costume de baie, ochelari de soare, articole de papetărie, etc. Astăzi Accessorize deține peste 400 de magazine în Marea Britanie și peste 820 la nivel interntional. Accesorizeaza-te și tu în stilul celui mai renumit brand din Anglia!

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
Discount fix de 15% la produsele care nu se află în alte promoții.vezi mai putin
Chocolate Brown

Solar Chocolate Brown este cel mai elegant salon de bronzare din Cluj. Situat într-o locație ultra-centrală și accesibilă, salonul nostru este dotat cu cea mai performantă aparatură de bronzare și garantează un bronz perfect, vizibil încă de la prima ședință! La noi vă puteți bucura de: • cea mai complexă gamă de aparate de bronzare, care pe langă procesul performant de bronzare vă oferă și beneficii suplimentare precum vibromasaj, tonifiere, efect anticelulitic și de slăbire; • servicii profesionale de masaj și remodelare corporală: masaj de relaxare sau anticelulitic, terapeutic, facial, reflexoterapie, împachetări corporale cu alge marine și saună cu infraroșu; • servicii de manichiură adaptate ultimelor tendințe fashion: manichiură clasică, construcție cu gel, aplicare tips cu gel, aplicare gel pe unghia naturală, design 3D; • cea mai bună gamă de produse de accelerare sau întreținere a bronzului precum și produse de make-up; • un ambient elegant și feminin, o primire călduroasă, cea mai prietenoasă echipă, servicii și produse de calitate, prețuri accesibile, surprize și premii pentru clienții fideli. Personalul nostru vă stă întotdeauna la dispoziție cu sfaturi, consultații și planuri de înfrumusețare personalizate în funcție de nevoile dumneavoastra. Vă asteptăm cu drag!

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
• Solar abonament 20% -la toate abonamentele, exceptând abonamentul de 30 de minute.
• Discount de 20% la flabelos și la bronzare organică.vezi mai putin
Cosmetic Plant

O persoană îngrijită, cu un ten curat și strălucitor, se simte mai frumoasă și mai puternică. Ca urmare, sănătatea pielii are o importanță decisivă pentru starea de spirit și siguranța de sine a oricărei femei. Pornind de la acest ideal și de la convingerea că natura poate conferi științei o putere suplimentară, am ales din buchetul naturii acele plante care, prin proprietățile lor speciale, pot satisface necesarul de îngrijire a femeii moderne. Extractele naturale din gălbenele, musețel, salvie, cătină, ceai verde, aloe vera, argan, ulei de măsline și măcese incorporate în cremele, emulsiile și loțiunile Cosmetic Plant îmbunătățesc puterea acestora de îngrijire a tenului – fie acesta normal, delicat, matur sau acneic – a pielii mâinilor, corpului și picioarelor. Cu o gamă largă de produse inspirate din natură și de calitate atestată de mai multe premii internaționale, firma Cosmetic Plant stă mereu alături de clientele ei, asigurându-le frumusețea și strălucirea pe care o merită!

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
Discount fix de 20% la toate produsele marca Cosmetic Plant prezentate pe Shop-ul http://shop.cosmeticplant.ro/vezi mai putin
CARO VINTAGE CLUB

CARO VINTAGE CLUB Situat in inima Clujului in Piata Muzeului Nr.6, localul reuneste intr-un spatiu cald si primitor, terasa, un cafe-lounge si club. Terasa Caro este locul ideal unde te poti opri peste zi la o cafea sau unde poti servi micul dejun, pranzul sau cina. Avand un meniu de mancare diversificat si la un pret excelent, Puteti servi pranzul delectandu-va cu meniul zilei alcatuit din cele mai alese mancaruri si cele mai gustoase deserturi din oras.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- discount 10% - pentru mancarea si bautura servita in restaurant
(acesta nu se cumuleza cu alte oferte aflate in promotie)

plus - intrare libera la toate party-urilevezi mai putin
Mormota Land

Mormota.ro este un magazin online de echipamente montane prezent pe piața din România din anul 2003. Mormotaland este printre primii, dacă nu chiar primul magazin online de echipamente de munte, înfiinţat pe piaţa română, ce comercializează pe internet echipamente de munte şi camping. La Mormotaland gasiti corturi montane si camping, corturi de familie, accesorii, saci de dormit, rucsacuri și numeroase alte produse pentru camping si ture montane. Produsele comercializate de MORMOTA ţintesc segmentul de persoane care preţuiesc calitatea, care înţeleg importanţa acesteia în condiţii de utilizare, nu de puţine ori, extreme. Suntem importatori pentru brandurile: Pinguin, INOOK, Zajo, Lomer, Trekmates, Esbit, Montane, Konus, MASTERS, Light My Fire, Care Plus, Kohla, Bridgedale, Viking, Black Diamond, Xtorm, Baladeo, GoSystem, Travellunch si avem exclusivitate in Romania pentru PINGUIN, brand din Cehia cu traditie de peste 25 de ani.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% - toate produsele comercializate pe site-ul www.mormota.ro cu urmatoarele exceptii: - reducerea nu este valabila la produsele aflate in sectiunea OUTLET - reducerea nu este valabila la produsele aflate deja in promotie (si unde cuantumul depaseste 10%)vezi mai putin
Salty Spa Someseni

Salty Spa Someșeni este locul ideal în care vi se oferă posibilitatea de a va relaxă și de a avea grijă de sănătate prin intermediul terapiei saline. Salty Spa Someșeni este singurul centru spa din Cluj-Napoca specializat în terapii saline și este situat în zonă Băilor Someșeni, zonă bine cunoscută pentru potențialul balneo-climateric de aproape 100 ani; Pentru a va simți răsfățați într-o atmosferă plăcută și un cadru amenajat corespunzător la Salty Spa Someșeni beneficiați de servicii de înaltă calitate în domeniul terapiei ( băi sărate, pat de sare, împachetări cu nămol, parafină, argilă albastră, sauna umedă și uscată, salină ) și, totodată, servicii de relaxare și remodelare corporală ( împachetări cu alge marine, ciocolată, jacuzzi și numeroase tipuri de masaj)

Discount procentual flexibil intre 10% si 25%vezi mai mult...
Discount de 10% la masaje, impachetari, kineto, aqua gym;
Discount de 25% la intretinere SPA (1,2 h), inchiriere SPA (petreceri)vezi mai putin
City Plaza

Hotelul CITY Plaza este situat ultracentral și totuși într-o zonă surprinzător de liniștită a orașului Cluj-Napoca. Hotelul CITY Plaza este localizat în imediata apropiere a Parcului Central, a Primăriei Cluj-Napoca și a centrului istoric, oferind un acces rapid către zonele de interes turistic, restaurante, baruri și terase, universități și instituții publice.

Discount procentual flexibil intre 10% si 12%vezi mai mult...
- pentru serviciile de cazare, discount de 12% ce se aplică la tarifele standard publicate pe site-ul www.cityhotels.ro.
- discount de 10% pentru orice alt serviciu din cadrul hotelului.
* Discountul nu se cumulează cu alte oferte, promoții sau pachete speciale de servicii oferite în cadrul Hotelului CITY Plaza.
vezi mai putin
Chocodor

Chocodor s-a nascut din dorinta de a readuce pe piata Clujului ‘gustul copilariei’ din retetele ascunse in dulapul bunicii. Chocodor reinvie acest gust, ducand produsele la un alt nivel de calitate prin impletirea retetelor traditionale cu tehnicile invatate la faimoasa scoala de cofetarie/patisserie frantuzeasca, Le Cordon Bleu. Ceea ce diferentiaza produsele Chocodor de majoritatea dulciurilor de pe piata este faptul ca acestea sunt facute cu creme fierte, cu unt de calitate, iar toate ingredientele sunt naturale. Sunt respectati toti pasii din retele mostenite de la parinti si bunici, insa tehnica este cea invatata in scoala franceza. Acest lucru face ca produsele Chocodor sa aiba un gust aparte. Fara chimicale, fara aditivi si fara conservanti! Prajiturile si gustarile noastre sunt 100% produse din ingrediente naturale. In ceea ce priveste calitatea, nu facem compromisuri si incercam sa ne educam publicul cu privinta la ce inseamna un dulce gustos si natural. Suntem o echipa tanara, plina de energie, dar mai ales plina de imaginatie pentru a transpune ideile tale in torturi unice. Umplem evenimentele de culoare si gust, suntem creatori de colturi cu bucurii pentru cei mici si pentru cei mari si marcam momentele de neuitat din viata voastra cu cele mai bune torturi! Clientii nostri sunt cei mai buni degustatori si datorita lor ne imbunatatim mereu retetele si incercam sa aducem ceva nou in meniu periodic, astfel sa le umplem casele cu gust, savoare si aroma.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• discount 5% - toate produsele

• discount 10% - pentru evenimente (torturi de botez/nunta, candy bar s.a.)vezi mai putin
Diesel

Diesel - clubul cel mai renumit din Cluj si unul din locurile celebre din tara, a implinit in aceasta primavara 11 ani de existenta. Situat in km 0 al orasului, in chiar cladirea care este si resedinta arhiepiscopulului parohiei Romano-Catolice si care dateaza de la 1460, localul a avut parte vara anului 2004, de o schimbare radicala a amenajarii, accentuindu-si nota elitista de club care-si alege clientela. Intrarea generoasa printr-o imensa usa de sticla, se face dupa ce ai trecut pe langa una din cele mai elegante terase ale Clujului. Traversand cafeneaua luxoasa de la parter, amenajata in stil vienez, incepi sa cobori pe casa scarii. Draperiile ample si luminile discrete te conduc spre zone unde viata incepe sa pulseze mult dupa lasarea intunericului.

Discount procentual fix de 11%vezi mai mult...
• 11% pentru toate produsele, excluse fiind cele care se afla deja la ofertavezi mai putin
Napoca Mutari

www.napoca-mutari.ro @ www.facebook.com/napocamutari - Servicii de mutari mobila, debarasari mobila veche si spatii, TAXI marfa, transport MARFA intern si international! Mutarea este perceputa ca o activitate stresanta, de aceea Napoca Mutari vine in ajutorul dumneavoastra cu mutari in cel mai scurt timp si fara distrugeri. Costul serviciilor noastre este decent, mutarea se face cu mare grija fata de bunurile dumneavoastra!

Discounturi preferentiale la serviciile mentionate mai jos: vezi mai mult...
• impachetare - despachetare
• demontare - remontare
• incarcare - descarcare
• transport
• plasarea mobilierului in incaperi conform indicatiilor clientului
• debarasari mobila veche, moloz, spatii
• taxi marfa Cluj - asiguram transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pana la usa ta
• asiguram transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profilvezi mai putin
In lumea animalelor

Cabinetul veterinar În Lumea Animalelor este situat în cartierul Mărăști pe strada Iazului Nr 27. Cabinetul are program zilnic de la 10-20 și sâmbătă 10-14, iar în afara orelor de program putem fi apelați pentru urgențe la 0736611999, număr la care vă va răspunde un medic veterinar non-stop. Ne adresăm în general animalelor de companie câini, pisici, păsări de colivie, reptile. La noi se pot face toate acțiunile veterinare specifice unei unități de profil: -consultații generale, oftalmologice, dermatologice, chirurgicale, de fizioterapie și recuperare medicală, stomatologie, internări. -vaccinări, deparazitări, operații pe cavitatea bucală, abdominala, operații de osteosinteză -analize medicale pentru sânge, urină, cât și morfopalologic. -specialist în toaletaj și grooming. Avem posibilități de cazare în spații deschise atât pentru weekend, și vacanțe cât și în sistem grădiniță . Echipă de medici motivați și iubitori de animale Dr. Sebastian Dan Dr. Dana Vaida Dr. Laura Homescu

Discount procentual flexibil intre 15% si 25%vezi mai mult...
Discount de 15 % la consultatie. 20% discount la vaccinari si deparazitari interne. 25% discount la tratamente curente plus interventii chirurgicale.vezi mai putin
Sabion

Magazinele Sabion, locul în care achiziționarea unei bijuterii nu mai este un simplu act de vânzare cumpărare, unde fiecare bijuterie are propria ei poveste plină de emoție, de sentimente. Sabion inseamnă: • Colecții complete de bijuterii din aur cu pietre prețioase și naturale • Cea mai variată gamă de verighete: • Cea mai variată gamă de inele de logodnă • Inovație mondială în bijuterii din aur și tantal • Colecție dedicată pasionaților de vanătoare • Colecții destinate nou născutilor • Creații realizate după solicitările clienților • Bijuteriile celui mai celebru bijutier român: Gianni Lazzaro • Cel mai frumos magazin din lume în 2011 și 2013 • Cea mai atentă selecție de ceasuri, instrumente de scris și accesorii de piele • Consiliere profesionistă • Servicii impecabile de restaurare și reparații de mare precizie • Programe de recompensare a fidelitătii clienților • Consilieri acreditați de “Gemological Institute of America” • Investiții în aur • Emblemă: fabricat în România

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
Discount fix de 10% la bijuterii. Până la 20% discount la branduri ceasuri și instrumente scris. Discounturile nu se cumulează cu alte promoții derulate în magazin.vezi mai putin
Medlife

Hyperclinica MedLife Cluj se aliniază conceptului unic de servicii medicale integrate, cuprinzând toate specialitățile în același loc. La Hyperclinica MedLife Cluj beneficiezi de: Medicină Internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Ecografie, Alergologie și Imunologie Clinică Pneumologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie și Traumatologie, Dermatologie, Endocrinologie, Obstertica și Ginecolgie, Hematologie, Reumatologie, Neurologie, Nefrologie, Urologie, Oncologie, Diabet și Boli de nutrite, Chirurgie generală, Chirurgie plastică-microchirurgie, Medicină de familie, Pediatrie, Oftalmologie Pediatrică, ORL Pediatrie, Cardiologie pediatrică, Dermatologie pediatrică, Ecografie pediatrică, Neurologie pediatrică, Medicină Muncii, Laborator de analize medicale. Program: Luni-Vineri 07.00-21.00, Sâmbătă 07.00-15.00 Adresă: Str Moților nr 32, Cluj-Napoca Call Center: 0264 960.

Discount procentual flexibil intre 10% si 27%vezi mai mult...
• 10% reducere la toate serviciile Hyperclinicii MedLife Cluj.

• 20% reducere la pachetul Blitz Lady- Consultație ginecologica+ecografie+test Babeș Papanicolau, Ecografie sân-304 lei ( preț întreg 380 lei).

• 20% reducere la pachetul Blitz Man- Consultație urologie, Ag. Specific Prostatic, Consultație Cardiologie, Ecografie, EKG-352.8 lei( preț întreg 441 lei).

•27% discount la Pachet biochimie-fier (VSH, Hemoleucogramă completă, Creatinină, TGO, TGP, Glicemie, Calciu, Magneziu, Fier)- 84 lei ( preț întreg 115 lei). vezi mai putin
RAYMEDICA

RAYMEDICA este un cabinet medical privat, specializat în obstetrică și ginecologie, care oferă servicii medicale profesionale, asistate de o serie de doctori cu vastă pregătire în domeniu. Patru medici specialiști în obstetrică și ginecologie pun la dispoziția pacientelor o gamă completă de servicii: consultație ginecologică, oncologică și obstetricală, screening oncologic, ecografie oncologică, supraveghere sarcină, ecografie sarcină trimestrul I, II și III, ecografie morfologică fetală, ecografie 4D, colposcopie, ecografie mamară. În plus, la Raymedica, diagnosticul ecografic de confirmare al sarcinii se face gratuit! Cabinetul medical de obstetrică și ginecologie Raymedica oferă servicii de înaltă calitate pacientelor sale, garantând confidențialiate și profesionalism. Spațiul în care medicii cabinetului își desfășoară activitatea este unul modern și corespunde cu normele UE. Atmosfera este plăcută și relaxantă.

Discount procentual fix de 30%vezi mai mult...
• ecografie de confirmare sarcina gratuit
• 30% - pachet consult + ecografievezi mai putin
Bella Bike

Suntem o echipa tanara, pasionata si dedicata sportului pe doua roti, iar cei care trec pragul magazinului nostru gasesc o gama variata de biciclete noi de la branduri renumite, cum ar fi: Merida, Scott, KROSS, Romet, Le Grand, We the people, Devron, Kenzel, Magelan, Ferrari, Mali si lista poate continua. Produsele noastre sunt pentru toate varstele si buzunarele, de la biciclete hardtail, full suspension, trekking, pliabile, downhill, cyclocross, touring, E-Bike, BMX sau cursiere, precum si o varietate de accesorii, piese si echipamente destinate biciclistilor amatori sau profesionisti. Avem un magazin in Cluj-Napoca, pe strada Teodor Mihali nr. 50, si in Campia Turzii, pe strada Laminoristilor nr. 47, dar si un site oficial, www.bellabike.ro, de unde puteti comanda online tot ce doriti direct din confortul caminului dumneavoastra, iar in 48 de ore produsul va fi livrat. Avem si un service profesionist in incinta magazinului din Cluj-Napoca. Va asteptam!

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
Biciclete - discount fix de 5%;

Accesorii si piese - discount fix de 10%;

Service - discount fix de 15%.

La produsele aflate in promotie nu se mai aplica discount. vezi mai putin
HGD Trenulete

Magazinul de trenulețe și machete a luat naștere dintr-o pasiune din copilărie și din dorința de a transmite mai departe acest hobby pentru oamenii cu multă răbdare și cu scopul de a-și ocupa timpul liber într-un mod cât mai plăcut și creativ. Vă punem la dispoziție o gamă foarte variată de trenulețe electrice, seturi de trenuri, accesorii pentru diorame, machete auto și machete militare pentru micii și marii colecționari. Oferim produse de mărci de prestigiu care satisfac exigențele oricărui colecționar. Ne găsiți într-o zonă centrală a Clujului, pe str.Cuza Vodă nr. 4 , dar și în spațiul virtual www.hgd.ro.

Discount procentual flexibil intre 3% si 10%vezi mai mult...
Discount de 3% la trenulețe electrice. Discount de 10% la machete auto, machete militare, accesorii diorame și la toate categoriile de kituri.
vezi mai putin
Jamgossian

Centrul Medical Jamgossian, situat în Cluj Napoca, are o vechime de peste 15 ani în domeniul medical şi un numar mediu de 8.000 pacienţi / an. Experienţa acumulată în toţi aceşti ani de activitate ne-a oferit şansa să evoluăm şi să ne dezvoltăm atât din punct de vedere tehnologic cât şi administrativ și să oferim la cel mai înalt nivel servicii medicale de stomatologie, dermato-estetică si medicină internă. Am participat la evenimente importante în domeniul stomatologic atât din ţară cât şi din străinătate, lucru care se poate observa cu uşurinţă în dotările de care dispune Centrul Medical Jamgossian. Personalul calificat si cabinetele dotate la cele mai inalte standarde permit ca manoperele să se desfăşoare eficient şi pe termene scurte.

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
- consultatie gratuita (stomatologie)
- 20% reducere la profilaxie si terapie
- 10% reducere la tratamentele dermato-cosmeticevezi mai putin
Nanette

Nanette – Agentia de bone este un ajutor de nadejde si un aliat in gasirea celei mai potrivite bone pentru cei mici. Suntem o echipa tanara si determinata, cu planuri marete, multa rabdare si pregatita sa va fie alaturi cu cele mai bune sfaturi. Sub umbrela Nanette, grija voastra primeste toata atentia noastra.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- servicii de consultanta privind recrutarea personalului casnic (bona)vezi mai putin
Barber Shop

"Mă consider un bărbier profesionist, pasionat de multă vreme de acest domeniu. Îmi doresc ca persoanele care îmi calcă pragul să fie pe deplin satisfăcute și să beneficieze de cele mai bune condiții de pe piață, mai ales că folosim materiale cosmetice profesionale provenite din SUA și Anglia, ustensile manuale și prosoape calde. Sunt aici să vă fac cunoscută o veritabilă oază de confort unde bărbieritul este expus în forma lui cea mai elegantă, și unde gentelmanii pot savura un coniac bun sau o cafea de calitate. Sunt Dragoș Negru și vă aștept!" Contact: Str. Regele Ferdinand nr. 6 (Galeriile Ferdinand), Cluj-Napoca

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
• 15% - tratament complet
• 10% - aranjat barba
• 10% - tuns
• 10% - barbieritvezi mai putin
DB Mobil

Cu o experienţă de peste 10 ani in comercializarea de mobilier DB Mobil vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu produse de calitate, moderne sau clasice pentru toate gusturile. Şi pentru că pe parcursul unui an apar foarte multe produse noi, aici veţi găsi întotdeauna ceva nou şi interesant, la un raport calitate-preţ in permanenţă îmbunătăţit! DB Mobil s-a nascut din dorinta de-a aduce pe piata produse de calitate la preturi accesibile. Prin intermediul site-ului si a magazinului nostru din Cluj-Napoca comercializam obiecte de mobilier si decoratiuni interioare import Germania, Danemarca, Suedia, Spania si Bulgaria, cat si ale unor companii de renume din Romania. Deoarece stim ca fiecare dintre noi suntem diferiti si fiecare casa devine un camin prin amprenta personala, va punem la dispozitie o gama foarte variata de produse pentru a obtine locuinta mult dorita. O parte dintre acestea sunt disponibile imediat, din stoc iar restul pe baza de comanda, direct de la producatori. Se asigura transport si montaj gratuit in localitatile cu showroom. Calitatea si versatilitatea sunt atributele principale ale produselor noastre, oferindu-va astfel posibilitatea de-a alege dintr-o multitudine de materiale, culori si modele. Modele unice, preturi accesibile, calitate garantata.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
5% discount la toata gama de produse afisate pe site. Discountul de 5% se aplica si se cumuleaza cu produsul discountat. Exemplu: Daca un produs are -20% discount cu cardul Blitz VIP se mai adauga un extra 5% reducere.vezi mai putin
Elmafarm

Farmacia Elmafarm Cluj-Napoca si-a deschis portile pentru prima data in toamna anului 2003 pe strada Victor Babes nr 35, in zona Spitalului de Oncologie si Neurologie. Astfel, aparea un loc plin de caldura si prietenie, unde gaseai raspuns la orice intrebare legata de tratarea suferintelor si dorinta de a trai o viata cat mai sanatoasa. Astazi, farmacia Elmafarm este prezenta in Cluj Napoca cu 3 puncte de lucru – pe str. Victor Babes nr.35, in Iulius Mall Cluj (la parter, langa Auchan) si, incepand cu toamna lui 2014, in centrul de afaceri The Office BC (la parter, chiar in spatele statiei de autobuz). Toate cele trei locatii se bucura de o amplasare excelenta in centrul comunitatii din Cluj-Napoca. Cele 3 farmacii Elmafarm, dar si site-ul www.elmafarm.ro, va sunt alaturi in fiecare zi si va ofera produse si servicii de asistenta a sanatatii de inalta calitate.

Discount procentual flexibil intre 7% si 11%vezi mai mult...
• 11% - reducere din valoarea de plata de pe bon la vanzarea libera pentru orice produs cu exceptia produselor care participa la alte reduceri sau nu pot beneficia de reduceri datorita conditiilor comerciale;

• 7% reducere din valoare de plata de pe bon la vanzarea libera pentru orice produs cu exceptia produselor care participa la alte reduceri. Medicamentele cu pret mai mare de 300 RON nu participa la reducere. Lista produselor care nu participa la Regulamentul de fidelitate poate fi consultata in punctele de lucru SC ELMAFARM SRL.vezi mai putin
Bio Naturalis

Cel mai bun medic este natura'', spunea în urmă cu mulți ani Hipocrate. Pornind de la această deviză vă așteptăm în magazinul nostru cu specific naturist Bio Naturalis Farm situat în Cluj-Napoca pe strada Horea nr.4, Ap.6 (intrare de pe strada Dacia), unde puteți avea acces la o serie de produse naturiste începând de la ceaiuri, tincturi, semințe, fructe uscate, cosmetice, siropuri, suplimente alimentare, etc. Magazinul este deschis zilnic între orele 10:00-19:00.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
• Discount fix de 5% pentru toate produsele.

Discountul nu se cumulează cu alte oferte. vezi mai putin
Donuterie

Suntem o afacere dulce care şi-a deschis primul magazin​ de donuts în 2014, în Târgu Mureş, apoi ne-am extins entuziasmul în Cluj-Napoca, Sibiu, Baia Mare şi Ploieşti. Donuteria e un loc pentru prieteni şi nebuniile lor, e dulcele de lângă cafea, partea bună a unui început, mijloc şi final de zi, motiv de postare, Insta, snap şi selfie. Gogoșile de la Donuterie sunt ca ​cei care le aleg: frumos crescute, dulci, cu diferite toppinguri și de diferite forme. Donuterie – be nuts, be donuts!

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
• 15% la donuts si mini donuts de orice sortiment.
• 15% la gama de bauturi produse de Donuterie.
vezi mai putin
Happy Silhouette

Știm că frumusețea trebuie întreținută și mai știm cât este de important timpul dumneavoastră. De aceea în urmă cu 8 ani a luat naștere Happy Silhouette, un centru de întreținere care își dorește să va aducă starea de bine și relaxare de care aveți nevoie. Va așteptăm în salonul nostru cu pachete personalizate de întreținere, cele mai bune produse cosmetice și nu în ultimul rând aparatură și tehnologie de ultima generație. Echipă noastră, exclusiv feminină, va ofertă o gamă variată de servicii și programe: masaje de relaxare, coafură, manichiură și pedichiură, întreținere corporală. Va așteptăm să intrăm împreună în starea de bine la adresa: Str. Wolfgang Goethe nr. 15, Cluj-Napoca, alături de noi veți fii mereu înconjurați de prieteni.

Discount fix de 12%vezi mai mult...
Discount de 12% la tratamente corporale: Dermocell, Ultralipo, detoxifiere la capsula Slim-Active, electrostimulare, drenaj pe aparatură.
La serviciile aflate în oferte nu se mai aplică discount.vezi mai putin
Tokyo Restaurant

Tokyo Japanese Restaurant oferă de 13 ani iubitorilor de gastronomie japoneză din Cluj-Napoca posibilitatea de a face o incursiune în Țara Soarelui Răsare! Master Sushi Chef Tsuchiya Naofumi și echipa sa, vă invită să cunoașteți Japonia prin intermediul preparatelor de cea mai înaltă calitate din meniul à la carte al restaurantului. Gama diversificată a produselor și a ingredientelor autentice, de 5* specifice bucătăriei japoneze transpun arta culinară nipponă în municipiu printr-o selecție extraordinară din cele mai bune sortimente de pește și preparate de calitate superioară, importate direct din Japonia insulară! O atmosferă excepțională, un cadru conturat de acorduri fine de smooth jazz, stilul armonios executat impecabil, precum și conceptul de fine dining își regăsesc subînțelesul în arta culinară sublim nipponă, pe Gh. Marinescu, nr. 5!

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
discount 5% - toate produsele comercializate in cadrul restaurantului Tokyovezi mai putin
Cluj Arena Fitness

O echipa de antrenori si instructori experimentati va asteapta la Fitness Club Arena Cluj. Fiecare instructor este specializat pe domeniul sau de activitate cu solide cunostiinte teoretice si practice, in sport si anatomie, cu multi ani de experienta si numeroase premii castigate la competitii de profil. Cluj Arena Fitness vine în întâmpinarea nevoilor tale cu programe de aerobic motivante, la care să participi din plăcere. La Cluj Arena Fitness vei găsi 3 sali de aerobic spaţioase, cu oglinzi mari, iar diversitatea activitatilor aerobice: Pro Aerobic Fitness, Pilates, Zumba, Xtreme Workout, Functional Aerobic, îţi oferă posibilitatea de a alege ce ţi se potriveşte. Cei care îşi doresc un stil de viaţa activ şi sănătos, apelează la fitness. Iar pe măsură ce menţin acest program, practicanţii lui realizează că beneficiile obţinute sunt mai numeroase decât se aşteptau, deşi la început intenţia lor era să slăbească, rezultatul se va reflecta şi în starea de sănătate cu mult îmbunătăţită.

Discount procentual flexibil intre 10% si 30%vezi mai mult...
• abonament fitness full barbati 80 ron (discount 20%)
• abonament fitness full femei 70 ron (discount 30%)
• abonament aerobic femei 70 ron (discount 30%)
• sedinta fitness/ aerobic 9 ron (discount 10%)
• Aerobic inseamna: zumba dance, pro aerobic fitnes, aerobic functional, coapse & fese & abdomen, pilates ball, aerobic fitness, xtreme workout.
Nu intra orele de kangoo jumps, zumba, fitness.
Programarile la orele de aerobic se fac doar online cu 24h inainte, pe www. clujarenafitness.rovezi mai putin
Magic Natura

Proiectul Magic Natura a pornit din pasiunea noastră de a oferi oamenilor produse sănătoase, unice și deosebite. Ne dorim să avem parte de clienți care sunt constant interesați de soluții care să-i ajute să-și maximizeze starea de vitalitate. Gama noastră de produse este largă, de la tincturi, siropuri, alimente bio, eco până la cipsuri handmade sau ciocolate deosebit de atent selecționate. Noi nu suntem doar un magazin naturist, suntem o echipă de prieteni de oameni veseli care avem un interes deosebit pentru orice om care ne trece pragul. Avem mereu energie să oferim cele mai bune sfaturi, consultanță de calitate servicii diverse. Atmosfera caldă din magazin te așteaptă și-ți promitem că te vei simți minunat la noi.

Discount procentual flexibil intre 5% si 50%vezi mai mult...
• Avem posibilitatea de a oferi un discount de 5% la orice produs achiziționat din magazinul Magic Natura, situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 46, ap 7. Discountul nu este valabil pentru marfa de depozit cu vânzare en-gros.
• Oferim și un discount de 50% persoanelor posesoare de card Blitz VIP pentru serviciul: analiza compoziției corporale prin bioimpedanta electrică + recomandări. Această reducere este valabilă doar în zilele de sambătă, interval 10:30-14:30 în limita locurilor disponibile. Programările se fac telefonic sau direct în magazin.vezi mai putin
VictoriaEdu

Centrele educaționale ®VictoriaEdu oferă Meditații, Cursuri de dezvoltare personală pentru copii și Cursuri intensive de limbi străine pentru copii și adulți. Centrele constituie o alternativă etică și inovatoare de pregătire suplimentară a copiilor din ciclul primar, gimnazial și liceal (meditații). Ele asigură un proces complet de educație și oferă soluții adaptate nevoilor generației actuale de elevi. Serviciile educaționale, complementare sistemului școlar public sau privat, urmăresc imbunătătirea performanțelor școlare și individuale ale cursanților, stabilind un echilibru între personalitatea acestora, stilul de invătare și tehnică de invățare optimă, specifică fiecărui individ. După finalizarea cursurilor se acordă diplomă de absolvire și în funcție de nivelul de cunoștințe dobândit, se recomandă cursanților să se înscrie să sustină examene de certificare Cambridge, DELF/DALF și DaF. ©MetodaVictoriaEdu combină elemente din domeniile psihologiei, psihopedagogiei, sistemelor de management al calitătii și pregătirii sportivilor de performantă. Profesorii și psihologii VictoriaEdu sunt pregătiti și instruiți să acorde asistentă și instruire, respectând cei patru pași specifici ©MetodeiVictoriaEdu: Evaluare, Personalizare, Instruire, Validare. VictoriaEdu Cluj-Napoca este alături de cursanții săi pe tot parcursul traseului educațional și îi ajută să-și descopere vocația, să-și construiască viitorul și să fie mândri de realizările lor. Gratuit! Evaluare initială: cunoștințe, stil invătare și personalitate (valabil pentru pachețele de meditații și cursurile intensive de limbi străine).

Discount procentual flexibil intre 7% si 14%vezi mai mult...
• 7% - pe perioada anului scolar 15 septembrie-30 iunie.
• 14% - pe perioada vacantei de vara 1 iulie-15 septembrie.
• 14% - cursuri dezvoltare personala copii; cursuri intensive limbi straine copii si adulti. Aceste discounturi nu se cumuleaza cu ofertele pe care le face Centrul Victoria Edu Cluj-Napoca.vezi mai putin
Diverta

În magazinele Diverta ești înconjurat de o gamă extinsă de produse de dezvoltare personală și petrecere a timpului liber pentru întreaga famile, care corespund căutărilor și așteptărilor tale. Cu un concept modern, gândit să ofere întregii familii o experientă completă, Diverta îi asteaptă pe clujeni într-o atmosferă relaxantă în care își dau întâlnire cărti alese, cadouri inspirate, jucării neastampărate, filme dintre cele mai apreciate și produse de papetărie de foarte bună calitate.

Discount procentual fix de 7%vezi mai mult...
• Discount fix de 7% la toate articolele din magazin.
Discountul nu se cumulează cu alte oferte. vezi mai putin
Hiperdia

Hiperdia este cel mai mare furnizor de servicii de imagistică medicală de înaltă performanță din România, iar cele trei clinici din Cluj-Napoca sunt printre cele mai importante ale rețelei de 23 de centre din țara ale Hiperdia. Hiperdia Cluj-Napoca asigură servicii de imagistică medicală, analize de laborator și consultații de specialitate în Centrul de diagnostic imagistic și laborator, Stradă Republicii nr. 105 A, Centrul de Imagistică, Stradă Croitorilor nr.19-21, respectiv în Centrul Medical Hiperdia Observatorului, Str. Observatorului nr. 1-3. Date de contact: Telefon: - 0748.212.123;0785.256.782

Discount procentual flexibil intre 10% si 30%vezi mai mult...
Discount flexibil între 10 și 30%. Discount 30% la pachete preventive analize laborator: PACHET PREVENȚIE ADULȚI:Hemoleucogramă, VSH, Glicemie, Uree, Creatinină, TGO, TGP, Colesterol, Trigliceride, Calciu seric total, Magneziu, Sideremie, Acid uric seric, TSH-hormonul hipofizar tireostimulator bazal, FT4-Tiroxină serică liberă, Fibrinogen, Proteină C Reactiva, Sodiu, Potasiu, Clor, Sumar de urină. Preț pachet cu discount: 186,9 lei. PACHET PREVENȚIE COPII: Hemoleucogramă, VSH, Glicemie, Uree, Creatinină, Calciu seric total, Magneziu, Sideremie, Trigliceride, Colesterol, Fibrinogen, Proteină C reactiva, Sumar de urină, Coproparazitologic. Preț pachet cu discount: 109,9 lei. Discount de 10% pentru: Serviciile de imagistică (Rezonanță Magnetică Nucleară, Computer Tomograf, Ecografii, Radiografii), Consultațiile de specialitate și alte analize de laborator aflate în portofoliul Hiperdia. vezi mai putin
Valprest

Cu toții ne dorim să regăsim în casele noastre siguranța și confortul pe care să ne bazăm o viață întreagă. Fie că sunteți în căutare de parchet masiv tradițional dintr-o gamă variată de esențe sau veți opta pentru modele cu un design deosebit, realizate prin metoda prelucrării cu laser, Valprest Parchet vă oferă posibilitatea de a conferi locuinței dumneavoastră o notă de originalitate susținută de calitatea garantată a produselor și serviciilor de care veți beneficia. Plusul de siguranță pe care îl doriți pentru locuința dumneavoastră vi-l asigurăm prin gama diversificată de uși de interior/exterior, ferestre cu/fără obloane și scări de interior din lemn masiv pe care v-o punem la dispoziție. Căutați un model care nu se regăsește în oferta noastră? Îl putem executa la comandă pentru ca locuința dumneavoastră să beneficieze de nota de originalitate pe care v-o doriți. Veți beneficia de consultanță de specialitate pentru fiecare produs în parte, de transport și montaj pentru produsele noastre oriunde în țară, de garanție pentru orice produs sau serviciu.

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
• Discount de 10 % la produse de tâmplărie lemn(uși,scări);
• 15% discount la produse montaj parchet(adezivi, lacuri) și la produse întreținere parchet;
• Discount între 10 și 20% la parchet lemn stratificat, în funcție de suprafețe și modalități de plată. vezi mai putin
Aramis Feeling

Aramis Feeling oferă obiecte de mobilier tapițat, saltele și accesorii punând un accent deosebit pe originalitate, confort și durabilitate. În colectia Aramis Feeling găsesti obiecte creative, inovatoare și mai ales funcționale pentru a-ți amenaja casa conform stilului și nevoilor tale de confort. Colectiile Creative, Complete și Supreme oferă o gamă variată de canapele și fotolii cu design modern, modulare, extensibile, din burete, cu tapițerie din stofă sau piele, gândite astfel încât să maximizeze spațiul de locuit pe care îl ai la dispoziție și să te ajute să-ți redecorezi casa constant. Gama de saltele Mousse oferă produse care-ți garantează un somn sănătos și odihnitor, cu grijă specială pentru spate și o atenție deosebită pentru confort. Spumă de înaltă rezilientă, spumă cu memorie sau spumă "foam like latex" sunt produse în fabrica Aramis Group, unul din puținii producători de spume poliuretanice din Europa de Est și unicul producător de spume vascoelastice ignifugate din România. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul nostru http://aramisfeeling.ro. Vă asteptăm în Cluj Napoca pe calea Turzii, nr. 186-187, dar și pe Facebook la https://www.facebook.com/aramisfeeling!

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
• Discount fix de 15% la canapele, paturi si saltele.

Discountul nu se aplica la produsele aflate in oferte.vezi mai putin
EuroGSM

EuroGsm este compania specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o retea de magazine extinsa la 113 unitati si 81 de orase în cei 18 ani de existenta. Compania aduce pe piata, atat in magazine cat si online pe www.eurogsm.ro, cele mai noi tendinte in domeniul comunicarii mobile, telefoane de ultima generatie, accesorii si o gama variata de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei.

Discount procentual fix 5%vezi mai mult...
- la orice achizitie de accesorii din magazinele EuroGSMvezi mai putin
Lux line

Societatea Lux Line a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a oferi servicii si produse profesionale pe piata iluminatului decorativ si tehnic. Avand personal cu vechime de peste 15 ani in acest domeniu, am reusit, impreuna cu furnizorii nostri (Flos, Philips, Osram, MM Lampadari, Masiero, Metal Lux, LED-C4, Duralight, Moretti Luce, Ideal Lux, De Majo) sa satisfacem dorintele clientilor nostri de pana acum. De asemenea colaboram cu designeri si birouri de arhitectura, cu care incercam sa oferim proiecte eficiente si echilibrate, in incercarea de a multumi o multitudine de idei si gusturi. Bogata experienta in implementarea sistemelor de iluminat, impletita cu depunerea tuturor eforturilor de a oferi produse si servicii de calitate la un pret competitiv si cu dorinta permanenta de perfectionare, ne da increderea ca putem satisface pana si cel mai exigent client. In perioada sarbatorilor de iarna oferim diverse variante de iluminat ornamental si accesorii decorative.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• 5% - pt toate produsele
• 10% - pt produsele achizitionate peste suma de 3000 RON
• 15% - pt produsele achizitionate peste suma de 5000 RONvezi mai putin
Roata Faget

Pensiunea Roata Faget va asteapta intr-o oaza de liniste si aer curat, departe de zgomotul orasului, la liziera padurii Faget. Aflata la doar 5 minute de mers cu masina de centrul comercial Polus center si la 10 minute de centrul orasului, pensiunea noastra este alegerea potrivita pentru o sedere relaxanta si odihnitoare. Pentru a asigura un somn linistit, fiecare din cele 12 camere ale pensiunii, este dotata cu un pat generos si saltele profesionale hoteliere de cea mai buna calitate. Micul dejun va ofera experienta unei mese traditonale compuse din produse locale si preparate de casa, in incercarea de a sprijini micii producatori locali. Restaurantul si terasa de vara atrag iubitorii de preparate traditionale ardelenesti si preparate din carne de vanat, acestea fiind disponibile atat zi de zi cat si pentru evenimente speciale organizate in cadrul pensiunii. Cei mai tineri oaspeti sunt asteptati cu patuturi, meniuri speciale pentru copii si un loc de joaca special amenajat.

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
• 10% pentru mese incluzand mancarea si bautura exceptie facand mesele organizate, nunti, botezuri, banchete pentru suma de maxim 6 persoane (persoana care detine cardul + 5 persoane)
• 15% pentru cazare - pentru persoana care detine cardul
Ospatarii au permisiunea sa verifice posesorul cardului cerand buletinul.vezi mai putin
AMA Confort House

Investesti intr-o saltea de calitate, investesti in sanatatea ta ! Magazinul nostru de saltele este situat in Cluj-Napoca si ne adresam persoanelor care doresc cresterea calitatii si a confortului in timpul somnului. Oferta noastra contine mai multe variante de saltele cu diferite materiale in compozitie ( memory foam, cocos, arcuri individuale, latex, spuma poliuretanica).

Discount procentual fix de 12%vezi mai mult...
- discountul se aplica la toate tipurile de saltele
- discountul nu se cumuleaza cu alte oferte existente
- la cumparaturi de peste 1000 RON, transportul in Cluj-Napoca este gratuitvezi mai putin
Warzone Paintball

Foișoare, bunkere, tranșee, copaci, mașini abandonate, grătare, foc! Tot ce trebuie pentru un joc reușit de paintball sau airsoft! Îți oferim două terenuri în total de 15000 m2 amenajat în Dâmbul Rotund, livadă Steluța, Cluj-Napoca cu posibilitate de a petrece o zi frumoasă într-o atmosferă plăcută și plină de adrenalină. Prietenei tale îi place altfel de acțiune? Nu, nu la aia ne-am gândit! Aveți posibilitatea de a pregăti grătare lângă lacul artificial amenajat lângă cabană cu vedere panoramică asupra orașului, în timp ce tu îți încerci bărbăția în război. Suntem dedicați clienților. Defapt nu-i putem numi clienți, sunt relații, pentru că va privim că și prieteni. Suntem la dispoziția ta 24/24, 7 zile din 7, exact că un prieten adevărat la care vrei să-i povestești despre ultimele tale peripeții. Adună-ți și restul de coechipieri și hai să vezi ce înseamnă paintball sau airsoft dus la nivel maxim. Vrei ceva special? Doar dă-ne vestea, ne ocupam noi!

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
Discount de 10 % la serviciile de paintball. Discount de 20% la airsoft și off road karting.vezi mai putin
Casa Plantelor

Casa Plantelor Cluj - magazin naturist online, livrare în Cluj-Napoca în 24 de ore cu 3,9 ron. Va așteaptă 3000 de produse și promoții.

Discount procentual flexibil intre 10% si 30%vezi mai mult...
• Discount de 10% la turmeric curcumină meriva 30cps, SUA;
• 15% discount la Thera Cane-baston terapeutic, SUA;
• Discount de 12% la Pycnogenol concentrație 100 mg- tratament american 30 zile;
• 30% discount la Green Coffee source naturals 60cps.

Discounturile se cumulează cu celelalte oferte existente. vezi mai putin
Essenza Mobili

Mobila oferita de Essenza Mobili, de la cei mai renumiti designeri din Italia, a fost creata cu tine in minte, clientul nostru. Diversitatea de mobila sta ferm in spatele a tot ceea ce vindem, de aceea ne-am angajat in satisfacerea completa a dorintelor tale. Essenza Mobili a inteles ca fiecare persoana este unica si are propriile gusturi cand vine vorba de decorul casei. De aceea, vom colabora indeaproape cu tine pentru a intelege nevoile tale individuale, fie ca este vorba de stil, tesaturi, materiale sau culori.

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
10% - pentru canapele, mobila dormitor complet, mobilier living, saltele, mobilier baie, mese, scaune

15% - doar canapele si paturi tapitatevezi mai putin
Nikon Yellow Store

http://shop.yellowstore.ro - Magazin exclusiv Nikon in Romania. Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura foto si optica sportiva cu o traditie de peste 90 de ani in domeniu. Se remarca prin calitatea produselor sale care se afla printre preferintele fotografilor profesionisti din intreaga lume. La Yellow Store se pot testa si achizitiona produse din intreaga gama de produse Nikon, de la aparatele compacte pentru vacanta pana la cele mai scumpe aparate si obiective foto profesionale. Magazinul ofera mai mult decat testare si vanzare pentru intreaga gama de produse Nikon, comercializeaza de asemenea si camere de actiune ION, Muvi, accesorii foto Lowepro, Velbon, Marumi, Lenspen, Joby, lumini de studio Bowens, carduri de memorie SanDisk si Lexar. Yellow Store organizeaza workshop-uri, cursuri si expoziti, vernisaje pentru fotografi amatori si profesionisti in colaborare cu lectori foto si fotografi consacrati pe plan national si international. · Se adreseaza iubitorilor de fotografie si fotografilor profesionisti care detin sau intentioneaza sa isi achizitioneze aparatura foto Nikon. Va asteptam online pe http://shop.yellowstore.ro sau in magazinul nostru din Bucuresti - Baneasa Shopping City: http://shop.yellowstore.ro/magazine/baneasa-shopping-city . · Pentru Comenzi/ Oferte/ Pachete speciale si Discount procentual flexibil intre 5% si 10% , acestea se efectueaza prin consultant specialist Petrina Irimie, Contact: Mobile: +40 (730) 222.001 ; E-mail: petrina.irimie@yellowstore.ro . 1. Oferte/Pachete speciale in functie de cerinte si necesitati. Consultanta specializata in vederea achizitiei de aparatura foto Nikon si accesorii potrivite acesteia. 2. 10% discount la toata gama de accesorii foto Nikon si accesorii : Lowepro, Marumi, Nikon, Ion, Muvi, Velbon, Dazne, Sunrise, Sandisk si Lexar din magazine care nu se afla in promotie. 3. 5% discount la toata gama foto Nikon ce nu este in promotie: (DSLR, Coolpix, Nikon 1, Obiective Nikkor, Blituri) · In plus puteti beneficia de Sistemul de Bonusare prin Galbeni prin acumularea de Galbeni in momentul efectuarii unei achizitii de produse de pe Site sau in oricare din magazinele Yellow Store de pe teritoriul Romaniei. Aceste achizitii genereaza un anumit numar de Galbeni pe care Participantul ii poate vedea in contul personal si ii poate utiliza pentru a obtine discounturi la achizitiile viitoare. La achizitionarea produselor de pe Site, va primi 50% in Galbeni din pretul platit pe factura si fara a se lua in calcul costul de transport, daca produsul achizitionat in momentul respectiv nu beneficiaza de o alta reducere sau 20% in Galbeni din pretul platit pe factura si fara a se lua in calcul costul de transport, daca produsul achizitionat in momentul respectiv beneficiaza de o alta reducere. Galbenii acumulati nu pot fi transferati sau schimbati in bani. Fiecare 10 Galbeni echivaleaza cu o reducere de 1 leu si pot fi folositi pentru achizitionarea oricarui produs din Site. Cu Galbenii din cont se poate obtine o reducere de pana la 30% din valoarea facturii. Galbenii care provin din achizitii de produse pot fi folositi dupa 30 de zile de la momentul achizitiei, pentru urmatoarea achizitie. Participantul va vedea in contul sau atat Galbenii activi, pe care ii poate folosi, cat si Galbenii inactivi pentru care nu a expirat perioada de gratie de 30 de zile (acestia nu pot fi folositi in achizitie).

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
Pentru Comenzi/ Oferte/ Pachete speciale si Discount procentual flexibil intre 5% si 10% , acestea se efectueaza prin consultant specialist Petrina Irimie, Contact: Mobile: +40 (730) 222.001 ; E-mail: petrina.irimie@yellowstore.ro .

1. Oferte/Pachete speciale in functie de cerinte si necesitati. Consultanta specializata in vederea achizitiei de aparatura foto Nikon si accesorii potrivite acesteia.

2. 10% discount la toata gama de accesorii foto Nikon si accesorii : Lowepro, Marumi, Nikon, Ion, Muvi, Velbon, Dazne, Sunrise, Sandisk si Lexar din magazine care nu se afla in promotie.

3. 5% discount la toata gama foto Nikon ce nu este in promotie: (DSLR, Coolpix, Nikon 1, Obiective Nikkor, Blituri)· In plus puteti beneficia de Sistemul de Bonusare prin Galbeni prin acumularea de Galbeni in momentul efectuarii unei achizitii de produse de pe Site sau in oricare din magazinele Yellow Store de pe teritoriul Romaniei. Aceste achizitii genereaza un anumit numar de Galbeni pe care Participantul ii poate vedea in contul personal si ii poate utiliza pentru a obtine discounturi la achizitiile viitoare. La achizitionarea produselor de pe Site, va primi 50% in Galbeni din pretul platit pe factura si fara a se lua in calcul costul de transport, daca produsul achizitionat in momentul respectiv nu beneficiaza de o alta reducere sau 20% in Galbeni din pretul platit pe factura si fara a se lua in calcul costul de transport, daca produsul achizitionat in momentul respectiv beneficiaza de o alta reducere. Galbenii acumulati nu pot fi transferati sau schimbati in bani. Fiecare 10 Galbeni echivaleaza cu o reducere de 1 leu si pot fi folositi pentru achizitionarea oricarui produs din Site. Cu Galbenii din cont se poate obtine o reducere de pana la 30% din valoarea facturii. Galbenii care provin din achizitii de produse pot fi folositi dupa 30 de zile de la momentul achizitiei, pentru urmatoarea achizitie. Participantul va vedea in contul sau atat Galbenii activi, pe care ii poate folosi, cat si Galbenii inactivi pentru care nu a expirat perioada de gratie de 30 de zile (acestia nu pot fi folositi in achizitie).vezi mai putin
Laurus Medical

Cu o experiență de 10 ani, Laurus Medical Cluj-Napoca și-a câștigat titlul de lider în tratamentul fără operație al bolii hemoroidale și a altor afecțiuni anorectale. Peste 10.000 de pacienți au fost tratați cu succes de către echipă de medicală ce are o vastă experiență și pregătire în marile clinici europene. Aici fiecare pacient este tratat că un caz special, tratamentele fiind personalizate în funcție de nevoile și organismul fiecărui pacient. Laurus Medical Cluj-Napoca aduce pe piață medicală ardeleana tehnologii medicale moderne, dintre care două de top la nivel internațional, UNICE ÎN ROMÂNIA: · Laserul endovenos cu fascicul radial de 360 grade și cu o lungime mare de undă (1550 nm), abordarea modernă a bolii varicoase MBST (Terapia prin Rezonanță Magnetică)-tratamentul revoluționar bazat pe principiul RMN-ului pentru bolile articulare și osteoporoză. În cadrul Laurus Medical Cluj-Napoca puteți efectuă investigații precum endoscopia digestiva superioară și inferioară (colonoscopie), GRATUIT, pe bază biletului de trimitere de la medicul de familie, prin CASCJ. Laurus Medical Cluj-Napoca, parte din rețeaua de 10 clinici prezente la nivel național, este membră a Grupului Euromedic Investment, grup internațional cu o experiență medicală de peste 30 de ani în 226 de centre în Europa.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount de 10% la toate serviciile oferite de clinică Laurus Medical Cluj, cu excepția celor aflate în promoție.vezi mai putin
Coramet

Coramet se ocupa cu comert en gros si en detail cu produse chimice in special vopsele lavabile, tencuieli decorative, lacuri, emailuri, vopsele speciale, vopsele efecte speciale si produse accesorii vopsitorie. Detinem 4 depozite en gros in localitatile Cluj Napoca, Alba Iulia, Deva si Oradea si un numar de 30 magazine in localitatile Cluj Napoca-5, Campia Turzii-1, Dej-2, Gherla-1, Huedin-1, Zalau-1, Simleu-1, Jibou-1, Oradea-2, Alba Iulia -2, Cugir-1, Aiud-1, Blaj-1, Ocna Mures-1, Deva-1, Orastie-1, Simeria-1, Calan-1, Hunedoara-1, Hateg-1,Lupeni-1, Vulca-1, Petrila-1. In functie de rutele zilnice de livrari este posibil sa asiguram transport si in alte localitati.

Discount procentual fix 6%vezi mai mult...
- vopsele lavabile albe si colorate de interior si exterior
- tencuieli decorative
- lacuri pentru lemn de interior si exterior
- emailuri decorative pentru lemn, metal, zidarie
- vopsele speciale pentru piscina, garaj, conditii agresive de mediu
- vopsele efecte speciale, stuco venetian
- transport gratuit la comenzi mai mari de 300lei + TVAvezi mai putin
Autofyg

Service auto Cluj dedicat pentru masina ta! autoFYG este serviceul auto din Cluj-Napoca, cu o vasta experienta in reparatii in domeniu. Inca din anii `90 autofyg si-a consolidat un nume ca si magazin de piese auto in Cluj-Napoca, ca mai apoi sa devina cel mai bun service auto din Cluj, cu program prelungit, castigand numele de cel mai rapid service auto din Cluj. Astazi la autofyg beneficiezi de reparatii mecanice, diagnoza auto si reparatii electrice, revizii si intretinere auto inclusiv la instalatia de aer conditionat. Daca aveti nevoie de un service bun in Cluj, la care sa apelati cu incredere, autofyg este „doctor pentru masina dumneavoastra”. Tinta noastra este sa oferim clientilor nostrii servicii performante, de caliatate si la un pret bun. In acest scop autofyg este partener cu importante retele de service, nationale si internationale, fapt care ne permite dezvoltarea si perfectionarea servicilor la standarde europene de calitate si de mediu: ad garage, ate center, diesel point si ac service.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
10% - reducere la manopera la orice lucrare efectuatavezi mai putin
Bata

Veche de 110 ani, Bata este cel mai mare brand de încălțăminte din lume fiind prezent în magazine din America de Sud până în Asia și China. Toate produsele sunt create de designeri Italieni și 90% din producție este încă fabricată în Italia sau Europa. În România este prezent din 2003 în cele mai importante mall-uri, iar în Cluj magazinul se găsește la parter în Iulius Mall.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount fix de 10% pentru toate produsele comercializate sub brandul "Bata" aflate in magazinul Bata din Iulius Mall Cluj-Napocavezi mai putin
Aqua Total

Societatea Aqua Total este distribuitor zonal al echipamentelor de tratare si filtrare a apei marca EcoWater: dedurizatoare automate; filtre automate fara consumabile pentru clor, gust, miros, culoare; sterilizatoare cu UV; sisteme de osmoza inversa, diverse filtre pentru case si apartamente. Societatea mai comercializeaza si monteaza incalzire prin pardoseala cu radiatii infrarosii, colectoare solare pentru energie termica. Oferim consultanta in alegerea corecta a sistemelor, testare gratuita a duritatii apei, solutii profesionale.

Discount procentual fix de 7%vezi mai mult...
- discount valabil pentru toate produsele vezi mai putin
Gobilier

Ai in plan un proiect de mobilare? Te poti baza pe noi!! CASA este imaginea ta! 60% dintre oameni afirma ca ar invita mai multi prieteni acasa la ei daca ar avea mobilier frumos. Alege un magazin care iti ofera o solutie in functie de bugetul alocat de tine si petreci mai mult timp cu oamenii dragi tie. Alaturi de parteneri de top din tari de renume dorim sa aducem in Cluj calitatea si bunul gust la el acasa. Magazinul nostru comercializeza solutii de mobilare rezidentiala si office facute la comanda sau customizabile pe baza de catalog cu livrare direct de la fabrica producatoare. Produsele livrate clientilor vor beneficia de servicii de montaj si transport de cea mai buna calitate asigurate de echipele noastre de proiectare si montatori. Venim cu solutii de buget pentru toate buzunarele dar si solutii de top care ajung la un inal nivelt de personalizare si calitate. Vom amenaja spatiu de vanzare cu colectii in trend si care pot duce de la A la Z un proiect de mobilare fie locuinta noua, fie redecorare. Bucatariile executate din PAL, MDF, MDF infoliat si vopsit se vor potrivi perfect pe spatiul tau si personalitatii tale. Proiectantii nostri asigura masuratorile si gestioneaza proiectul din faza de ofertare pana la ultimul surub. Colectiile de dormitor si living vin sa completeze spatiul tau zilnic cu detalii care fac diferenta si te fac sa te simti ACASA. Scaunele personalizate , paturile tapitate , coltarele si canapele sunt 100% disponibile pe o gama varianta de materiale si culori. Nu ramane decat sa ne vizitezi in aceasta primavara si daca nu poti astepta pana la finalizarea noului Showroon noi suntem inca de acum alaturi de tine cu echipa de vanzari si proiectare. Garantam ca vom depune toate eforturile in identificarea solutiilor de amenajare si buget aferente nevoilor tale. Suntem unici distribuitori : *ArteM Germany *rational Kitchen Germany *Innovation Living Dannemark !!Vrem sa muncim la proiectul tau!! Echipa GOBILIER

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• 11% bucatarii la comanda
• 15% bucatarii gama Rational made in Germany
• 15% gama Arte-M Germania
• 5% canapele, mese, scaune
• 5% electrocasnice Frankevezi mai putin
Pro Visual

ProVisual este o clinică oftalmologică și un centru medical pediatric din Cluj-Napoca, fondată de dr. Gabriela Bîrlea, medic primar oftalmolog specializat în tratamentul strabismului și cailor lacrimale. Situată într-o zonă consacrată serviciilor medicale, ușor accesibilă, clinica ProVisual le oferă pacienților săi următoarele servicii: Oftalmologie Copii, Oftalmologie Adulti, Optica Medicala, O.R.L Copii, Psihiatrie Copii. Clinica ProVisual este dotată cu aparate de investigație de ultima generație și foarte prietenoase cu pacientul – mărci care au format domeniul investigațiilor oftalmologice: Rodenstock, Accutome, Icare, Plusoptix. Clinica dispune de 2 cabinete de consultație, o sală de tratamente, recepția împreună cu un spațiu generos și confortabil pentru primirea pacienților, o cameră destinată mamei și copilului, precum și un magazin de optică medicală unde pacienții noștri beneficiază de consultanță profesională în achiziția ochelarilor perfecți. Pentru micii pacienți, la clinică oftalmologica Cluj ProVisual există un loc de așteptare și de joacă atractiv, dotat cu mobilier adaptat vârstei, jocuri inteligente și stimulative, cărți, precum și un spațiu de afișare a micilor lor creații. Astfel, alături de personalul clinicii, copiii sunt întâmpinați de un loc de joacă primitor unde emoția și teama de doctor dispar. Echipă noastră de medici dedicați, extrem de bine pregătiți și pasionați de muncă lor, va așteaptă într-o atmosferă plăcută și confortabilă.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
Discount fix de 10% la rame și lentile ochelari corecție optică; ochelari de soare și tehnici (sport); și la accesorii ochelari. vezi mai putin
Omniasig

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă pe piaţa asigurărilor din România încă din 1995. Cota de piaţă, portofoliul de clienţi şi produse, garanţia serviciilor de despăgubire confirma poziţia de top pe care OMNIASIG Vienna Insurance Group o ocupă astăzi în România. Suntem pasionaţi de meseria noastră şi vrem să obţinem excelenţa în domeniul asigurărilor, pentru oameni. Investim împreună în viitor şi clădim un brand puternic a cărui fundaţie este creată de specialiştii noştri în produse de asigurare. Clientul este centrul preocupărilor noastre. Traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare în beneficii pentru clienţi. Ne asigurăm că cele mai importante lucruri din viaţa lor, sănătatea, familia, proprietăţile şi afacerile lor beneficiază de cea mai bună şi mai completă acoperire prin asigurare care exista. Ne îmbunătăţim permanent serviciile şi produsele astfel încât clientul să nu facă compromisuri. Suntem pregătiţi să oferimsoluţii complete pentru că ştim cât de important este să beneficiezi de tot ce e mai bun atunci când ai nevoie de servicii de asigurare. Contact: B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 19, Cluj-Napoca Phone: 0372.777.939 Fax: 0264.431.133 Mobile: 0748.78 6273

Discount procentual flexibil intre 15% si 30%vezi mai mult...
• 30% reducere la asigurarea locuintei (Garant Sumum si Viva Casa)

• 15% reducere la asigurarea Cascovezi mai putin
Casa Augustin

Cu o experienţă de peste 10 ani in comercializarea de mobilier pentru locuinţă şi birou, CASA AUGUSTIN - Casa mobilei, vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de mobilier cu produse de calitate, cu piese de mobilier moderne sau clasice, din lemn masiv sau din materiale compozite, mobilier diversificat pentru toate gusturile şi în difertite stiluri. Şi pentru că pe parcursul unui an apar foarte multe produse noi, aici veţi găsi întotdeauna ceva nou şi interesant, la un raport calitate-preţ in permanenţă îmbunătăţit! Comercializarea acestor produse se realizează atât en-gros, cât şi en-detail, vânzarea către populaţie incluzând şi sistemul de rate. Pentru a economisi timp şi pentru a evita cautarile dificile, dintr-un magazin in altul, prin diferite zone ale oraşului, vă aşteptăm să treceţi pe la CASA AUGUSTIN - Casa mobilei, de pe str. Livezii, nr. 61 şi veti găsi mobilă pentru bucătărie, living (holuri, coltare, canapele, biblioteci, bufete, vitrine), dormitor (dormitoare si paturi moderne sau clasice), camera copilului si camere pentru tineret, birouri si scaune ergonomice, directoriale sau executiv, precum si o gama variata de saltele.

Discount procentual flexibil intre 3% si 10%vezi mai mult...
• 10% pentru plata integrala cash sau OP. Discounturile sub 10% se acorda in functie de costurile generate de incasarea contravalorii marfii. Discountul de 10% nu se cumuleaza cu alte discounturi/oferte.
vezi mai putin
Kalon Garden

Companie de gradinarit peisagistic, Kalon Garden ofera servicii de consultanta, proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi si gradini, gazonare, sisteme de irigatii, iazuri si cascade, stancarii. Comercializam o gama larga de arbusti, plante perene si anuale, flori de gradina, pentru terase si balcoane.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• lucrari de amenajare gradini si spatii verzi cu valoare de peste 10 000 lei - discount 10%
• lucrari de intretinere gradini si spatii verzi - discount 10%
• plante si flori la cumparaturi de minimum 500 - 10%vezi mai putin
Chic Bijoux

Din pulberi de stele am ales ce a fost mai frumos. Asa a aparut MyChiBijoux, printre comete, dorinte si minuni. Le prelucram cu grija, sclipire cu sclipire si le lasam sa pluteasca spre voi. Ne-am creat propriul atelier in 2011, un loc cochet, plin de frumos si sensibilitate, unde incropim bijuterii cu cristale SWAROVSKI, dar si bijuterii cu pietre semi-pretioase. MyChicBijoux vă invită în lumea fascinantă și magică a bijuteriilor din argint cu pietre prețioase și semiprețioase. Aceste bijuterii se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor care apreciază frumusețea, gingășia și vor să fie chic indiferent de eveniment, fie că este vorba de o zi la serviciu sau de o petrecere, dar şi domnilor ce devin tot mai interesaţi de accesorizarea ţinutelor. Va asteptam la Chic Bijoux din Vivo (fost Polus): VIVO, Intrarea 2, vis-a-vis de Zara si Bigotti si la Chic Bijoux Gallery, pe Strada Matei Corvin, Nr. 3 (intrarea in Piata Muzeului de pe Str. Memorandumului).

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
• 20% discount la bijuterii din argint cu cristale Swarovski, la bijuterii placate cu aur de 18K.

• 10% discount la bijuterii din argint, model unicat, lucrate manual in atelierul Chic Bijoux.

• 10% discount la coliere cu pietre semipretioase si pandantive din argint lucrate manual in atelierul Chic Bijoux.vezi mai putin
Carturesti

De 15 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Cărtureşti aparţine celor care şi l-au imaginat. Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieţi; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalităţi. Clienții Cărturești sunt cel mai de încredere partener al nostru şi cel mai important comentator al planurilor şi al acţiunilor noastre.

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
• Discountul de 10% se aplica doar pentru cumparaturi online de pe carturesti.ro

In cazul in care pe carturesti.ro sunt derulate promotii al caror discount depaseste procentul de 10%, clientii Blitz VIP vor beneficia de discountul cel mai mare. Reducerile nu se cumuleaza.
Pentru a beneficia de acest discount aveti nevoie de codul de acces. Acesta il puteti gasi in newsletterul trimis saptamanal comunitatii Blitz VIP.vezi mai putin
We can do it

We can do it! Smile with us! Caricatura este o reprezentare, mai ales cu mijloacele graficii, a unei persoane sau a unei situații prin exagerarea unor trăsături, cu o intenție satirică sau umororistică. Sensul de zi cu zi - Reprezentarea unei persoane printr-o exagerare intentionată a unor trasături sau caracteristici, în scopul de a destinde, de a amuza și de a atrage atenția, de a ilumina prin relevanță. Caricatura este un mod de a aduce zâmbete pe fețele oamenilor și un mod de a ne auto accepta. Pentru detalii si comenzi, echipa noastra tanara si zambareata va sta la dispozitie. Ne puteti contacta pe adresa de e-mail contactwecandoit@yahoo.com sau pe pagina noastra de facebook. Zambeste si coloreaza lumea cu noi!

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
Discount 20% la caricaturivezi mai putin
Lavanda Sky

Lavanda Sky - clinică de înfrumusețare și remodelare corporală. Design your beauty! Lavanda Sky Beauty Clinique este una dintre cele mai noi și moderne clinici de înfrumusețare din Cluj-Napoca și poate din România. Într-o ambianță plăcută, cu aparatură de top de ultima generație, personalul nostru specializat atât în țară cât și în străinătate, vă va conduce spre experiențe de neuitat și rezultate pe măsură. Va așteptăm cu drag la noua voastră oază de răsfăț!

Discount procentual flexibil intre 20% si 50%vezi mai mult...
• Discount de 50% la radio frecvență medicală.
• Discount de 40% la Twin System-anticelulitic.
• 20% discount la orice alt serviciu sau abonament.
Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte.vezi mai putin
Altex

Pornind de la deviza “Cel mai mic pret din Romania” suntem liderii pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia, din tara, de peste 20 de ani. Insa nu doar pretul face diferenta: in acealasi timp, oferim o gama variata de produse inovatoare, sustinute de solutii optime de finantare, adaptate nevoilor tale. Altex inseamna leadership, inovatie, varietate, diversitate si, nu in ultimul rand, un pret corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi! Iti garantam cea mai buna alegere in privinta achizitiei facute! Cunoastem entuziasmul ce insoteste comanda plasata in magazinul nostru si, de aceea, vei avea parte intotdeauna de livrare rapida si transport asigurat astfel incat sa te poti bucura cat mai repede de produsele cumparate. Iar daca vei gasi un pret mai mic in alta parte, beneficiezi de programul nostru “2 x diferenta” prin care iti oferim de doua ori diferenta de pret, pentru a te bucura de cumparaturile facute in magazinele noastre. Cu Altex este intotdeauna usor: poti cumpara online device-urile preferate, suntem la un click distanta. Sau poti rezerva produsul pe site-ul nostru, urmand sa il ridici de la cel mai apropiat magazin. Toate produsele pe care ti le doresti iti sunt accesibile in reteaua noastra de magazine din intreaga tara. Asta inseamna ca Altex este intotdeauna aproape de tine! Acum ai solutii de finantare flexibile, cu dobanzi mici si rate cu valoare scazuta. Pe langa variatele formule de finantare, venim in sprijinul tau prin servicii care adauga un plus de valoare produselor, cum ar fi service rapid, garantii extinse si transport gratuit.

Discount procentual flexibil intre 3% si 5%vezi mai mult...
• discount fix de 3% la achizitiile de pana la 4.000 (patrumii) lei, inclusiv;
• discount fix de 5% la achizitiile de peste 4.000 (patrumii) lei.

Procentele/discount-urile mentionate mai sus nu se vor acorda pentru produsele aflate in promotie sau pentru produsele aflate in orice alte promotii.

Discount-ul se va putea utiliza numai in magazinul Altex din incinta centrului comercial Iulius Mall Cluj-Napoca.vezi mai putin
Prolematex

Prolematex este producator de ferestre si usi din lemn stratificat cu 19 ani de activitate continua. Produsele se realizeaza la comanda, in functie de dimensiunile de care aveti nevoie si preferintele Dvs, ferestrele si usile Prolematex oferind casei Dvs individualitate si personalitate. Oferim pentru produsele noastre servicii complete, incepand de la consultanta specializata si verificare masuratori, pana la inclusiv transport, montaj cu personal calificat si 3 ani garantie pentru a ne asigura ca beneficiati de produse de inalta calitate, durabile si puse in opera corespunzator. Va stam la dispozitie la showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989 nr.75 si online pe www.prolematex.ro.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
Discount de 5% pentru:
• usi interioare din lemn stratificat
• ferestre din lemn stratificat
• usi exterioare din lemn stratificat

sau transport si montaj gratuit in Cluj-Napocavezi mai putin
Nervadent

Centrul stomatologic NERVADENT a fost creat in 1998 pentru a oferi servicii stomatologice complete intr-o ambianta relaxanta pentru pacienti. Centrul beneficiaza de experienta unei echipe de medici specializati si de o echipa manageriala de exceptie. Cabinetele stomatologice din cadrul Nervadent beneficiaza de aparatura de ultima ora, avand multiple specializari in domeniu: Parodontologie, Cariologie, Endodontie, Chirurgie orala, Patologie orala, Protetica dentara, Pedodontie, Ortodontie, Radiologie. Conditiile de primire si tratare a pacientilor sunt deosebite, atat din perspectiva dotarilor cat si a personalului calificat. Preturile sunt accesibile pentru toate categoriile sociale. Centrul ofera servicii si turistilor straini, in limbile engleza si italiana.

Discount procentual fix de 10% vezi mai mult...
- discount valabil pentru toate serviciilevezi mai putin
Lexundros Design

" Jaluzele Cluj " este deviza noastra, va stam la dispozitie in Cluj-Napoca si in alte orase, cu numeroare tipuri de jaluzele: jaluzele verticale , jaluzele orizontale, jaluzele tip rulou (sau rolete textile), rolete pentru mansarda (pentru orice tip de geam fakro, velux , rondo, etc, jaluzele day & night (zebra), jaluzele verticale ondulate, jaluzele verticale din pvc si aluminiu si jaluzele exterioare din plastic si aluminiu. Dispunem si de alte produse asociate cum ar fi: plase de insecte simple si tip rulou , usi armonice, sine profesionale pentru perdele , perdele cu diferite decoratiuni, draperii. Montajul pentru jaluzele in Cluj este gratuit.

Discount procentual fix de 8%vezi mai mult...
- jaluzele si rolete de interior
- plase de insecte montaj si masuratoarevezi mai putin
ArhiCAN

Cu o experiență în domeniu de peste 8 ani, ARHICAN PROIECT oferă servicii complete privind proiectarea și consultanța în Arhitectură și Urbanism, Structură și Instalații. Dispunem de o echipă tânără, ambițioasă și dornică să mulțumească și cel mai exigent client. Suntem permanent în căutarea bunului gust, convinși fiind de faptul că nu întotdeauna ce e frumos e și scump și invers.

Discount procentual flexibil intre 15% si 25%vezi mai mult...
- 15% pentru suprafete desfasurate mai mici de 400 mp
- 25% pentru suprafete desfasurate mai mari de 400 mpvezi mai putin
BonBon Candy

BonBon Candy este primul magazin din Cluj­Napoca dedicat exclusiv dulciurilor. Magazinul este o afacere de familie, pornita exclusiv din pasiunea noastră pentru dulce, culoare, veselie, bucurie. Ne străduim în permanență să ne diversificăm oferta și să găsim noi modalități de ambalare a produselor noastre. Oferta noastră include Jelly Belly și Jelly Beans, fructe și nuci în ciocolată albă, neagră, sau cu lapte, o mare varietate de jeleuri, gumă de mestecat, acadele, tablete de ciocolată, ciocolată belgiană, drajeuri, fudge, caramele și macarons. Nostalgicii vor găsi la noi în magazin ciocolata Kiss, drajeurile Bonibon sau acadelele Topitop. Pentru evenimentele importante din viața ta, Bonbon este alegerea potrivită! Oferim servicii de candy­bar, mărturii sau diverse cadouri personalizate.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% pentru toate produselevezi mai putin
Invest cafe

Invest Cafe e prima cafenea de investitori din România, fondată de 30 de membri Invest Club. Povestea cafenelei a pornit din pasiunea și dorința unor tineri clujeni de a împărtăși și a aprofunda cunoștințe despre piața de capital. Construit pe modelul cluburilor de investitori din țările occidentale, Invest Club a fost prima asociație de acest gen din România care își propune să unească oameni dornici să învețe și să facă schimb de informații despre piața de capital și în cele din urmă să investească împreună. Invest Club organizează cursuri și evenimente educaționale pentru toți cei interesați de domeniul investițiilor și reprezintă la acest moment cea mai mare comunitate de investitori din România, facilitând schimbul de experiență între învestitorii cu experiență și cei aflați la început de drum. Invest Cafe e locul în care antreprenorii, investitorii și persoanele interesate de domeniul investițiilor se relaxează, învață, cunosc și fac networking cu oameni din mediul de afaceri și investițional din Cluj-Napoca, în timp ce savurează niște cocktailuri delicioase.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% - pentru toate produselevezi mai putin
Oncos Tonus Gym

Este dovedit ca persoanele active traiesc mai mult. Nu mai amana si incepe acum un program de exercitii fizice ai antrenamente personalizate. Sala de fitness Oncos Tonus Gym este situata in zona Marasti (str. Scortarilor, nr. 26). Te invitam sa beneficiezi de programele noastre de aerobic: step, steel combat, fitball, zumba fitness, yoga, pilates, core, hit, fat burn, tae bo, kangoo power, cycling etc., cat si sala de fitness dotata cu aparate moderne. La sfarsitul antrenamentului te poti relaxa la o sedinta de sauna uscata sau de solar. Sauna este inclusa in orice tip de abonament. Detalii despre clasele de aerobic si sala de fitness le gasiti pe facebook: Oncos Tonus Gym sau la numarul de telefon: 0264 432 370.

Discount procentual flexibil intre 15% si 25%vezi mai mult...
- abonament full time: 20% discount
- abonament fitness happy (intrarea in sala pana la ora 16:00): 20% discount
- la abonamentele de 3 luni - 15% discount
- la abonamentele de 6 luni - 20% discount
- la abonamentele de 12 luni - 25% discount

AB Family 2: 15% discount

La abonamentele pentru aerobic:
- 1 luna aerobic full: 20% discount
- kangoo full: 20% discount
- cycling full: 20% discount

La abonamentele pe intrari nelimitat: 15% discount
La abonamentele cu 20 intrari: 25% discount.vezi mai putin
DentoSan MED

DentoSanMed, prin cei doi medici primari cu experienţă de aproape 20 de ani de practică: Dl. Dr. Balog Anton, specialist in Protetica Dentara si D-na. Dr. Cristiana Balog, specialist in Chirurgie Dento-Alveolara, oferă tratamente moderne cu aparatura moderna (Unituri Dentare Intego Sirona, Germania, Siro-Laserul Advance Sirona, acceleratorul de albire a dintilor Beyond Polus, sistemul de anestezie fara seringa de la Milestone, obturatii cu SonicFill-ul de la firma Kerr) pentru copii si adulti: chirurgie si implantologie orală, estetică dentară, protetică dentară: lucrări protetice metalo- sau integral-ceramice, pe suport dentar sau implantar, proteze dentare totale sau partiale scheletate, supraproteze pe implante. Va asteptam sa le descoperiti, vizitandu-ne!

Discount procentual fix 10%vezi mai mult...
Discount procentual fix de 10% pentru toate serviciile.vezi mai putin
Corner Biliard&Snooker

Fii gata de o partida, la Corner Biliard&Snooker! In zilele toride sau pe timp ploios, Corner Biliard &Snooker este locul in care iti poti petrece timpul liber intr-un mod placut alaturi de prieteni sau de cei din familie. La Corner poti intalni oameni pasionati de aceleasi hobby-uri ca si tine: biliard, snooker, ping pong sau darts. Motivati de ambianta primitoare a localului, puteti sa va aventurati in intreceri cu alti impatimiti de biliard pentru a va perfectiona tacticile de joc. Te asteptam in cartierul Marasti, pe str. Iazului nr. 21, etaj 1. https://www.facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
• 15% la biliard, snooker, ping pong si dartsvezi mai putin
Premium

Noi oferim solutia perfecta pentru cele mai exigente cerinte din domeniul electrocasnicelor. Aici veti gasi o echipa de specialisti ce va sta la dispozitie si care va raspunde cu promptitudine la toate intrebarile dumneavoastra despre aparatele electrocasnice premium. Serviciile premium sunt ireprosabile, produsele premium sunt unice calitativ si din punct de vedere a designului, iar ultimele inovatii intotdeauna isi au locul in showroom-ul Premium. De aceea un client premium va ramane mereu un CLIENT PREMIUM. Noi oferim consultanta profesionista in alegerea produselor si solutii tehnice pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri. Suntem o echipa tanara, dinamica, eficienta cu orientare spre client si rezultate. Promptitudinea si flexibilitatea ne fac intotdeauna prima alegere cand vine vorba de alegerea unor pachete de electrocasnice premium.

Discount procentual fix de 7%vezi mai mult...
- 7% discount la toate produsele. Discountul nu se aplica la produsele aflate in promotie.vezi mai putin
Demmer Teehaus

În 1981 în Viena, Andrew Demmer înființează Compania de ceai Demmer. În scurt timp aceasta companie primeşte numele definitiv DEMMER TEEHAUS. În decursul anilor Demmer Teehaus şi-a creat o bază stabilă de clienţi fideli, creând o necesitate nu numai pe teritoriul Austriei ci în toată Europa şi peste ocean, devenind azi una dintre cele mai cunoscute companii producătoare şi importatoare de ceai. La început, Demmer Teehaus a fost o afacere mică, care în ultimul deceniu s-a dezvoltat atât ca şi soluţii in acest bussines cât şi ca ofertă de produse. Această dezvoltare a fost posibilă datorită interesului crescut faţă de consumului de ceai, ceaiul fiind a doua băutură consumată la nivel mondial, după apă.Demmer Teehaus a devenit un nume în lumea ceaiului prin comerţul cu ceaiurile negre şi verzi provenite din culturi nobile. Datorită calităţii şi varietăţii produselor şi a blendurilor (mixturilor) de ceaiuri, Demmer Teehaus este în zilele noastre cea mai solicitată şi apreciată companie, plasând produsele Demmer la nivel de calitate premium, super - premium. Compania noastră de ceai are o experienţă de peste 34 ani în domeniul importului şi distribuţiei de ceai DEMMER în lume. În aceşti ani şi-a dovedit capacităţi de pionierat în educarea, cunoaşterea şi savurarea ceaiurilor de înaltă calitate.

Discount procentual flexibil intre 10% si 20%vezi mai mult...
• 20% - la toate ceaiurile
• 10% - la accesorii, dulciuri si alte consumabilevezi mai putin
Q Fenster

Suntem o companie specializata in constructia de solutii alternative pentru asigurarea confortului dvs. Nu vindem doar tamplarie PVC si accesoriile aferente, ci oferim cele mai bune solutii pentru nevoile dvs., iar lucrarile pe care le-am realizat ne recomanda ca profesionisti in domeniu. Dispunem de o gama variata de tamplarie din PVC, Aluminiu, Lemn Stratificat realizata cu ajutorul unei tehnologii moderne la standarde CE, precum si o gama completa de accesorii: rulouri exterioare, obloane sau usi. De asemenea dispunem de echipe de montaj calificate care sunt in masura sa realizeze lucrari de specialitate oferind garantie. Preluare comenzi: departamentul de ofertare configureaza comenzile specifice si faciliteaza alegerea variantei optime pentru proiectarea tabloului de tamplarie in functie de solicitarile specifice ale beneficiarului.

Discount procentual flexibil intre 15% si 35%vezi mai mult...
• 15% discount pentru toate serviciile/ produsele pana-n 5000 euro
• 20% discount pentru servicii/produse intre 5000 si 10.000 euro
• 25% discount pentru servicii/produse intre 10.000 si 20.000 euro
• 35% discount pentru servicii/produse peste 20.000 eurovezi mai putin
Casa Ardeleana

Chiar şi pentru cîteva ceasuri, o şedere la Casa Ardeleană, într-o atmosferă îmblînzită de lemn, lut şi piatră, în mirosuri de pui prăjit la cuptor şi ciorbe făcute ca la mama acasă, are darul de a face dintr-un vizitator grăbit un om care îşi regăseşte zestrea şi rădăcinile. Omul zilelor noastre are nevoie mai mult decît altă dată de darurile satului tradiţional şi Casa Ardeleană ştie asta. Vorba bună, servirea de calitate, apropierea de elementele satului transilvănean, mîncarea tradiţională a zonei, băuturile de calitate, sînt tot atîtea argumente pentru a deveni clienţii fideli ai restaurantului.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
10% - pentru toate produselevezi mai putin
Transilvania Dance Academy

Transylvania Dance Academy este cea mai mare scoala de Street Dance din Romania si cea mai prestigioasa din Cluj-Napoca! Promovăm un stil de viață sănătos și distractiv prin dans, iar pentru că sănătatea nu are vârstă ne adresăm tuturor persoanelor de la 4 la 64 de ani. Credem că pentru a obține rezultate în dans, acesta trebuie să fie o experiență plăcută într-o atmosferă modernă și confortabilă. Oferim o varietate de cursuri pentru diferite nivele de performanță sau stiluri de dans: HIP HOP, STREET DANCE, HOUSE, DANCEHALL, JAZZ FUNK, DANS MODERN pentru COPII. Descoperă clasa care se potrivește stilului tău de viață!

Discount fixvezi mai mult...
• 20 RON reducere din pretul intreg al abonamentelorvezi mai putin
Bliss Esthetics

Situat în inima Clujului, salonul BLISS ESTHETICS vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii utilizând aparatură de ultimă generație. Fie că dorești să-ți îndepărtezi tatuajul, să scapi de părul nedorit prin epilare definitivă SHR, să-ți răsfeți tenul prin procedurile noastre de rejuvenare facială, și nu în ultimul rând, să rezolvi problemele inestetice ale venectaziilor, noi te așteptăm pe strada Iuliu Maniu, nr 24 la o consultație gratuită, și astfel, noi îți vom propune cele mai bune soluții pentru tine. Pentru mai multe detalii, te așteptăm să ne contactezi la numărul de telefon 0740.767.757 sau pe pagină noastră de facebook Bliss Esthetics. Noi am am găsit SOLUȚIA pentru problemele tale de ordin estetic!

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
Discount fix de 20% la îndepărtare tatuaje cu laser; eliminare capilare sparte, venectazii; tratamente faciale; tratamente de remodelare corporală.vezi mai putin
Invitatii de nunta

Pentru fiecare cuplu in parte, nunta reprezinta cel mai important moment din viata lor. Cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, misiunea echipei Cards Distribution este sa va ajute in completarea nuntii voastre cu toate detaliile necesare, care sa trezeasca un sentiment de uimire si de placere in randul invitatilor dumneavoastra. Cards Distribution va ofera cea mai variata gama de invitatii de nunta, invitatii de botez, pungi pentru cadouri, sticle si borcane pentru marturii, plicuri pentru bani, cutii pentru nunta, dar si multe alte accesorii precum pernute pentru verighete, panglici, pahare pentru miri si nasi realizate manual, accesorii decorative de nunta deosebite care vin in completarea fiecarui detaliu pentru o nunta perfecta. La noi beneficiati de preturi de producator, modele unice special create de catre echipa noastra si numeroase promotii. Pentru a le vedea pe toate, va invitam cu drag sa ne treceti pragul, pe www.invitatiedenunta.ro si in magazinele situate in Cluj-Napoca, Baia-Mare si Satu-Mare.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
Discountul se aplica pentru urmatoarele:
• invitatii de nunta

• sticle marturii nunta

• pungi nunta

• rochii de mireasa sposa toscana

• accesorii nunta.

Discountul nu se aplica produselor aflate in oferta.vezi mai putin
Miidescaune

Infintata in 2011 din dorinta de a oferi produse si servicii exclusiviste, a luat nastere "Miidescaune.ro" - o companie ce isi doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra cu cele mai inedite propuneri, cu cele mai bune servicii, cu produse profesionale, astfel incat amenajarea locuintei dumneavoastra sa fie realizata la cele mai inalte standarde. Scaunele si mesele personalizeaza fiecare bucatarie, living sau biroul dumneavoastra conferindu-i un plus de rafinament, eleganta si stil. Executam pe comanda scaune si mese pe diferite nuante de baituri sau vopsele, materiale alese din paletarul nostru de culori sau pe culoarea mostrei dumneavoastra. Lucrand cu mai multi producatori de scaune, lacuri si vopsele sau producatori de tapiterii, scaunele si mesele oferite se pot personaliza astfel incat sa se incadreze perfect intr-o bucatarie, living sau birou. Un producator de scaune si mese care se respecta are in oferta lui o paleta cat mai larga de produse cu finisaje la tapiterii si lemn pentru cele mai pretentioase gusturi. Pentru amenajarea spatiilor cu mese si scaune destinate sectorului horeca (hoteluri, restaurante, terase sau cafenele) in oferta noastra de mese si scaune incercam sa acoperim toata gama de scaune si mese cu cadru metalic, lemn, policarbonat, scaune de bar sau fotolii cafenea. Nu sunt de neglijat spatiile office cu scaune de birou, directoriale sau vizitator tapitate pe piele ecologica, stofe sau piele naturala si cu bancute de asteptare cu sezut si spatar tapitate, plastic sau lemn. Daca doriti o masa, fotoliu sau scaun de bucatarie, office sau living care sa se incadreze perfect si sa se armonizeze cu o mobila la comanda executata din PAL / MDF lucios, vopsit sau furniruit va asteptam la magazinul de scaune si mese din Cluj-Napoca, Str Iazului Nr 21 (colt cu strada Bucuresti) sau puteti comanda, mese si scaune online, direct de pe site-ul nostru.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
Discount: 5% - la toate produselevezi mai putin
Capitoliu

Aproape de centrul Clujului (zona Pța. Mihai Viteazu), având curte interioară și terasă este locul ideal pentru a vă relaxa, potrivit pentru un prânz rapid într-o zi de lucru, o cina cu prietenii/colegii, perfect pentru o masă în familie. Meniul, realizat de Chef Bogdan Rusu, este internațional A la Carte având și preparate special concepute pentru copii! De luni până vineri (la prânz) se poate opta și pentru un Business Lunch, care permite construirea unui meniu din ciorbă, fel principal și salată/sos! Restaurantul are amenajat un loc de joacă pentru copii, astfel copiii se DISTREAZĂ în timp ce adulții pot socializa (accesul pe zona de joacă se face doar desculț sau cu papuci de schimb). La cerere se pot organiza activități pentru copii: supraveghetor copii, animatori, clovn, spectacole (magie, teatru de păpuși, etc.), ateliere de creație, etc. Ocazional, în timpul săptămânii, se organizează ateliere de creație și ingeniozitate!

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• 10% la serviciile din restaurant - exceptie facand Business Lunch
Discountul nu se acorda la evenimente/partyuri organizate, deoarece pentru acestea exista un pret special.vezi mai putin
House of Beauty

Într-o ambianță plăcută, situat în centrul Floreștiului, echipa noastră vă așteaptă la salonul situat pe str. Eroilor, nr 21, Florești, pentru a vă oferi servicii de Frizerie, Coafor, Manichiură, Pedichiură, Cosmetică, de cea mai înaltă calitate! În plus vă punem la dispoziție două solare, cu tuburi noi Chocolate Brown Hot Dark cu Tehnologie AquaFresh!

Discount procentual fix de 20%vezi mai mult...
• 20% discount la abonamente solar, servicii de coafor, manichiura, servicii de remodelare corporala.vezi mai putin
Floors 4 You

FLOORS 4 YOU –profesionisti in pardoselile din lemn si montarea parchetului. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu , va oferim cu adevarat ce e mai bun in domeniul pardoselilor si materialelor de intretinere ale acestora.Suntem la curent cu noutatile in aceasta privinta si garantam ca puteti conta pe experienta noastra. Considerati-ne reperul d-voastra de bun gust si calitate in executie.

Discount procentual flexibil intre 5% si 15% vezi mai mult...
- 15% produsele BONA
- 10% parchet stratificat
- 5% parchet masivvezi mai putin
Vin de vie

Vindevie este o companie aparuta pe piata clujeana in 2012, creata in ideea de a provoca gustul natural si a incuraja calitatea. In portofoliul nostru avem vinuri premium, din Romania si din alte tari cu traditie viticola, de la domenii familiale si de mici dimensiuni. Producatorii sunt alesi pe principii de calitate si cu acestia avem o relatie reciproca de incredere. Vinurile sunt certificate sau respecta agricultura ecologica si nu contin aditivi, fiind produse de catre profesionisti pentru a obtine gusturi unice. Produsele pot fi vizualizate pe www.vin-de-vie.ro. De asemenea, ne puteti contacta in vederea organizarii unui eveniment.

Discount procentual flexibil intre 5% si 20%vezi mai mult...
• vinuri din Franta - 20%
• vinuri din Italia - 20%
• vinuri din Ungaria - 5 %
• vinuri din Romania - 10%
• vinuri din Austria - 20%
• Eveniment/degustare - 10%
vezi mai putin
Allianz Tiriac

Allianz-Tiriac Asigurari este un partener de incredere in domeniul protectiei si planificarii financiare. De peste 20 de ani, Allianz-Tiriac garanteaza clientilor sai siguranta si echilibrul financiar in momentele cele mai importante. Inca de la inceputul activitatii, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac s-a concentrat in directia dezvoltarii unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate, actuale si inovatoare. Ne-am propus sa fim cat mai accesibili pentru clienti, oricand si de oriunde, astfel ca am lansat aplicatia pentru mobil –Allianz-Tiriac Asigurari (disponibila pentru IOS si Android) prin intermediul careia clientii pot achizitiona o Asigurare de calatorie, pot notifica o dauna, pot gasi numeroase informatii utile si date de contact pentru diferite servicii. Allianz-Tiriac este alaturi de partenerii si clientii sai, atunci cand conteaza cel mai mult! Persoana contact: Manager Relatii Clienti ILIE IACOB - 0745514095.

Discount procentual flexibil intre 5% si 20%vezi mai mult...
• 5% - la asigurarea CASCO;

• 15% - la asigurarile de locuinta si continut Armonia/ Armonia Plus;

• 20% - la asigurarea de calatorie Voiajvezi mai putin
Producator Gazon

ProducatorGazon SRL produce si comercializeaza rulouri de gazon natural. Ferma noastra de productie se afla in localitatea Luna, langa Campia Turzii, la aproximativ aceeasi distanta de unele dintre cele mai mari orase din zona: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Alba Iulia. De asemenea amenajam spatii verzi, cum ar fi parcuri, gradini private si terenuri de sport, cat si sisteme de irigatii adaptate in functie de suprafata si buget.

Discount procentual fix de 13%vezi mai mult...
• 13% gazon rulouvezi mai putin
Mobila Outlet Cluj

Mobimixt Deco este un business local care ia nastere din dorinta de a pune impreuna mobilier si decoratiuni de bun gust si de calitate la preturi accesibile intrun spatiu generos ( hala 1000 mp). La noi poti gasi mobilier outlet NOU, din import,piese deosebite care vor da viata casei tale. Avem promotii si reduceri si reinoim permanent stocurile. Ne gasesti la adresa: comuna Gilau, Ferma 8, Hala 2 (la 100 m dupa podurile de la autostrada pe partea stanga se face un drum care duce la hale.Hala nostra este negru cu galben) iar pentru mai multe informatii ne poti contacta la numarul: 0726 019199.

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
15% - mobilier si decoratiuni care nu fac obiectul altor promotii in cursvezi mai putin
Headline

Salon Headline, un altfel de salon de infrumusetare! Stilistii nostri sunt cei mai buni in domeniu si fac tot posibilul ca tu sa fii complet multumit. Coafura ta reflecta personalitatea pe care o ai. Echipa noastra te poate sfaturi cu cele mai recente trenduri tinand cont de stilului si aspectului tau. Fie ca e vorba de o coafura de zi cu zi sau pentru o ocazie speciala, o vom face sa se potriveasca nevoilor tale.

Discount procentual fix 15%vezi mai mult...
- 15% discount hairstyling pentru femei si barbativezi mai putin
Medsan

Prezent din 2004 pe piata serviciilor medicale locale si regionale, Centrul medical Medsan si-a castigat un binemeritat renume in randul Centrelor medicale de prestigiu din Cluj- Napoca. Centrul ofera o gama complexa de investigații, de la medicina muncii, analize de laborator, analize de obținere a permisului de conducere, permise port-armă, analize medicale pentru siguranța circulației, oftalmologie, neurologie, psihiatrie adulti si copii, endocrinologie, diabet si boli de nutritie, medicina interna, medicina naturista, etc. Suntem „acasa” la Cluj, insa oferim servicii prin intermediul partenerilor si colaboratorilor din urmatoarele orase: Arad, Baia Mare, Bacau, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Craiova, Constanta, Oradea, Pitesti, Suceava, Sibiu, Satu Mare, Targu Mures. Timisoara. Medsan facilitează pacienților acces lunar la analize gratuite iar acest lucru este posibil datorită parteneriatului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (C.J.A.S.) și Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești (A.O.P.S.N.A.J.). Adresa: Str.Ilie Macelaru nr. 28, Cluj-Napoca tel.: 0264.597.603, 0364.117.539 tel.: 0372.714.685 fax: 0264.597.603 e-mail: medical@medsancluj.ro

Discount procentual flexibil intre 10% si 50%vezi mai mult...
• 50% la urmatoarele analize de laborator: colesterol, trigliceride, TGO, TGP, fier, calciu, magneziu, glicemie, HDL, LDL, nr total leucocite, nr eritrocite, hemoglobina, hematocrit, VEM, HEM, CHEM, RDW, nr. trombocite, vol. med. trombocitar, neutrofile, limfocite, monocite, eozonofile, bazofile
• 10% la consultatiile pentru specialitatile medicale oferite de Centrul Medical Medsan
• 10% la alte analize de laborator aflate in portofoliul Centrului Medical Medsan

vezi mai putin
Vila Tusa

Restaurantul rustic Vila Tusa este oaza de liniste in tumultul citadin, situat in mijlocul naturii, langa Padurea Faget (zona foarte usor accesibila,la 10 minute de centrul orasului). Restaurantul rustic Vila Tusa unul cu traditie pentru orasul Cluj Napoca, a inceput activitatea in 2001 iar de atunci tine pasul cu tendintele, atat in materie de design cat si culinar. Va oferim o selectie de preparate inspirate atat din bucataria traditionala cat si din bucataria internationala. Calitatea mancarii este mereu superioara prin ingrediente proaspete, preparate de bucatarii nostri. In cadrul restaurantului Vila Tusa dispunem de pana la 90 locuri, iar pentru un cadru intim partea de jos a restaurantului poate acomoda pana la 40 de persoane. Aveti optiunea de a servi masa a la carte sau se poate alege unul din meniurile de evenimente.

Discount procentual fix 15%vezi mai mult...
- discountul de 15% se aplica la restaurant pentru mancare si bauturavezi mai putin
MBI

MarketingBeratung International a fost fondată in 1989 ca și companie de brokeraj în asigurări. Cu serviciile noastre din domeniul financiar si de lifestyle suntem singura companie independentă de orice ofertant de produs. Anul acesta sărbătorim aniversarea a 25 de ani ca una dintre cele mai de succes companii din domeniu cu peste un milion de clienți și mai mult de 600 de PrivateBrokeri și manageri. Concernul MBI cuprinde 21 de companii, în șapte țări din Europa Centrală si de Est. Sediul concernului este în Viena a cărei conducere este asigurată de către MBI Foundation. Aceasta independență ne motivează să găsim încontinuu noi căi pentru a îmbunătății stilul de viață al clienților noștri.

Discount procentual flexibil intre 10% si 30%vezi mai mult...
a) portofoliul complet de produse de asigurare dedicate persoanelor fizice si/sau juridice (peste 676 de produse de asigurare in portofoliu: auto, bunuri, raspunderi, calatorii, asigurari de risc, asigurari de viata, asigurari de sanatate etc.)
b) portofoliu complet de produse de creditare: produse bancare a 9 banci in portofoliu, 4 IFN-uri si 6 societati de leasing); credite de nevoi personale, ipotecare, imobiliare-achizitie sau constructie, linii de credit, credit de dezvoltare, finantare pentru proiecte etc.
c) portofoliu complet de Pensii Private: pensii private obligatorii si/sau pensii proivate facultative dedicate persoanelor fizice si/sau juridice
d) portofoliu de Investitie pentru fond de fonduri cu risc temperat si performanta cu garantiivezi mai putin
Mobexpert

MOBEXPERT- EXPERTUL TĂU ÎN MOBILIER! Mobexpert este specializată în vânzarea de mobilier şi decoraţiuni interioare, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeană la preţuri accesibile. Reţeaua regională numără, în prezent, 32 de hipermagazine şi magazine. Mobexpert prin consilierii săi te ajută să găseşti 'scurtătura' către casa ta de vis, astfel punem la dispoziţia celor interesaţi o gamă variată de produse pt.: dormitor (pat, noptiere, comode, oglinzi, dulapuri, saltele, somiere, aşternuturi, cuverturi, tapet, lumânări parfumate); living (canapele, comode, etajere, baruri, tablouri, covoare, vaze); dining; bucătărie; complementar (cameră de tineret, home office, mobilier intrare); terasă şi grădină.

Discount procentual fix 3% si discount flexibil intre 3% si 7%vezi mai mult...
• 3% discount la cumparaturi pana in 3500 lei
• 5% discount la cumparaturi intre 3500 - 8000 lei
• 7% discount la cumparaturi peste 8000 lei

Discounturile nu se cumuleaza cu alte promotii.vezi mai putin
Chic Ville

Daca ar fi cafenea, Chic Ville te-ar invata totul despre arta cafelei si savoarea gustului. Daca ar fi librarie, ai petrece timp nesfarsit in Chic Ville rasfoind pagini noi si vechi din carti pretioase. Daca ar fi bacanie, Chic Ville ar fi un rasfat aproape vinovat pentru miros si gust. Daca ar fi un oras, te-ai muta in Chic Ville. Pentru ca este insa magazin de decoratiuni, vei muta Chic Ville in casa ta.

Discount procentual fix 5%vezi mai mult...
In magazinele Chic Ville din Piata Unirii si din Iulius Mall, pentru produsele care nu sunt deja in alta oferta.vezi mai putin
Orion

ORION GRUP reprezinta un alt stil de viata, prin gama variata de produse destinate crearii unui spatiu contemporan in care designul intalneste creativitatea. Cu o experinenta de peste 20 ani, ORION GRUP ofera solutii profesionale complete pentru PROIECTE: • casa si gradina, spatii publice, birouri, hoteluri, etc. • iluminat (interior / exterior) instalatii electrice, automatizari, etc. ORION GRUP reuneste in cele 3 divizii specializate - Iluminat decorativ, Iluminat tehnic si arhitectural si Aparataj- pasiunea pentru lumina, stil, forma si culoare, design si functionalitate. Alegeti ORION GRUP, alegeti o viata cu stil!

Discount procentual flexibil intre 5% si 15%vezi mai mult...
• 5 %discount - pentru orice comanda noua, indiferent de valoarea acesteia
• 10% discount - pentru comenzile pentru produsele disponibile pe stoc sau comenzile care depasesc valoarea de 9000 Ron fara TVA
• 15% discount - pentru orice comanda care depaseste valoarea de 15000 Ron fara TVA

Nu beneficiaza de aceste discounturi produsele care sunt supuse altor preturi promotionale si produsele din gama de aparataj (materiale electrice)vezi mai putin
Nobilia

Nobilia este cel mai mare producator de profil din Europa, producand zilnic aproximativ 3000 de bucatarii in fabrica din Germania, incepand cu anul 1945. Mobilierul este testat in laboratoarele fabricii , astfel se fac teste de umezeala, temperatura si patare sau zgariere. Feroneria este produsa exclusiv pentru Nobilia, testata pentru minimum 80000 deschideri, cu sistem de amortizare inclus standard. La Nobilia fiecare bucatarie este unica si produsa complet automatizat. Calitatea livrarii produselor este asigurata de propriul parc auto. Nobilia detine un sistem de control al calitatii cu peste 50 de puncte de testare. Fiecare bucatarie Nobilia are o durata de viata de minim 20 de ani, iar materialele din care este fabricata isi pastreaza calitatea la cele mai inalte standarde. Compania noastra, Biasicom, este partenerul (dealerul) fabricii Nobilia pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasaud. Mai multe detalii despre acesta gasiti pe http://www.bucatarii-nobilia.ro/despre-noi/.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• 5% discount pentru electrocasnicele BOSCH, SIEMENS, BEKO, SAMSUNG, WHIRLPOOL, HANSA, LIEBHERR, LG, DAEWOO
• 7% discount pentru toata gama de electrocasnice FRANKE
• 10% discount pentru mobilier de bucatarie, living sau dormitoare
vezi mai putin
TopTools

Compania TopTools este specializata in importul si comercializarea de sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri, suporturi pentru scara, lanturi antiderapante, camere de actiune si accesorii pentru camere sport. Cele mai importante branduri pe care le comercializam sunt Thule Sweden, GoPro, Neumann, Junior, LaPrealpina, Peruzzo, GoPole, Veriga, Konig si Rud.

Discount flexibil intre 3% si 20%vezi mai mult...
• Camere video GO PRO - 3%
• Accesorii pentru camera video GO PRO - 5%
• Accesorii pentru transport in exteriorul autovehiculului (portbagaje) - 4%
• Lanturi antiderapante - 10%
• Carlige de remorcare - 5%
• Carucioare multifunctionale Thule - 20%
• Genti, rucsacuri si huse Thule - 15%vezi mai putin
Michal Negrin

MICHAL NEGRIN “ LIVE THE FANTASY “ Michal Negrin este un designer israelian cunoscut mai ales pentru lumea fanteziei pe care a creat-o în domeniul modei, bijuteriilor și a decorațiunilor interioare. Colecția de bijuterii Toate bijuteriile sunt create de Michal Negrin și sunt fabricate manual în studioul Michal Negrin al fabricii din Israel. Caracteristicile bijuteriilor includ monturi cu seturi de cristale Swarovski sau mărgele de sticlă în baze care nu conțin nichel, realizate dintr-un amestec special de metale. Bijuteriile sunt romantice, dramatice și se bazează pe dantelă, desene și modele de epocă. Modelele sunt destinate pentru a evoca imagini ale unei lumi pline de optimism, fantezie și fericire. Colecția de modă Michal Negrin prezintă două colecții importante pe an. Toate elementele sunt realizate manual în studioul Michal Negrin din Israel. Studioul folosește tehnica de design unic, care poate personaliza designul grafic în funcție de dimensiunea și proporția corpului. Elementele de modă includ articole de îmbrăcăminte de zi și de seară cum ar fi: rochii, bluze, jachete.

Discount procentual flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
• Discount de 5% pentru toate produsele.
• 10% discount la achizițiile de peste 3000 de lei.

Discountul nu se cumulează cu alte oferte din magazin. vezi mai putin
Castellini

Descopera colectiile de rochii de mireasa si rochii de gala din salonul nostru! Alege o rochie de mireasa romantica, stil printesa, stil sirena, o rochie de mireasa extravaganta, o rochie scurta sau o rochie clasica! Preturile rochiilor de mireasa si a rochiilor de gala Castellini sunt dintre cele mai accesibile de pe piata. Daca vrei sa stralucesti in cea mai importanta zi din viata ta sau la un eveniment, acum ai ocazia, purtand una din modelele de rochii Castellini. Vino la o proba in salonul nostru din Cluj, B-dul 21 Decembrie nr 20. In plus, ajustarile le oferim gratuit, fiind consiliata de modeliera noastra in cel mai mic detaliu.

Discount procentual flexibil intre 15% si 17%vezi mai mult...
• rochii de seara - discount 15%
• rochii de mireasa - discount 15%
• accesorii - discount 15%
• costume barbati - discount 17%
• camasi barbati - discount 15%vezi mai putin
Maya Fashion

Cauti rochii de mireasa in Cluj? Magazinul Maya Fashion (colaborator Maya Fashion) va asteapta pe Bulevardul Eroilor nr 12, ap 7A, etajul 1 cu o colectie spectaculoasa de rochii de mireasa pentru toate gusturile si siluetele. In magazinul Maya Fashion, pe langa rochii de mireasa, gasiti si o gama variata de voaluri pentru mirese, din diferite materiale si dimensiuni, bijuterii si accesorii pentru acestea. Tot arsenalul necesar pentru ca voi sa straluciti in ziua cea mare! Ne gasiti pe www.rochiemireasacluj.ro si pe pagina de facebook: Maya fashion Cluj.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
• 5% discount la rochii mireasa + accesoriivezi mai putin
Medexpert

Din respect pentru oameni si devotament pentru profesie, o echipa de specialisti a infiintat CENTRUL MEDICAL MEDEXPERT in anul 2005 in Cluj-Napoca. Centrul medical a acumulat o vasta experienta in domeniul medical, propunandu-si sa vina in sprijinul tuturor pacientilor asigurand o gama larga de servicii medicale de inalta calitate. Centrul Medical MEDEXPERT® din Cluj Napoca având o experienta de peste 10 ani va ofera servicii medicale de inalta calitate asigurata de o echipa de medici specialisti in urmatoarele specialitati: MEDICINA MUNCII + Medicina interna + Obstetrica-ginecologie + Endocrinologie + Neurologie + Pediatrie + ORL + Recuperare, Medicina fizica si balneologie + Psihologie si psihiatrie + OZONOTERAPIE + MEZOTERAPIE + CARBOXITERAPIE + Diabet, boli de nutritie si metabolice + si de o aparatura performanta ( ecograf dopler color + electrocardiograma – EKG + audiometru + Probe functionale ventilatorii (PFV ) + glucometru … etc. Toate aceste servicii medicale pot fi asigurate la centrul medical MEDEXPERT, (investigatii cu aparatura performanta mobila, analize, consultatii si tratamente ), cat si la sediul societatii / institutiei dumneavoastra. MEDEXPERT va ofera inclusiv tratamente (injectii intramuscular, intravenos, perfuzii, toracocenteze, paracenteze) cu supraveghere medicala asigurata de o echipa de medici la toate specialitatile mai sus mentionate.

Discount procentual flexibil intre 15% si 25%vezi mai mult...
Discount procentual de 15%:
• Consult de specialitate - Obstetrica Ginecologie
• Consult de specialitate - Medicina Interna
• Consult de specialitate - Endocrinologie
• Consult de specialitate -
• Consult de specialitate - O.R.L.
• Consult de specialitate - Neurologie
• Consult de specialitate - Diabet zaharat,nutritie si boli metabolice
• Consult de specialitate - Ozonoterapie
• Consult de specialitate - Mezoterapie
• Terapie - Masaj
• Terapie - Kinetoterapie
Discount procentual de 20%:
• Pachet Masaj de relaxare - 10 SEDINTE
Discount procentual de 25%:
• Pachet Obstetrica Ginecologie - Consultatie + Ecografie + Test Babes Papanicolau + Plan tratament gratuit
• Pachet Medicina Interna - Consultatie + Ecografie + Electrocardiograma + Plan tratament gratuit
• Pachet Endocrinologie - Consultatie + Ecografie tiroidiana + Plan tratament gratuit
psihologievezi mai putin
Eglo

EGLO ROMÂNIA este membră a Grupului EGLO-Austria, unul dintre cei mai mari producători de corpuri și surse de iluminat, cu reprezentante pe toate continentele. Grupul va pune la dispoziție o largă varietate de produse-aproximativ 3.000 de articole, fie pentru iluminat interior, fie pentru exterior, toate menite să se ridice la cerințele clienților. În România, compania este prezentă din anul 1996, având în prezent un depozit de cca 3.300 mp împreună cu un showroom de expunere în suprafața de 1.200 mp în București și încă un showroom cu o suprafața de 500 mp în Cluj Napoca. Toate acestea, împreună cu profesionalismul și experiența angajaților, conduc la o afacere de succes. Valorile EGLO sunt următoarele: spirit întreprinzător, pasiune și dedicație. În acest sens, compania a elaborat un motto care reflectă toate caracteristicile sale – LIFE IS LIGHT.

Discount procentual flexibil intre 5% si 20%vezi mai mult...
Discount fix de 5% la orice achiziție. Discount de 10% la achizițiile de peste 3000 RON. Discount de 15% la achizițiile de peste 6000 RON. Discount fix de 20% la achizițiile de peste 12.000 RON. vezi mai putin
SECPRAL PRO INSTALATII

SECPRAL PRO INSTALAŢII (SPI) este una dintre cele mai importante companii cu capital 100% românesc, în domeniul furnizării materialelor de instalaţii termo-sanitare şi energii regenerabile din România. Fondată în urmă cu peste 17 ani, a demonstrat şi demonstrează zi de zi că oferta sa de radiatoare Korado, radiatoare din aluminiu Lipovica, cazane Atmos, Viadrus, Woody, centrale Termet, Protherm, boilere DZD, robineţii Arco, pompele Grundfos, dar şi ţevile şi fitingurile din cupru de calitate din Germania, sistemul Wavin-Ekoplastik, Heliroma, Giacomini, panouri solare Thermosolar, Ritter-Solar, pompe de căldură Thermia, etc., importate din Europa de Vest de la producători tradiţionali, consacraţi, este o cale SIGURĂ către instalaţii performante şi parteneriate de succes, profitabile şi de durată pentru fiecare colaborator! Întreaga echipă SPI, peste 500 distribuitori şi 100 de parteneri de service, respectiv cei peste 40 de furnizori europeni veghează ca aceeaşi calitate performantă, garantată şi asigurată să fie implementată şi în România. VALOARE pentru banii Dvs.! Cuvântul dat se respectă! www.secpralpro.ro

Discount procentual flexibil intre 5% si 16%vezi mai mult...
- tevi si fitinguri din PVC-KA pentru canalizare interioara 5%
- izolatii teava 5%
- coliere de prindere OBO BETTERMANN; coliere pentru sustinerea tevilor 5%
- sifoane si accesorii VIEGA 5%
- tevi si fitinguri din PVC-KG pentru canalizare exterioara 5%
- tevi si fitinguri din PVC-KG pentru canalizare exterioara CAPRICORN 5%
- tevi din PP (polipropilena) canalizare interioara 5%
- fitinguri din PP (polipropilena) canalizare interioara 5%
- fitinguri pentru teava PE (polietilena) pentru apa potabila - STP 5%
- fitinguri din fonta, negre si zincate pentru retele de apa si gaz - BERG MONTANA 5%
- fitinguri din fonta, negre si zincate pentru retele de apa si gaz - MECH 5%
- racorduri flexibile din cauciuc, cu protectie inox, pentru apa si gaz - INDUSTRIAS MATEU
- tevi, fitinguri si accesorii pentru retele moderne de apa clada si incalzire:
PEXAL - fitinguri, distribuitoare NTM 5%
CUPRU - teava cupru KME, WIELAND, FBC, La FARGA 10%
CUPRU - fitinguri prin lipire VIEGA 10%
CUPRU - fitinguri prin lipire (semiolandeze) ALFERCA 5%
CUPRU - fitinguri prin lipire BANNINGER 5%
CUPRU - fitinguri VIEGA PRESS 10%
ALAMA - fitinguri SOBIME 5%
POLIPROOILENA (PPR) - EKOPLASTIK 10%
POLIPROOILENA VERDE - HELIROMA 5%
POLIPROOILENA ALBA - SANICA 10%
- robineti (pentru radiatoare, de trecere, gaz etc.) - ARCO 5%
- teava PEX, robineti, ansamble colector - distribuitor si accesorii pentru instalatii de incalzire centrala, instalatii solare, incalzire in pardoseala - GIACOMINI 5%
- radiatoare din tabla de otel RADIK KLASIK - KORADO 10%
- radiatoare din profile de otel KORATHERM - KORADO 10%
- radiatoare de baie THERMAL TREND LINEAR 5%
- radiatoare din aluminiu LIPOVICA - SOLAR, ORION 10%
- cazane de perete si stative (gaz, combustibil solid, curent electric); convectoare - PROTHERM 10%
- cazane de perete si instanturi pe gaz - TERMET 10%
- cazane stative pe combustibil cu functionare pe tocatura lemnoasa - WOODY si WOODY M; WOODY GIGANT 16%
- cazane stative pe combustibil solid cu gazeificare - ATMOS 5%
- cazane stative pe combustibil - woody active 5%
- cazane stative din fonta, pe combustibil solid - VIADRUS 10%
- piese si accesorii cazane - surse alimentare cazane 5%
- boilere pentru preparare apa calda menajera; accesorii - DZD 10%
- rezervoare acumulare - DZD 10%
- boilere, convectoare, instanturi - TESY 5%
- rezervoare acumulare, boilere - WOODY 5%
- piese si accesorii cazane - regulatoare, detectoare gaz metan/GPL, supape de siguranta, manometre etc. WATTS 5%
- piese si accesorii cazane - vase de expansiune CIMM 5%
- piese si accesorii cazane - vase de expansiune RONDRA 5%
- piese si accesorii cazane - regulatoare, detectoare gaz metan/GPL etc. TECNOGAS 5%
- piese si accesorii cazane - produse pentru intretinerea instalatiei, statii dedurizare, filtre AQUAMAX 5%
- produse pentru intretinerea instalatiei KYNITA 5%
- piese si accesorii cazane - pompe GRUNDFOS 10%
- piese si accesorii cazane - pompe SPERONI 10%
- cabine dus, cazi de baie RAVAK (Cehia) - pret special de lichidare
- sisteme solare THERMOSOLAR 10%
- sisteme solare RITTER SOLAR 10%
- panouri solare pentru incalzirea piscinelor - OKU OBERMAIER 10%
- produse pentru ventilatie KORADO - KORAVENT, KORASMART 5%vezi mai putin
Trivet

Primul cabinet veterinar TRIVET a fost infiintat in iunie 1996. In octombrie 1996 se deschide al doilea cabinet iar in 2002 Trivet asigura asistenta medical veterinara in trei locatii din Cluj-Napoca. Incepand cu anul 2006 se deschide Clinica TRIVET unde incercam sa oferim o gama cat mai larga de servicii medicale pentru micile necuvantatoare. Personalul clinicii este format din 6 medici gata oricand sa raspunda nevoilor pacientilor. Din dorinta de a respecta timpul dvs, interventiile chirurgicale si investigatiile complexe se fac cu programare prealabila de minim 24 ore (tel:0264-418599).

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
- 10% la interventii chirurgicale ortopedice;

- 15% la cosmetica (intretinere unghii, glande, urechi),

- 15% detartraj consult stopatologic

- 15% analize alergologice

- 15% consiliere nutritie

- 15% prima consultatie la orice pacient nou cumparat.vezi mai putin
La Vie en Rose

Florile au puterea de a încânta, de a surprinde, florile au puterea de a exprima mai bine decât orice alt mesaj emoțiile cele mai profunde. La Vie en Rose este un atelier de creație, un atelier al ideilor. Ne concentrăm pe inovare și unicitate, creațiile noastre fiind rezultatul îmbinării experienței în design-ul floral și pasiunii unei echipe tinere.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
• discount 10% la toate produselevezi mai putin
Cofetaria Olympos

Cofetăria Olympos s-a deschis din dorința de a pregăti pentru tine cele mai gustoase dulciuri grecești. Indiferent dacă ești în căutarea unui desert delicios, dorești un tort special sau ai un eveniment important, la „Cofetăriile Olympos - dulciurile zeilor” vei găsi mereu delicatese care satisfac toate gusturile. Combinând rețete grecești cu cele românesti, la noi poți savura gusturi unice. De la produse tradiționale grecești până la cele mai bune torturi, prăjituri și fursecuri, cofetăria Olympos va fi mereu alegerea potrivită. Vă asteptăm cu un zâmbet și o prăjitură delicioasă! Contact: Comenzi zilnice, nunti, botezuri, banchete si alte evenimente: 0733070557.

Discount procentual flexibil intre 3% si 7%vezi mai mult...
• 7% pentru prajituri si torturi achizitionate, comandate si ridicate de la cofetarie
• 3% pentru comenzile pentru evenimente speciale (nunti, botezuri, etc.)
• 5% pentru bistro (pentru comanzile la local, pentru comenzi direct de pe Facebook, telefonic sau de pe site-ul http://www.olympossweetsbistro.ro/vezi mai putin
Tip Top Spalatorie covoare

In cei 12 ani de activitate, am invatat ca spalatul covoarelor nu este doar un proces, ci o arta. Iar orice arta cere talent si profesionalism, dedicatie. Crestem in fiecare zi si ne perfectionam. Ne imbunatatim activitatea in mod permanent, investim in personal calificat, tehnologii moderne si produse speciale de curatat, doar pentru a putea asigura o calitate ridicata a serviciilor pe care le oferim. Doriti covoare curate, cu un miros care sa improspateze toata casa, nu-i asa?

Discount procentual flexibil intre 5% si 20%vezi mai mult...
• 20% reducere la comenzile pentru spalat canapele la domiciliul clientului
• 10% la spalat paturi, pilote, saltele in zilele de luni si sambata
• 10% la covoare ridicate in zilele de luni si sambata
• 5% covoare ridicate in zilele de marti, miercuri, joi, vineri
• 5%spalat paturi, pilote, saltele in zilele de marti, miercuri, joi, vinerivezi mai putin
Party Land

Party Land Floresti este locatia ideala pentru organizarea petrecerilor pentru copii. Cu o suprafata de peste 180 mp disponibili pentru joaca, cu siguranta petrecerea va fi de neuitat. Spatiul destinat părinților este conceput pentru a putea urmări desfășurarea petrecerii si in acelasi timp a se distra cot la cot cu cei mici. Copiii sunt antrenati in diverse jocuri astfel incat sa se cunoască intre ei, sa se distreze si sa danseze impreuna, iar jocurile de lumini si lasere, baloanele de sapun si zapada artificiala vor da culoare petrecerii. Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa petreceti alaturi de noi cele mai frumoase momente din viata copilului vostru!

Discount procentual flexibil intre 7% si 10%vezi mai mult...
- 7% pentru pachetul de 2 de servicii;
- 10% pt pachetul 3 de servicii;
Detalii despre pachetele de servicii gasiti pe http://www.partylandcluj.ro/servicii.htmlvezi mai putin
Crazy Cafe

Dacă îți place cafeaua tare și aromată, băutură de calitate și mâncarea cu gust și dacă vrei să-ți petreci timpul într-un loc plăcut și confortabil, în care să te simți răsfățat și să ți se ofere un tratament privilegiat, atunci Crazy Cafe este locul potrivit pentru tine! Ne găsești în P-ța Ștefan cel Mare, nr. 5!

Discount procentual fix de 15%vezi mai mult...
Discount de 15% la toate produsele, inclusiv oferte.vezi mai putin
Spalatoria Nova

Cu 13 stații de spălare deschise non-stop, suntem cea mai rapidă spălătorie auto din oraș. La fiecare 3 minute o mașină intră la spălat. Va așteptăm să va convingeți singuri! Program Non-Stop Hală încălzită și spălare cu apa caldă Prețuri fără concurență Cafe bar & sală de așteptare cu wireless gratuit

Preț de Happy Hourvezi mai mult...
Preț de Happy Hour indiferent de ora la care mașina vine la spălat.

Discountul nu se cumulează cu alte oferte.vezi mai putin
Madd Electronics

Madd Electronics peste 12 ANI de existenta pe piata IT din Romania Firma Madd Electronics distribuie produse Dell pe piata IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell Registered Partner. Ca partener putem furniza solutii hardware de la un brand de calitate la preturi competitive. Datorita acestor programe avem acces la o serie de resurse oferite de partenerii nostrii pentru a putea servii clientul mai eficient si la costuri mai bune decat alte firme de profil la orice echipament refurbished (retur nou). Cele mai bune oferte pentru: • calculatoare sh, refurbished, noi • sisteme pc • componente pc • retelistica • service pc performant • laptop Dell, HP, Fujitsu • monitoare lcd & led • imprimanta

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
- discount valabil pentru toate produselevezi mai putin
Expres Cleaning

Înca de la înfiintare, S.C. CURATATORIE EXPRES S.R.L. a avut ca obiect principal de activitate spalarea, curatarea obiectelor textile si din blana naturala, activitate ce se desfasoara sub emblema EXPRES CLEANING - SPALATORIE CURATATORIE ECOLOGICA. EXPRES CLEANING dispune de infrastructura necesara activitatii de spalare si curatare a obiectelor, de utilaje noi de ultima generatie produse de renumita firma RENZACCI ( lider mondial de echipamente în domeniu), echipamente profesionale DANUBE si de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste zece ani în domeniu, ce deservesc unitatea. De asemenea, dispunem de tehnologii avansate de curatare chimica si produse chimice profesionale importate din GERMANIA si ITALIA. Prin toate acestea asiguram garantia calitatii serviciilor la standarde înalte si satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
Discount fix de 5% pentru toate serviciile care nu se afla in oferta.vezi mai putin
Dennver

Dennver a fost Infiintat in anul 1994, in Cluj-Napoca, intr-o perioada in care antreprenoriatul din Romania facea inca primii pasi timizi, iar firma a ajuns astazi, dupa perioade economice mai bune si mai grele, sa fie unul din cele mai longevive si cunoscute branduri clujene. Inceputa ca o afacere de familie, Dennver a devenit mai mult decat atat: Pentru proprietari, a devenit o afacere complexa si totodata fructul unei munci continue; Pentru angajati, a devenit o a doua casa; Pentru clienti, conform sloganului nostru “Mesterii iti recomanda Dennver”, aceasta a devenit un partener stabil si de incredere. Grija fata de client, grija pentru satisfacerea nevoilor la un grad calitativ cat mai inalt, perfectionarea continua a personalului, precum si o viziune clara asupra viitorului sunt doar cateva elemente care au contribuit la succesul afacerii. Domeniul de activitate al firmei este comertul cu amanuntul, principalele grupe de produse comercializate fiind: materiale de constructii si finisaje, instalatii, sanitare, electrice, feronerie, unelte si scule, totalizand peste 30.000 de repere active. Firma detine 3 locatii, in care isi desfasoara activitatea cei peste 60 de angajati: Cluj-Napoca, str. Campului, nr. 84-86 Cluj-Napoca, str. Campului, nr. 69 Floresti, str. Avram Iancu, nr. 300 Cu o cifra de afaceri de peste 4 mil Eur in anul 2015, firma Dennver isi consolideaza pozitia puternica si raspunde cu promptitudine solicitarilor pietei de profil din Cluj-Napoca, si nu numai. Telefon: 0264 426 571

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
• 5% - pentru toate produsele exceptand produsele marcate cu eticheta pretul Denver si produsele care fac parte din alte promotiivezi mai putin
Vinuri de Valea Calugareasca

DEEVAS DISTRIBUTION - distribuitorul unic din Transilvania și Moldova al vinurilor de Valea Călugărească, este mai aproape acum de persoanele care apreciază cu adevărat vinurile de calitate, obținute din soiuri de viță de vie nobilă. VALEA CĂLUGĂREASCĂ - vinuri create special pentru tine!

Discount procentual flexibil intre 5% si 8%vezi mai mult...
• Discount fix de 5% la vinul îmbuteliat (sticlă).
• Discount fexibil între 5% și 8% la vinul vrac, discountul fiind variabil în funcție de cantitatea cumpărată.vezi mai putin
Gradinita Paradisul Prichindeilor

Grădiniţa cu Program Prelungit "PARADISUL PRICHINDEILOR" este mediul creat din dragoste şi preţuire faţă de copil, este locul ideal în care fiecare copil va creşte şi se va dezvolta, fiind atent îndrumat pentru a găsi cea mai sigură cale spre reuşită. Ne-am propus să fim speciali prin tot ceea ce întreprindem: de la amenajarea acestui loc magic în care am aşezat măsuţe, scăunele şi pătuţuri, toate aşa frumoase ca pentru prichindei, la jucăriile şi jocurile care încântă ochii şi imaginaţia copiilor, dar mai presus de toate la selecţia unei echipe de profesionişti capabili să ofere copiilor grijă, educaţie şi mai ales dragoste. De ce ? Pentru că vrem ca Grădiniţa cu Program Prelungit "Paradisul Prichindeilor" sa fie plină de copii fericiţi, sănătoşi, capabili să facă faţă oricarei provocări. Grădiniţa cu Program Prelungit "PARADISUL PRICHINDEILOR" este locul feeric unde realitatea şi visul se întrepătrund dând naştere unui univers paradoxal în care se amestecă noul şi familiarul, cunoaşterea şi jocul, tradiţia şi inovaţia. Credem cu convingere că Grădiniţa noastră este una din instituţiile de referinţă ale învăţământului preşcolar clujean, devenind un mediu ideal de dezvoltare armonioasă a copiilor, de dezvoltare şi afirmare profesională a cadrelor didactice, un adevarat laborator de formare a unor generaţii de copii capabili de performanţe şi perfect adaptabili unei societăţi dinamice. Pentru că orice părinte își dorește să își știe copilul în siguranță atunci când e la grădiniță sau la creșă am investit într-un sistem modern de supraveghere video intern (CCTV) care funcționează nonstop.

Discount flexibil intre 5% si 10%vezi mai mult...
discount:
• 5% primul copil
• 7% al doilea copil
• 10% al treilea copilvezi mai putin
Bla Shine

Suntem o echipă tânără, care e mulţumită de sine pentru că a invăţat foarte repede care sunt cele mai bune practici din domeniu. Succesele noastre se măsoară prin plăcerea ta de a lucra cu noi. Odată ce ne-ai dat pe mână spaţiul, poţi fi relaxat, ţi-l vom preda cu mai multă strălucire prin curăţenie.Oferim servicii profesionale de curăţenie şi întreţinere, printre care se numără: curăţenie de întreţinere; curăţenie generală; curăţenie după constructor; curăţare geamuri şi faţade; curăţare mochete şi covoare; curăţarea tapiţeriei scaunelor, canapelelor şi a saltelelor; curăţare şi întreţinere spaţii exterioare; curăţare mecanizată pardoseli; recondiţionare piatră naturală; sablare umedă de înaltă presiune; spălare/curăţare panouri fotovoltaice; dezăpezire; servicii de recepţie; colectare selectivă; aprovizionare consumabile; Handyman. Serviciile noastre se adresează atat sectorului comercial: clădiri de birouri, fabrici şi hale industriale, spaţii comerciale, clinici medicale, centre fitness, ansambluri rezidentiale, dar şi sectorului rezidenţial: case şi apartamente din Cluj-Napoca si din localităiile limitrofe.

Discount procentual fix de 10%vezi mai mult...
10% - orice servicii de curatenie generala/dupa constructor
10% - discount pt prima luna de abonamentevezi mai putin
Iris Optica

Clinica Iris, clinică cu profil oftalmologic pediatric, s-a infiinţat din dorinţa de a promova necesitatea consultului oftalmologic precoce la copil şi de a oferi consultaţii şi tratamente adecvate acestei grupe de vârstă. În Clinica IRIS veţi putea beneficia de asistenţă oftalmologică performantă pentru diagnosticarea şi tratarea corespunzătoare a copilului dumneavoastra. Atât dotarea tehnică cât şi personalul medical calificat pentru oftalmopediatrie garantează calitatea consultaţiei oftalmologice.

Discount procentual fix de 30%vezi mai mult...
- la toata gama de lentile cu protectie calculator si lumina albastra.vezi mai putin
Sophia

Sophia reprezinta un nou stil de ambientare si decorare, bazat pe designul, productia si distributia tesaturilor textile. In calitate de editor de colectii, reusim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor cu o gama completa de produse constand in: perdele si draperii ready-made sau la comanda, tesaturi disponibile in peste 800 de modele sau personalizate la cerere, fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii de pat, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat.

Discount procentual fix de 5%vezi mai mult...
- discount de 5% valabil pentru tesaturi, decoratiunivezi mai putin
Union co

Union Co, cu o experienta indelungata in domeniu, se ocupa cu comercializarea de echipamente de birotica (copiatoare, faxuri si imprimante), prezentare, sonorizare, audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, epidiascoape), IT, accesorii, piese de schimb, consumabile pentru acestea si asigurarea service-ului in perioada de garantie si post-garantie, activand pe piata de end user din judeţele Cluj si judetele limitrofe Clujului. Totodata oferim prin politica preturilor moderate si inglobarea in preturile practicate a tuturor cheltuielilor suplimentare existente, seriozitatea deplina si profesionalismul de care dam dovada. Stocurile de piese de schimb, consumabile si aparate de marime uzuala ne permit satisfacerea in orice moment a oricarei solicitari aparute.

Discount procentual flexibil intre 2% si 4%vezi mai mult...
- produse IT - 2%
- produse consumabile - 2%
- echipamente de birotica (imprimante, faxuri, scannere, multifunctionale) - 2%
- produse birotica - 2%
- reparatii echipamente de birotica, produse IT, servicii de instalare (instalare sistem de operatie, instalare software) - 4%vezi mai putin
Valentino Parchet

Suntem VALENTINO PARCHET, o echipa de profesionisti in tot ceea ce inseamna parchet, usi, scari din lemn, precum si cele mai inovative produse de design interior (mosaic normal si 3d din lemn, o gama variata de esente, cum ar fi: stejar, teak, wenge, doussie, etc).

Discount procentual flexibil intre 10% si 15%vezi mai mult...
- discount 10% la urmatoarele:
parchet stejar triplustratificat din colectia victoria
(culori: sand, ivory, steel, grafite, coal, copper)
plinta alba din lemn cu model
- discount 15% la urmatoarele:
adeziv dublucomponent, rasina si manopera
vezi mai putin
Partner Construct

Infiintata in 2006, Partner Construct SRL este o companie tanara si dinamica ce a cunoscut o rapida ascensiune in domeniul constructiilor metalice si aacoperisurilor din tigla metalica. In acest moment putem livra si pune in opera produsele noastre pe intreg teritoriul Romaniei. Succesul nostru s-a datorat mai multor factori, respectiv : Inovatia permanenta, Viziunea de ansamblu si Comunicarea permanenta cu Clientii si furnizorii nostri. Partner Construct ofera o gama complexa de produse metalice cu utilizare in constructii rezidentiale sau industriale, respectiv: tigla metalica si accesoriile necesare realizarii unui acoperis de buna calitate; table cutate, profile metalice zincate tip Z, C, U, ? sau ∑; structuri metalice, panouri sandwich etc. Realizam constructii metalice la cheie din domeniul industrial, alimentar, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerciale, fabrici procesare, ferme, cladiri administrative si showroom-uri, avand o vasta experienta in acest domeniu.

Discount procentual flexibil intre 4% si 40%vezi mai mult...
- preturi speciale pentru posesorii cardurilor Blitz VIP
- discounturi diferentiate pentru produsele din oferta Partner Construct intre 4% si 40%, in functie de numarul de produse achizitionate.
- consultanta gratuita
- transport gratuit
- discounturi preferentiale in functie de natura lucrarii si de complexitatea acesteia. Lucrarile se muleaza pe nevoile fiecarui client in parte, iar discountul oferit va fi unul considerabil, din pretul initial, in functie de aceste aspecte. In aceasta categorie sunt incluse si constructiile de case pe structura metalica.
- masuratori si evaluari gratuitevezi mai putin
Si ei au ales Blitz VIP pentru angajatii lor
 • Business Logic Systems
 • Arxia
 • Qubiz
 • Altom
 • EuroGSM
 • Imprezzio Global
 • Tecknoworks
 • Optima
 • Evalueserve
 • Next Tech
 • Digital Republic
 • Loopaa
 • Gameloft
 • MBI
 • Teatrul National
 • SDL Cards
 • Performed Events
 • Greppy Systems
 • Monasig
 • Uniqa Raiffeisen Software Services
 • Design19
 • Atracore
 • Netmatch
 • ISDC
 • Office Depot
 • Evozon
 • AROBS
 • Garmin
 • Fujikura
 • EBS