Vanzare teren de 5580 mp, utilitati la front! Zona strazii Teilor!

Cluj-Napoca, Floresti

267.840 € /negociabil 48 €/mp ID: X3SH130SV ultima actualizare: 12-05-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agantului: Oferta ideala pentru investitie! Locatia este nou dezvoltata, cu acces facil.
Poza 1: Vanzare teren de 5580 mp, utilitati la front! Zona strazii Teilor!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 1: Vanzare teren de 5580 mp, utilitati la front! Zona strazii Teilor!, Cluj-Napoca,  Floresti
  • Thumbnail 2: Vanzare teren de 5580 mp, utilitati la front! Zona strazii Teilor!, Cluj-Napoca,  Floresti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata teren: 5580 mp Front stradal: 28.31 m Nr. fronturi stradale: 1 Clasificare teren: intravilan Tip teren: constructii
Vicii: nu sunt Vecinatati: zona nou dezvoltata, terenuri, blocuri de apartamente, case/vile Destinatie: rezidential

Utilitati

Apa, Canalizare, Gaz, Curent

Acte, avize

PUZ, PUD

Alte detalii zona

Amenajare strazi (asfaltate)

Alte detalii

Blitz Imobiliare vinde teren pozitionat in Floresti, intr-o locatie nou dezvoltata. Accesul se realizeaza pe un drum public de 7 m, in curs de asfaltare.
Terenul are o suprafata de 5580 mp si un front la strada de 28.31 ml.
Utilitatile (apa, canalizare, gaz, curent) sunt la frontul terenului.

BLITZ 23068TV

PERSOANA DE CONTACT
Vanzare teren de 5580 mp, utilitati la front! Zona strazii Teilor! 5 Parerea agantului: Oferta ideala pentru investitie! Locatia este nou dezvoltata, cu acces facil.
Horatiu Priscornita
Senior Broker
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, imi exprim acordul expres si neechivoc, ca datele mele cu caracter personal, si anume: Nume si prenume, numar de telefon. Sa fie prelucrate de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar si de catre Bancile Partnere, in vederea contactarii mele in scopul oferirii unui produs de creditare. In cazul in care imi voi exprima optiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior mentionate vor fi utilizate si in scopul demararii analizei de acordare, de catre Banca, a acestuia.Prelucrarea datelor personale se realizeaza de catre Banca, operator de date cu caracter personal, notificat catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si inregistrat cu numarul 1788 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, si de catre SC Blitz Network SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, imputernicitul sau din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Inteleg si sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terti, combinarea, blocarea, stergerea, distrugerea. Am fost informat ca, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apararea oricaruia din aceste drepturi. Am fost informat ca pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie in raport cu prezenta cerere, ma pot adresa Bancii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.