Vezi oferte similare

Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva

Cluj-Napoca, Manastur

116.000 € /negociabil 866 €/mp ID: X3SH10IKM ultima actualizare: 06-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: O mansarda foarte spatioasa, bine compartimentata si foarte luminoasa ce are toate ingredientele pentru a oferi un camin unei familii.
Poza 1: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 1: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 2: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 3: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 4: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 5: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 6: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 7: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 8: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 9: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 10: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 11: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 12: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 13: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 14: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 15: Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva, Cluj-Napoca, Manastur
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 134 mp Suprafata construita: 160.8 mp Nr. camere: 3 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 2 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 2 Confort: lux
Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente, mijloace de transport in comun Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: finalizata Tip imobil: casa/vila Structura rezistenta: caramida An constructie: 2008 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Termoficare, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Izolatii termice (Exterior), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

Dotari

Alte spatii utile (Boxa la subsol), Bucatarie (Partial mobilata), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Mobilat (Partial)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Iti place sa privesti cerul pe indelete? Blitz Imobiliare iti ofera oportunitatea de a avea un apartament cu trei camere, situat la etajul 2 intr-un imobil de tip casa/vila situat in zona Profi din cartierul Manastur.
Este un apartament semidecomandat si compus din: 3 camere spatioase, bucatarie, 2 bai, hol si o terasa de 8,5 mp insumand o suprafata utila de 134 mp (plus terasa).
Locuinta pastreaza acelasi raport cromatic pentru toate incaperile fapt ce denota eleganta, lasandu-ti insa loc si pentru ingeniozitatea decorarii ulterioare. In casa vei gasi o combinatie de veluxuri cu geamuri normale care-ti va oferi oportunitatea de a avea acces la o priveliste panoramica deosebita, permitand luminii sa-ti rasfete casa.
Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se vinde partial mobilat.
In pret sunt incluse, un loc de parcare si o boxa la subsolul imobilului, careia daca acum nu-i percepi utiliatatea, timpul te va face sa o apreciezi ulterior. Daca doresti, poti achizitiona si un garaj la pretul de 15000 euro la parterul imobilului.

BLITZ 25003AV

PERSOANA DE CONTACT
Vino sa descoperi avantajele unei mansarde!- oferta inactiva 5 Parerea agentului: O mansarda foarte spatioasa, bine compartimentata si foarte luminoasa ce are toate ingredientele pentru a oferi un camin unei familii.
Razvan Onesemiuc
Junior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.